Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Selam kızlar
Hastaneden geliyorum,
Tatlış kızım 790 gram olmuş, boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum.
bugün tam 25 haftalık olduk
Suyu malesef yine sınırın bi tık altında suan bebek için yeterli sıkı takip ettir bebek büyüdükçe su yetersiz gelebilir dedi, dr a su gibi akıntı geliyor sızma testi yapamaz mıyız dedim ama tabi ki yine yapmadı gerek yok dedi
İnşallah son 3 ayımda su daha da azalmaz da sağlıkla alırım kucagima

Kızlar günaydın, bu şeker yüklemesini neye göre 50 ya da 75 lik yapıyorlar biliyor musunuz? Bana 50 olan yapıldı sıkıntı çıkmadı çok şükür ama merak ettim
Bende risk olmadığı ve tok olduğum için 50 yapacaktı. O gün yapamadık. Başka birgün aç gittim o zaman 75 yapalım demişti. Açlık tokluk ve risk durumuyla alakalı gibi yani

Yaptirmak istiyorum daha once siparis eden varmi nerden yaptirdiniz acaba

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-06-10-11-47-623_com.instagram.android.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu arada annelere bi sorum olucak, ilk doğduğunda diyelim sütüm yetmedi yada gelmedi, mama vermek zorunda kaldım. Siz hangi mamaları kullandınız, gaz yapmayan çocğua iyi gelebilicek olan mama markaları neler. Kaydediyimde ozman böyle bi soeun yaşarsam alıyım

Anladim canm kac gunde teslimat yapiyorlarmis
Benim aldığım sayfa 16nisan kargo günüm dedi, ozmana kadar halledip, 16 nisanda kargoya vericekmiş elindeki bütün ürünleri,
Pc den kasnağın nasıl olucağınıda ilk önce atıcakmış bana onayıma sunucakmış tamam dersen işlicem dedi. Bekliyorum bende

Hadi bakalim umarim memnun kalirsin

Bu arada yesil akıntidan bahsettim tam idrar kan istedi ama kültür falan istemedi öğleden sonra çıkacak ona göre tedavi verebilirim dedi ama ben yarın gitcem o kadar saat hastanede beklemek istemedim. Bu arada hâlâ gram bile kilo almadığımı söyledim bebek gelişimi iyi oldukca istersen hiç alma önemli değil ne güzel işte şanslısın dedi güldü , son 2 ay alınır genelde kilo dedi ama ben sütüm falan az olursa diye korkuyorum dedim o belli olmaz dedi bakalım hayırlısı bi gün tartıda ben de kendimi bi kac kilo almis görürüm herhalde hava güzel diye bugün kısa kol giydim ondan sordum dr a çünkü cidden çökmüşum çok zayıf duruyorum doğum sonrası daha da kuvvetten düşmem insallah emzirmeden kaynaklı zayıflamış ya insan

Takipteyim konuyukızımda Aptamil kullandım, çünkü herkes onu veriyordu ama 8 yıl geçti üzerinden. Eminim güzel markalar cikmistir. Temiz içerikli olan

Son 2 ayda alınır dediyse bizzz dahada bittik elendik iyisin iyi boşver şanslısın böyle devam

Bakalım ben bugün idrar verdim kültür istemedi sonuc öğlen çıkacak ama ben yarın gitcem yazarım buraya ilac verirse canım. Benim de ic camasirim günde bi kac kere değişiyor ama benden su gibi akıntı geliyor kivamsiz, su sınırda çıkıyor diye bebeğin suyu mu diye korkuyorum her seferinde dr a diyorum ama test yapmıyor Allah a emanet bakalım

aaaa neden ki ben arada gider gezerim demiştim 3 saat oturunca sıkılır tabi insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…