Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Trendyolda biraz yorum okudum . Kullananlar memnun baby turco dan
Memnun olmayan bikac kişi var, onların da bez bağlamayı bildiklerini sanmıyorum

Çünkü çoğunluk memnun
Bende çok kararsızım. Prima kullandım ikisinde de asla diğer bezleri deneyemedim bile hopp pişik oldular onun dışında asla pişik sorunu yaşamadım. Şimdi yine prima başlarsam değiştiremem diyorum yani ya battı balık diyip prima alacağım ya da direk basit bir markayla başlayıp olmadı prima deneyecegim

Maşallah iyi gidiyorsun valla

Benim tshım 4.7 çıktı 1 yıl önce ve ben hep 25lik kullanıyorum 1yıldır değerim hep 1lerde..75lik çok fazla olabilir
Atladığın bir şey var ama sizin tiroit beziniz var benim yok :)
Benim ilaç düzenim varken de yokken de biraz farklıydı, herkesin bünyesi farklı oluyor

Ben prımayı eledim. Çünkü çok sık bez değişimi yapiyorum. O kadar oara veremem .
Anladığım kadarıyla neye alıştırırsan onunla devam ediyor. Cevremde bez kullananlar en kötü bezi bile kullansa değiştirmeden o bezle kapanışı yapıyor
Çünkü farklı alınca pişik yapıyor. Popo neye alışkınsa onu istiyor.
O yüzden prima listemden çıkmıştır

Ufak çaplı hesaba gore ayda 400 -500 ₺ prima parası

Son düzenleme:
Paketli gıda yemiyorum bence o yüzden. Ama son 2 haftadır abarttım biraz artmis olabilir. Hasimatoda beslenme çok etkiliyor.
Evet sizde öyleymiş galiba
Kaldı ki ben de yemiyorum
Ama şundan eminim tam bebeğin de o hormonu aldığı haftalarda zaten değerim birden bire öyle çıktı. Yetemedi vücut demek ki

Resmen çikolataua bağımlı oldum
Abdullah tatlıcı bulursan marketlerde al.
nutella halt etmiş yanında
Üstelik hiç koruyucu maddesi, palm yağı vs yok
Tamamen doğal
Buzdolabında saklanıyor
Bizim burda tek bir yer satıyordu artık satmıyor
Netten de sipariş veriliyor ama kargoya değsin diye en az 3/4 paket almak lazım ondan da ben kaçıyorum
İki günde bir kavanoz bitirebilirim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…