- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.381
Bende çok kararsızım. Prima kullandım ikisinde de asla diğer bezleri deneyemedim bile hopp pişik oldular onun dışında asla pişik sorunu yaşamadım. Şimdi yine prima başlarsam değiştiremem diyorum yani ya battı balık diyip prima alacağım ya da direk basit bir markayla başlayıp olmadı prima deneyecegimTrendyolda biraz yorum okudum . Kullananlar memnun baby turco dan
Memnun olmayan bikac kişi var, onların da bez bağlamayı bildiklerini sanmıyorum
Çünkü çoğunluk memnun
Maşallah iyi gidiyorsun vallaDoktor bana 5 aydan sonra risk azalıyor dedi. Bende ayrı orjinalim. Hasimato hastasıyım 3.5 falandı hep tsh ama ilaç kullanmiyordum. Hamile kalınca 2.5 çıktı yine vermedi ilaç. 2 ay sonra 1.63 çıktı yine başlamadım. Normalde hamile kalınca yükselmesi lazım ama. Bu cuma randevu aldım bir daha bakacak umarım yine bu civardadir
Atladığın bir şey var ama sizin tiroit beziniz var benim yok :)Benim tshım 4.7 çıktı 1 yıl önce ve ben hep 25lik kullanıyorum 1yıldır değerim hep 1lerde..75lik çok fazla olabilir
Paketli gıda yemiyorum bence o yüzden. Ama son 2 haftadır abarttım biraz artmis olabilir. Hasimatoda beslenme çok etkiliyor.Maşallah iyi gidiyorsun valla
Ben prımayı eledim. Çünkü çok sık bez değişimi yapiyorum. O kadar oara veremem .Bende çok kararsızım. Prima kullandım ikisinde de asla diğer bezleri denemedim bide hopp pişik oldular onun dışında asla pişik sorunu yaşamadım. Şimdi yine prima başlarsam değiştiremem diyorum yani ya battı balık diyip prima alacağım ya da direk basit bir markayla başlayıp olmadı prima deneyecegim
Evet sizde öyleymiş galibaPaketli gıda yemiyorum bence o yüzden. Ama son 2 haftadır abarttım biraz artmis olabilir. Hasimatoda beslenme çok etkiliyor.
İnşallahEn büyük duam ciddençünkü bütün olay onda eğer kolik olmazsa gerçekten kolay bebek bakmak.
Ne yiyoruz bu sabahİnşallah
Bugün sıradan bir kahvaltı yaptım özel bir şey yokNe yiyoruz bu sabah
Evde ekmek yokBugün sıradan bir kahvaltı yaptım özel bir şey yok
Çok yanlış kişiye soruyorsun amaEvde ekmek yok
Canım ne hikmetse poğaça istedi
Uzun zamandır yemiyorum
Yememem için sebep söylesene
Çok yanlış kişiye soruyorsun ama
Yemek için sayısız sebep söyleyebilirim ama
Hem yürüyüş olur üşenme git
O zaman yiyorum
Harka bir pastane var ama bana en az 20 dk uzak.
Üşenmesem oraya gidicem o kadar açım mi gözüm döndü şu an
İşte bizden biriGidiyimde nutella kaşıklayayım
Kız arabayla 20 dkHem yürüyüş olur üşenme git
Kız şeker yüklemesi levelini geçtin sen galibaResmen çikolataua bağımlı oldum
Abdullah tatlıcı bulursan marketlerde al.Resmen çikolataua bağımlı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?