- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.301
Ayy bilmiyorum ben cok yavaş ilerliyordum son 2 ayda fırladım resmen. Demir ilacına devam edecegim. Psikolojik Sınırım 12 ydi ama sanırım gececgimDoktorum benim normal dedi ama bence de normalbundan sonea daha dikkat etmek lazım artık bebek dahada kilo almaya başlıcak
Eylül ece ilk kızımın adı meyra gökçe Zeynep Elif miray benim istediklerim eşim hiçbirine sıcak bakmadı ilayda aleyna ela onun istedikleri bende onlara sıcak bakmadım e ile başlasın istiyoruz galiba sonra vazgeçiyorum m ile başlasın benim baş harfim sonra oda hayır benim baş harfimle başlasın falan diyor sonuc ortada isim yokBen bi seu diyemiyorum işte hep susuyorum çok isterdim söyleyebilmeyibenim kv de bi kere aradı o da covid olduğumda başka da hiç aramadı anca geziyor
Ya ben diyemiyorum işte pısırık mi dersin ne dersen artık saygı mı bilmiyorum ağzımı açamıyorum çekiniyorum
İlk 4 aylık kaybettiğim erkekti canım aklında o kalmıştır estağfurullah ne özürüklasik kız ismi duyanlar bana yazsın
Vallahi tüm gün yatıyorum inan ki sadece yatıyorum bi öğleden sonra yemek yapmaya kalkıyorum hepsi bu
İlk kızım ismi ne canım? Bulduğun isimleri buraya da yazsana fikir olur sen elesen bile
Ya bu bacak kramp ve ellerde uyuşma bende de var
Benim bebek hâlâ aşağıda.. ne zaman yukarı çıkacaklar ki vajina ya sadece iki üç parmak yukarıda sanki pit diye çıkacak diye korkuyorum
Haaaaahhh işte benim kayinvalidem
Tövbe tövbe ilk defa görenler Allah yazsin
Kart numarası sende ha
Ben de kullanıyorum oksapar . Pıhtılaşma var
Ben burada arkadaşlar yazınca korudan caydim canım senin adını bir türlü hatırlayamadım o gün etiket yapamadım sana eşim hâlâ önceki olaydır onlar millet eski olaylardan korkuyordur ekip dr değişmiştir diyo da benim de içime kurt düştü lokman hekime gidelim diyorum eşim de tutturdu orası uzak ya yolda doğurursan diyip duruyor
Amannnn gider kilolar napalımmmmmAyy bilmiyorum ben cok yavaş ilerliyordum son 2 ayda fırladım resmen. Demir ilacına devam edecegim. Psikolojik Sınırım 12 ydi ama sanırım gececgim
Bende fitilin kendi akıntısı var onun dışında öyle aşırı bi akıntı yapmadı günde 1 kere kullanılorumOoo çok pahalı yahu devlette bunu ücretsiz yapmaları lazım ama yapmıyor dr da işte bakalım çarşamba suyun jyi derse istemem zaten .
@tonbaliklisalata
Evet bende oyle düşündüm ama ister istemez insan tedirgin oluyor.. esim etlik i istemiyor uzak diye , yarın etlik e gidecekmişiz kendi gözlerimle görecekmişim nasil uzak olduğunu yolda doğurma ihtimalim olduğunu o zaman kendi ayaklarım ile koru ya gidecekmisimhaklı tabi eski ekipmis olay olan dönemler ama bakalım sen memnunsun demi canım??
İlginç bu fitil herkeste nerdeyse yoğun akıntı yapıyor sende olmaması vajinal kuruluk mu var
Benim arkadaşım sürekli kaşık kaşık turk kahvesi yiyordu. Kac kere dedim demirin düşük diyeBen küçükken kahve yerdimama babam zihnim açılsın diye yediriyordu, daha çok iştahım açıldı ama neyse
Toprak ve kile geçiş yapmadım neyseki kahve kesti
Ben kahvaltıdan sonra alıyorum. Pregesteron ve magnezyuma birlikteKızlar bu regenesis max tok karına mı alınıyor? Günde 1 alacagım heralde. Kullananlar siz nasıl alıyorsunuz?
Kıl miBenim arkadaşım sürekli kaşık kaşık turk kahvesi yiyordu. Kac kere dedim demirin düşük diyeneyse sonunda doktora gitti. Damardan aldı. Artık yemiyor. Ben de çok kahve içiyorum normalde. Bazen baya arttırıyoruz telveleri kasiklamqya başlayınca anliy6 iyice düştüğünü. Benim ki sürekli düşük zaten. Ben de kıl yeme asamisan geçmiyorum şükür. Kahve içme seviyesinde kaldım.
Sezeryan mi?Kızlar merhaba bende doktora gittim bugün. 26+1 hafta 900 gram 34 cm boyutuna varmış. Planlı doğum için 1 temmuza planlama yaptık. İnş öncesinden sıkıntı olmaz
Evet öyle konuştuk doktorla. 1 temmuz cuma olsun dedikSezeryan mi?
O kadar beklerse bebek neden olmasınEvet öyle konuştuk doktorla. 1 temmuz cuma olsun dedik
Kızlar merhaba bende doktora gittim bugün. 26+1 hafta 900 gram 34 cm boyutuna varmış. Planlı doğum için 1 temmuza planlama yaptık. İnş öncesinden sıkıntı olmaz
Hayatı unuttu o
Hadi yavitamin eksikliği falan mı yapıyor bunu acaba
Kim banyo suyunu kaynatıyor ya?Banyo suyunu kaynatıyolar ya popo yıkarken de kaynamış suyla mı yıkanıyor?Yoksa bi yerden sonra çeşmeye tutuyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?