- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.361
Bebek doğunca daha zor derler amaZevk alıyorum demekki
Ben de doğumu atlatalım gerisi kolay diyorum, uykusuzluk zorlayabilir ama bir şekilde hallediliyorBebek doğunca daha zor derler ama
Ben her zaman bebeğin içerde olmasındansa dışarda olmasını tercih edenlerdenim.
Çünkü anne o zaman bedenen bağımsız oluyor ve risk ortadan kalkıyor. Bebeğe bir sekilde düzen kuruluyor kimse merak etmesin.
Hiç beceremeyenlere bisi diyemem
Bende ayni durumdayım vakit buldukça martı okuyordum onlar dogurdu şimdi nisani okuyorumZevk alıyorum demekki
Canım biraz arastırmıssındır zaten. İkizler genellikle 37. Haftalarda gelirAynen ikizlerin zamanı belli olmaz 30 dan sonra her an olabilir mişsenden önce doğurursam şaşırmam
Benim tshım 4.7 çıktı 1 yıl önce ve ben hep 25lik kullanıyorum 1yıldır değerim hep 1lerde..75lik çok fazla olabilir3
Direkt 75 yapacak galiba ilacı
Bende doğurmaktan yanayım asla az daha dursun icerde demedim zatenBebek doğunca daha zor derler ama
Ben her zaman bebeğin içerde olmasındansa dışarda olmasını tercih edenlerdenim.
Çünkü anne o zaman bedenen bağımsız oluyor ve risk ortadan kalkıyor. Bebeğe bir sekilde düzen kuruluyor kimse merak etmesin.
Hiç beceremeyenlere bisi diyemem
Düzen kurmak cok önemli.Ben de doğumu atlatalım gerisi kolay diyorum, uykusuzluk zorlayabilir ama bir şekilde hallediliyor
Aha benBende doğurmaktan yanayım asla az daha dursun icerde demedim zatenhamilelige indirim gelse 20 hafta yapsalar asla hayır demem
Bende öyleyim bir an önce doğurayım bi şekilde bakarız severiz. Hamileliği 2 gebeliğimdede sevemedim resmen gün sayıyorumAha ben
Hamileliği sevenler bana anormal geliyor
Bence de hamilelik stresli bir süreç oluyorAha ben
Güzelce dinlen elinden geldiğindeBende öyleyim bir an önce doğurayım bi şekilde bakarız severiz. Hamileliği 2 gebeliğimdede sevemedim resmen gün sayıyorumşuan hiç bir şey yapamamak beni yoruyor
Ben çok hareketli biriyim hareketim kısıtlı böyle. Doğsa bari diyorum istediğim gibi hareket ederim sarar sarmalar istediğimi yaparım. Ne yapsam zor geliyor böyle yatakta dönmek bile.Aha ben
Mayıs Haziran diye devam ederiz artıkBende ayni durumdayım vakit buldukça martı okuyordum onlar dogurdu şimdi nisani okuyorum
Ben de . Bazen bebeği unutuyorum hareket ederken . Elim de aşırı hızlıdırBen çok hareketli biriyim hareketim kısıtlı böyle. Doğsa bari diyorum istediğim gibi hareket ederim sarar sarmalar istediğimi yaparım. Ne yapsam zor geliyor böyle yatakta dönmek bile.
İnşallah kolay pırtlayan bebekler olurlarDüzen kurmak cok önemli.
Gazını düzenli çıkarmak
İlkinden baya deneyimliyim o konudaİnşallah kolay pırtlayan bebekler olurlar
Ben bir adet kolik büyüttüm umarım sıramı savmışımdırİlkinden baya deneyimliyim o konudabütün hareketleri yaptırıcam
Kolik olmasında
En büyük duam ciddenİnşallah kolay pırtlayan bebekler olurlar
Ayyy küçük çocuğu olup hamile kalanların allah yardımcısı olsunBen bir adet kolik büyüttüm umarım sıramı savmışımdır2.de demistimki ooo böyle bebeğe bakmaya ne var ama deli olduğum için 1.bebem kolik olmasına rağmen o bir yaşındayken tekrar hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?