Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
3 e 75 vereni görmedim. Ama galiba senin hamilelikten önce de olduğu için olabılır
1.5 aydır 75/50 şeklinde ilerlediğim halde ancak bu kadar düşmüş.
Evet, benim çok değişik oluyor zaten
Hamile kalmadan önce de 50 çok fazla geliyordu mesela
Ameliyatlı hastalar min. 100 dozdan başlar misal

Dusmus yine seninki. Ben de haftaya pazartesi sağlık ocağından tekrar istıcem tahlil.
Kan ve tsh
Bakalım düşecek mı

Kız bende geçen hafta 70 kilo gelmiştim 1 haftadır dikkat ediyorum tatlıyı hayatımdan çıkardım şeker yüklemesi öncesi bugün sabah 68.4 kilo çıktım tartı yanlış olabilir mi dersen benim kızı çıkarıyorum önce onun kilosu bu dönemde hep belli sonra ben çıktım 60 61 arası kilo ile hamile kalmıştım galiba

Aynıyız ben tek bebekle 60tan 68e çıktım

Tartı o kadar fark etmez sanirim. O zaman super
Ben de dikkat ettım 2 haftadır kilo almıyorum
Sevinçliyim

Dusmus yine seninki. Ben de haftaya pazartesi sağlık ocağından tekrar istıcem tahlil.
Kan ve tsh
Bakalım düşecek mı
Doktor bana 5 aydan sonra risk azalıyor dedi. Bende ayrı orjinalim. Hasimato hastasıyım 3.5 falandı hep tsh ama ilaç kullanmiyordum. Hamile kalınca 2.5 çıktı yine vermedi ilaç. 2 ay sonra 1.63 çıktı yine başlamadım. Normalde hamile kalınca yükselmesi lazım ama. Bu cuma randevu aldım bir daha bakacak umarım yine bu civardadir

Tartı o kadar fark etmez sanirim. O zaman super
Ben de dikkat ettım 2 haftadır kilo almıyorum
Sevinçliyim
Bol su içiyorum tam bğday ekmeğine geçtim..sabah 2 dilim akşam hiç yemiyorum ekmek..günde 2 bardak süt kefirisevilorum badem ceviz..kaşar peyniri yeşil elma muz portakal..bnları günlük yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…