Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Herkes oruç tutuyormu hanımlar
Bn tutuyorum 2 gündür. Şeker yüklemesinde değerler normal gelince tutayım dedim. Elhamdülillah kendi adıma bir sıkıntı yaşamadım. Ama bebeğim adına vicdanım çok huzursuz. Saat 5 ten sonra hareketleri daha artıyor. Diyorum acıktı ondan mı böyle. Öyle bnde...

Ilkinde de hiç yaşamadım. Mide bulantısı kadar kötü bir şeydir heralde
Ama başladıysa yanlış hatırlamıyorsan doğuma kadar devam ediyor.

Benim sagıma veya soluma elektrik carpmis gibi birsey aniden cız edip gidiyor ne bu ya hu dün de gobek deligimin orası bildigin acıyordu. Ama icerden degil de sanki yuzeyde bişey gibiydi. Izne ayrildim güya tam bi gün yattıysam ne oliyim. Her gün deli gibi ayaktayım. Rahat batıyor bana

Benim var ama tsh t3 t4 etkilenmedi daha. Ailede olunca erken farkedildi. Endokrin takibindeyim ama gerek kalmadi daha. Beslenmeye dikkat ediyorum olabildiğince o fayda ediyor. Ama ebedi benimle gelecek bir hastalık.
Malesef ben bunu kabullenememiştim başta. Nasil çaresi olmaz ya diyordum hatta her geçen gün ilerliyor olma ihtimali de beni germişti. Baya bi süre böyle geçti. Baktım olmayacak kabullendim. Kafaya taktikca onun da ayarlari bozuluyordu. Allah şifa versin kendiliğinden iyileşip gitmesini çok istiyorum doğrusu çok dua ediyorum

Ben almadım …
Bi beşik , kıyaferleri vs alırsam çok şükür ..
Bebek arabası almıcam mesela , alamıcam
Tüp Bebeğe 90.000,00₺ harcamış bir anne adayı olarak onu kucağıma almak bile bana mucize …

Sağlıkla doğsun da ben onu çarşafa sarar yine büyütürüm

Doktor bana şurup verdi cidden kesti mide yanmalarımı rahat ettimmmm

Ahhh yaaaa

Benim öyle ama hamilelik öncesinde de hep o renklerde akıntı olurdu o yüzden üstünde durmuyorum
Çoğu bayanda olmuyormuş sanırım ..
Ben sürekli peçete koyarım ,iç çamaşırıma da haliyle bulaşıyor , bazen su şeklinde ıslaklık da olur akıntının haricinde .. Bende çok takılmadım ama burdaki paylaşımlarda konuşulduysa pek rastlamadım ..
Sormak istedim çünkü enfeksiyon olayım bitmedi hep buna bağladım …
Bakalım 1/2 güne muayene günüm , hayırlısı inşAllah

Çok kalınları kaldırdım artık, istesem de giyemem onları
Boğazlı kazak giyilir mi yav nisanda
Mevsimlikler duruyor
Ramazan sonrasına artık

Çok kalınları kaldırdım artık, istesem de giyemem onları
Boğazlı kazak giyilir mi yav nisanda
Mevsimlikler duruyor
Ramazan sonrasına artık
Bende giymiyorum evde hep kısa kollu dışardada deri ceket fln giyiyprum hatta ama ben kaldırırım kesin fırtına kar kış olur

Ben de herşeyi tastamam tamamlamadım ama arkadaşın biraz fazla rahat bence

Yani bebek arabasını, pusetini, beşiğini, falan sonraya bırakabilirsin de bez, hastane çıkışı gibi bebek doğduğu anda üstüne geçirilecek şeyi de alırsın bir zahmet yahu..

Ben dolabını düzenleme ve çanta işini bile 30-32 den önce halletmek istiyorum mesela. İlk doğumda Haziran ayında ütü yaptığımı hatırlıyorum. 36 haftalık falandım galiba. Bu sefer o kadar beklemem. Tecrübe her zaman rahatlık değil tedbirli olmaktır da..

Gebelik bu ne olacağı belli değil. Herşey düzenli olmalı ki doğumdan sonra uğraşmak zorunda kalma dimi ama?

Kızlar eşiniz bebeği hissetti mi hiç? Bizim her gün yarım saatimiz bebek hissetmeye çalışmakla geçiyor. Ben yüzde yüz hissedip eşime söylüyorum gelip elini koyuyor tık yok. Çok bozuluyor 27. Hafta da bitti bugün, ne zaman hissediyor dışardan biri acaba tecrübeliler söyleyin

Dohlguma kadar devam etmekle kalmadı kalıcı oldu benim ki. Bir daha geçmedi. Renni surupsuz yaşayamaz olmuştum 9 senedir. Bu sefer yanmalar oksurtunce o da kanama yapınca doktor hap verdi. Ve senelerdir ilk defa miğde yanmasını unuttum. rabiza sağ olsun.

Benim eşim hissediyor cnku. Dışarıdan olan şeylere benimki çok tepki veriyor sıcağa soğuğa dokunulmasina hemen hareketleniyor eşim çok kez disardan hissetti

Benim eşim hissediyor cnku. Dışarıdan olan şeylere benimki çok tepki veriyor sıcağa soğuğa dokunulmasina hemen hareketleniyor eşim çok kez disardan hissetti
Yaa ne güzel. Eşim her gün “bu kız bana pas vermiyor” diye trip atıyor aşırı hevesli ama bizimki sessiz garibim tık yok. Ben hissediyorum gün içinde birçok defa ama eşime daha nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…