- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.841
Valla bu zamana dek bende takmamistim dün hareket etmeyince konuşmayi dusundum garipsedim sonra niye garipsedim ki ben oldum aklima gelfi harbi ben hic konusmuyorum ozellikle onunla dedim.O bende de var. Bir iki kez konuştum ama garip hissettim. Birinde ağladım,birinde nötrdüm.Belki son ay iyice büyüdüğünde daha farklı olur. Her ihtimalde sesimi duyduğu için tanır diye düşünerek kafayı çok takmıyorum. :)
Konusayim bakalim tepki vercek mi benimki deÖyle düşünmegarip geliyor ilk başta. Ben de yeni yeni yapmaya başladım baya tepki veriyor. Akşam yatınca hiç hareket yokken ona hitap ederek konuştum hemen tepki verdi. Babası denedi daha büyük vurdu. Babaci olacak herhalde. Aslında sesiz duruyor tepki verir mi diye konuşmayı denedim oldu. Garip de gelse denemeye çalış. Hareketsiz olunca da korkuyor insan. Sabahları kendi hareketleniyor sanırım açlıktan. Şekerim düşmüş oluyor kalkınca. Bazen kendi kendine çok hareketlenince sekerimin düştüğünü anlıyorum. Onun da düşüyormuş .
Demi yaa aynencanım bence bağ kurmayla alakalı değil kendini hiç suçlama yapınla alakalı olabilir ,, bende çok fazla konuşamam sevemem ilk çocuğumda da yapamadım sadece oynayınca yalnızsam annesinin kuzusu falan deyip karnımı mıncıklayabiliyorum.. bende çok istedim 13 yıl aradan sonra bu bebeği ama yok olmuyor sanki havaya konuşuyor gibi geliyor bana
yaparsın sen inanıyorum:)Direksiyon dersinden çıktımm resmennn şöför oldum yaaaa, ilk sınavdanda geçmek nasip olsunnn inşallah
Yoksa diğer sınavda doğururum bak burda diye korkutucam
Teşekkür ederim, limon zeytinyağı tuz karıştırdım iyi geldi ama sık yapmam lazım sanırım. Zencefil bu sene ilk defa kullandım, yine alayım en iyisiBuraya daha önce pastil tarif atmıstım gördün mü bilmiyorum canım
Ben çok sık faranjit olurum
Baya rahatlatmıstı beni
Aslında burda önemli olan zencefil biliyor musun
Boğaza o kadar iyi geliyor ki
Pastile üşensen bile bal limon zencefil ye
Zencefil biraz boğazını yaksın
Bir de ben yarım bardak limon sıkar içerim
Hiç şaşmaz, boğaza çok iyi geliyor kesinlikle
Hatta hasta olacağımı hissedersem boğazımda bir gıcıklanma olursa direkt yapıyorum
İlerlemiyor resmen
Geçmiş olsun
Çıkmadım, çıkmayı düşünmüyorumSen idari izine çıkmadın mı?
daha önce tecrübe etmedim ama arkadaşım önerdi.bir de trendyol da yorumlarda herkes çok iyi diye yorum yapmış.Kızlar ben sezaryen olacağım malum. Diğer doğumlarda hastane hasta bezi vermişti eve dönünce de orkid gece yeterli gelmişti ilk gün harici kanamam da pek olmamıştı zaten. Depend bezi çok duyuyorum eskiden yoktu böyle bişey kilot gibiymiş sezaryende nasıl olur bilemedim dikişleri rahatsız eder mi giyip çıkarmak zor olmaz mı? Deneyen oldu mu? Bir de lohusa pedleri çıkmış kalın uzun heralde onlar. Kimisi de bebek bezi kullanın demişler hiç bilemedim ne yapacaksınız?
Hatirlarsiniz ben öyle bisi yaşamadım.Kızlar ben sezaryen olacağım malum. Diğer doğumlarda hastane hasta bezi vermişti eve dönünce de orkid gece yeterli gelmişti ilk gün harici kanamam da pek olmamıştı zaten. Depend bezi çok duyuyorum eskiden yoktu böyle bişey kilot gibiymiş sezaryende nasıl olur bilemedim dikişleri rahatsız eder mi giyip çıkarmak zor olmaz mı? Deneyen oldu mu? Bir de lohusa pedleri çıkmış kalın uzun heralde onlar. Kimisi de bebek bezi kullanın demişler hiç bilemedim ne yapacaksınız?
Kendi midesi bulanıyorsa biz ne yapalım
Kızlar ben sezaryen olacağım malum. Diğer doğumlarda hastane hasta bezi vermişti eve dönünce de orkid gece yeterli gelmişti ilk gün harici kanamam da pek olmamıştı zaten. Depend bezi çok duyuyorum eskiden yoktu böyle bişey kilot gibiymiş sezaryende nasıl olur bilemedim dikişleri rahatsız eder mi giyip çıkarmak zor olmaz mı? Deneyen oldu mu? Bir de lohusa pedleri çıkmış kalın uzun heralde onlar. Kimisi de bebek bezi kullanın demişler hiç bilemedim ne yapacaksınız?
Ayyy inşallahhhhyaparsın sen inanıyorum:)
ne zaman sınav,yakın mı?
Hamile olmasan da kasarsın,çünkü heyecanlı oluyor direksiyon başında olmak:)Ayyy inşallahhhhbiraz kasıyorum kendiöi hamileyim diye Haftaya cumartesi sınav
Keşke bende yaşım gelince alsaydım ehliyeti, şimdi bir sürü şey var uğraş durHamile olmasan da kasarsın,çünkü heyecanlı oluyor direksiyon başında olmak:)
az kalmış hadi bakalım inşallah alırsın belgeni.
benim 9 yıl olacak ehliyet alalı ama İstanbul trafiğine çıkacak cesaretim yok ama sen benim gibi yapma , ehliyetini aldığın gibi ufak sürüşlere devam et,sonra gerçekten unutuluyor.
canım bana ilkinde hastane büyük bir ped vermişti onu çıkardıktan sonra normal orkid kullandım çok kanamam olmamıştı zaten sanırım her doğumda ve her kişide değişebilen bir şey bu .. benim regl kanamam da aşırı olmaz belki onunla da alakalı bir şeydir.. sen her ihtimale karşı yanına kalın ve ince al mutlaka hastane vermezse elinin altında bulunsunKızlar ben sezaryen olacağım malum. Diğer doğumlarda hastane hasta bezi vermişti eve dönünce de orkid gece yeterli gelmişti ilk gün harici kanamam da pek olmamıştı zaten. Depend bezi çok duyuyorum eskiden yoktu böyle bişey kilot gibiymiş sezaryende nasıl olur bilemedim dikişleri rahatsız eder mi giyip çıkarmak zor olmaz mı? Deneyen oldu mu? Bir de lohusa pedleri çıkmış kalın uzun heralde onlar. Kimisi de bebek bezi kullanın demişler hiç bilemedim ne yapacaksınız?
Aslında hamile kalmadan hemen önce eşimle deneme sürüşleri yaptım ama kocayla değil hocayla olcak işler ,çünkü sinirimi bozuyoduKeşke bende yaşım gelince alsaydım ehliyeti, şimdi bir sürü şey var uğraş duraynennn zaten çocuk doğdukdan sonra arabayı kullanırım diye alıcam ehliyet banada kolaylık olur cidden,
Benim halam var 30yıl önce almış ehliyet senin dediğin gibi kullanmmış, araba aldılar kendine özel hoca tuttu, 2 hafta hemen öğrendi şimdi çok eahat kullanıyor, sende yapamassan olmadı öyle yap hemde kendi arabanda öğrenirsin
benim kv de birini 6 diğerini 5,5 kg doğurmuş,,, ben 2780 gr doğurdum hep kendine almış kiloyu şişmişsin bebeği besleyememişsinEskilerin düşüncesi işte çocuk kilolu tombul olursa sağlıklı olur zannediyorlar.Halbuki tam tersi. Ben ilk çocukta son haftaya girdiğim de 3 kg dedi doktor kv az değil mi kilosu diye doktora sorunca doktor bir kızdı. Çocuğun kilosu çok iyi. kilolu çocuk iyi değil şeker hastası mi olsun istiyorsun. Dedi. Benin oğlum 6 kg doğdu dedi kayınvalidem. O zaman sen ya da oğlun şeker hastası oluruan dedi. Kv ben şeker hastasıyım zaten dedi.
Bir arkadasimin oğlu çok tombul doğdu. Gittikçe tombullasti. Meğer alerjisi varmış. Çocuk ondan sisiyormus. Annesi de iyi beslendi zannediyor.
Aynen ya sürekli bu kampanya var o yüzden ben marketten bir paket alıp bi bakmak istiyorum beğenirsem alıcam kampanya oluncaSleepyler daha pahallı unibaby baya baya pahallı bende baktım da yenidoğan için en ucuz babyturco ama kalitesi ve kokusu nasıl bilemiyorum zaytinyağına kokuyorsa ben tiksinirim. Baby turco sık sık kampanya yapıyor.
Aynen aynen eşle insan daha stres yapıyo bildiğini unutıyo insanAslında hamile kalmadan hemen önce eşimle deneme sürüşleri yaptım ama kocayla değil hocayla olcak işler ,çünkü sinirimi bozuyodu
evet şimdi daha zor ama olsun çok daha detaylı öğreniliyor eskiye göre bu da avantaj
Özel değilse neden?Çıkmadım, çıkmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?