Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
kızlar günaydın, ya benim kız iki gündür fazla hareketsiz. biraz endişelenmeye başladım acaba sizde de böyle durumlar var mı?

Kızlar ben ekim annesiyim size bir şey danışmak istiyorum benim saçlarım beyazladı diplerine getirmeden organik ile boyayan var mı aranızda çok rahatsız oluyorum zaten biliyorsunuz hormonlar

kızlar günaydın, ya benim kız iki gündür fazla hareketsiz. biraz endişelenmeye başladım acaba sizde de böyle durumlar var mı?
Günaydın. Ben eğer başka işlerle ugrasiyorsam, aklım başka yerdeyse, koşusturuyorsam.. hareket falan duymuyorum. Mesela 1haftadır ablası hasta, hareket dinlicek halim kalmadı. Sonra kız iyileşince biraz birden fark ettim bi haftadır hic hareket hatırlamıyorum diye. Dün sabahtan aksama aralarda sakince yatıp dinledim, belli saatlerde gayet hareketliydi.

Kızlar ben ekim annesiyim size bir şey danışmak istiyorum benim saçlarım beyazladı diplerine getirmeden organik ile boyayan var mı aranızda çok rahatsız oluyorum zaten biliyorsunuz hormonlar
Doktor Banu Çiftçi'nin bir videosuna denk gelmiştim bununla ilgili. 2.trimester içinde organik diye geçen ve içinde bilmem neyleri düşük olan boyalarla boyayabilirsiniz diyordu kisaca.
Videoyu izle istersen.

Ben bayram öncesi bi boyama planlıyorum .
Çok beyazım var fena , bayrama da hem şişko hem yaşlı girmeyeyim
“Green Therapy Krem Saç Boyası” aldım

Selam kızlaar

08:40’ta geldim şeker yüklemesi için ve kanımı aldılar. Saat 09:15’te elmalı şekerli şeyi içtim ve 2. Kan 10:15’te alınacakmış. Sonra 1 saat daha beklenecek ve 11:15’te bir daha kan vereceğim ve bitecekmiş

Ben o içeceği rahat içtim, yani evet çok şekerli ve ben şekerli içecek sevmem ama yine de 1 dk içinde içtim bitti gitti. Öyle abartılacak bir şey yok yani merak etmeyin kızlar.

Ben bayram öncesi bi boyama planlıyorum .
Çok beyazım var fena , bayrama da hem şişko hem yaşlı girmeyeyim
“Green Therapy Krem Saç Boyası” aldım
Bende bayram öncesi yapayım dedim diplerine getirmeden çok teşekkür ederim bakıcam şimdi boyaya

Ben de 75 lik yükleticem neye dikkat ediyoruz yeme içmeyi ne zaman kesiyoruz canım?

Evet yıkanıyor
Bugün gelecek bakalım beklemedeyim. Kuzenim başka bir tanıdığın arabasıyla gönderecekti ama o kişi de gelemiyormuş satıcı ben kargoya veririm anlaşmam var kargo ücreti de vermeyin demiş iyi öyle olsun dedik ama umarım hayal kırıklığı olmaz yollarda başına bişey gelmemiş olsa bari kılıfı falan zaten yıkarım da göze batan bişeyi varsa üzülürüm kendim bakıp alamadığım için tereddütlüyüm.

Ben saçlarımı acıcıyla acan biriyimnn 3.ay geçtikden sonra normal boyayla boyadım çok araştırdım bi zararı olmadığını öğrendim koku için maske takarsınn

Kızlar günaydın, bu şeker yüklemesini neye göre 50 ya da 75 lik yapıyorlar biliyor musunuz? Bana 50 olan yapıldı sıkıntı çıkmadı çok şükür ama merak ettim

merhaba benimkinin de kafası 4 gün geriden geliyor ama ben durumu hiç takmamıştım şimdi siz deyince bi ilgimi çekti. bacaklarıda 4 gün ileride mesela ama doktorum bir şey demedi
4gün falan problem değil. Aynı haftaya denk gelir ortalama. Ben detaylı için Dr değiştirince ölçümler birazcık daha farklılaştı. 4 hafta geçti. 3-3,5 hafta gözüküyordu yeni ultrasonda. Onu da Dr değişimi ve ölçüsüne bağlıyorum. Takip edin ama 4 5 gün hep fark çıkıyor. Dert etmeyin bunu :)

Ben de 75 lik yükleticem neye dikkat ediyoruz yeme içmeyi ne zaman kesiyoruz canım?

12 saat öncesinden yemek yemeyi bıraktım ve ayrıca son 4 saat su içmek yasakmış. Ayrıca bu 2,5-3 saat süresince uzanmak/yürümek/su içmek vs yasak. Stabil oturuyor olmak lazım. Sigara da son 12 saat yasak.

Benim son 24 dakikam kaldı. 24 dk sonra son kanım da alınacak. Biraz yoruldum ama oturmaktan yoruldum başka bir sorun yok, merak etmeyin hiç.

Kızlar günaydın, bu şeker yüklemesini neye göre 50 ya da 75 lik yapıyorlar biliyor musunuz? Bana 50 olan yapıldı sıkıntı çıkmadı çok şükür ama merak ettim
Ben de haftaya Zeynep Kamil'den gebe izlemden normal randevu aldım. Gidince şeker yüklemesi deyince hemen yapacaklar mı bilmiyorum... İnşallah hit gel olmadan yaparlar. 50 75 ben de bilmiyorum

Benim açlık kan şekerim 73 çıkmıştı ve ona rağmen doktor 75 gr verdi. “Net bakalım “ dedi. Kendisi aynı zamanda perinatoloji uzmanı olduğundan güvenerek yaptırdım, bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…