Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok ben de gidemiyorum. Bende yatış durumundayim. Daha önceki gitmisliklerimi anlattım ben fazla bir şey almadım zaten önceki çocuktan malzemeler duruyordu.

Çarşamba şehir hastanesine gitcem bi söyleyeyim kültür mu idrar mi ne alacaksa baksin artık, enfeksıyondan korkuyorum keseyi deler diyorlar Allah esirgesin
Söyle tabi ama son dönemlerde oluyor maaalesef. Bol bol su iç bir süreçte. Uromisin tarzı bir ilaç da kullanabilirsin zararı olmaz.

Benimki de bence mikserden korktu.
Mikseri çalıştırdım ve zıpladı, ah çocuğum diyip üzüldün eşime yaptırdım
Geçen benim ki de korktu. Ama mikserin kapağı tam takamamisim. Olması gerekenden baya fazla bir ses çıktı. Çocuk hopladi sonra karnım bir gerildi. İçerde kol bacak açtı gerdirdi her yeri.

Çarşamba şehir hastanesine gitcem bi söyleyeyim kültür mu idrar mi ne alacaksa baksin artık, enfeksıyondan korkuyorum keseyi deler diyorlar Allah esirgesin
Canım yeşil akıntı bendede olmuştu hiç tahlil yapmadan fitil verdi doktorum direkt ve enfeksiyonun öyle bebeği etkilemesi için 10.000lerde falan olması gerekirmiş bizim gibi 60-70 değerlerden o kadar korkmamak gerekiyormuş. Doktorum öyle söyledi, sende sıkıntı yapma kendine. Ben akıntıdan 10gün sonra gittim doktora çok şükür hiç bir sıkıntıda olmadı.

Ağzımın tadı yok. Gerçekten ben doğurmadan kurtulamayacagım . Bulantılarımda oluyor yoğun olmasada.
Ama işte azı çoğu fark etmiyor, hepsi can sıkıcı
Benim de öyle ya. Ne alaka ki bu haftada. Bulantım var, yanma var, midem bulanıyor ve hiç iştahım yok. Bugün tüm günü 1 haşlanmış yumurta ve çeyrek yeşil elma ile tamamladım.Baika hiçbirşey yiyemedim

Bugün demir de almadım bulantı ilacı da almadım canim. Demir aldığım zaman alıyorum bulantı ilacını.

Ilk defa boyle bisey duyuyorum

Şimdi her uyumak istediginde fön mu açıyorsun, uykuya dalinca kim kapatiyor birde tatile gittiniz mesela ordadami öyle ay cok tuhafima gitti canım kusuruma bakma
Valla beni tanıyan herkes alıştı. Nereye gitsem fön makinesi yanımda olur. Uyku ile uyanıklık arasında ben kapatıyorum. Dalarsam da ya eşim kapatıyor ya da bir daha uyanana kadar açık kalıyor.

Son düzenleme:
Valla beni tanıyan herkes alıştı. Nereye gitsem fön makinesi yanımda olur. Uyku ile uyanıklık arasında ben kapatıyorum. Dalarsam da ya eşim kapatıyor ya da bir daha uyanana kadar açık kalıyor.
Ben ilk çocukta telden açtım hep. Şuan 6 yaşında hiiiç öyle istekleri olmadı

Benim normalde dışarıdan belli oluyor hareketleri dün hareket etmeyince çok korktum. Öğleden sonra başladı tekrar çok şükür.

Kendi midesi bulanıyorsa biz ne yapalım

Valla ben hiç fizyolojik su banyosu yaptıramadım çocuğa. Bana çok imkansız geliyor o videolar
Ben deniz suyunu spreyle iki tarafa sıkar açılmasını bekler sonra da aspiratörle çekerdim
Ben bu aleti o ise yarıyor sanıyordum Allah im o kadar bilgisizim ki
Ağzına gelme ihtimali yok filtre niyetine bir sünger var arada güldürdü n beni ama ben yine de bu işi hep eşime yaptırdım
O süngeri falan içinde olur demi ayrıca almaya gerek yok , tövbe ben bi anda ağza sümük falan dediniz şok oldum ne diuo bunlar diye bakıyorum
Tamam kafamda az oturdu olmadi esime derim o yapar ilk deneyim sonrası inşallah buraya yazcam kizlar hatırladınız mı burun aspiratörü olayını ilk kez denedim diye
Söyle tabi ama son dönemlerde oluyor maaalesef. Bol bol su iç bir süreçte. Uromisin tarzı bir ilaç da kullanabilirsin zararı olmaz.
Aslında bebeğin suyu sınırda olduğu için içiyorum canım neredeyse 3 buçuk lt su içiyorum sırf çok su içtiğim için belki de kilo almıyorum bilmiyorum . Hani bu yumurtlama dönemi olan sünen akıntıyi gebelik boyunca ilk kez gördüm korktum sünene Nişan diyorlardı ama o kanlı olurmuş galiba o yüzden korkmadım. Ama bildiğin yesil renkti o beni korkuttu bu resmen enfeksiyon un ilerlemiş halinin işareti.. hiç dışarı çıkınca disarda wc kullanmıyorum evde temizliğe ic çamaşırı değiştirmeye dikkat ediyorum cinsel birliktelik de yok nerden geldi başıma anlamiyorum o dediğin tarz ilac ne bilmiyorum canım direk perinatoloji ye gideyim diyorum sabah erkenden sıra için hem bebeğin suyuna bakar hem de baş çevresi 1 hafta geridendi inşallah aradaki süre artmamistir ona bakar
Hmm anladim canim haftaya inşallah lokman hekim den paket alcam o zaman bi doktorum olacak mesaj atabileceğim.. böyle devlete gidince mesaj atacağın dr yok her şeye gitmen gerekiyor gidelim bakalım seninki de sünen şekilde yesil miydi??

Bu enfeksiyon işi açıkçası beni de çok korkutuyor ilaç veriyor bi işe yaramıyor her gittiğim de bol su tuvalette yatıcam artık ama gerçekten su işe yarıyor bence onu içince kaşık agrım azalıyor kese deler işi de arkadaşın dediği gibi çok ilerlemiş olması lazım benim lökosit 10 çıktı ebe suyla geçer dedi bilmiyorum

Günaydın kizlaaaar
Dün gece yoğun bir boks maçı vardı
Resmen gece ilerleyen saatlere kadar maşaallah coştu da coştu uyutmadı ilk kez oluyor böyle, bu kadar kıvranınca bi ara tedirgin bile oldum huzursuz eden bi sey mi var diye ama sonra şükür durdu galiba ki uyumuşum

Ben 10 dk hareket etmesin ödüm kopuyor zaten hareket halinde falan etmiyor genelde evdeyim ben zaten uzanıyorum bi akşam yemek yaparım o dün enfeksiyondan böyle işerken bi yanma oldu çok kötüydü ama akşama kadar su içtim içtiğim gibi kesiliyor ama o kadar su içmeye de midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…