- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.821
Güzel bunlar. Kademelıydı galibaEvet bende ahsaplarindan begendim su model ama karar veremiyorum
Arastirmadim sadece goruntusune baktim acikcasiGüzel bunlar. Kademelıydı galiba
2 kademe ?
Kademesine bakArastirmadim sadece goruntusune baktim acikcasibuna benzer bir model ebebkte gormustum sanieim yanlis hatirlamiyorsam
Evet canım bir kaç kez geldi hatta.Ben bu aleti o ise yarıyor sanıyordum Allah im o kadar bilgisizim ki
O süngeri falan içinde olur demi ayrıca almaya gerek yok , tövbe ben bi anda ağza sümük falan dediniz şok oldum ne diuo bunlar diye bakıyorum
Tamam kafamda az oturdu olmadi esime derim o yaparilk deneyim sonrası inşallah buraya yazcam kizlar hatırladınız mı burun aspiratörü olayını ilk kez denedim diye
Aslında bebeğin suyu sınırda olduğu için içiyorum canım neredeyse 3 buçuk lt su içiyorumsırf çok su içtiğim için belki de kilo almıyorum bilmiyorum . Hani bu yumurtlama dönemi olan sünen akıntıyi gebelik boyunca ilk kez gördüm korktum sünene Nişan diyorlardı ama o kanlı olurmuş galiba o yüzden korkmadım. Ama bildiğin yesil renkti o beni korkuttu bu resmen enfeksiyon un ilerlemiş halinin işareti.. hiç dışarı çıkınca disarda wc kullanmıyorum evde temizliğe ic çamaşırı değiştirmeye dikkat ediyorum cinsel birliktelik de yok nerden geldi başıma anlamiyorum o dediğin tarz ilac ne bilmiyorum canım direk perinatoloji ye gideyim diyorum sabah erkenden sıra için hem bebeğin suyuna bakar hem de baş çevresi 1 hafta geridendi inşallah aradaki süre artmamistir ona bakar
Hmm anladim canim haftaya inşallah lokman hekim den paket alcam o zaman bi doktorum olacak mesaj atabileceğim.. böyle devlete gidince mesaj atacağın dr yok her şeye gitmen gerekiyor gidelim bakalım seninki de sünen şekilde yesil miydi??
Mutlaka aklimda buluncak çok teşekkür ederimKademesine bak
Cunku biraz ayaklandıklarında ordan düşüyorlar genelde. Ayaklandığı zaman alt kademeye geçiyorsun
Öyle düşünmeBenimki cok fıkırdamıyor ya ya da ben mi hissetmiyorum. Ama iki gün önce ayakta bile barizdi. O gün oruç tuttum acliktan heralde. Iki gundur tutmuyorum sakin keyfi yerinde heralde. Nasil bir dunyasi var gercekten ben de merak ediyorum. Fakat bi sey var ben onu yapmiyorum. karnima elleyip konusmuyorum. O konuyu benimseyemedim mi aliskanlik mi edemedim ya da cok duygusal bakmiyorum mu nedir? Yine de tabi biriyle konusruken beni duyuyordur ama ne bileyim yalniz oldugumda evde tutup onunla konusmuyorum aklma da gelmiyor . Bebemle bağ kuramadim mi yav dünden beri onu düsündum benim niye bu tarz seyler icimden gelmiyor ki bebegi de istedim 10 ay ugrastik halbuki istemeden olan bir bebiş de degil
Bi araştırayım teşekkür ederimBen bir pastil almistim ama gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum. Çok sık sesim kisildigi için vocalzone. Doktor pastil kullanabilirsin dedi ama onun kastetdigi klasik pastillerdi bence. Özel olarak bunu sormadım. Çok iyi geliyor ama.
Buraya daha önce pastil tarif atmıstım gördün mü bilmiyorum canımBi araştırayım teşekkür ederim
canım bence bağ kurmayla alakalı değil kendini hiç suçlama yapınla alakalı olabilir ,, bende çok fazla konuşamam sevemem ilk çocuğumda da yapamadım sadece oynayınca yalnızsam annesinin kuzusu falan deyip karnımı mıncıklayabiliyorum.. bende çok istedim 13 yıl aradan sonra bu bebeği ama yok olmuyor sanki havaya konuşuyor gibi geliyor banaBenimki cok fıkırdamıyor ya ya da ben mi hissetmiyorum. Ama iki gün önce ayakta bile barizdi. O gün oruç tuttum acliktan heralde. Iki gundur tutmuyorum sakin keyfi yerinde heralde. Nasil bir dunyasi var gercekten ben de merak ediyorum. Fakat bi sey var ben onu yapmiyorum. karnima elleyip konusmuyorum. O konuyu benimseyemedim mi aliskanlik mi edemedim ya da cok duygusal bakmiyorum mu nedir? Yine de tabi biriyle konusruken beni duyuyordur ama ne bileyim yalniz oldugumda evde tutup onunla konusmuyorum aklma da gelmiyor . Bebemle bağ kuramadim mi yav dünden beri onu düsündum benim niye bu tarz seyler icimden gelmiyor ki bebegi de istedim 10 ay ugrastik halbuki istemeden olan bir bebiş de degil
Bu girişin bir de çıkışı varKizlar bebekelrin kilosu ne kadar oldu ben en son 22.haftafa ozele gitmistim 508 gr 25 cm di ama devletteki doktorum soylemiyor yakin zamanda yien ozele gdiicem de merk ediyorum sizlerin bebeklerin kilosu ne kadar
Sen idari izine çıkmadın mı?Boğazım pazar başladı ağırmaya dün ders anlatınca da ses gitti
Açık renk olsa iyi olur sanki .beşiği de koyu lacivert alsan çok siyah olur bence .Birde soyle bir sorunum var ben bu dolap ve sifonyeri aldim ama buna besik bulamiyorum fikir verebilirmisiniz
Eskilerin düşüncesi işte çocuk kilolu tombul olursa sağlıklı olur zannediyorlar.Bu girişin bir de çıkışı varfazla da büyümesinler.3 un üstü ideal bence .Ki şu haftalarda 800 900 gram olan bebek bence normal doğar.
Sezaryen olsa kesi az olur normal dogum olsa kolay çıkar. Fazla kilolu bebek iyi değil. Hani bunu bir güç gösterisi haline getirenler var .Ben 4 kilo doğurdum diyor kadın. Sen kendine bakıyorsun 3 kilo doğurmuşsun
Ayy zaten ortalamada olsunda fazlasinda gözüm yok biz kilolu bebeklerden cok cektik kardesim var 4 yasinda dar paca kot falan hic giydirememistik icimde uktedirBu girişin bir de çıkışı varfazla da büyümesinler.3 un üstü ideal bence .Ki şu haftalarda 800 900 gram olan bebek bence normal doğar.
Sezaryen olsa kesi az olur normal dogum olsa kolay çıkar. Fazla kilolu bebek iyi değil. Hani bunu bir güç gösterisi haline getirenler var .Ben 4 kilo doğurdum diyor kadın. Sen kendine bakıyorsun 3 kilo doğurmuşsun
İşte bu daha beter neyse bisey demiymİnşallah öyle olur anca ben uyurken tekmeliyip uyandırıyo
Sleepy almayı düşünüyordum. Baby turco sadece yenidoğan temiz içeriklymiş, prema paylaşmış. 115 TL verilip 24 lü alınabilir. Ara ara bu kampanya devam edecek sanırım.Kızlar ıslak mendil stoklamak isteyenler baby turco düşünenler 2.si 1 tl kampanyası var hepsiburada da. 24 pk 60 lı 114,49 tl, 24 pk 90 lı 166,66 tl oluyor. Ben alıp denemedim nasıldır bilemiyorum iyi diyen de var kötü diyen de ama yenidoğan için fiyat iyi.
Sleepyler daha pahallı unibaby baya baya pahallı bende baktım da yenidoğan için en ucuz babyturco ama kalitesi ve kokusu nasıl bilemiyorum zaytinyağına kokuyorsa ben tiksinirim. Baby turco sık sık kampanya yapıyor.Sleepy almayı düşünüyordum. Baby turco sadece yenidoğan temiz içeriklymiş, prema paylaşmış. 115 TL verilip 24 lü alınabilir. Ara ara bu kampanya devam edecek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?