Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Belki bir şu tutulumu filan olabilir geçen bana da oldu. Bir anda 4 kilo aldım zannettim. Sonra ertesi gün tartıldım 2 kilo eksik.

Bana dr önerdi 4-5meyve çikolata falan yiyordum şekeri yasakladı 1 meyveden fazla yeme dedi

Bende senin gibi düşünüyordum. Çünkü bende Prima dan başka kullanamadim. Ya pişik yaptı ya belinde alerji. O sebeple bus wfer farklı markadan deneyerek basliycam. Hanolmazsa yine primaya dönerim ama deniycem. Kararlıyım. Mama da öyle benim oğlan Aptamil dışında bir şey almadı asla. Bu sefer okuduğum yorumlara bakarak smilac aldım. İnşallah fazla ihtiyacımız olmaz. Ama olursa burdan deneyim dedim. Bakalım bende senin gibi hareketliydim çok zor geliyor bana hareket kısıti. Dün kendimi tutamayıp markete gittim daha gezesim vardı. Sonra kendimi zor zapt edip eve geldim. Yine lekelenme oldu. Yatakta dönmek dediniz ya offff offf

Benim var ama tsh t3 t4 etkilenmedi daha. Ailede olunca erken farkedildi. Endokrin takibindeyim ama gerek kalmadi daha. Beslenmeye dikkat ediyorum olabildiğince o fayda ediyor. Ama ebedi benimle gelecek bir hastalık.

Trendyolda biraz yorum okudum . Kullananlar memnun baby turco dan
Memnun olmayan bikac kişi var, onların da bez bağlamayı bildiklerini sanmıyorum

Çünkü çoğunluk memnun

Ben de yorumlara bakarak aldım baby turco

Islak mendili de yorumlara bakarak aldım 12'li paket. Ama geçen açtım kokulu geldi. Yenidoğan için emin olamadım. Uyumlu yazıyor.
Oğluma hala bazen kullanıyorum. Doğuma kadar kullanmaya devam edicem. Kalanları bebek için yıkayıp kullanıcam galiba.

İlkinde ilk aylar prima premium care kullandım. O zamanlar böyle uçuk değildi tabi
Sonra aktif bebek kullandım.

Onu bırakıp uzun süre sleepy kullandım.
Yeni piyasaya girmişti daha uygundu. Hatta bedava numune gönderiyorlardı

Bir ara molfix kullandım ama hem parfümlü gibi geldi hem de pişik yaptı bıraktım.

Evy baby ile bez olayını bitirdik. Ondan da baya memnun kaldım mesela. Birkaç paket kullandım.
Bez serüvenimiz baya karışıkmış valla

33-34 e hazırlıklı olun. Tanıdığım tüm ikiz anneleri o haftalarda doğurdu

2 tane yenidoğan askılı
5 tane 0-3 aylık sıfır kol
4tane 6aylık kısa kollu
2tane 9 aylık uzun kollu
5tane eldiven
3 çorap
3 şapka
1gecellik üstü

Aldım pazar malı ama yumuşacık valla 170 tl ye hallettim hepsini
Bidaha almam badi bunlar yeter

Eklentiler

• FAE891C5-5A9A-4F86-A1F1-F01E68210E5C.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 102
  • BF59E240-CE05-4000-98CC-AA23D2B4CC28.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 101
Herkes oruç tutuyormu hanımlar
Ben tutmuyorum. Riskli gebelik olarak takip edildiğim için doktorum uygun bulmadı. Sıvı ve ilaç alımımın etkilenmesinin riski artıracağını söyledi.
Hem parasını vereceğim. Bem doğumdan sonra tutarak borcumu ödeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…