- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.001
Soluk olmasın rengarenk cafcaflı olsun dedim. Yaptırıyorum o zamanÇok tatlıııı
Ben de çok beğendim bence unisex hiç öyle kız ya da erkek demem ikisine de giderSoluk olmasın rengarenk cafcaflı olsun dedim. Yaptırıyorum o zaman
Bende risk olmadığı ve tok olduğum için 50 yapacaktı. O gün yapamadık. Başka birgün aç gittim o zaman 75 yapalım demişti. Açlık tokluk ve risk durumuyla alakalı gibi yaniKızlar günaydın, bu şeker yüklemesini neye göre 50 ya da 75 lik yapıyorlar biliyor musunuz? Bana 50 olan yapıldı sıkıntı çıkmadı çok şükür ama merak ettim
Bana çok karmaşık geldi tüm desenler üst üste gelmiş göz yorucu gibiKızlar hastane çıkışı için düşünüyorum. Erkek bebek için çok mu pembeli kırmızılı?
Bebesoil yazanlar sayfa reklamı bence onlar baskıda olmayacak ben öyle anladımBana çok karmaşık geldi tüm desenler üst üste gelmiş göz yorucu gibi
Ben sipariş verdim yapılıyo şuan ,yapıldıkdan sonra sayfanın güvenilrmi ozaman paylaşırım..Yaptirmak istiyorum daha once siparis eden varmi nerden yaptirdiniz acaba
Anladim canm kac gunde teslimat yapiyorlarmisBen sipariş verdim yapılıyo şuan ,yapıldıkdan sonra sayfanın güvenilrmi ozaman paylaşırım..
ben sadece 3lü set yaptırıyorum tulum, eldiven , bere şeklinde
Benim aldığım sayfa 16nisan kargo günüm dedi, ozmana kadar halledip, 16 nisanda kargoya vericekmiş elindeki bütün ürünleri,Anladim canm kac gunde teslimat yapiyorlarmis
Hadi bakalim umarim memnun kalirsinBenim aldığım sayfa 16nisan kargo günüm dedi, ozmana kadar halledip, 16 nisanda kargoya vericekmiş elindeki bütün ürünleri,
Pc den kasnağın nasıl olucağınıda ilk önce atıcakmış bana onayıma sunucakmış tamam dersen işlicem dedi. Bekliyorum bende
Evet canım onlar reklam sadece renkli kısımlar olacak.Bebesoil yazanlar sayfa reklamı bence onlar baskıda olmayacak ben öyle anladım
Takipteyim konuyuBu arada annelere bi sorum olucak, ilk doğduğunda diyelim sütüm yetmedi yada gelmedi, mama vermek zorunda kaldım. Siz hangi mamaları kullandınız, gaz yapmayan çocğua iyi gelebilicek olan mama markaları neler. Kaydediyimde ozman böyle bi soeun yaşarsam alıyım
Son 2 ayda alınır dediyse bizzz dahada bittik elendikBu arada yesil akıntidan bahsettim tam idrar kan istedi ama kültür falan istemedi öğleden sonra çıkacak ona göre tedavi verebilirim dedi ama ben yarın gitcem o kadar saat hastanede beklemek istemedim. Bu arada hâlâ gram bile kilo almadığımı söyledim bebek gelişimi iyi oldukca istersen hiç alma önemli değil ne güzel işte şanslısın dedi güldü , son 2 ay alınır genelde kilo dediama ben sütüm falan az olursa diye korkuyorum dedim o belli olmaz dedi bakalım hayırlısı bi gün tartıda ben de kendimi bi kac kilo almis görürüm herhalde hava güzel diye bugün kısa kol giydim ondan sordum dr a çünkü cidden çökmüşum çok zayıf duruyorum doğum sonrası daha da kuvvetten düşmem insallah emzirmeden kaynaklı zayıflamış ya insan
Bakalım inşallah kullanan yakın zamanda bilen vardırTakipteyim konuyukızımda Aptamil kullandım, çünkü herkes onu veriyordu ama 8 yıl geçti üzerinden. Eminim güzel markalar cikmistir. Temiz içerikli olan
Bakalım ben bugün idrar verdim kültür istemediyildizsavascisi
Canım inan ben bezdim bezdim …
10 kadının içinde 1 kişi de çıkıyor nerdeyse sorduklarımda … Suyu ne kadar içersem içeyim o akıntı ebedi benimle sanki .
Gün içerisinde 3/4 kere peçete değiştiriyorum , iç çamaşırıma bile bulaşıyor .
Üstelik yeşilimsi sarımsı kalıntılı bi akıntı mevcut .
Daha bugün doktoruma söyledim , “kaşımtı yoksa normal” diyor .. Lakin benim sorduğum insanların %80’in de yok böyle bir durum …
Bugün yine bi fitil verdi , vajina florası düzenleyici ..
Monurol bile içtim yok …
Yani insan gerçekten huylanıyor …
@hurremmsultan
Hangi fitli kullandınız , ilacın görselini paylaşabilir misiniz ?
Ablam yeğenime sma kullandi canım belki fikir olur içeriğini tabi ki bilmiyorum.Bakalım inşallah kullanan yakın zamanda bilen vardırona göre o markayı alırız
aaaa neden ki ben arada gider gezerim demiştim 3 saat oturunca sıkılır tabi insan12 saat öncesinden yemek yemeyi bıraktım ve ayrıca son 4 saat su içmek yasakmış. Ayrıca bu 2,5-3 saat süresince uzanmak/yürümek/su içmek vs yasak. Stabil oturuyor olmak lazım. Sigara da son 12 saat yasak.
Benim son 24 dakikam kaldı. 24 dk sonra son kanım da alınacak. Biraz yoruldum ama oturmaktan yoruldum başka bir sorun yok, merak etmeyin hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?