- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.681
Aaa kizlar ben bu şeyleri hani çocuğun burnuna deniz suyu serum vb sıkıp akıyor sanıyordum biz vakum gibi ağzımızla mi çekiyoruz ben bu aleti tamamen yanlış anlamışım
Evet firmalar arada içerik değiştirip ekliyorlarmış her satın alındığında takip edilmesi gerekiyor malesefBende kullandım uzun süre hala kullanıyordum ama çok üzüldüm şuan. Buna bakayim. İçerik 6 yıl önce temizdi sonra sorgulamadim ama değişmiş demek ki.
Ben de yarın sabah şeker yüklemesi yaptıracağım 27. Haftam bitti bugün.Kızlar hayırlı ramazanlar önceliklee.. Bugün tospalağımı görmeye gittim görüntüsü ektedir teyzeleri❤sat a göre 26 haftalık ama ultrasonda 28 hafta gözüküyor köfte patatesim Yarın sabah şeker yüklemesi yapalım dedi doktorum. Aynı durumda olan var mı? Sizin nasıl gidiyorr?
Uygun gibi görünüyo canım cimriden ya da akakçenin sitesinden karşılaştırmalı bakabilirsin hem orada son 1senedeki fiyat değişimleri de görülüyor (bu kısmı biraz üzüyor insanı amaBaby Turco Islak Mendil Havlu Yenidoğan 60 Yaprak 24 Adet Doğadan Fiyatı - Trendyol
Baby Turco Doğadan Yenidoğan Islak Bebek Havlusu 24x60 Yaprak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
BABYDREAM Bebek Islak Mendil Çok Hassas Cilt, Aloe Veralı 4*80'li - Fiyatı, Yorumları
BABYDREAM Bebek Islak Mendil Çok Hassas Cilt, Aloe Veralı 4*80'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kızlar ne düşünüyorsunuz uygun mu sizce temiz içerik bunlar
Aynen 40ı çıksın ben de kendime geleyim hemen deneyeceğimyapmaya çalışırız deneriz en azından ya
Ne ile karsılasacaklarını bilmiyorlarSen çok yanlış frekanstasın ama
Aspiratör demesindeki mantık o zaten. Hüp diye içine çekiceksin
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelelimBen de yarın sabah şeker yüklemesi yaptıracağım 27. Haftam bitti bugün.hadi inşallah kolay geçsin
Ne ile karsılasacaklarını bilmiyorlar
Valla uygun gibi ya kullanan oldu mu acaba nasıl ki baby turco??Uygun gibi görünüyo canım cimriden ya da akakçenin sitesinden karşılaştırmalı bakabilirsin hem orada son 1senedeki fiyat değişimleri de görülüyor (bu kısmı biraz üzüyor insanı ama)
Hayatımın şokunu yaşıyorum şuanSen çok yanlış frekanstasın ama
Aspiratör demesindeki mantık o zaten. Hüp diye içine çekiceksin
Ne ile karsılasacaklarını bilmiyorlar
Çocuk yandı deseneİlk çocuk deneme tahtası zaten.
Ben nasıl mantık yürütürdüm şu an hiç hatırlayamıyorum ya
Hayatımın şokunu yaşıyorum şuaninstegram da bi kaç video ya denk gelmiştim bi yandan sıkıp diğer burundan çıkıyordu ben ondan sandım fizyolojik su ile boyle hüp diye içine çek beni olayını hiç tahmin etmemiştim eyvahhh bu dediğim bi yandan sık bi yandan çıksın aletinin adı ne Ya sümük gelirse ağzıma,
kendimi çok cahil hissediyorum
Çocuk yandı desene
Ama benim almak istediğim bu değil. Bu senin gösterdiğinle benim almak istediğim farklı. Bak asagidakiMustela içeik olarak iyi değil denildiği gibi hatta ben instagramda prema ve onun anneliği diye bi sayfayı takip etmeye başladım biyolog içerik bilgileri veriyor hatta muhendisinoglu verdiği bilgileri bu kadından aşırıyormuş şöyle bişey paylaştı bugün
Ben hala bunu kullanıyorum çocuklara. Bu temiz içerik mi?Ama benim almak istediğim bu değil. Bu senin gösterdiğinle benim almak istediğim farklı. Bak asagidaki
Eki Görüntüle 3040986
Ben almadım. Ya ne bilelim çocuğu sıkıştırmak gibi geliyor bunlar banakızlar kundağımsı şeylerden aldınız mı
Fotosunu koyim de bi bakın, almalı mıyız?
Ilkinde kullandım. Bunda da kullanıcam.kızlar kundağımsı şeylerden aldınız mı
Fotosunu koyim de bi bakın, almalı mıyız?
İşte ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Sen de varsa arkasına baksanaBen hala bunu kullanıyorum çocuklara. Bu temiz içerik mi?
Var ama evde değilim. Birde baksam anlamam kiİşte ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Sen de varsa arkasına baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?