Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Boğazım pazar başladı ağırmaya dün ders anlatınca da ses gitti
Ben bir pastil almistim ama gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum. Çok sık sesim kisildigi için vocalzone. Doktor pastil kullanabilirsin dedi ama onun kastetdigi klasik pastillerdi bence. Özel olarak bunu sormadım. Çok iyi geliyor ama.

Üromisin tarzi ilaçlara monurol saşe de giriyor mu ?

Kizlar bebekelrin kilosu ne kadar oldu ben en son 22.haftafa ozele gitmistim 508 gr 25 cm di ama devletteki doktorum soylemiyor yakin zamanda yien ozele gdiicem de merk ediyorum sizlerin bebeklerin kilosu ne kadar

Kizlar bebekelrin kilosu ne kadar oldu ben en son 22.haftafa ozele gitmistim 508 gr 25 cm di ama devletteki doktorum soylemiyor yakin zamanda yien ozele gdiicem de merk ediyorum sizlerin bebeklerin kilosu ne kadar
Aslında kıyas iyi degil
Hem boy ve kiloda bebeğin cinsiyeti cok önemli. Doktor kilosu iyi dediyse sorun yok.

Ben geçen hafta gittim 25.haftaydı 33 cm 880 grm dı
Ama kızlar erkekler farklı olurmuş yani az çok farketmez haftasına uyumlumu o önemli

Günaydın, benim de bugün muayenem var. Detaylının üzerine bir ay geçti. Kendi doktoruma gitmek için sabırsızlanıyorum. Son bir ayda mevcut gramı kadar büyüdü sanırım, göbek bir anda büyüdü. En son 360 gramda bırakmıştık. Bakalım neler olmuş

Benimki cok fıkırdamıyor ya ya da ben mi hissetmiyorum. Ama iki gün önce ayakta bile barizdi. O gün oruç tuttum acliktan heralde. Iki gundur tutmuyorum sakin keyfi yerinde heralde. Nasil bir dunyasi var gercekten ben de merak ediyorum. Fakat bi sey var ben onu yapmiyorum. karnima elleyip konusmuyorum. O konuyu benimseyemedim mi aliskanlik mi edemedim ya da cok duygusal bakmiyorum mu nedir? Yine de tabi biriyle konusruken beni duyuyordur ama ne bileyim yalniz oldugumda evde tutup onunla konusmuyorum aklma da gelmiyor . Bebemle bağ kuramadim mi yav dünden beri onu düsündum benim niye bu tarz seyler icimden gelmiyor ki bebegi de istedim 10 ay ugrastik halbuki istemeden olan bir bebiş de degil

Kiyas gibi degilde ortalama kac kiloya ulastilar onu merk ediyorum bir anca once 1 kg yi gecsin diye erken dogmasindan korkuyorum ya
Dün yazı okudum artık yaşam sınırını geçmiş bebişler sen yinede iyi düşün erken fln doğmaz tam zamanında doğar iyi düşün iyi olsun

O bende de var. Bir iki kez konuştum ama garip hissettim. Birinde ağladım,birinde nötrdüm. Belki son ay iyice büyüdüğünde daha farklı olur. Her ihtimalde sesimi duyduğu için tanır diye düşünerek kafayı çok takmıyorum. :)

Doktor öyle bisi mi söyledi? Şuan aynı sayılırız seninle
Muhtemelen 1 kiloya ulasmıtır bebek. Ej som ne zaman gitmiştin?
En son 1 bucuk hafta once falan hastanede yattim doktor kilosunu soylemedi ama gelisimi iyi dedi sancilarim gecti ama yani en azindan ben hissetmiyorum ama yinede insan korkuyor bu hafta tekrar gidicem 4 boyutlu icin orda soylerler kilo ve boy bakalim

Doktor bisi demedıyse boşuna kendine stres yapma. Stresten kötü olur sonra
İyi düşün
Bir problem olmayacak

Birde soyle bir sorunum var ben bu dolap ve sifonyeri aldim ama buna besik bulamiyorum fikir verebilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20220403_141141.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2022-04-05-11-20-04-877_com.miui.gallery.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 85
Renk şahane
Mavı ve ahşap karışımı olduğu için . Madem o renkte bulamıyorsun
Sade Ahşap beşik uyumsuz olmaz.
Evet bende ahsaplarindan begendim su model ama karar veremiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-05-11-28-53-044_com.abtnprojects.ambatana.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…