Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sutu simdiden gelen varmi benden baska hic gecen sabah uyandigimda gogsumun oldugu kisim tamamen islakti ustune yatmisim ve sut gelmis boyle bazen de bir iki damla akiyor kendi kendine doktor normal dedi ama bana tuhaf geliyor

Sutu simdiden gelen varmi benden baska hic gecen sabah uyandigimda gogsumun oldugu kisim tamamen islakti ustune yatmisim ve sut gelmis boyle bazen de bir iki damla akiyor kendi kendine doktor normal dedi ama bana tuhaf geliyor
Aaaaaaa , benim gelmedi hiç ama bende normal olabiliceğini okumuştım gelebilirmiş

Öyle tabi ilk doğduğunda iyi beslenmezse sarılık olabilir dedi doktor. Öyle emdim doye çocuğu aç bırakmaya falan kalkmayin geri hastaneye dönersiniz dedi. Eve gidip ılık duş alınca süt direk geldi zaten. Ama bu sefer hazirlikliyim gelmezse sıcak kompres uyguluycam göğüslere. Bu arada benim oglanda hiç gaz sıkıntısı olmadı.

Sıcak kompres dediğin havluyu sıcak yapıp göğüsne koyuyosun o değilmi..
ayyy evet öyle geri hastaneye gitmek istemem cidden bebiş evinde olsun

Kızlar aranızda ağdaya giden var mı... ben bayadır bırakmak zorunda kaldım malum evden dışarı çıkamıyordum. Şimdi tekrar başlayayım diyorum ama kasılma falan etkilemez değil mi?
Ben gidiyorum ama hamileyim, ne olacak diye strese girmedim hiç. Kuaför de konuşarak rahatlatıyor, kasılma vs olmadı. Önceden nasılsa aynı şekilde devam ediyorum.

Ben gidiyorum ama hamileyim, ne olacak diye strese girmedim hiç. Kuaför de konuşarak rahatlatıyor, kasılma vs olmadı. Önceden nasılsa aynı şekilde devam ediyorum.
Ben 5 aydır ara verdiğim için korktum şimdi biraz kasılırım diye ama gideceğim galiba kaçış yok

Darısı başımıza haftaya benim de randevum

Hadi inşallah herkesinki tertemiz çıksın. Yıpratıcı bir süreç oldu benim için, şimdi iyiyim ama gerçekten 3 saat oturmak yordu beni, bir de yaklaşık 15 saat açlık sonrası bir şey yemek de zorladı. Bi tostu zor yedim açıkçası. Neyse geçti gitti, şimdi kahvemi içiyorum rahatça

Ya bende jilete dönmüştüm ama karnım büyüdü artık onuda yapamıyorum ki doğru düzgün
Ağdaya başlamak istiyorum kuaförümden randevuda aldım ama korkuyorum şimdi bir şey olmasın diye
Ben de korkuyorum jiletle almakta çok zor artık çok da kisa süreli
Ben 5 aydır ara verdiğim için korktum şimdi biraz kasılırım diye ama gideceğim galiba kaçış yok
Aynen bak ben de ara verdim afedersin o ara jilet kaynaklı kalinlasti tabi 6 ay boyunca permatik sonrası tekrar agdaya geçmek korkutuyor beni
İiyii aklımda bulunsun benimde olmadı bende götüreyim

Senin kadar olmasada
Kiz ütü götürmek yerine sıcak su torbası götürün kantinden falan gider doldurur eşiniz havluya sarar koyarsınız

Ben de haftaya Zeynep Kamil'den gebe izlemden normal randevu aldım. Gidince şeker yüklemesi deyince hemen yapacaklar mı bilmiyorum... İnşallah hit gel olmadan yaparlar. 50 75 ben de bilmiyorum
Benimde normal randevuydu canım gidince hemen yaptılar, inşallah sanada öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…