Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet canım bir kaç kez geldi hatta.

Öyle düşünme garip geliyor ilk başta. Ben de yeni yeni yapmaya başladım baya tepki veriyor. Akşam yatınca hiç hareket yokken ona hitap ederek konuştum hemen tepki verdi. Babası denedi daha büyük vurdu. Babaci olacak herhalde. Aslında sesiz duruyor tepki verir mi diye konuşmayı denedim oldu. Garip de gelse denemeye çalış. Hareketsiz olunca da korkuyor insan. Sabahları kendi hareketleniyor sanırım açlıktan. Şekerim düşmüş oluyor kalkınca. Bazen kendi kendine çok hareketlenince sekerimin düştüğünü anlıyorum. Onun da düşüyormuş .

Bi araştırayım teşekkür ederim

Bi araştırayım teşekkür ederim
Buraya daha önce pastil tarif atmıstım gördün mü bilmiyorum canım
Ben çok sık faranjit olurum
Baya rahatlatmıstı beni
Aslında burda önemli olan zencefil biliyor musun
Boğaza o kadar iyi geliyor ki
Pastile üşensen bile bal limon zencefil ye
Zencefil biraz boğazını yaksın
Bir de ben yarım bardak limon sıkar içerim
Hiç şaşmaz, boğaza çok iyi geliyor kesinlikle
Hatta hasta olacağımı hissedersem boğazımda bir gıcıklanma olursa direkt yapıyorum
İlerlemiyor resmen
Geçmiş olsun

canım bence bağ kurmayla alakalı değil kendini hiç suçlama yapınla alakalı olabilir ,, bende çok fazla konuşamam sevemem ilk çocuğumda da yapamadım sadece oynayınca yalnızsam annesinin kuzusu falan deyip karnımı mıncıklayabiliyorum.. bende çok istedim 13 yıl aradan sonra bu bebeği ama yok olmuyor sanki havaya konuşuyor gibi geliyor bana

Kizlar bebekelrin kilosu ne kadar oldu ben en son 22.haftafa ozele gitmistim 508 gr 25 cm di ama devletteki doktorum soylemiyor yakin zamanda yien ozele gdiicem de merk ediyorum sizlerin bebeklerin kilosu ne kadar
Bu girişin bir de çıkışı var fazla da büyümesinler.3 un üstü ideal bence .Ki şu haftalarda 800 900 gram olan bebek bence normal doğar.
Sezaryen olsa kesi az olur normal dogum olsa kolay çıkar. Fazla kilolu bebek iyi değil. Hani bunu bir güç gösterisi haline getirenler var .Ben 4 kilo doğurdum diyor kadın. Sen kendine bakıyorsun 3 kilo doğurmuşsun

Eskilerin düşüncesi işte çocuk kilolu tombul olursa sağlıklı olur zannediyorlar. Halbuki tam tersi. Ben ilk çocukta son haftaya girdiğim de 3 kg dedi doktor kv az değil mi kilosu diye doktora sorunca doktor bir kızdı. Çocuğun kilosu çok iyi. kilolu çocuk iyi değil şeker hastası mi olsun istiyorsun. Dedi. Benin oğlum 6 kg doğdu dedi kayınvalidem. O zaman sen ya da oğlun şeker hastası oluruan dedi. Kv ben şeker hastasıyım zaten dedi.
Bir arkadasimin oğlu çok tombul doğdu. Gittikçe tombullasti. Meğer alerjisi varmış. Çocuk ondan sisiyormus. Annesi de iyi beslendi zannediyor.

Ayy zaten ortalamada olsunda fazlasinda gözüm yok biz kilolu bebeklerden cok cektik kardesim var 4 yasinda dar paca kot falan hic giydirememistik icimde uktedir

Kızlar ıslak mendil stoklamak isteyenler baby turco düşünenler 2.si 1 tl kampanyası var hepsiburada da. 24 pk 60 lı 114,49 tl, 24 pk 90 lı 166,66 tl oluyor. Ben alıp denemedim nasıldır bilemiyorum iyi diyen de var kötü diyen de ama yenidoğan için fiyat iyi.

Eklentiler

• ABF2CBC7-76E6-428A-A49D-D1549028528A.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 781F6195-A684-4890-97C5-4D91BC2B8EDC.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 38
Sleepy almayı düşünüyordum. Baby turco sadece yenidoğan temiz içeriklymiş, prema paylaşmış. 115 TL verilip 24 lü alınabilir. Ara ara bu kampanya devam edecek sanırım.

Sleepy almayı düşünüyordum. Baby turco sadece yenidoğan temiz içeriklymiş, prema paylaşmış. 115 TL verilip 24 lü alınabilir. Ara ara bu kampanya devam edecek sanırım.
Sleepyler daha pahallı unibaby baya baya pahallı bende baktım da yenidoğan için en ucuz babyturco ama kalitesi ve kokusu nasıl bilemiyorum zaytinyağına kokuyorsa ben tiksinirim. Baby turco sık sık kampanya yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…