- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.801
Bende bunu kullanmayı düşünüyorum konak olmasın diye ilkinde konak olmustu normalin kullanmıştımAma benim almak istediğim bu değil. Bu senin gösterdiğinle benim almak istediğim farklı. Bak asagidaki
Eki Görüntüle 3040986
Ben bir pastil almistim ama gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum. Çok sık sesim kisildigi için vocalzone. Doktor pastil kullanabilirsin dedi ama onun kastetdigi klasik pastillerdi bence. Özel olarak bunu sormadım. Çok iyi geliyor ama.Boğazım pazar başladı ağırmaya dün ders anlatınca da ses gitti
Üromisin tarzi ilaçlara monurol saşe de giriyor mu ?Canım oluyor maalesef enfeksiyon sıkma canını. Benim dediğim ilaç şu da ediyor. 1 tane poşet. Gece yatmadan içiyorsun 2 saat tuvalete gitmiyorsun. İdrar torbasında bekleyip oradaki endeksiyonla mücadele ediyor. Tek kullanımlık bir ilaç. Bana doktor verdi 2-3 ay önce a ben tuvalete gittim tutamadım kendimi.
Aslında kıyas iyi degilKizlar bebekelrin kilosu ne kadar oldu ben en son 22.haftafa ozele gitmistim 508 gr 25 cm di ama devletteki doktorum soylemiyor yakin zamanda yien ozele gdiicem de merk ediyorum sizlerin bebeklerin kilosu ne kadar
Ben geçen hafta gittim 25.haftaydı 33 cm 880 grm dıKizlar bebekelrin kilosu ne kadar oldu ben en son 22.haftafa ozele gitmistim 508 gr 25 cm di ama devletteki doktorum soylemiyor yakin zamanda yien ozele gdiicem de merk ediyorum sizlerin bebeklerin kilosu ne kadar
Kiyas gibi degilde ortalama kac kiloya ulastilar onu merk ediyorum bir anca once 1 kg yi gecsin diye erken dogmasindan korkuyorum yaAslında kıyas iyi degil
Hem boy ve kiloda bebeğin cinsiyeti cok önemli. Doktor kilosu iyi dediyse sorun yok.
MasallalhBen geçen hafta gittim 25.haftaydı 33 cm 880 grm dı
Benimki cok fıkırdamıyor ya ya da ben mi hissetmiyorum. Ama iki gün önce ayakta bile barizdi. O gün oruç tuttum acliktan heralde. Iki gundur tutmuyorum sakin keyfi yerinde heralde. Nasil bir dunyasi var gercekten ben de merak ediyorum. Fakat bi sey var ben onu yapmiyorum. karnima elleyip konusmuyorum. O konuyu benimseyemedim mi aliskanlik mi edemedim ya da cok duygusal bakmiyorum mu nedir? Yine de tabi biriyle konusruken beni duyuyordur ama ne bileyim yalniz oldugumda evde tutup onunla konusmuyorum aklma da gelmiyor . Bebemle bağ kuramadim mi yav dünden beri onu düsündum benim niye bu tarz seyler icimden gelmiyor ki bebegi de istedim 10 ay ugrastik halbuki istemeden olan bir bebiş de degilBazen de hareketsiz oluyorlar. Ya da dediğin gibi sırtını dönüyorsa. Bazi gün benimkinde de hiç hareket yok.
Bazı gün sadece içerde bir faaliyet var. Vurma değil ama hareketlilik var kayma donme gibi. Ne yapıyor orda nasıl bir dünya kurmuş anlamıyorum.
Sürekli kıpır kıpır bir seylwr yapıyor. Ama vurma değil. Dün mesela disardaydim. Ona rağmen kıpır kipirdi. Akşama kadar durmadı evde yemekten sonra 2 saat sesi çıkmadı sonra yinegece 2 ye kadar. Dün sanırım venim sesimi duydukça kipirdandi.Surekli konuştum butun gün telefonda ya da birileriyle. Şimdide kiprdak. Yandık biz fikir fikir bir çocuk geliyor. Abisi de boyleydi halen yerinde duramaz.
Dün yazı okudum artık yaşam sınırını geçmiş bebişlerKiyas gibi degilde ortalama kac kiloya ulastilar onu merk ediyorum bir anca once 1 kg yi gecsin diye erken dogmasindan korkuyorum ya
Doktor öyle bisi mi söyledi? Şuan aynı sayılırız seninleKiyas gibi degilde ortalama kac kiloya ulastilar onu merk ediyorum bir anca once 1 kg yi gecsin diye erken dogmasindan korkuyorum ya
O bende de var. Bir iki kez konuştum ama garip hissettim. Birinde ağladım,birinde nötrdüm.Benimki cok fıkırdamıyor ya ya da ben mi hissetmiyorum. Ama iki gün önce ayakta bile barizdi. O gün oruç tuttum acliktan heralde. Iki gundur tutmuyorum sakin keyfi yerinde heralde. Nasil bir dunyasi var gercekten ben de merak ediyorum. Fakat bi sey var ben onu yapmiyorum. karnima elleyip konusmuyorum. O konuyu benimseyemedim mi aliskanlik mi edemedim ya da cok duygusal bakmiyorum mu nedir? Yine de tabi biriyle konusruken beni duyuyordur ama ne bileyim yalniz oldugumda evde tutup onunla konusmuyorum aklma da gelmiyor . Bebemle bağ kuramadim mi yav dünden beri onu düsündum benim niye bu tarz seyler icimden gelmiyor ki bebegi de istedim 10 ay ugrastik halbuki istemeden olan bir bebiş de degil
En son 1 bucuk hafta once falan hastanede yattim doktor kilosunu soylemedi ama gelisimi iyi dedi sancilarim gecti ama yani en azindan ben hissetmiyorum ama yinede insan korkuyor bu hafta tekrar gidicem 4 boyutlu icin orda soylerler kilo ve boy bakalimDoktor öyle bisi mi söyledi? Şuan aynı sayılırız seninle
Muhtemelen 1 kiloya ulasmıtır bebek. Ej som ne zaman gitmiştin?
Evet oyle ama insan tedirgin oluyor ne kadra buyurse o kadar iyiDün yazı okudum artık yaşam sınırını geçmiş bebişlersen yinede iyi düşün erken fln doğmaz tam zamanında doğar iyi düşün iyi olsun
Doktor bisi demedıyse boşuna kendine stres yapma. Stresten kötü olur sonraEn son 1 bucuk hafta once falan hastanede yattim doktor kilosunu soylemedi ama gelisimi iyi dedi sancilarim gecti ama yani en azindan ben hissetmiyorum ama yinede insan korkuyor bu hafta tekrar gidicem 4 boyutlu icin orda soylerler kilo ve boy bakalim
İnsallahDoktor bisi demedıyse boşuna kendine stres yapma. Stresten kötü olur sonra
İyi düşün
Bir problem olmayacak
Renk şahaneBirde soyle bir sorunum var ben bu dolap ve sifonyeri aldim ama buna besik bulamiyorum fikir verebilirmisiniz
Evet bende ahsaplarindan begendim su model ama karar veremiyorumRenk şahane
Mavı ve ahşap karışımı olduğu için . Madem o renkte bulamıyorsun
Sade Ahşap beşik uyumsuz olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?