- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.421
Ya bende bir baktirsam diyorum ama sağlık ocağına da erken gitmek gerekiyor. O zor geliyor bana.Dusmus yine seninki. Ben de haftaya pazartesi sağlık ocağından tekrar istıcem tahlil.
Kan ve tsh
Bakalım düşecek mı
Belki bir şu tutulumu filan olabilir geçen bana da oldu. Bir anda 4 kilo aldım zannettim. Sonra ertesi gün tartıldım 2 kilo eksik.Kız bende geçen hafta 70 kilo gelmiştim 1 haftadır dikkat ediyorum tatlıyı hayatımdan çıkardım şeker yüklemesi öncesi bugün sabah 68.4 kilo çıktımtartı yanlış olabilir mi dersen benim kızı çıkarıyorum önce onun kilosu bu dönemde hep belli sonra ben çıktım 60 61 arası kilo ile hamile kalmıştım galiba
Bana dr önerdi 4-5meyve çikolata falan yiyordum şekeri yasakladı 1 meyveden fazla yeme dediKızlar şeker yüklemesi öncesinde dikkat ettiğiniz bir şey oldu mu?
Doktorum sakın beslenmeni değiştirme, zaten görmek istediğimiz, şu an beslendiğin şekil sorun teşkil ediyor mu, bunu görmek dedi.
Ama sanki yüklemeden önce şekeri kesenler, dikkat edenler varSize bunu doktorunuz mu önerdi?
Peki testten kaç gün önce bunları kestin?Bana dr önerdi 4-5meyve çikolata falan yiyordum şekeri yasakladı 1 meyveden fazla yeme dedi
Benim suyum fazla biraz o yüzden kes dedi ... 2 hafta olmuştur daha yükleme yaptırmadımPeki testten kaç gün önce bunları kestin?
Bende senin gibi düşünüyordum. Çünkü bende Prima dan başka kullanamadim. Ya pişik yaptı ya belinde alerji. O sebeple bus wfer farklı markadan deneyerek basliycam. Hanolmazsa yine primaya dönerim ama deniycem. Kararlıyım.Bende çok kararsızım. Prima kullandım ikisinde de asla diğer bezleri deneyemedim bile hopp pişik oldular onun dışında asla pişik sorunu yaşamadım. Şimdi yine prima başlarsam değiştiremem diyorum yani ya battı balık diyip prima alacağım ya da direk basit bir markayla başlayıp olmadı prima deneyecegim
Heee senin durumun başka.Benim suyum fazla biraz o yüzden kes dedi ... 2 hafta olmuştur daha yükleme yaptırmadım
Yinede öyle kilo kaybettğimi görünce kendime güvenim gelir, normal diyete deavm ederimHiç sağlıklı değil, kas kaybediyor o yağ değil
Benim var ama tsh t3 t4 etkilenmedi daha. Ailede olunca erken farkedildi. Endokrin takibindeyim ama gerek kalmadi daha. Beslenmeye dikkat ediyorum olabildiğince o fayda ediyor. Ama ebedi benimle gelecek bir hastalık.Ben de haşimatoyum canim. Ben hamilelik oncesi 6.5 cikinca ilac basladm zamanla dozu artti. Hamile kalinca ben de artar diyrdum tam tersi indi ve sabitledi. Korktugum gibi olmadi cok sukur.ama kontrol ettir hep ihmal etme bence de. Ben 5 6 haftada bir veriyorum kan.
Arabayla değmez tabi kendin yap daha iyiKız arabayla 20 dk
Buldum ya
Yemek olunca insanın kafası çalışıyor
File markete gideyim fırından sıcak ürün çıkartıyorlar
Bu sabah kendime kıyak geçiyorum
Trendyolda biraz yorum okudum . Kullananlar memnun baby turco dan
Memnun olmayan bikac kişi var, onların da bez bağlamayı bildiklerini sanmıyorum
Çünkü çoğunluk memnun
Ben prımayı eledim. Çünkü çok sık bez değişimi yapiyorum. O kadar oara veremem .
Anladığım kadarıyla neye alıştırırsan onunla devam ediyor. Cevremde bez kullananlar en kötü bezi bile kullansa değiştirmeden o bezle kapanışı yapıyor
Çünkü farklı alınca pişik yapıyor. Popo neye alışkınsa onu istiyor.
O yüzden prima listemden çıkmıştır
Ufak çaplı hesaba gore ayda 400 -500 ₺ prima parası
33-34 e hazırlıklı olun. Tanıdığım tüm ikiz anneleri o haftalarda doğurduCanım biraz arastırmıssındır zaten. İkizler genellikle 37. Haftalarda gelir
Tabii 36 da gelenler var
Ben yine de 37 diyeyim öyle olsun
Sen çok dikkat etmelisin bazı şeylere
Hayırlısıyla gelsinler.
Ayyy hem heyecanlı
Hem atraksiyonu ikizler
Öyle söyleme33-34 e hazırlıklı olun. Tanıdığım tüm ikiz anneleri o haftalarda doğurdu
Bence tutan yok herkesin tutmasını geçtimHerkes oruç tutuyormu hanımlar
Bence kimse tutmuyorHerkes oruç tutuyormu hanımlar
Ben tutmuyorum. Riskli gebelik olarak takip edildiğim için doktorum uygun bulmadı. Sıvı ve ilaç alımımın etkilenmesinin riski artıracağını söyledi.Herkes oruç tutuyormu hanımlar
Ben hamileyken tutulmaması taraftırıyım, bebek için , onun beslenmeye ihtiyacı varHerkes oruç tutuyormu hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?