- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.721
Evet bunun içeriğine baktım sitesinden çok daha iyiAma benim almak istediğim bu değil. Bu senin gösterdiğinle benim almak istediğim farklı. Bak asagidaki
Eki Görüntüle 3040986
Karnım zıplıyorYaaa
Zipladigni nasil anliyorsun ,benimki geriyor itiyor genelde de
Ağlayan bebeği susturmanızı sağlayan 5S formülüBilmiyom
Acikladiktan sonra bildigimi biliyorum ama
O zaman o dedikleri farklı. Ben oglumda bunu kullanmıştım çok memnun kaldım.Evet bunun içeriğine baktım sitesinden çok daha iyi
Kız niye gülüyon İnan 2sinde de yaklaşık 8 aya kadar ben uykusuzluk çekmedim bu yöntem sayesindeAğlayan bebeği susturmanızı sağlayan 5S formülü
1- Swaddling - Kundak yapmak: Eskiden yaptığımız şekilde, kollarını bacaklarını sıkı sıkı saracak şekilde kundaklamadan bahsetmiyoruz. Bebeğinizi önce büyükçe ve tülbente benzeyen yumuşak dokulu, bebeği sıkıntıya sokmayacak bir kundağa sarın. Kolları vücudunun iki yanında sabitlenmeli. Ancak ayaklar gevşek sarılacak. 5 aylık olana kadar bu şekilde uyutun. Ayrıca, mutlaka uyuduğu odada 'beyaz gürültü' dediğimiz ses olsun.
2- Side/Stomach Position - Bebeği yana çevirmek: Bebeğinizi kucağınızda sağa doğru yatırarak yüzü aşağıya bakacak şekilde tutun.
3- Shushing - ‘Şşşşşşşşşşt' demek: Kulağına yüksek sesle ‘şşşşşşşşşşt' deyin. Bu ses, ona anne karnındaki gürültülü ortamını hatırlatır.
4- Swinging (and jiggling) - Hafifçe sallamak:Başını jöle gibi elinizin altında hafifçe, çok sarsmadan sallayın. Bu eylem ona anne karnındaki hareketli ortamı hatırlatır.
5- Sucking - Emmesini sağlamak: Emzik kullanın.
Bak biliyormuşum bunlari yapmisligim var da kuralmi neym diye yapmadim dogaclama gelismistiAğlayan bebeği susturmanızı sağlayan 5S formülü
1- Swaddling - Kundak yapmak: Eskiden yaptığımız şekilde, kollarını bacaklarını sıkı sıkı saracak şekilde kundaklamadan bahsetmiyoruz. Bebeğinizi önce büyükçe ve tülbente benzeyen yumuşak dokulu, bebeği sıkıntıya sokmayacak bir kundağa sarın. Kolları vücudunun iki yanında sabitlenmeli. Ancak ayaklar gevşek sarılacak. 5 aylık olana kadar bu şekilde uyutun. Ayrıca, mutlaka uyuduğu odada 'beyaz gürültü' dediğimiz ses olsun.
2- Side/Stomach Position - Bebeği yana çevirmek: Bebeğinizi kucağınızda sağa doğru yatırarak yüzü aşağıya bakacak şekilde tutun.
3- Shushing - ‘Şşşşşşşşşşt' demek: Kulağına yüksek sesle ‘şşşşşşşşşşt' deyin. Bu ses, ona anne karnındaki gürültülü ortamını hatırlatır.
4- Swinging (and jiggling) - Hafifçe sallamak:Başını jöle gibi elinizin altında hafifçe, çok sarsmadan sallayın. Bu eylem ona anne karnındaki hareketli ortamı hatırlatır.
5- Sucking - Emmesini sağlamak: Emzik kullanın.
Anam yazdim işte bende kizimda cekmedim 2 yasayacak beraber yatip kalkiyoz suphanallahKız niye gülüyon İnan 2sinde de yaklaşık 8 aya kadar ben uykusuzluk çekmedim bu yöntem sayesindeAnteplililili
Yarım kundakBen uygulama indirip ordan föndü makineydi beyaz gürültü açıyorum çok rahat uyuyorlar. Uyuyunca kapatıyorum zaten
Bu kadar basitmiydiKarnım zıplıyor
Aynen ürün bazında değerlendirmek lazım demişlerdi bazı firmaların bazı ürünleri doğal içerikliyken bazıları değil kırmızı olanlar toksik ya da alerjik maddelerO zaman o dedikleri farklı. Ben oglumda bunu kullanmıştım çok memnun kaldım.
Şunlar öneriliyor canım bebek ürünleri yetişkinlerde de kullanılabiliyor içeriği en temizi bebek ürünleri zatenGüneş kremi işini ne yaptınız hanımlar?
Solenta pregna harici var mı kullanabileceğimiz? O da küçük ve 280-300 TL civarı. Alternatif varsa bilmek isterim.
2.foto ıslak mendil mi bebek bezi miAynen ürün bazında değerlendirmek lazım demişlerdi bazı firmaların bazı ürünleri doğal içerikliyken bazıları değil kırmızı olanlar toksik ya da alerjik maddeler
Anne karnındaki sese takılı kalmışsın dedi de bilmiyorum tam olarak. Beyaz ses olarak geçiyor.Nedenmiş peki sebebi belli mi?
Islak mendil canım ama her markanın her ürününde değil2.foto ıslak mendil mi bebek bezi mi
Ilk defa boyle bisey duyuyorumAnne karnındaki sese takılı kalmışsın dedi de bilmiyorum tam olarak. Beyaz ses olarak geçiyor.
Ben kolik bir bebekmişim. Annem tesadüfen fön makinesini açtığı bir zamanda benim sessizleştiğimi ve rahat uyuduğumu farketmiş. Sonra ben çok ağladığım zamanlarda fön makinesini çalıştırmış. Ben bazen acaba o zamandan mı alışkanlık yapmış diye düşünüyorum. Küçükken fön makinesi, çamaşır makinesi ve elektrikli süpürge sesine bayılırdım. Hala da öyle de işte fön makinesi ile idare ediyorum.
Şu an bu sesi veren oyuncaklar çıkmış. Bence asla kullanılmamalı. Gerçekten takıntı yapabiliyor.
Ama bana dünyadaki en huzur verici ses olarak geliyor.
Bir de elimi kalçamın altına koyup, ayaklarımı da tam uzatıp sırt üstü yatabiliyorum. Bence bu da kundaktan kaynaklı. Elimde olsa kendimi bağlatacağım. Valla resmen trajikomik bir hayatım var.
Baby turco hepsiburada da güzel indirimler yapıyor 2 gün önce 2.si 1 tl kampanyası vardı 24 paket yenidoğan 114 tl ye geliyordu ama zeytinyağı kokuyormuş ben tiksinirim diye almadım onları takip edin unibaby den falan çok daha ucuza geliyor. Babydream markasını hiç duymadım.Baby Turco Islak Mendil Havlu Yenidoğan 60 Yaprak 24 Adet Doğadan Fiyatı - Trendyol
Baby Turco Doğadan Yenidoğan Islak Bebek Havlusu 24x60 Yaprak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
BABYDREAM Bebek Islak Mendil Çok Hassas Cilt, Aloe Veralı 4*80'li - Fiyatı, Yorumları
BABYDREAM Bebek Islak Mendil Çok Hassas Cilt, Aloe Veralı 4*80'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kızlar ne düşünüyorsunuz uygun mu sizce temiz içerik bunlar
Çocuğun burnuna serum fizyolojik sıkıp yumuşatıp sonra bu aletle çekiyorsun merak etme ağzına gelmez o süngere yapışıyor. Netteki gibi bi delikten bas diğer delikten çıksın hiç öyle bişey yapmadım yapamam da valla beynine kadar gider benim sıktığım suAaa kizlar ben bu şeyleri hani çocuğun burnuna deniz suyu serum vb sıkıp akıyor sanıyordum biz vakum gibi ağzımızla mi çekiyoruz ben bu aleti tamamen yanlış anlamışım
Civil de de çıtçıtlı body ler 18 TL 20 TL arası canım bu hafta sonu gidip bi Minicity ve babymall a bakayım bakalım belki netten daha hesaplıdir
Bebeğe gözlük mü alcan kız niyekiŞöyle yazdigim listeyi paylaşayım belki fikir olur ya da eksik gördüğünüz varsa paylaşabilirsiniz . Kıyafetlerini yazmadım henüz , aldıklarım karışık durduğu için kategori yapıp yazacağım en kısa sürede ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?