- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.481
Bn tutuyorum 2 gündür. Şeker yüklemesinde değerler normal gelince tutayım dedim. Elhamdülillah kendi adıma bir sıkıntı yaşamadım. Ama bebeğim adına vicdanım çok huzursuz. Saat 5 ten sonra hareketleri daha artıyor. Diyorum acıktı ondan mı böyle. Öyle bnde...Herkes oruç tutuyormu hanımlar
Ilkinde de hiç yaşamadım. Mide bulantısı kadar kötü bir şeydir heraldeEjderha gibi ağzımdan ateş püskürmeme az kaldı. Bu nasıl bir yanmadır. Geçmiyor da meret. Gaviscon da işe yaramıyor artık. Bu mide yanması bu haftaların belirtisi mi yoksa doğuma kadar devam eder mi? Bilgisi olan var mı?
Malesef ben bunu kabullenememiştim başta. Nasil çaresi olmaz ya diyordum hatta her geçen gün ilerliyor olma ihtimali de beni germişti. Baya bi süre böyle geçti. Baktım olmayacak kabullendim. Kafaya taktikca onun da ayarlari bozuluyordu. Allah şifa versin kendiliğinden iyileşip gitmesini çok istiyorum doğrusu çok dua ediyorumBenim var ama tsh t3 t4 etkilenmedi daha. Ailede olunca erken farkedildi. Endokrin takibindeyim ama gerek kalmadi daha. Beslenmeye dikkat ediyorum olabildiğince o fayda ediyor. Ama ebedi benimle gelecek bir hastalık.
İnşallah alırım doğurmadan korkuyom vallaAllah iyiliğini versin güldürdün beni cocuk büyüdü içimde diyordogurmadan al da inşallah
Ben almadım …Nbr kızlar? Son ayında olan bir arkadaşım var bez stokladın mı ne marka aldın falan dedim yoo daha hastane çıkışı bile almadım dedi
Biz mi abarttık olayı o mu çok rahat ben anlamadım
Bu arada beşik işini de hallettik chicconun anne yanı beşiğini aldım 1 yaşına kadar yatsa benim için yeterli zaten. Aklımda bırakın chicco almak yeni almak dahi yoktu biliyorsunuz Baby plus ın ikinci el olanını almıştım iptal edilmişti beşiği de çocuk odasına koyacağım için kahverengi olması pek içime sinmemişti zaten pembe beyaz odanın içinde bana batardı aynı şekilde büyük kızım da takıntılır benim gibi
Beyaz yada pembe bişey bulsam diyordum kuzenim aradı bugün bir mağazada açık pembe chicco anne yanı bulmuş teşhir ürünüymüş ama kağıtları bile üzerinde yepyeni yatağı da dahil 1250 dedi sadece karton kutusu yokmuş dedim kutusunu napim kap gitsin. Uygun bir koliye koymuşlar başka bir tanıdığın arabasına koyup gönderecek bana aynı şehirde değiliz.
Eşim de ne gerek var ikinci el almaya deyip duruyordu isabet oldu kısmetinde bu varmış kızçemin Allah yatmayı da nasip etsin inşallah.
Acele etmeyeyim dedikçe fırsatlar önüme çıktı hep herşeyi oldu bitti hayırlısı bakalım.
Bende böbrekleri büyük lafından sonra hep tedirginim ama kötü hissetmiyorum sağlıkla doğacak inşallah bu haftaiçi bir gün de özeldeki dr a gideceğim bakalım o ne diyecek.
Ayın 19 una da devletten randevu aldım şeker yüklemesi ve diğer kan tahlillerim vs için 26. Hafta oluyor 15 te bir ultrasona girmiş olurum diye planlıyorum.
Hassas bir dişim var o ağrıyor bu ara özellikle duş falan alınca yani biraz üşüyünce veya soğuk bişey yersem yapıyo inşallah devam etmez dün gece uykumdan uyandım resmen ağrıdan ama bugün geçti çok şükür
Doktor bana şurup verdi cidden kesti mide yanmalarımı rahat ettimmmmEjderha gibi ağzımdan ateş püskürmeme az kaldı. Bu nasıl bir yanmadır. Geçmiyor da meret. Gaviscon da işe yaramıyor artık. Bu mide yanması bu haftaların belirtisi mi yoksa doğuma kadar devam eder mi? Bilgisi olan var mı?
Ahhh yaaaaBen almadım …
Bi beşik , kıyaferleri vs alırsam çok şükür ..
Bebek arabası almıcam mesela , alamıcam
Tüp Bebeğe 90.000,00₺ harcamış bir anne adayı olarak onu kucağıma almak bile bana mucize …
Sağlıkla doğsun da ben onu çarşafa sarar yine büyütürüm
Çoğu bayanda olmuyormuş sanırım ..Benim öyle ama hamilelik öncesinde de hep o renklerde akıntı olurdu o yüzden üstünde durmuyorum
Alırsın alırsın heyecan yapma direksiyondaİnşallah alırım doğurmadan korkuyom valla
Çok kalınları kaldırdım artık, istesem de giyemem onlarıNasıl gitsin bu aralar hep dışarda işim var direksiyon derslerim varrrr gecikmiyim kalıcakmıyım aradayım kalırsam göbekle nasıl diğer sımava giricem bilmiyorumçok tedirginim bebek için habire alışverş yapıyorum, sen napıyosun nasılsın
Kışlıkları bende düşündümde daha yinede soğuk olur diye güvenemiyorum iki güzel hava görünce kaldırmıyım dedimbayramdsn sonra yaparım herhalde sonra zaten yaz temizliğ bebek kıyafetleerini yıkarım çantayı hazırlarım
Vallaa yapamıyosun yaaa cidden
Bende giymiyorum evde hep kısa kollu dışardada deri ceket fln giyiyprum hattaÇok kalınları kaldırdım artık, istesem de giyemem onları
Boğazlı kazak giyilir mi yav nisanda
Mevsimlikler duruyor
Ramazan sonrasına artık
Nbr kızlar? Son ayında olan bir arkadaşım var bez stokladın mı ne marka aldın falan dedim yoo daha hastane çıkışı bile almadım dedi
Biz mi abarttık olayı o mu çok rahat ben anlamadım
Bu arada beşik işini de hallettik chicconun anne yanı beşiğini aldım 1 yaşına kadar yatsa benim için yeterli zaten. Aklımda bırakın chicco almak yeni almak dahi yoktu biliyorsunuz Baby plus ın ikinci el olanını almıştım iptal edilmişti beşiği de çocuk odasına koyacağım için kahverengi olması pek içime sinmemişti zaten pembe beyaz odanın içinde bana batardı aynı şekilde büyük kızım da takıntılır benim gibi
Beyaz yada pembe bişey bulsam diyordum kuzenim aradı bugün bir mağazada açık pembe chicco anne yanı bulmuş teşhir ürünüymüş ama kağıtları bile üzerinde yepyeni yatağı da dahil 1250 dedi sadece karton kutusu yokmuş dedim kutusunu napim kap gitsin. Uygun bir koliye koymuşlar başka bir tanıdığın arabasına koyup gönderecek bana aynı şehirde değiliz.
Eşim de ne gerek var ikinci el almaya deyip duruyordu isabet oldu kısmetinde bu varmış kızçemin Allah yatmayı da nasip etsin inşallah.
Acele etmeyeyim dedikçe fırsatlar önüme çıktı hep herşeyi oldu bitti hayırlısı bakalım.
Bende böbrekleri büyük lafından sonra hep tedirginim ama kötü hissetmiyorum sağlıkla doğacak inşallah bu haftaiçi bir gün de özeldeki dr a gideceğim bakalım o ne diyecek.
Ayın 19 una da devletten randevu aldım şeker yüklemesi ve diğer kan tahlillerim vs için 26. Hafta oluyor 15 te bir ultrasona girmiş olurum diye planlıyorum.
Hassas bir dişim var o ağrıyor bu ara özellikle duş falan alınca yani biraz üşüyünce veya soğuk bişey yersem yapıyo inşallah devam etmez dün gece uykumdan uyandım resmen ağrıdan ama bugün geçti çok şükür
Dohlguma kadar devam etmekle kalmadı kalıcı oldu benim ki.Ejderha gibi ağzımdan ateş püskürmeme az kaldı. Bu nasıl bir yanmadır. Geçmiyor da meret. Gaviscon da işe yaramıyor artık. Bu mide yanması bu haftaların belirtisi mi yoksa doğuma kadar devam eder mi? Bilgisi olan var mı?
Benim eşim hissediyor cnku. Dışarıdan olan şeylere benimki çok tepki veriyor sıcağa soğuğa dokunulmasina hemen hareketleniyor eşim çok kez disardan hissettiKızlar eşiniz bebeği hissetti mi hiç? Bizim her gün yarım saatimiz bebek hissetmeye çalışmakla geçiyor. Ben yüzde yüz hissedip eşime söylüyorum gelip elini koyuyor tık yok. Çok bozuluyor27. Hafta da bitti bugün, ne zaman hissediyor dışardan biri acaba tecrübeliler söyleyin
Yaa ne güzel. Eşim her gün “bu kız bana pas vermiyor” diye trip atıyorBenim eşim hissediyor cnku. Dışarıdan olan şeylere benimki çok tepki veriyor sıcağa soğuğa dokunulmasina hemen hareketleniyor eşim çok kez disardan hissetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?