- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.401
Git ye popoyu daha da büyütGidiyimde nutella kaşıklayayım
Yıllar sonra ilk defa ilk hamileliğimi öğrendiğimde eve aldım, çocuklardan gizli kaşıklayıp bitirdim. Bulantıma iyi geliyorduResmen çikolataua bağımlı oldum
Valla yaptırmadım şeker yüklemesi ama bu gidişle çıkar gibiKız şeker yüklemesi levelini geçtin sen galiba
Hadi yaaa hiç hayır demem onuda bulup alıyımAbdullah tatlıcı bulursan marketlerde al.
nutella halt etmiş yanında
Üstelik hiç koruyucu maddesi, palm yağı vs yok
Tamamen doğal
Buzdolabında saklanıyor
Bizim burda tek bir yer satıyordu artık satmıyor
Netten de sipariş veriliyor ama kargoya değsin diye en az 3/4 paket almak lazım ondan da ben kaçıyorum
İki günde bir kavanoz bitirebilirim çünkü
Bugidişle öyle oluyo sanki 2 hafta içinde daha çok büyüdü göbeğimGit ye popoyu daha da büyüt
Ben normalde hiç nutella sevmezdim kaşık kaşık yiyenlere one bee öyle derdimmYıllar sonra ilk defa ilk hamileliğimi öğrendiğimde eve aldım, çocuklardan gizli kaşıklayıp bitirdim. Bulantıma iyi geliyordu
Afiyet olsun kzum :) Yalnız her gün yeme bak ben kaçırdım suyum sınırda artmış dikkat et dedi drValla yaptırmadım şeker yüklemesi ama bu gidişle çıkar gibi
Hadi yaaa hiç hayır demem onuda bulup alıyımbakıyım netten nerelerde var
Bugidişle öyle oluyo sanki 2 hafta içinde daha çok büyüdü göbeğim
Ben normalde hiç nutella sevmezdim kaşık kaşık yiyenlere one bee öyle derdimmdsadece waffle yaparken kullanıyodum, resmen dediğimi yuttum
Aaaaa onu bilmiyodum bakAfiyet olsun kzum :) Yalnız her gün yeme bak ben kaçırdım suyum sınırda artmış dikkat et dedi dr
Ayyyy meyvede diyorum akşamları yaaaa ben 100 olucam yaaBen tatlıyı cıkolatayı eve almıyorum artık.
Meyve yıyıyorum zaten
Onun şekeri yeter
memeler yarım kilo
1.5 kg nutella
Bak şaka yapmıyorum geçenlerde kardeşim göğüslermi tut dedim tartılırken -4 kilo düştümmemeler yarım kilohımm cıks 2 kilo orasıdır kız
1.5 kg nutella
Benimde memeler 5 kilo çıkmazmemeler yarım kilohımm cıks 2 kilo orasıdır kız
Memeler 2 toto 3 toplam 5 gerisini de bebiş aldı zatenBenimde memeler 5 kilo çıkmaz
3 bile çıkmaz
Bende yaptıracağım foto çekerken çok güzel oluyorBunlardan yaptıran yada yaptırıcak olan varmı ben çok beğeniyorum yabu arada paylaştığım sayfadaki anı küpleri hediye bebeğin isminide yazıyo
Evet ya çok tatlı ciddenBende yaptıracağım foto çekerken çok güzel oluyor
Ben de haşimatoyum canim. Ben hamilelik oncesi 6.5 cikinca ilac basladm zamanla dozu artti. Hamile kalinca ben de artar diyrdum tam tersi indi ve sabitledi. Korktugum gibi olmadi cok sukur.Doktor bana 5 aydan sonra risk azalıyor dedi. Bende ayrı orjinalim. Hasimato hastasıyım 3.5 falandı hep tsh ama ilaç kullanmiyordum. Hamile kalınca 2.5 çıktı yine vermedi ilaç. 2 ay sonra 1.63 çıktı yine başlamadım. Normalde hamile kalınca yükselmesi lazım ama. Bu cuma randevu aldım bir daha bakacak umarım yine bu civardadir
Hiç sağlıklı değil, kas kaybediyor o yağ değilBi konu takip ediyorum kadın su orucu yaptı sadece su içti hergün güncelledi kilosunu 80 kilodan 69. Kiloya düştü bugun 13.gündeallahım doğumdan sonra snaırım yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?