Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Son 2 ayda alınır dediyse bizzz dahada bittik elendik iyisin iyi boşver şanslısın böyle devam
Deme öyle kız ben de tam tersi kilo almak istiyorum 64 ile hamile kaldım 54 oldum işin ilginci Allah a çok şükür kusmadim da ama iştahım gitti. Tedavi kaynaklı kullandığım ilaçlar çok sisirmisti beni belki onların ödemi sisi gitti de böyle kilo verdim biliyorum insülin direnci var diye de paketli gıda olabildikce az tükettim. Ama artık almalıyım gibi geliyor sütüm olmaz ya da doğum sonrası çok kuvvetten düşerim diye korkuyorum dur bakalım son iki ay alinirmis o zaman alırım belki gerçi haftaya seker yüklemesi büyük ihtimal yüksek çıkacak o zaman da dikkat edecem yediklerime

Yok yok öyle düşünmeeeee allah verir kuvvetini, kaldıramayacağın şeyin altına sokmaz, sütünde gelirrr kuvvetlide olursunn, herkes kilo almak zorunda değil, illa alırsın dediği gibi ama son 2 ayda . 5-6 kiloyla gidersin doğuma misss daha ne olsun, bebeğin kilosu olur oda doğumda gider

Kızlar aranızda ağdaya giden var mı... ben bayadır bırakmak zorunda kaldım malum evden dışarı çıkamıyordum. Şimdi tekrar başlayayım diyorum ama kasılma falan etkilemez değil mi?

benim ilk 3 gün sütüm gelmedi hastanede milupa verdiler evde de 2 gün ara ara milupa verdik..

canım ben milupa yazdım da aptamil milupa olarak geçiyordu sanırım yanlışlık olmasın aradan 13 sene geçince unutmuş olabilirim

Motivene sağlık inşallah canım benim inşallah, bi tek su sıkıntım var o da düzenli takip altında olacağım işte

Kızlar aranızda ağdaya giden var mı... ben bayadır bırakmak zorunda kaldım malum evden dışarı çıkamıyordum. Şimdi tekrar başlayayım diyorum ama kasılma falan etkilemez değil mi?
Malesef ben korkumdan bıraktım kendim epilator aleti ile alıyordum çatır çatır ama hamile kaldigimdan beri korkuyorum su falan boşalırsa diye permatik kullanıyorum

Malesef ben korkumdan bıraktım kendim epilator aleti ile alıyordum çatır çatır ama hamile kaldigimdan beri korkuyorum su falan boşalırsa diye permatik kullanıyorum
Bende evde boncuk agda makimesiyle kendim yapiyordum gobegim cok buyudu simdi hic goremiyorum permatikte denedim oda olmadi agdaya gidicem bu sefer mecburen

Bende evde boncuk agda makimesiyle kendim yapiyordum gobegim cok buyudu simdi hic goremiyorum permatikte denedim oda olmadi agdaya gidicem bu sefer mecburen
Ben de son sefer doğru düzgün alamadım permatik öle göbeğim büyüdüğü icin ağdadan da korkuyorum ne yapcam bilmiyorum ben de bu konuyu düşünüyorum bi süredir

Canım bende oğlumda 3 gün hastane de kaldım. Sutum gelmedi. Hastanede Bebelac varmış vermişler. Çocuk almamış. (Tabi ilk çocukta mama filan almamıştım. Bütün çocuklar emer annelerinde sütü olur zannediyordum. Etrafımda da hiç öyle şeyler duymamıştım) Bize hastaneden Aptamil pre alın dediler. Onu aldık. Çocuk çok sevdi. Hemen değil ama ilerleyen zamanlarda kabız yaptı. Başka mamalar denedim çocuk istemedi. 2 yaşa kadar mama kullandik. Aptamilden başkasını istemedi. Ama şunu soylemeliyim; Hiç hastalanmadi. Gelişimi de çok iyiydi. Kof kilo da almadı geri de kalmadı. Büyüklere göre zayıf olsa da boyu hep uzundu. Her zaman 2-3yas büyük kıyafet giydirdim. 6 ay anne sütü artı mama sonra hep mama...

Bu sefer önden mamami aldım. İnşallah çok ihtiyacımız olmaz diye umud ediyorum. Ama bu sefer tedbirli olacağım. Ama bu sefer farklı bir mama ile deneme yapayimd dedim. Smilac aldım. Kesinlikle kabız yapmadigi söyleniyor. Yurt dışında en çok tercih edilen mamaymis. İçeriği de iyi gibi geldi.

Ya bende jilete dönmüştüm ama karnım büyüdü artık onuda yapamıyorum ki doğru düzgün
Ağdaya başlamak istiyorum kuaförümden randevuda aldım ama korkuyorum şimdi bir şey olmasın diye

Vitamin kuanirsin vitaminli şeyler yer içersin. Bir şey olmaz. Ne güzel valla.

Bugun alışveriş yapmaya gidicem eğer olursa olmadı aptamil alırım kenarda dursun ogun nolur ne olmaz lazım olur belkide en korktuğum sütüm hemen gelmezde bebiş aç kalır diye öyle anne sütü vermem lazım kafalarındada değilim çocğu aç bırakamam veririm mamayı, o sıradada ben sütü arttıırmaya çalışırım Teşeklür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…