Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Azönce ben de inceledim premayı takip ediyordum zaten ama senin paylaştığın kısma bakmamışım şimdi kafamda daha net oldu teşekkürler canım

Aynen canım bi süre takip edip indirimden almaya karar verdim

Bebeğe gözlük mü alcan kız niyeki
Bir de 12 adet müslin çok değil mi ya
İzmir'de yaşıyoruz muhtemelen Eylül Ekim sonuna kadar da denizde yazlık tarafında oluruz diye düşündüm, güneş ışınları denize yansıyınca beni çok rahatsız eder, bebek de benim gibi hissederse diye düşündüm bide 0-12 ay olunca seneye de kullanır belki diye düşündüm . Gerçi mağazasında gidip gördüm 10 cm oyuncak gibi bir şeydi her an vazgeçebilirim

Muslin de her şeye kullanılıyor diye aldım bol bol , pusete ,bebek arabasina, plajlara gotururuz artık

Ben de oğluma almıştım. 3 aylıkken tatile gitmiştik. İyi ki de almışım güneşten çok rahatsız oluyordu. Hala öyle gözlüksüz şapkasız çıkamıyor güneşe. O gözlük duruyormuş minicik bir şey dediğin gibi

Kanlı olur evet. Yeşil enfeksiyon demekti gibi hatırlıyorum.

Ayy ne çok. Nasıl cikicaz bunların içinden
Şöyle bi liste var , sizin kullandığınız yeşil kategoride galiba . Markaya değil de o markanın ürünlere de tek tek bakmak gerekiyor .

Eklentiler

• IMG_20220404_233859.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20220404_233843.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar az önce bi duş aldim saclarimi kuruturken fön sesine bir tepki verdiki allahim kudurdu kudurdu sağa sola gitti geldi sanki ,hic dikkatinizi cekmişmiydi boyle biseyi
Benimki de bence mikserden korktu.
Mikseri çalıştırdım ve zıpladı, ah çocuğum diyip üzüldün eşime yaptırdım

Sizin bebekler baya hareketli mikser yada saç kurutma makinasına tepki veriyolarsa, benim arada ayakları eller sağıma yada soluma gelirse hissediyorum.
Plesenta göbemin önünde olunca pek bebeği hissedemiyorum arada kasıklarda dolgunluk oluyo onu hissediyoeum sadexe

Ben de iki gündür cok hafif hissediyorum bebegi ve cok cok nadir. Tedirgin ediyor insanı bu durum. Benim böyle sanki gaz varda bi yerden bi tarafa gecer gibi garip bi sekilde oluyor. Zıplamıyor vallahi cokça hissedenler var heveslensem mi bilemedim

Ağzına gelme ihtimali yok filtre niyetine bir sünger var arada güldürdü n beni ama ben yine de bu işi hep eşime yaptırdım

Benim de en çok eşim yapardı valla. Sümkürmeyi öğrenince rahat ettik

Şimdiki problemimiz de kendi kendine temizlememesi. Midesi bulanıyor kendi kişişel temizliği söz konusu olunca. O yüzden hiç burnunu karıştıran bir çocuk olmadı mesela

Kizlar az önce bi duş aldim saclarimi kuruturken fön sesine bir tepki verdiki allahim kudurdu kudurdu sağa sola gitti geldi sanki ,hic dikkatinizi cekmişmiydi boyle biseyi

Böyle ani başlayan seslere tepki veriyor benimki de.
Blender, süpürge, saç kurutma makinesi, oğlumun çığlığı vs.

Hatta dün havuç rendelerken onda bile tekmeledi

Bugün benim için çok önemli bir dosyanın duruşması vardı. Hakim duruşmayı 24 Hazirana attı. Daha erken almak için uğraşıp durdum ama hamileyim doğumum olacak demeye çekindiğim için türlü bahanelerle zar zor 17 hazirana aldırdım. Ne halde olacağım acaba

Ağzımın tadı yok. Gerçekten ben doğurmadan kurtulamayacagım . Bulantılarımda oluyor yoğun olmasada.
Ama işte azı çoğu fark etmiyor, hepsi can sıkıcı

O ağız tadını bulantı ilacı bozuyor bence. İçtiğim haftaları hatırlıyorum. Hiçbir şeyin tadı tuzu yokmuş ya da bir daha hiç tat vermeyecekmiş gibi insanda damak tadı bırakmıyor.
Allah yardımcın olsun valla çok zor..

Sen duş alinca bi fön acip ozellikle dinle bak neler yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…