Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aaa kizlar ben bu şeyleri hani çocuğun burnuna deniz suyu serum vb sıkıp akıyor sanıyordum biz vakum gibi ağzımızla mi çekiyoruz ben bu aleti tamamen yanlış anlamışım

Sen çok yanlış frekanstasın ama
Aspiratör demesindeki mantık o zaten. Hüp diye içine çekiceksin

Bende kullandım uzun süre hala kullanıyordum ama çok üzüldüm şuan. Buna bakayim. İçerik 6 yıl önce temizdi sonra sorgulamadim ama değişmiş demek ki.
Evet firmalar arada içerik değiştirip ekliyorlarmış her satın alındığında takip edilmesi gerekiyor malesef

Ben de yarın sabah şeker yüklemesi yaptıracağım 27. Haftam bitti bugün. hadi inşallah kolay geçsin

Uygun gibi görünüyo canım cimriden ya da akakçenin sitesinden karşılaştırmalı bakabilirsin hem orada son 1senedeki fiyat değişimleri de görülüyor (bu kısmı biraz üzüyor insanı ama )

Türkiye pazarına giren ürünler bizim standartlarımızdaki esneklikler nedeniyle katkı maddesi kullanmadan edemiyorlar galiba
Bebek ürünlerindeki şampuan, ıslak mendil, mama gibi hassas ürünler de dahil buna.

Mesela hipp marka mamanın Almanya ile Türkiye üretiminin aynı olmadığını okumuştum

kızlar kundağımsı şeylerden aldınız mı

Fotosunu koyim de bi bakın, almalı mıyız?

Eklentiler

• 159327CB-440B-43A4-BA21-828436550A7D.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 69
Uygun gibi görünüyo canım cimriden ya da akakçenin sitesinden karşılaştırmalı bakabilirsin hem orada son 1senedeki fiyat değişimleri de görülüyor (bu kısmı biraz üzüyor insanı ama )
Valla uygun gibi ya kullanan oldu mu acaba nasıl ki baby turco??

Sen çok yanlış frekanstasın ama
Aspiratör demesindeki mantık o zaten. Hüp diye içine çekiceksin
Hayatımın şokunu yaşıyorum şuan instegram da bi kaç video ya denk gelmiştim bi yandan sıkıp diğer burundan çıkıyordu ben ondan sandım fizyolojik su ile boyle hüp diye içine çek beni olayını hiç tahmin etmemiştim eyvahhh bu dediğim bi yandan sık bi yandan çıksın aletinin adı ne Ya sümük gelirse ağzıma,
Ne ile karsılasacaklarını bilmiyorlar
kendimi çok cahil hissediyorum
İlk çocuk deneme tahtası zaten.

Ben nasıl mantık yürütürdüm şu an hiç hatırlayamıyorum ya
Çocuk yandı desene

Valla ben hiç fizyolojik su banyosu yaptıramadım çocuğa. Bana çok imkansız geliyor o videolar
Ben deniz suyunu spreyle iki tarafa sıkar açılmasını bekler sonra da aspiratörle çekerdim

Ama benim almak istediğim bu değil. Bu senin gösterdiğinle benim almak istediğim farklı. Bak asagidaki

Benim baktığım şampuanla içerik şu şekilde. İçinde güvensiz bir şey varsa ben anlamiyorum. Kimyadan anlayan varsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…