- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.761
Yok ben de gidemiyorum.Bizim burda mağazası vardı kapandı yakınlarda hiç yok..olsada gidemem canım devamlı yatıyorum internetten alıyorum mecbur ben her şeyisiz gezdikçe ben imreniyorum ben geçemez adım atamaz oldum..yatış 31.haftaya kadar
Aa bu çok iyi. Burdan bakalım kaydedipŞöyle bi liste var , sizin kullandığınız yeşil kategoride galiba . Markaya değil de o markanın ürünlere de tek tek bakmak gerekiyor .
Söyle tabi ama son dönemlerde oluyor maaalesef. Bol bol su iç bir süreçte. Uromisin tarzı bir ilaç da kullanabilirsin zararı olmaz.Çarşamba şehir hastanesine gitcem bi söyleyeyim kültür mu idrar mi ne alacaksa baksin artık, enfeksıyondan korkuyorum keseyi deler diyorlar Allah esirgesin
Geçen benim ki de korktu.Benimki de bence mikserden korktu.
Mikseri çalıştırdım ve zıpladı, ah çocuğum diyip üzüldün eşime yaptırdım
Canım yeşil akıntı bendede olmuştu hiç tahlil yapmadan fitil verdi doktorum direkt ve enfeksiyonun öyle bebeği etkilemesi için 10.000lerde falan olması gerekirmiş bizim gibi 60-70 değerlerden o kadar korkmamak gerekiyormuş. Doktorum öyle söyledi, sende sıkıntı yapma kendine. Ben akıntıdan 10gün sonra gittim doktora çok şükür hiç bir sıkıntıda olmadı.Çarşamba şehir hastanesine gitcem bi söyleyeyim kültür mu idrar mi ne alacaksa baksin artık, enfeksıyondan korkuyorum keseyi deler diyorlar Allah esirgesin
Benim de öyle ya. Ne alaka ki bu haftada. Bulantım var, yanma var, midem bulanıyor ve hiç iştahım yok. Bugün tüm günü 1 haşlanmış yumurta ve çeyrek yeşil elma ile tamamladım.Baika hiçbirşey yiyemedimAğzımın tadı yok. Gerçekten ben doğurmadan kurtulamayacagım . Bulantılarımda oluyor yoğun olmasada.
Ama işte azı çoğu fark etmiyor, hepsi can sıkıcı
Ben ilkinden alışığım canim. Doğuma kadar sürmüştü bu sekildeBenim de öyle ya. Ne alaka ki bu haftada
Bugün demir de almadım bulantı ilacı da almadım canim. Demir aldığım zaman alıyorum bulantı ilacını.O ağız tadını bulantı ilacı bozuyor bence. İçtiğim haftaları hatırlıyorum. Hiçbir şeyin tadı tuzu yokmuş ya da bir daha hiç tat vermeyecekmiş gibi insanda damak tadı bırakmıyor.
Allah yardımcın olsun valla çok zor..
Valla beni tanıyan herkes alıştı. Nereye gitsem fön makinesi yanımda olur. Uyku ile uyanıklık arasında ben kapatıyorum. Dalarsam da ya eşim kapatıyor ya da bir daha uyanana kadar açık kalıyor.Ilk defa boyle bisey duyuyorum
Şimdi her uyumak istediginde fön mu açıyorsun, uykuya dalinca kim kapatiyor birde tatile gittiniz mesela ordadami öyle ay cok tuhafima gitti canım kusuruma bakma
Doktorda tam tospik bu diyoHakikaten koca adam gibi ya maşallah
Yok yaaaaa benimkinde tık paşanın kafa saat keyfi yerinde5 dkya merakdan giriyorum duşaaaaa
Ben ilk çocukta telden açtım hep. Şuan 6 yaşında hiiiç öyle istekleri olmadıValla beni tanıyan herkes alıştı. Nereye gitsem fön makinesi yanımda olur. Uyku ile uyanıklık arasında ben kapatıyorum. Dalarsam da ya eşim kapatıyor ya da bir daha uyanana kadar açık kalıyor.
Benim normalde dışarıdan belli oluyor hareketleri dün hareket etmeyince çok korktum. Öğleden sonra başladı tekrar çok şükür.Ben de iki gündür cok hafif hissediyorum bebegi ve cok cok nadir. Tedirgin ediyor insanı bu durum. Benim böyle sanki gaz varda bi yerden bi tarafa gecer gibi garip bi sekilde oluyor. Zıplamıyor vallahicokça hissedenler var heveslensem mi bilemedim
Kendi midesi bulanıyorsa biz ne yapalımBenim de en çok eşim yapardı valla. Sümkürmeyi öğrenince rahat ettik
Şimdiki problemimiz de kendi kendine temizlememesi. Midesi bulanıyor kendi kişişel temizliği söz konusu olunca. O yüzden hiç burnunu karıştıran bir çocuk olmadı mesela
Böyle ani başlayan seslere tepki veriyor benimki de.
Blender, süpürge, saç kurutma makinesi, oğlumun çığlığı vs.
Hatta dün havuç rendelerken onda bile tekmeledi
Sakinligi seviyor demekki dokanmayınn bana diyodurYok yaaaaa benimkinde tık paşanın kafa saat keyfi yerindeyattağa yattıkdan sonra bi iki hareketlendi yine yatıyo Anteplililili
Ben bu aleti o ise yarıyor sanıyordum Allah im o kadar bilgisizim kiValla ben hiç fizyolojik su banyosu yaptıramadım çocuğa. Bana çok imkansız geliyor o videolar
Ben deniz suyunu spreyle iki tarafa sıkar açılmasını bekler sonra da aspiratörle çekerdim
O süngeri falan içinde olur demi ayrıca almaya gerek yok , tövbe ben bi anda ağza sümük falan dediniz şok oldum ne diuo bunlar diye bakıyorumAğzına gelme ihtimali yok filtre niyetine bir sünger var aradagüldürdü n beni ama ben yine de bu işi hep eşime yaptırdım
Tamam kafamda az oturdu olmadi esime derim o yaparBaby turco hepsiburada da güzel indirimler yapıyor 2 gün önce 2.si 1 tl kampanyası vardı 24 paket yenidoğan 114 tl ye geliyordu ama zeytinyağı kokuyormuş ben tiksinirim diye almadım onları takip edin unibaby den falan çok daha ucuza geliyor. Babydream markasını hiç duymadım.
Çocuğun burnuna serum fizyolojik sıkıp yumuşatıp sonra bu aletle çekiyorsun merak etme ağzına gelmez o süngere yapışıyor. Netteki gibi bi delikten bas diğer delikten çıksın hiç öyle bişey yapmadım yapamam da valla beynine kadar gider benim sıktığım suZaten sürekli burnu akacak tıkanacak diye bir şey yok her gün yapılacak bir işlem değil.
Ben morhipo üzerinden dofi baby marka çıtçıtlı askılı bodyler aldım satıcısı civil belki mağazalarında da vardır kumaşı falan çok iyi e bebekten de almıştım aynı kalitede ben alırken 11 tl di tanesi şuan 15 ama belki yine indirime girer.
Aslında bebeğin suyu sınırda olduğu için içiyorum canım neredeyse 3 buçuk lt su içiyorumSöyle tabi ama son dönemlerde oluyor maaalesef. Bol bol su iç bir süreçte. Uromisin tarzı bir ilaç da kullanabilirsin zararı olmaz.
Hmm anladim canim haftaya inşallah lokman hekim den paket alcam o zaman bi doktorum olacak mesaj atabileceğim.. böyle devlete gidince mesaj atacağın dr yok her şeye gitmen gerekiyor gidelim bakalım seninki de sünen şekilde yesil miydi??Canım yeşil akıntı bendede olmuştu hiç tahlil yapmadan fitil verdi doktorum direkt ve enfeksiyonun öyle bebeği etkilemesi için 10.000lerde falan olması gerekirmiş bizim gibi 60-70 değerlerden o kadar korkmamak gerekiyormuş. Doktorum öyle söyledi, sende sıkıntı yapma kendine. Ben akıntıdan 10gün sonra gittim doktora çok şükür hiç bir sıkıntıda olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?