- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.861
Aman masaallah de benimki daha tık yok resmen çocuk 3 ay sonra doğacak daha bi patik almadı şaşırıyorum gerçekten annem bi sürü şey aldı, abim e de almıştı yani illa kızıyım diye değil kayinvalideyken de aldı bu yüzden bu tavır bana çok ilginç geliyor kadın hiç torun sahibi olacak gibi değil.. doğunca da zırt birt sevmeye gelir ama eminimBenm kv nin kafasina da tas dustu 2 gun once bebegin odasini aldi bugunde aradi aksam iftara buraya gelinde bebege alisveris yapalim diyevalla sasiriyorum kiz boylr oldukca
22+2 iken gittim 499 gr 26 cm demişti 16 nisanda gidecegim bakalım kaç olacakKizlar bebekelrin kilosu ne kadar oldu ben en son 22.haftafa ozele gitmistim 508 gr 25 cm di ama devletteki doktorum soylemiyor yakin zamanda yien ozele gdiicem de merk ediyorum sizlerin bebeklerin kilosu ne kadar
Ayy masallah masallah bende ondan korkuyordum benimkindede tık yoktu odayi alinca şükür demistim benmde annem hersyei aldi bende uzuluyoedum ondan korkuyoedum surekli helirlerse bebek dogunca naparim diye simdi alsinlar bari de icim gam yemesinAman masaallah de benimki daha tık yok resmen çocuk 3 ay sonra doğacak daha bi patik almadı şaşırıyorum gerçekten annem bi sürü şey aldı, abim e de almıştı yani illa kızıyım diye değil kayinvalideyken de aldı bu yüzden bu tavır bana çok ilginç geliyor kadın hiç torun sahibi olacak gibi değil.. doğunca da zırt birt sevmeye gelir ama eminim
Benim kaynana. İlkinde doguma bile gelmedi 6 ay sonra biz götürdük görmeye bir altın birde elbise Almıs onu verdi sevdiğini düşünmüyorum kızımda bilmiyor babaannesini 2 yaşında yabancı olarak görüyor eşim arar arada görüntülü konusturur o yüzden bunda hiç birsey beklemiyorum beni bir kere aradı hayırlı olsun diye onda da insallah oglan olur rüyamda oglan gördüm falan ama kız ve eşim daha söylememiş cinsiyetini istediği de olmadı ya alacagım varsa da almazAman masaallah de benimki daha tık yok resmen çocuk 3 ay sonra doğacak daha bi patik almadı şaşırıyorum gerçekten annem bi sürü şey aldı, abim e de almıştı yani illa kızıyım diye değil kayinvalideyken de aldı bu yüzden bu tavır bana çok ilginç geliyor kadın hiç torun sahibi olacak gibi değil.. doğunca da zırt birt sevmeye gelir ama eminim
Depend kullandım bitene kadar rahat oluyor üst kısmı yumusak dikişlere birsey yapmadı sonrada hastaneden sıpanca pamuk sarmıs getirmiştim 10 tane falan birde özelden verdiler cok iyi oldu 20 günlükken falan pede geçmiştimKızlar ben sezaryen olacağım malum. Diğer doğumlarda hastane hasta bezi vermişti eve dönünce de orkid gece yeterli gelmişti ilk gün harici kanamam da pek olmamıştı zaten. Depend bezi çok duyuyorum eskiden yoktu böyle bişey kilot gibiymiş sezaryende nasıl olur bilemedim dikişleri rahatsız eder mi giyip çıkarmak zor olmaz mı? Deneyen oldu mu? Bir de lohusa pedleri çıkmış kalın uzun heralde onlar. Kimisi de bebek bezi kullanın demişler hiç bilemedim ne yapacaksınız?
Bende benimkileri kotunun kotusu saniyordumBenim 3. Biliyorsunuz kayınpederimin aylık geliri 15 bin civarı üçünde de hiçbir şey almadılar altın da takmadılar doğum sonrası sadece hastane paralarını verdi ama o zamanlar 1500 tl falandı şimdi hastane parası da çok der vermez beklemiyorum da çok şükür kendi gelirimiz iyi Allah ellerine düşürmesin. Bu arada sadece 2 oğlu ve toplam 5 torunu var kız erkekte ayırmıyor hiçkimseye vermiyor
Bende kayinbabamin istedigi isme tamam dedim gerçi Allah var benmde hosuma gidiyordu ama birsey almasalar pisman olurdum o ismeBenim kaynana. İlkinde doguma bile gelmedi 6 ay sonra biz götürdük görmeye bir altın birde elbise Almıs onu verdi sevdiğini düşünmüyorum kızımda bilmiyor babaannesini 2 yaşında yabancı olarak görüyor eşim arar arada görüntülü konusturur o yüzden bunda hiç birsey beklemiyorum beni bir kere aradı hayırlı olsun diye onda da insallah oglan olur rüyamda oglan gördüm falan ama kız ve eşim daha söylememiş cinsiyetini istediği de olmadı ya alacagım varsa da almaz
En azından adilBenim 3. Biliyorsunuz kayınpederimin aylık geliri 15 bin civarı üçünde de hiçbir şey almadılar altın da takmadılar doğum sonrası sadece hastane paralarını verdi ama o zamanlar 1500 tl falandı şimdi hastane parası da çok der vermez beklemiyorum da çok şükür kendi gelirimiz iyi Allah ellerine düşürmesin. Bu arada sadece 2 oğlu ve toplam 5 torunu var kız erkekte ayırmıyor hiçkimseye vermiyor
Maşallah zilloşBenim zilli yine detaylıdaki gibi iki büklüm duruyorduayaklar ağızda
622 gr 28 cm olmuş
Şeker yüklemesi var istersen dedi, yaptırmayacağım dedim. Sen bilirsin açlık şekern gayet iyi dedi doktor da.
Benim de kv nin aylık geliri aynen o sekilde.Benim 3. Biliyorsunuz kayınpederimin aylık geliri 15 bin civarı üçünde de hiçbir şey almadılar altın da takmadılar doğum sonrası sadece hastane paralarını verdi ama o zamanlar 1500 tl falandı şimdi hastane parası da çok der vermez beklemiyorum da çok şükür kendi gelirimiz iyi Allah ellerine düşürmesin. Bu arada sadece 2 oğlu ve toplam 5 torunu var kız erkekte ayırmıyor hiçkimseye vermiyor
Bedavaya sevmek yok de şakasınaAman masaallah de benimki daha tık yok resmen çocuk 3 ay sonra doğacak daha bi patik almadı şaşırıyorum gerçekten annem bi sürü şey aldı, abim e de almıştı yani illa kızıyım diye değil kayinvalideyken de aldı bu yüzden bu tavır bana çok ilginç geliyor kadın hiç torun sahibi olacak gibi değil.. doğunca da zırt birt sevmeye gelir ama eminim
Ay tokluk baktırmadım açıkçasıMaşallah zilloş
Açlık tokluk iyiyse ne gerek var ki.
Bana da yapılmadı
Doğum sonrasına aktarmak istiyorum. 5 hafta boşa gidecek ama 8 hafta ordan 1 ayda ben izin rapor vs alırsam en azından bebek 4 aylık olur.Özel değilse neden?
Annemin bir lafi vardir deveye diken adama s*ken yaranirmisBazılarınada yaranılmıyo, annem babam abimlere bebek odasından tut , bebek arabasına, maam sandalyesine, hatta gelinlik yatak odası çeyiz takımı bile aldım annem. Büyüdü akülü arabasını bisikletini aldılar yeğenime,
Gelinin annesi bebeğe bi küçük bilezik almış onu söyleyip durdubizimkilerinin aldıklarının yanına 5/1bile değil
2.yede oyuzden bişi yapmadı annem bi altın taktı okadar
Bende evli değildim yeğenime herşeyi uapmaya çalıştım elimden geldiğince almaya çalıştım çeyrek gram değilde kız olduğu için tatlı durur diye küpe almıştım fln,
Geldi benim düğümde gram taktı,
Şimdi benim bebeğimde abimden bişi beklemiyorum görmeye bile gelmezler eminimmsj atarlar
Böyle bakıyorum cidden bazıları doyumsuz oluyorrrrr, hak edenlerede yapılmıyorrr
Ben de ayrılmadım, ayrilamayacagim da bu gidişleDoğum sonrasına aktarmak istiyorum. 5 hafta boşa gidecek ama 8 hafta ordan 1 ayda ben izin rapor vs alırsam en azından bebek 4 aylık olur.
Şimdi ayrılıp 32 de çalışmaya geri dönme benim etik kurallarıma uymuyor ayrıca 8. Sınıfları sınava hazırlıyorum onları yüzüstü bırakmak istemedim.
Bende çıkmadım 37 ye kadar devam insaallahDoğum sonrasına aktarmak istiyorum. 5 hafta boşa gidecek ama 8 hafta ordan 1 ayda ben izin rapor vs alırsam en azından bebek 4 aylık olur.
Şimdi ayrılıp 32 de çalışmaya geri dönme benim etik kurallarıma uymuyor ayrıca 8. Sınıfları sınava hazırlıyorum onları yüzüstü bırakmak istemedim.
Ayy ilk defa duydum bunu daAnnemin bir lafi vardir deveye diken adama s*ken yaranirmisgervekten bu cok dogru cevremdede cok var ama cok kuymetli oluyorlar
Monurol diyorsun sen anladim canim yarin gideyim bakalım ne diyecek test bile yapmaz su iç der belki bakalımCanım oluyor maalesef enfeksiyon sıkma canını. Benim dediğim ilaç şu da ediyor. 1 tane poşet. Gece yatmadan içiyorsun 2 saat tuvalete gitmiyorsun. İdrar torbasında bekleyip oradaki endeksiyonla mücadele ediyor. Tek kullanımlık bir ilaç. Bana doktor verdi 2-3 ay önce a ben tuvalete gittim tutamadım kendimi.
Hmm bakalım bana yarın ne diyecek csnim bende ilk kez oldu tedirgin oldumEvet canım bir kaç kez geldi hatta.
Ya bak böyle uzak olacaksa bi sey beklemem ama hem bi sey yapmayıp hem de çocuk doğunca zırt birt torun sevecem diye gelirse sinir olurumBenim kaynana. İlkinde doguma bile gelmedi 6 ay sonra biz götürdük görmeye bir altın birde elbise Almıs onu verdi sevdiğini düşünmüyorum kızımda bilmiyor babaannesini 2 yaşında yabancı olarak görüyor eşim arar arada görüntülü konusturur o yüzden bunda hiç birsey beklemiyorum beni bir kere aradı hayırlı olsun diye onda da insallah oglan olur rüyamda oglan gördüm falan ama kız ve eşim daha söylememiş cinsiyetini istediği de olmadı ya alacagım varsa da almaz
Hic öyle şeyler diyemem keşke diyebilsemBedavaya sevmek yok de şakasına
Ben diyememde bizim gelinin öyle şakaları vardı şaka dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?