Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim de gece hiç hareket yok sabahları var gece tık yok çocuktan

Çok tatlısın ya evet evet içinde merak etme

Şanslısın, doğunca da uyur o zaman
Evet bi yerde daha öyle duymuştum hatta gece bazen dinliyorum yok
Benim yine boğaz gitti sesim de kısıldı
Daha fazla Antibiyotik kullanmak istemediğim için doktora gitmiyorum.. geçer hemen inşallah
Çok geçmiş olsun canım bende öyle ya kullanmak istemiyorum artık

Evet bi yerde daha öyle duymuştum hatta gece bazen dinliyorum yok

Çok geçmiş olsun canım bende öyle ya kullanmak istemiyorum artık
Benim ilki öyleydi gerçekten 8aya kadar ben uykusuz kalmadım ondan sonra emme delisi olunca çok uyanmaya başladı.
Sana da geçmiş olsun, doğal yöntemlerle geçer bu sefer inşallah

Kız Allah rızası için otribebe kullanım videosu aç izle korkuyorum burun yerine başka bir yere falan sokacaksınız bu gidişle

Benim normalde dışarıdan belli oluyor hareketleri dün hareket etmeyince çok korktum. Öğleden sonra başladı tekrar çok şükür.
Sabah benim de yok gibiydi aksam biraz oldu. Bazen cok hafif vuruslar veya boyle iste sanki gaz gecisi gibi. Heralde dönük icime icime mi vuruyor napiyor

Çok tatlısın ya evet evet içinde merak etme
Iyi ki varsınız
Agrı yapıyor mu ya da işerken falan yanma
Hayir yok bi tek dün yesil akıntı sonrası yatarken progestan fitil koyamadım çok şişti içerisi bi kaç dakika bekledim öyle koyabildim yesil akıntı gelince peçeteyle ust üste sildim ondan şişti içi sanırım anlık. Bi tek wc den cikinca yine idrarım geliyor ama bu gebelik ve çok su içme kaynaklı olabilir bilmiyorum yarın gideyim bi baksin bakalım dr
Benim yine boğaz gitti sesim de kısıldı
Daha fazla Antibiyotik kullanmak istemediğim için doktora gitmiyorum.. geçer hemen inşallah
Ah yaaa bak bu mevsim suan tam hasta olma havası dikkat etmeliyiz çok geçmiş olsun
Günaydınnn
doktor günü
Hadi hayırlı haberler ile inşallah

Canım oluyor maalesef enfeksiyon sıkma canını. Benim dediğim ilaç şu da ediyor. 1 tane poşet. Gece yatmadan içiyorsun 2 saat tuvalete gitmiyorsun. İdrar torbasında bekleyip oradaki endeksiyonla mücadele ediyor. Tek kullanımlık bir ilaç. Bana doktor verdi 2-3 ay önce a ben tuvalete gittim tutamadım kendimi.

Sabah benim de yok gibiydi aksam biraz oldu. Bazen cok hafif vuruslar veya boyle iste sanki gaz gecisi gibi. Heralde dönük icime icime mi vuruyor napiyor
Bazen de hareketsiz oluyorlar. Ya da dediğin gibi sırtını dönüyorsa. Bazi gün benimkinde de hiç hareket yok.
Bazı gün sadece içerde bir faaliyet var. Vurma değil ama hareketlilik var kayma donme gibi. Ne yapıyor orda nasıl bir dünya kurmuş anlamıyorum.
Sürekli kıpır kıpır bir seylwr yapıyor. Ama vurma değil. Dün mesela disardaydim. Ona rağmen kıpır kipirdi. Akşama kadar durmadı evde yemekten sonra 2 saat sesi çıkmadı sonra yine gece 2 ye kadar. Dün sanırım venim sesimi duydukça kipirdandi.Surekli konuştum butun gün telefonda ya da birileriyle. Şimdide kiprdak. Yandık biz fikir fikir bir çocuk geliyor. Abisi de boyleydi halen yerinde duramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…