Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Zevk alıyorum demekki
Bebek doğunca daha zor derler ama
Ben her zaman bebeğin içerde olmasındansa dışarda olmasını tercih edenlerdenim.

Çünkü anne o zaman bedenen bağımsız oluyor ve risk ortadan kalkıyor. Bebeğe bir sekilde düzen kuruluyor kimse merak etmesin.

Hiç beceremeyenlere bisi diyemem

Ben de doğumu atlatalım gerisi kolay diyorum, uykusuzluk zorlayabilir ama bir şekilde hallediliyor

Aynen ikizlerin zamanı belli olmaz 30 dan sonra her an olabilir miş senden önce doğurursam şaşırmam
Canım biraz arastırmıssındır zaten. İkizler genellikle 37. Haftalarda gelir
Tabii 36 da gelenler var
Ben yine de 37 diyeyim öyle olsun

Sen çok dikkat etmelisin bazı şeylere
Hayırlısıyla gelsinler.

Ayyy hem heyecanlı
Hem atraksiyonu ikizler

Bende doğurmaktan yanayım asla az daha dursun icerde demedim zaten hamilelige indirim gelse 20 hafta yapsalar asla hayır demem

Bende öyleyim bir an önce doğurayım bi şekilde bakarız severiz. Hamileliği 2 gebeliğimdede sevemedim resmen gün sayıyorum şuan hiç bir şey yapamamak beni yoruyor
Güzelce dinlen elinden geldiğinde
Ayyy dünyaya 2 tane canavar gelecek
Hiç doymayacaklar
Hep ağlayacaklar
2 tane

Ben çok hareketli biriyim hareketim kısıtlı böyle. Doğsa bari diyorum istediğim gibi hareket ederim sarar sarmalar istediğimi yaparım. Ne yapsam zor geliyor böyle yatakta dönmek bile.
Ben de . Bazen bebeği unutuyorum hareket ederken . Elim de aşırı hızlıdır
Mıymıntılıgı sevmem.

Kiz yatakta dönmek deme bana sanki üzerime boğa oturmuş gibi

İlkinden baya deneyimliyim o konuda bütün hareketleri yaptırıcam

Kolik olmasında
Ben bir adet kolik büyüttüm umarım sıramı savmışımdır 2.de demistimki ooo böyle bebeğe bakmaya ne var ama deli olduğum için 1.bebem kolik olmasına rağmen o bir yaşındayken tekrar hamile kaldim

Ben bir adet kolik büyüttüm umarım sıramı savmışımdır 2.de demistimki ooo böyle bebeğe bakmaya ne var ama deli olduğum için 1.bebem kolik olmasına rağmen o bir yaşındayken tekrar hamile kaldim
Ayyy küçük çocuğu olup hamile kalanların allah yardımcısı olsun

Trendyolda biraz yorum okudum . Kullananlar memnun baby turco dan
Memnun olmayan bikac kişi var, onların da bez bağlamayı bildiklerini sanmıyorum

Çünkü çoğunluk memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…