Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ağzına gelme ihtimali yok filtre niyetine bir sünger var arada güldürdü n beni ama ben yine de bu işi hep eşime yaptırdım

Güneş kremi işini ne yaptınız hanımlar?
Solenta pregna harici var mı kullanabileceğimiz? O da küçük ve 280-300 TL civarı. Alternatif varsa bilmek isterim.

Kiz ben zevkle yapıyordum o işi

Icindrn cikanlari gördükçe bi rahatlama geliyordu terapi gibi
Ben de kaka incelemesini zevkle yapıyorum büyük oğlum 8 aylık falandı. Bir ortamda balon verdiler eline dişiyle patlattı ve yeşil bir parça ağzında kaldı gördüm. Nasıl telaş yaptım. Ertesi günde okul var kayınvalideme bıraktım. Sakın dedim kakalı bezini atma inceleyeceğim. Okul çıkışı çocuğu aldım bezi de aldım evde kulak çubuğu ile bi inceleyişim var sanırım bilim insanıyım ve bingo yeşil balon parçası içindeydi. Nasıl bir rahatlama nasıl bir mutluluk anlatılmaz yaşanır

Ahahahha ruh hastasi seni , b*kun rengini incelemyi anlarimda içini deşmekte ne bileyim

Neyse iyi olmus incelemen hedefe ulaşmissin

Kizlar az önce bi duş aldim saclarimi kuruturken fön sesine bir tepki verdiki allahim kudurdu kudurdu sağa sola gitti geldi sanki ,hic dikkatinizi cekmişmiydi boyle biseyi
Şu an ayaklarım ısınmıyor bir türlü diye açtım ben.
Kıpır kıpırdı. Umarım doğunca da bu sesi istemez
Tövbeler olsun

Şu an ayaklarım ısınmıyor bir türlü diye açtım ben.
Kıpır kıpırdı. Umarım doğunca da bu sesi istemez
Tövbeler olsun
Ben hala bu sesi günde en az 1-2 saat dinliyorum. Uyurken de dinliyorum. Fön makinesi olmadan yaşayamam. Eşimle evlenince yaptığım tek pazarlık buydu. Gerçi gittikçe tahammülü azalıyor ama ben başka türlü uyuyamıyorum. 8 seans psikoloğa gittim yine bir işe yaramadı. inşallah bebek bana benzemez.

Güneş kremi işini ne yaptınız hanımlar?
Solenta pregna harici var mı kullanabileceğimiz? O da küçük ve 280-300 TL civarı. Alternatif varsa bilmek isterim.
Ben oglumdw önce mustela sonra Nivea 50+ almıştım. Şimdi daha güneş kremi hiç düşünmemiştim.

Nedenmiş peki sebebi belli mi?

Ahahahha ruh hastasi seni , b*kun rengini incelemyi anlarimda içini deşmekte ne bileyim

Neyse iyi olmus incelemen hedefe ulaşmissin
Kız nasıl korktum doktoru aradım sabah, inceleyin çıkmazsa gelin demişti balon da tehlikeli yani Allah korusun yine olsa (ki olmasın) yine yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…