- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.061
Anladım canım hayırlısı artıkBenim açlık kan şekerim 73 çıkmıştı ve ona rağmen doktor 75 gr verdi. “Net bakalım “ dedi. Kendisi aynı zamanda perinatoloji uzmanı olduğundan güvenerek yaptırdım, bakalım.
Ama soyle de bir şey var internetten aldığımız şeylerin teşhir mi olduğunu, temiz yerde mi durduğunu bile bilmiyoruz .sonuçta ben sıfır da alsam komple yıkar silerdim .Hem kimse bu besikleri alırken bebeğini üstüne yatirmiyor ki .ben görüp aldım. Ordan tasarruf ettim bebek arabasını güzel aldım. Bu besigi de 500 e falan satarım sonra .Bugün gelecek bakalım beklemedeyim. Kuzenim başka bir tanıdığın arabasıyla gönderecekti ama o kişi de gelemiyormuş satıcı ben kargoya veririm anlaşmam var kargo ücreti de vermeyin demiş iyi öyle olsun dedik ama umarım hayal kırıklığı olmaz yollarda başına bişey gelmemiş olsa bari kılıfı falan zaten yıkarım da göze batan bişeyi varsa üzülürüm kendim bakıp alamadığım için tereddütlüyüm.
Niye açıyon lenHer geçen gün dahada büyüyo gibitek göbek değil popoda
Birde 84 kiloyum falan diyo en fazla 75 duruyo karıNiye açıyon len
Ay çok tatlıHer geçen gün dahada büyüyo gibitek göbek değil popoda
Boyu uzunsa doğrudurBirde 84 kiloyum falan diyo en fazla 75 duruyo karı
1.71 falandi diye hatirliyorum ama bende 1.70 im 76 kiloyum yoncadan hallice duruyom işteBoyu uzunsa doğrudur
Heralde boy 175 falandır o zaman
Kaç kilosun suan ?1.71 falandi diye hatirliyorum ama bende 1.70 im 76 kiloyum yoncadan hallice duruyom işte
O eczaneden alınıyor diye hatırlıyorum benHaftaya inşallah lokman hekimden paket alcam kizlar içinde seker yüklemesi de dahil o şekerli suya ek ücret falan istiyorlar mı?
9 civarı da ben aldım. Artık tartılmıyorumAslında benimde büyükde fotodamı küçük gibi çıktı acepkaç kilo aldın ben 10 olmuştur
yok canım bebekte genellikle 1 ay sonra falan başladı gaz olayı mama gaz yapmadı hiç içip uyuyordu saatlerce.. ayrıca doktor da sana mutlaka bir marka önerecektir hastaneler emzirme taraftarı bizede uzun süre mama vermediler ama baktılarki bebek aç süt gelmiyor pompa ile de gelmedi mecbur küçük plastik bardakla içirdi hemşireGaz fln ozmanlar olmamıştı dimii
Dedim yabancı yokNiye açıyon len
Hahahahahaha kuzenim 65 kilo ben 84 kiloyum sanki o benden daha kilolu gibi duruyo yanımda, neden bende bilmiyorumBirde 84 kiloyum falan diyo en fazla 75 duruyo karı
Ahhh minnoş yaaaaaAy çok tatlıbenim anlamadığım 5 kilo aldım ama karnım seninkinin iki katı boyum kısa ondan büyüyecek yer yok mecbur dışarı büyüyo galiba
Yine aramızda 10 kilo var ben 85olmuşumdır9 civarı da ben aldım. Artık tartılmıyorum60 bandında hamile kaldım 75i görücem sanırım finalde
Aynen mecbur kalırsam zaten bende veririm intermtte kaşık biberon bakıyorum alışmasın onunla verrim diye, tabi inşallah bunlara ihtiyac olmaz ama yinede tedarikli olayım , yada dediğin gibi ordan önerirler belki ozmanda alırımmmyok canım bebekte genellikle 1 ay sonra falan başladı gaz olayı mama gaz yapmadı hiç içip uyuyordu saatlerce.. ayrıca doktor da sana mutlaka bir marka önerecektir hastaneler emzirme taraftarı bizede uzun süre mama vermediler ama baktılarki bebek aç süt gelmiyor pompa ile de gelmedi mecbur küçük plastik bardakla içirdi hemşire
76 da kaldim 3 haftadir aynıyimKaç kilosun suan ?
O zaman buraya gelip çok kilo aldim diyip lanğıdı lan lan ediyon hıDedim yabancı yokaçmasam gözükmüyo pek
Hahahahahaha kuzenim 65 kilo ben 84 kiloyum sanki o benden daha kilolu gibi duruyo yanımda, neden bende bilmiyorum
Ahhh minnoş yaaaaa
Yine aramızda 10 kilo var ben 85olmuşumdır
Aynen mecbur kalırsam zaten bende veririm intermtte kaşık biberon bakıyorum alışmasın onunla verrim diye, tabi inşallah bunlara ihtiyac olmaz ama yinede tedarikli olayım , yada dediğin gibi ordan önerirler belki ozmanda alırımmm
Görüntü öyle olsada tartı 76ydın 85 oldun diyoO zaman buraya gelip çok kilo aldim diyip lanğıdı lan lan ediyon hıbiz kilo göremedik haydeee
Tamam görelim bakalimGörüntü öyle olsada tartı 76ydın 85 oldun diyoYakında eşimle bi foto çekilcez ozman tam görürüsün anlarsın tombişliğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?