Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız şeker yüklemesi levelini geçtin sen galiba
Valla yaptırmadım şeker yüklemesi ama bu gidişle çıkar gibi
Hadi yaaa hiç hayır demem onuda bulup alıyımbakıyım netten nerelerde var
Git ye popoyu daha da büyüt
Bugidişle öyle oluyo sanki 2 hafta içinde daha çok büyüdü göbeğim
Yıllar sonra ilk defa ilk hamileliğimi öğrendiğimde eve aldım, çocuklardan gizli kaşıklayıp bitirdim. Bulantıma iyi geliyordu
Ben normalde hiç nutella sevmezdim kaşık kaşık yiyenlere one bee öyle derdimm dsadece waffle yaparken kullanıyodum, resmen dediğimi yuttum

Afiyet olsun kzum :) Yalnız her gün yeme bak ben kaçırdım suyum sınırda artmış dikkat et dedi dr

Bi konu takip ediyorum kadın su orucu yaptı sadece su içti hergün güncelledi kilosunu 80 kilodan 69. Kiloya düştü bugun 13.günde allahım doğumdan sonra snaırım yapıcam

Bunlardan yaptıran yada yaptırıcak olan varmı ben çok beğeniyorum ya bu arada paylaştığım sayfadaki anı küpleri hediye bebeğin isminide yazıyo

Eklentiler

• C818C991-DCB7-4688-A91D-768209D74E6C.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 85
  • C4B7E848-6DF5-4BD2-9FB4-8CD5486E1A99.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 80
Ben de haşimatoyum canim. Ben hamilelik oncesi 6.5 cikinca ilac basladm zamanla dozu artti. Hamile kalinca ben de artar diyrdum tam tersi indi ve sabitledi. Korktugum gibi olmadi cok sukur. ama kontrol ettir hep ihmal etme bence de. Ben 5 6 haftada bir veriyorum kan.

Son düzenleme:
Kızlar şeker yüklemesi öncesinde dikkat ettiğiniz bir şey oldu mu?
Doktorum sakın beslenmeni değiştirme, zaten görmek istediğimiz, şu an beslendiğin şekil sorun teşkil ediyor mu, bunu görmek dedi.
Ama sanki yüklemeden önce şekeri kesenler, dikkat edenler var Size bunu doktorunuz mu önerdi?

Bi konu takip ediyorum kadın su orucu yaptı sadece su içti hergün güncelledi kilosunu 80 kilodan 69. Kiloya düştü bugun 13.günde allahım doğumdan sonra snaırım yapıcam
Hiç sağlıklı değil, kas kaybediyor o yağ değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…