Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Eylül ece ilk kızımın adı meyra gökçe Zeynep Elif miray benim istediklerim eşim hiçbirine sıcak bakmadı ilayda aleyna ela onun istedikleri bende onlara sıcak bakmadım e ile başlasın istiyoruz galiba sonra vazgeçiyorum m ile başlasın benim baş harfim sonra oda hayır benim baş harfimle başlasın falan diyor sonuc ortada isim yok

Bende fitilin kendi akıntısı var onun dışında öyle aşırı bi akıntı yapmadı günde 1 kere kullanılorum

Kilo olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Fazlasını da kasamam
Akşamları midem kazınınca bıraz meyve ya da havuç yiyorum. Ya da salata yapiyorum kendime .
. Geç yatıyorum tabii ki.
Bence erken yatanlar cok sanslı

Meyve kilo aldırıyor doğru
Ama bence bebeğe de kilo aldırdığı kesin

Doktorum kilom hakkında yorum yapmıyor
Ben de sormuyorum
10 kilo aldım

Eşim bana teletabis diyor
Hadi len ordan dedım pohyıyen

Ben küçükken kahve yerdim ama babam zihnim açılsın diye yediriyordu, daha çok iştahım açıldı ama neyse
Toprak ve kile geçiş yapmadım neyseki kahve kesti
Benim arkadaşım sürekli kaşık kaşık turk kahvesi yiyordu. Kac kere dedim demirin düşük diye neyse sonunda doktora gitti. Damardan aldı. Artık yemiyor. Ben de çok kahve içiyorum normalde. Bazen baya arttırıyoruz telveleri kasiklamqya başlayınca anliy6 iyice düştüğünü. Benim ki sürekli düşük zaten. Ben de kıl yeme asamisan geçmiyorum şükür. Kahve içme seviyesinde kaldım.

Kıl mi

Kredi kartımı bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220403-001235_Trendyol.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_20220403-001218_Trendyol.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar merhaba bende doktora gittim bugün. 26+1 hafta 900 gram 34 cm boyutuna varmış. Planlı doğum için 1 temmuza planlama yaptık. İnş öncesinden sıkıntı olmaz

Aaa bu çok heyecanlı

Benim de randevum 13 nisanda, inşallah benim de günümü söyler artık çok heyecanlıyım bu konuda çünkü ne zaman sorsam gülerek “daha dur bakalımmm” dedi hep doktor

Hayırlı olsun sizin de şimdiden

Hadi ya vitamin eksikliği falan mı yapıyor bunu acaba

Mineral eksikliğinden olur dedilerdi bize önceden beri
Biz çocukken komşumuzun küçük kızı yerden taş alıp yerdi. Alışmıştık göre göre
Neye göre seçip yerdi hiç sormadık genelde ufak olanları alırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…