- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.781
Benim de gece hiç hareket yok sabahları var gece tık yok çocuktanGünaydın kizlaaaar
Dün gece yoğun bir boks maçı vardı
Resmen gece ilerleyen saatlere kadar maşaallah coştu da coştu uyutmadı ilk kez oluyor böyle, bu kadar kıvranınca bi ara tedirgin bile oldum huzursuz eden bi sey mi var diye ama sonra şükür durdu galiba ki uyumuşum
Çok tatlısın yaBen bu aleti o ise yarıyor sanıyordum Allah im o kadar bilgisizim ki
O süngeri falan içinde olur demi ayrıca almaya gerek yok , tövbe ben bi anda ağza sümük falan dediniz şok oldum ne diuo bunlar diye bakıyorum
Tamam kafamda az oturdu olmadi esime derim o yaparilk deneyim sonrası inşallah buraya yazcam kizlar hatırladınız mı burun aspiratörü olayını ilk kez denedim diye
Aslında bebeğin suyu sınırda olduğu için içiyorum canım neredeyse 3 buçuk lt su içiyorumsırf çok su içtiğim için belki de kilo almıyorum bilmiyorum . Hani bu yumurtlama dönemi olan sünen akıntıyi gebelik boyunca ilk kez gördüm korktum sünene Nişan diyorlardı ama o kanlı olurmuş galiba o yüzden korkmadım. Ama bildiğin yesil renkti o beni korkuttu bu resmen enfeksiyon un ilerlemiş halinin işareti.. hiç dışarı çıkınca disarda wc kullanmıyorum evde temizliğe ic çamaşırı değiştirmeye dikkat ediyorum cinsel birliktelik de yok nerden geldi başıma anlamiyorum o dediğin tarz ilac ne bilmiyorum canım direk perinatoloji ye gideyim diyorum sabah erkenden sıra için hem bebeğin suyuna bakar hem de baş çevresi 1 hafta geridendi inşallah aradaki süre artmamistir ona bakar
Hmm anladim canim haftaya inşallah lokman hekim den paket alcam o zaman bi doktorum olacak mesaj atabileceğim.. böyle devlete gidince mesaj atacağın dr yok her şeye gitmen gerekiyor gidelim bakalım seninki de sünen şekilde yesil miydi??
Agrı yapıyor mu ya da işerken falan yanmaÇarşamba şehir hastanesine gitcem bi söyleyeyim kültür mu idrar mi ne alacaksa baksin artık, enfeksıyondan korkuyorum keseyi deler diyorlar Allah esirgesin
Şanslısın, doğunca da uyur o zamanBenim de gece hiç hareket yok sabahları var gece tık yok çocuktan
Evet bi yerde daha öyle duymuştum hatta gece bazen dinliyorum yokŞanslısın, doğunca da uyur o zaman
Çok geçmiş olsun canım bende öyle ya kullanmak istemiyorum artıkBenim yine boğaz gitti sesim de kısıldı
Daha fazla Antibiyotik kullanmak istemediğim için doktora gitmiyorum.. geçer hemen inşallah
Benim ilki öyleydi gerçekten 8aya kadar ben uykusuz kalmadım ondan sonra emme delisi olunca çok uyanmaya başladı.Evet bi yerde daha öyle duymuştum hatta gece bazen dinliyorum yok
Çok geçmiş olsun canım bende öyle ya kullanmak istemiyorum artık
Çok sağol canım insBenim ilki öyleydi gerçekten 8aya kadar ben uykusuz kalmadım ondan sonra emme delisi olunca çok uyanmaya başladı.
Sana da geçmiş olsun, doğal yöntemlerle geçer bu sefer inşallahÇok
Kız Allah rızası için otribebe kullanım videosu aç izle korkuyorum burun yerine başka bir yere falan sokacaksınız bu gidişleBen bu aleti o ise yarıyor sanıyordum Allah im o kadar bilgisizim ki
O süngeri falan içinde olur demi ayrıca almaya gerek yok , tövbe ben bi anda ağza sümük falan dediniz şok oldum ne diuo bunlar diye bakıyorum
Tamam kafamda az oturdu olmadi esime derim o yaparilk deneyim sonrası inşallah buraya yazcam kizlar hatırladınız mı burun aspiratörü olayını ilk kez denedim diye
Aslında bebeğin suyu sınırda olduğu için içiyorum canım neredeyse 3 buçuk lt su içiyorumsırf çok su içtiğim için belki de kilo almıyorum bilmiyorum . Hani bu yumurtlama dönemi olan sünen akıntıyi gebelik boyunca ilk kez gördüm korktum sünene Nişan diyorlardı ama o kanlı olurmuş galiba o yüzden korkmadım. Ama bildiğin yesil renkti o beni korkuttu bu resmen enfeksiyon un ilerlemiş halinin işareti.. hiç dışarı çıkınca disarda wc kullanmıyorum evde temizliğe ic çamaşırı değiştirmeye dikkat ediyorum cinsel birliktelik de yok nerden geldi başıma anlamiyorum o dediğin tarz ilac ne bilmiyorum canım direk perinatoloji ye gideyim diyorum sabah erkenden sıra için hem bebeğin suyuna bakar hem de baş çevresi 1 hafta geridendi inşallah aradaki süre artmamistir ona bakar
Hmm anladim canim haftaya inşallah lokman hekim den paket alcam o zaman bi doktorum olacak mesaj atabileceğim.. böyle devlete gidince mesaj atacağın dr yok her şeye gitmen gerekiyor gidelim bakalım seninki de sünen şekilde yesil miydi??
Sabah benim de yok gibiydi aksam biraz oldu. Bazen cok hafif vuruslar veya boyle iste sanki gaz gecisi gibi. Heralde dönük icime icime mi vuruyor napiyorBenim normalde dışarıdan belli oluyor hareketleri dün hareket etmeyince çok korktum. Öğleden sonra başladı tekrar çok şükür.
AhahahaKız Allah rızası için otribebe kullanım videosu aç izle korkuyorum burun yerine başka bir yere falan sokacaksınız bu gidişle
Iyi ki varsınızÇok tatlısın yaevet evet içinde merak etme
Hayir yok bi tek dün yesil akıntı sonrası yatarken progestan fitil koyamadım çok şişti içerisi bi kaç dakika bekledim öyle koyabildim yesil akıntı gelince peçeteyle ust üste sildim ondan şişti içi sanırım anlık. Bi tek wc den cikinca yine idrarım geliyor ama bu gebelik ve çok su içme kaynaklı olabilir bilmiyorum yarın gideyim bi baksin bakalım drAgrı yapıyor mu ya da işerken falan yanma
Ah yaaa bak bu mevsim suan tam hasta olma havası dikkat etmeliyiz çok geçmiş olsunBenim yine boğaz gitti sesim de kısıldı
Daha fazla Antibiyotik kullanmak istemediğim için doktora gitmiyorum.. geçer hemen inşallah
Hadi hayırlı haberler ile inşallahGünaydınnn
doktor günü
Kız Allah rızası için otribebe kullanım videosu aç izle korkuyorum burun yerine başka bir yere falan sokacaksınız bu gidişle
İnşallah öyle olur anca ben uyurken tekmeliyip uyandırıyoSakinligi seviyor demekki dokanmayınn bana diyodur
Canım oluyor maalesef enfeksiyon sıkma canını. Benim dediğim ilaç şu da ediyor. 1 tane poşet. Gece yatmadan içiyorsun 2 saat tuvalete gitmiyorsun. İdrar torbasında bekleyip oradaki endeksiyonla mücadele ediyor. Tek kullanımlık bir ilaç. Bana doktor verdi 2-3 ay önce a ben tuvalete gittim tutamadım kendimi.Ben bu aleti o ise yarıyor sanıyordum Allah im o kadar bilgisizim ki
Çok konuşmaktan olmuş olabilir miBenim yine boğaz gitti sesim de kısıldı
Boğazım pazar başladı ağırmaya dün ders anlatınca da ses gittiÇok konuşmaktan olmuş olabilir miSes anlattıktan sonra bende sıklıkla oluyor.
Bazen de hareketsiz oluyorlar. Ya da dediğin gibi sırtını dönüyorsa. Bazi gün benimkinde de hiç hareket yok.Sabah benim de yok gibiydi aksam biraz oldu. Bazen cok hafif vuruslar veya boyle iste sanki gaz gecisi gibi. Heralde dönük icime icime mi vuruyor napiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?