- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.341
Kaç cıktı?Günaydın
Doktorun günahını almışım bakmış meğer tsh
Ancak çıktı
3Kaç cıktı?
3 e 75 vereni görmedim. Ama galiba senin hamilelikten önce de olduğu için olabılır3
Direkt 75 yapacak galiba ilacı
1.5 aydır 75/50 şeklinde ilerlediğim halde ancak bu kadar düşmüş.3 e 75 vereni görmedim. Ama galiba senin hamilelikten önce de olduğu için olabılır
Dusmus yine seninki. Ben de haftaya pazartesi sağlık ocağından tekrar istıcem tahlil.1.5 aydır 75/50 şeklinde ilerlediğim halde ancak bu kadar düşmüş.
Evet, benim çok değişik oluyor zaten
Hamile kalmadan önce de 50 çok fazla geliyordu mesela
Ameliyatlı hastalar min. 100 dozdan başlar misal
Daha yeni vermedin mi senDusmus yine seninki. Ben de haftaya pazartesi sağlık ocağından tekrar istıcem tahlil.
Kan ve tsh
Bakalım düşecek mı
Ama ilaç kullanmıyordum. Yeni başladım.Daha yeni vermedin mi sen
Kız bende geçen hafta 70 kilo gelmiştim 1 haftadır dikkat ediyorum tatlıyı hayatımdan çıkardım şeker yüklemesi öncesi bugün sabah 68.4 kilo çıktımKilo olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Fazlasını da kasamam
Akşamları midem kazınınca bıraz meyve ya da havuç yiyorum. Ya da salata yapiyorum kendime .
. Geç yatıyorum tabii ki.
Bence erken yatanlar cok sanslı
Meyve kilo aldırıyor doğru
Ama bence bebeğe de kilo aldırdığı kesin
Doktorum kilom hakkında yorum yapmıyor
Ben de sormuyorum
10 kilo aldım
Eşim bana teletabis diyor
Hadi len ordan dedımpohyıyen
Aynıyız ben tek bebekle 60tan 68e çıktımKız bende geçen hafta 70 kilo gelmiştim 1 haftadır dikkat ediyorum tatlıyı hayatımdan çıkardım şeker yüklemesi öncesi bugün sabah 68.4 kilo çıktımtartı yanlış olabilir mi dersen benim kızı çıkarıyorum önce onun kilosu bu dönemde hep belli sonra ben çıktım 60 61 arası kilo ile hamile kalmıştım galiba
Aynen ikizlerin zamanı belli olmaz 30 dan sonra her an olabilir mişYok canım 2temmuz olan da vardı galiba ama belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği ikizlerimiz de var sağlıkla gelsinler de
Tartı o kadar fark etmez sanirim. O zaman superKız bende geçen hafta 70 kilo gelmiştim 1 haftadır dikkat ediyorum tatlıyı hayatımdan çıkardım şeker yüklemesi öncesi bugün sabah 68.4 kilo çıktımtartı yanlış olabilir mi dersen benim kızı çıkarıyorum önce onun kilosu bu dönemde hep belli sonra ben çıktım 60 61 arası kilo ile hamile kalmıştım galiba
1.5 aydır 75/50 şeklinde ilerlediğim halde ancak bu kadar düşmüş.
Evet, benim çok değişik oluyor zaten
Hamile kalmadan önce de 50 çok fazla geliyordu mesela
Ameliyatlı hastalar min. 100 dozdan başlar misal
Doktor bana 5 aydan sonra risk azalıyor dedi. Bende ayrı orjinalim. Hasimato hastasıyım 3.5 falandı hep tsh ama ilaç kullanmiyordum. Hamile kalınca 2.5 çıktı yine vermedi ilaç. 2 ay sonra 1.63 çıktı yine başlamadım. Normalde hamile kalınca yükselmesi lazım ama. Bu cuma randevu aldım bir daha bakacak umarım yine bu civardadirDusmus yine seninki. Ben de haftaya pazartesi sağlık ocağından tekrar istıcem tahlil.
Kan ve tsh
Bakalım düşecek mı
Bol su içiyorum tam bğday ekmeğine geçtim..sabah 2 dilim akşam hiç yemiyorum ekmek..günde 2 bardak süt kefirisevilorum badem ceviz..kaşar peyniri yeşil elma muz portakal..bnları günlük yiyorumTartı o kadar fark etmez sanirim. O zaman super
Ben de dikkat ettım 2 haftadır kilo almıyorum
Sevinçliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?