- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.041
Aaaaaaa , benim gelmedi hiç ama bende normal olabiliceğini okumuştım gelebilirmişSutu simdiden gelen varmi benden baska hic gecen sabah uyandigimda gogsumun oldugu kisim tamamen islakti ustune yatmisim ve sut gelmis boyle bazen de bir iki damla akiyor kendi kendine doktor normal dedi ama bana tuhaf geliyor
Öyle tabi ilk doğduğunda iyi beslenmezse sarılık olabilir dedi doktor. Öyle emdim doye çocuğu aç bırakmaya falan kalkmayin geri hastaneye dönersiniz dedi.Bugun alışveriş yapmaya gidicem eğer olursa olmadı aptamil alırım kenarda dursun ogun nolur ne olmaz lazım olur belkide en korktuğum sütüm hemen gelmezde bebiş aç kalır diyeöyle anne sütü vermem lazım kafalarındada değilim çocğu aç bırakamam veririm mamayı, o sıradada ben sütü arttıırmaya çalışırım Teşeklür ederim
Sıcak kompres dediğin havluyu sıcak yapıp göğüsne koyuyosun o değilmi..Öyle tabi ilk doğduğunda iyi beslenmezse sarılık olabilir dedi doktor. Öyle emdim doye çocuğu aç bırakmaya falan kalkmayin geri hastaneye dönersiniz dedi.Eve gidip ılık duş alınca süt direk geldi zaten. Ama bu sefer hazirlikliyim gelmezse sıcak kompres uyguluycam göğüslere. Bu arada benim oglanda hiç gaz sıkıntısı olmadı.
Neyse bitti çok şükür.aaaa neden ki ben arada gider gezerim demiştim 3 saat oturunca sıkılır tabi insan
Darısı başımızaNeyse bitti çok şükür.
Tostumu da yedim rahatladım
Sonuçlar da çıktı hemen, çok şükür tüm değerler normal sınırlarda. Kurtuldum
Aynen evde annem ütü ile havluyu isitmisti. Ama hastane de olursa belki ütüyü görürüm yanımdaSıcak kompres dediğin havluyu sıcak yapıp göğüsne koyuyosun o değilmi..
ayyy evet öyle geri hastaneye gitmek istemem cidden bebiş evinde olsun
Ben gidiyorum ama hamileyim, ne olacak diye strese girmedim hiç. Kuaför de konuşarak rahatlatıyor, kasılma vs olmadı. Önceden nasılsa aynı şekilde devam ediyorum.Kızlar aranızda ağdaya giden var mı... ben bayadır bırakmak zorunda kaldım malum evden dışarı çıkamıyordum. Şimdi tekrar başlayayım diyorum ama kasılma falan etkilemez değil mi?
Çok güzel görünüyorsunHer geçen gün dahada büyüyo gibitek göbek değil popoda
Ben 5 aydır ara verdiğim için korktum şimdi biraz kasılırım diye ama gideceğim galiba kaçış yokBen gidiyorum ama hamileyim, ne olacak diye strese girmedim hiç. Kuaför de konuşarak rahatlatıyor, kasılma vs olmadı. Önceden nasılsa aynı şekilde devam ediyorum.
Darısı başımızahaftaya benim de randevum
İiyii aklımda bulunsun benimde olmadı bende götüreyimAynen evde annem ütü ile havluyu isitmisti. Ama hastane de olursa belki ütüyü görürüm yanımda
Senin kadar olmasadaÇok güzel görünüyorsun
Ben de korkuyorum jiletle almakta çok zor artık çok da kisa süreliYa bende jilete dönmüştüm ama karnım büyüdü artık onuda yapamıyorum ki doğru düzgün
Ağdaya başlamak istiyorum kuaförümden randevuda aldım ama korkuyorum şimdi bir şey olmasın diye
Aynen bak ben de ara verdim afedersin o ara jilet kaynaklı kalinlasti tabi 6 ay boyunca permatik sonrası tekrar agdaya geçmek korkutuyor beniBen 5 aydır ara verdiğim için korktum şimdi biraz kasılırım diye ama gideceğim galiba kaçış yok
Kiz ütü götürmek yerine sıcak su torbası götürün kantinden falan gider doldurur eşiniz havluya sarar koyarsınızİiyii aklımda bulunsun benimde olmadı bende götüreyim
Senin kadar olmasada
Doğru heeKiz ütü götürmek yerine sıcak su torbası götürün kantinden falan gider doldurur eşiniz havluya sarar koyarsınız
Ben gidiyorum sıkıntı olmuyor ya.Kızlar aranızda ağdaya giden var mı... ben bayadır bırakmak zorunda kaldım malum evden dışarı çıkamıyordum. Şimdi tekrar başlayayım diyorum ama kasılma falan etkilemez değil mi?
Benimki bunun 3 katıHer geçen gün dahada büyüyo gibitek göbek değil popoda
Aslında benimde büyükde fotodamı küçük gibi çıktı acepBenimki bunun 3 katıçok kilo aldım galiba ya da ödem atamıyorum bilmiyorum. Maşallahın var senin
Benimde normal randevuydu canım gidince hemen yaptılar, inşallah sanada öyle olurBen de haftaya Zeynep Kamil'den gebe izlemden normal randevu aldım. Gidince şeker yüklemesi deyince hemen yapacaklar mı bilmiyorum... İnşallah hit gel olmadan yaparlar. 50 75 ben de bilmiyorum
Aç gittim 50 yaptılar valla anlayamadımBende risk olmadığı ve tok olduğum için 50 yapacaktı. O gün yapamadık. Başka birgün aç gittim o zaman 75 yapalım demişti. Açlık tokluk ve risk durumuyla alakalı gibi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?