Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla bu zamana dek bende takmamistim dün hareket etmeyince konuşmayi dusundum garipsedim sonra niye garipsedim ki ben oldum aklima gelfi harbi ben hic konusmuyorum ozellikle onunla dedim. izne ayrilinca kafa iste evde yalniz yalniz takacak yer aramışsam

Konusayim bakalim tepki vercek mi benimki de bugun sarki söyledim biraz takldik öyle yalniz evde olunca skntıdan napayim. Bi kac vurdu gibi ama o ara ben de hareket halindeydim. Emin olamadm. Ama gercekten şekeri dusuyor dedigin gibi. Oruc tutunca iftara yakın baya bam bam vuruyordu. Yeter gaali gönder de yiyem biseyler der gibi bi daha da denemedim oruc tutmayı. Simdi tabi karnı tok sırtı da pek yatıyor hatun

Demi yaa aynen dogru diyrsun yapı galiba cok da mevzuyu dramatize etmeye gerek yok zaten. Bi süre okul oncesiyle de calistigimdan yaklasimda aşırı aşırı bi duygusallıgım yok malesef ondan kaynaklı galiba

Kızlar ben sezaryen olacağım malum. Diğer doğumlarda hastane hasta bezi vermişti eve dönünce de orkid gece yeterli gelmişti ilk gün harici kanamam da pek olmamıştı zaten. Depend bezi çok duyuyorum eskiden yoktu böyle bişey kilot gibiymiş sezaryende nasıl olur bilemedim dikişleri rahatsız eder mi giyip çıkarmak zor olmaz mı? Deneyen oldu mu? Bir de lohusa pedleri çıkmış kalın uzun heralde onlar. Kimisi de bebek bezi kullanın demişler hiç bilemedim ne yapacaksınız?

Teşekkür ederim, limon zeytinyağı tuz karıştırdım iyi geldi ama sık yapmam lazım sanırım. Zencefil bu sene ilk defa kullandım, yine alayım en iyisi

daha önce tecrübe etmedim ama arkadaşım önerdi.bir de trendyol da yorumlarda herkes çok iyi diye yorum yapmış.
yandan açılıp çıkarılıyomuş galiba,ben bi paket aldım ama içini açıp bakmadım henüz

Hatirlarsiniz ben öyle bisi yaşamadım.
O yüzden hiçbişi almayacağım

Kendi midesi bulanıyorsa biz ne yapalım

Çok istekli görünüyorsak demekki yaparken

Depend kullanılıyor sezaryenden sonra. Kardeşim kullandı hatta baya rahat etti oradan biliyorum..

Bildiğin çocuk için olan külot bezin yetişkin için olanı. Yandan yırtıp çıkarılıyor

Ayyy inşallahhhh biraz kasıyorum kendiöi hamileyim diye Haftaya cumartesi sınav
Hamile olmasan da kasarsın,çünkü heyecanlı oluyor direksiyon başında olmak:)
az kalmış hadi bakalım inşallah alırsın belgeni.
benim 9 yıl olacak ehliyet alalı ama İstanbul trafiğine çıkacak cesaretim yok ama sen benim gibi yapma , ehliyetini aldığın gibi ufak sürüşlere devam et,sonra gerçekten unutuluyor.

Keşke bende yaşım gelince alsaydım ehliyeti, şimdi bir sürü şey var uğraş dur aynennn zaten çocuk doğdukdan sonra arabayı kullanırım diye alıcam ehliyet banada kolaylık olur cidden,
Benim halam var 30yıl önce almış ehliyet senin dediğin gibi kullanmmış, araba aldılar kendine özel hoca tuttu, 2 hafta hemen öğrendi şimdi çok eahat kullanıyor, sende yapamassan olmadı öyle yap hemde kendi arabanda öğrenirsin

canım bana ilkinde hastane büyük bir ped vermişti onu çıkardıktan sonra normal orkid kullandım çok kanamam olmamıştı zaten sanırım her doğumda ve her kişide değişebilen bir şey bu .. benim regl kanamam da aşırı olmaz belki onunla da alakalı bir şeydir.. sen her ihtimale karşı yanına kalın ve ince al mutlaka hastane vermezse elinin altında bulunsun

Aslında hamile kalmadan hemen önce eşimle deneme sürüşleri yaptım ama kocayla değil hocayla olcak işler ,çünkü sinirimi bozuyodu

evet şimdi daha zor ama olsun çok daha detaylı öğreniliyor eskiye göre bu da avantaj

benim kv de birini 6 diğerini 5,5 kg doğurmuş,,, ben 2780 gr doğurdum hep kendine almış kiloyu şişmişsin bebeği besleyememişsin ben aslan gibi doğurdum kundaklara sığmadılar dedi ama oğluma sütüm yaradı benimkide sonra tosun gibi oldu.. cahiller işte şişman olunca sağlıklı olduğunu sanıyorlar .. bu defada çok kilo alınca oğlan acaba hastamı şekermi var diye her doktora gittiğimizde sordurdu hey Allahım yaa..

Sleepyler daha pahallı unibaby baya baya pahallı bende baktım da yenidoğan için en ucuz babyturco ama kalitesi ve kokusu nasıl bilemiyorum zaytinyağına kokuyorsa ben tiksinirim. Baby turco sık sık kampanya yapıyor.
Aynen ya sürekli bu kampanya var o yüzden ben marketten bir paket alıp bi bakmak istiyorum beğenirsem alıcam kampanya olunca

Aynen aynen eşle insan daha stres yapıyo bildiğini unutıyo insan sinir bozucular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…