- 23 Ekim 2018
- 16.306
- 37.720
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.701
Ağzına gelme ihtimali yok filtre niyetine bir sünger var aradaHayatımın şokunu yaşıyorum şuaninstegram da bi kaç video ya denk gelmiştim bi yandan sıkıp diğer burundan çıkıyordu ben ondan sandım fizyolojik su ile boyle hüp diye içine çek beni olayını hiç tahmin etmemiştim eyvahhh bu dediğim bi yandan sık bi yandan çıksın aletinin adı ne Ya sümük gelirse ağzıma,
kendimi çok cahil hissediyorum
Çocuk yandı desene
Canım yatağı özellikle büyük baktın dimi odana anne yanı olarak ne alacaksın peki ? Bu takımda fiyat ne bir deKızlar bebek odası olarak şunu düşünüyorum sizce
Amin cümlemizin inşallahRabbim kabul etsin canım inşaallah
Kiz ben zevkle yapıyordum o işiAğzına gelme ihtimali yok filtre niyetine bir sünger var aradagüldürdü n beni ama ben yine de bu işi hep eşime yaptırdım
Ben de kaka incelemesini zevkle yapıyorumKiz ben zevkle yapıyordum o işi
Icindrn cikanlari gördükçe bi rahatlama geliyordu terapi gibi
Ahahahha ruh hastasi seni , b*kun rengini incelemyi anlarimda içini deşmekte ne bileyimBen de kaka incelemesini zevkle yapıyorumbüyük oğlum 8 aylık falandı. Bir ortamda balon verdiler eline dişiyle patlattı ve yeşil bir parça ağzında kaldı gördüm. Nasıl telaş yaptım. Ertesi günde okul var kayınvalideme bıraktım. Sakın dedim kakalı bezini atma inceleyeceğim. Okul çıkışı çocuğu aldım bezi de aldım evde kulak çubuğu ile bi inceleyişim var sanırım bilim insanıyım ve bingo yeşil balon parçası içindeydi. Nasıl bir rahatlama nasıl bir mutluluk anlatılmaz yaşanır
Şu an ayaklarım ısınmıyor bir türlü diye açtım ben.Kizlar az önce bi duş aldim saclarimi kuruturken fön sesine bir tepki verdiki allahim kudurdu kudurdu sağa sola gitti geldi sanki ,hic dikkatinizi cekmişmiydi boyle biseyi
Ben de geçen saçıma fon çekerken oldu.KKizlar az önce bi duş aldim saclarimi kuruturken fön sesine bir tepki verdiki allahim kudurdu kudurdu sağa sola gitti geldi sanki ,hic dikkatinizi cekmişmiydi boyle biseyi
Ben hala bu sesi günde en az 1-2 saat dinliyorum. Uyurken de dinliyorum. Fön makinesi olmadan yaşayamam. Eşimle evlenince yaptığım tek pazarlık buydu. Gerçi gittikçe tahammülü azalıyor ama ben başka türlü uyuyamıyorum. 8 seans psikoloğa gittim yine bir işe yaramadı.Şu an ayaklarım ısınmıyor bir türlü diye açtım ben.
Kıpır kıpırdı. Umarım doğunca da bu sesi istemez
Tövbeler olsun
Ben oglumdw önce mustela sonra Nivea 50+ almıştım. Şimdi daha güneş kremi hiç düşünmemiştim.Güneş kremi işini ne yaptınız hanımlar?
Solenta pregna harici var mı kullanabileceğimiz? O da küçük ve 280-300 TL civarı. Alternatif varsa bilmek isterim.
Nedenmiş peki sebebi belli mi?Ben hala bu sesi günde en az 1-2 saat dinliyorum. Uyurken de dinliyorum. Fön makinesi olmadan yaşayamam. Eşimle evlenince yaptığım tek pazarlık buydu. Gerçi gittikçe tahammülü azalıyor ama ben başka türlü uyuyamıyorum. 8 seans psikoloğa gittim yine bir işe yaramadı.inşallah bebek bana benzemez.
Kız nasıl korktum doktoru aradım sabah, inceleyin çıkmazsa gelin demişti balon da tehlikeli yani Allah korusun yine olsa (ki olmasın) yine yaparımAhahahha ruh hastasi seni , b*kun rengini incelemyi anlarimda içini deşmekte ne bileyim
Neyse iyi olmus incelemen hedefe ulaşmissin
Youtobada beyaz sesler videosu varŞu an ayaklarım ısınmıyor bir türlü diye açtım ben.
Kıpır kıpırdı. Umarım doğunca da bu sesi istemez
Tövbeler olsun
PekiBen uygulama indirip ordan föndü makineydi beyaz gürültü açıyorum çok rahat uyuyorlar. Uyuyunca kapatıyorum zaten
YaaaBen de geçen saçıma fon çekerken oldu.Her akşam dişimi fircalarken de zıplıyor.
Merve sen 5s kuralını bilmiyor musun yoksa, kınıyorum
BilmiyomMerve sen 5s kuralını bilmiyor musun yoksa, kınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?