- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.741
Hakikaten koca adam gibi ya maşallah
Ayy ne çok. Nasıl cikicaz bunların içindenAynen ürün bazında değerlendirmek lazım demişlerdi bazı firmaların bazı ürünleri doğal içerikliyken bazıları değil kırmızı olanlar toksik ya da alerjik maddeler
Islak mendil canım ama her markanın her ürününde değil
Baby turco yenidoğan
Sleepy bio natural
Sleepy doğal
Bebe land sensitive yenidoğan bunlar iyi mesela ama baby turconun diğer bi ıslak mendilinde phenoxyethanol varmış, alınmadan her ürüne ayrı ayrı içerik bakılmalı
Aynen canım bi süre takip edip indirimden almaya karar verdimBaby turco hepsiburada da güzel indirimler yapıyor 2 gün önce 2.si 1 tl kampanyası vardı 24 paket yenidoğan 114 tl ye geliyordu ama zeytinyağı kokuyormuş ben tiksinirim diye almadım onları takip edin unibaby den falan çok daha ucuza geliyor. Babydream markasını hiç duymadım.
Çocuğun burnuna serum fizyolojik sıkıp yumuşatıp sonra bu aletle çekiyorsun merak etme ağzına gelmez o süngere yapışıyor. Netteki gibi bi delikten bas diğer delikten çıksın hiç öyle bişey yapmadım yapamam da valla beynine kadar gider benim sıktığım suZaten sürekli burnu akacak tıkanacak diye bir şey yok her gün yapılacak bir işlem değil.
Ben morhipo üzerinden dofi baby marka çıtçıtlı askılı bodyler aldım satıcısı civil belki mağazalarında da vardır kumaşı falan çok iyi e bebekten de almıştım aynı kalitede ben alırken 11 tl di tanesi şuan 15 ama belki yine indirime girer.
İzmir'de yaşıyoruz muhtemelen Eylül Ekim sonuna kadar da denizde yazlık tarafında oluruz diye düşündüm, güneş ışınları denize yansıyınca beni çok rahatsız eder, bebek de benim gibi hissederse diye düşündümBebeğe gözlük mü alcan kız niyeki
Bir de 12 adet müslin çok değil mi ya
Ya evet çok zor okumak her bir içerik için tek tek bakıyorum çoğu zaman ama bir üründe karar verince hep ondan devam edilir sonra yeni şişe alırken değişen var mı filan diye bakılır sadeceAyy ne çok. Nasıl cikicaz bunların içinden
Ben de oğluma almıştım. 3 aylıkken tatile gitmiştik. İyi ki de almışım güneşten çok rahatsız oluyordu. Hala öyle gözlüksüz şapkasız çıkamıyor güneşe. O gözlük duruyormuş minicik bir şey dediğin gibiİzmir'de yaşıyoruz muhtemelen Eylül Ekim sonuna kadar da denizde yazlık tarafında oluruz diye düşündüm, güneş ışınları denize yansıyınca beni çok rahatsız eder, bebek de benim gibi hissederse diye düşündümbide 0-12 ay olunca seneye de kullanır belki diye düşündüm . Gerçi mağazasında gidip gördüm 10 cm oyuncak gibi bir şeydi her an vazgeçebilirim
Muslin de her şeye kullanılıyor diye aldım bol bol , pusete ,bebek arabasina, plajlara gotururuz artık
Kanlı olur evet. Yeşil enfeksiyon demekti gibi hatırlıyorum.Kizlar hamileligim boyunca ilk kez sümüksü akıntı geldi yesil renkte. Enfeksiyon oldum galiba çarşamba randevum var o zamana kadar beklesem riskli olur mu?
Bir de Nişan denilen şeyde sümüksü olurmuş ya o kanlı olurdu demi onla alakası yoktur
Şöyle bi liste var , sizin kullandığınız yeşil kategoride galiba . Markaya değil de o markanın ürünlere de tek tek bakmak gerekiyor .Ayy ne çok. Nasıl cikicaz bunların içinden
Çarşamba şehir hastanesine gitcem bi söyleyeyim kültür mu idrar mi ne alacaksa baksin artık, enfeksıyondan korkuyorum keseyi deler diyorlar Allah esirgesinKanlı olur evet. Yeşil enfeksiyon demekti gibi hatırlıyorum.
Benimki de bence mikserden korktu.Kizlar az önce bi duş aldim saclarimi kuruturken fön sesine bir tepki verdiki allahim kudurdu kudurdu sağa sola gitti geldi sanki ,hic dikkatinizi cekmişmiydi boyle biseyi
Ağzına gelme ihtimali yok filtre niyetine bir sünger var aradagüldürdü n beni ama ben yine de bu işi hep eşime yaptırdım
Kizlar az önce bi duş aldim saclarimi kuruturken fön sesine bir tepki verdiki allahim kudurdu kudurdu sağa sola gitti geldi sanki ,hic dikkatinizi cekmişmiydi boyle biseyi
Bizim burda mağazası vardı kapandı yakınlarda hiç yok..olsada gidemem canım devamlı yatıyorum internetten alıyorum mecbur ben her şeyiHatta mağazasinda daha bile ucuz seyler olabiliyor.
Ağzımın tadı yok. Gerçekten ben doğurmadan kurtulamayacagım . Bulantılarımda oluyor yoğun olmasada.
Ama işte azı çoğu fark etmiyor, hepsi can sıkıcı
Sen duş alinca bi fön acip ozellikle dinle bak neler yapiyorSizin bebekler baya hareketli mikser yada saç kurutma makinasına tepki veriyolarsa, benim arada ayakları eller sağıma yada soluma gelirse hissediyorum.
Plesenta göbemin önünde olunca pek bebeği hissedemiyorum arada kasıklarda dolgunluk oluyo onu hissediyoeum sadexe
5 dkya merakdan giriyorum duşaaaaaSen duş alinca bi fön acip ozellikle dinle bak neler yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?