- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.321
Böyle de garip bir çelişki diyorsunTuhaf bir şekilde özledim ama çokta tiksiniyorum kokusundan
Direkt yutuyordur heraldeMineral eksikliğinden olur dedilerdi bize önceden beri
Biz çocukken komşumuzun küçük kızı yerden taş alıp yerdi. Alışmıştık göre göre
Neye göre seçip yerdi hiç sormadık genelde ufak olanları alırdı
Kokusundan tiksiniyorum amaaaaaaBöyle de garip bir çelişki diyorsun
Kokusundan tiksiniyorum amaaaaaa
Yemekten sonra kahve sigara içmeyi, temizlik bittikten sonra dinlenirken kahve sigara içmeyi, arkadaşlarla dedikodu eşliğinde sigarayıı çooookk özledim diyebilirim
Doğumdan sonra başlarım garanti
Ayy tarihlerimiz aynı, keşke benimde o tarihte kendiliğinden gelseEvet öyle konuştuk doktorla. 1 temmuz cuma olsun dedik
Kuzum nasıl oldu şişkinliklerin tansiyonuna baktın mı
Tansiyondan şişmediysen korkma canım susuzluk etkilidir muhtemelenYa canım ben iki gündür tansiyon takibi yapıyorum hep çok düşük.
Tuzlu ayran yaptım içtim daha da düştü
Kafamız çok karıştı.
Şişkinlik devam, yüzüm ve bacaklarım en çok nasıl yapacağız bilmiyorum suyu arttırmaya çalışacağım biraz susuzluk yapabiliyormuş.
Anlayamadım yani yüksek olmasını beklerken düşük çıkmasını
Evet bencede doktora gitmeyi bekletiyorum işte konuşucam ödem için önereceği besinler vardır muhakkak bize uygun, paylaşırımTansiyondan şişmediysen korkma canım susuzluk etkilidir muhtemelen
Ben de başlamaya çok korkuyorum. Gerçekten çok seviyorum. Napamgokkusaginadusenbukalemun
Surrender
@Kurk Mantosuz Madonna
O zaman kızlar doğumdan sonra şerefe
Asla tiksinmedim, bulantı dönemlerinde canım daha az istedi o kadar, şimdide benimkisi kendini tutmak.
Bir yanım keşke başlamasam diyor ama kendime inanmıyorum bu konuda.
Düşük olması iyi yüksekten korkYa canım ben iki gündür tansiyon takibi yapıyorum hep çok düşük.
Tuzlu ayran yaptım içtim daha da düştü
Kafamız çok karıştı.
Şişkinlik devam, yüzüm ve bacaklarım en çok nasıl yapacağız bilmiyorum suyu arttırmaya çalışacağım biraz susuzluk yapabiliyormuş.
Anlayamadım yani yüksek olmasını beklerken düşük çıkmasını
İnş istediğiniz gibi olur. Ben korkudan o ihtimali düşünemiyorum bileAyy tarihlerimiz aynı, keşke benimde o tarihte kendiliğinden gelse
Anladm ben de öyle yemek sonrasıdır diye dusundum. Bi önceki baska bi vitamindi onu öyle al demistiler.Ben kahvaltıdan sonra alıyorum. Pregesteron ve magnezyuma birlikte
Tamam canım aynen bize de yaz merak ederiz :)Evet bencede doktora gitmeyi bekletiyorum işte konuşucam ödem için önereceği besinler vardır muhakkak bize uygun, paylaşırım
Günaydın :) gruptan ilk doğumu sen yapacaksın galiba canım :)
Günaydın kizlaar,
Yok canım 2temmuz olan da vardı galiba ama belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği ikizlerimiz de var sağlıkla gelsinler deGünaydın :) gruptan ilk doğumu sen yapacaksın galiba canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?