Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ama soyle de bir şey var internetten aldığımız şeylerin teşhir mi olduğunu, temiz yerde mi durduğunu bile bilmiyoruz .sonuçta ben sıfır da alsam komple yıkar silerdim .Hem kimse bu besikleri alırken bebeğini üstüne yatirmiyor ki .ben görüp aldım. Ordan tasarruf ettim bebek arabasını güzel aldım. Bu besigi de 500 e falan satarım sonra .

Evet hastaneden geldik oglusum gene nazlandi yuzunu gostermedi sirti dönüktü 31 cm boy 850 gr agirlik bacak boyu kisa dedi takip edelim dedi ama genetik oldugunu dusunuyorum diye de ekledi cunki esimde bende kisayiz onun haricinda hersey normal çok şükür suyum yeterli rahim agzi kapali nst gerek gormedi

Eklentiler

• IMG_20220406_143928.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 74
Gaz fln ozmanlar olmamıştı dimii
yok canım bebekte genellikle 1 ay sonra falan başladı gaz olayı mama gaz yapmadı hiç içip uyuyordu saatlerce.. ayrıca doktor da sana mutlaka bir marka önerecektir hastaneler emzirme taraftarı bizede uzun süre mama vermediler ama baktılarki bebek aç süt gelmiyor pompa ile de gelmedi mecbur küçük plastik bardakla içirdi hemşire

Niye açıyon len
Dedim yabancı yok açmasam gözükmüyo pek
Birde 84 kiloyum falan diyo en fazla 75 duruyo karı
Hahahahahaha kuzenim 65 kilo ben 84 kiloyum sanki o benden daha kilolu gibi duruyo yanımda, neden bende bilmiyorum
Ay çok tatlı benim anlamadığım 5 kilo aldım ama karnım seninkinin iki katı boyum kısa ondan büyüyecek yer yok mecbur dışarı büyüyo galiba
Ahhh minnoş yaaaaa
9 civarı da ben aldım. Artık tartılmıyorum 60 bandında hamile kaldım 75i görücem sanırım finalde
Yine aramızda 10 kilo var ben 85olmuşumdır
Aynen mecbur kalırsam zaten bende veririm intermtte kaşık biberon bakıyorum alışmasın onunla verrim diye, tabi inşallah bunlara ihtiyac olmaz ama yinede tedarikli olayım , yada dediğin gibi ordan önerirler belki ozmanda alırımmm

O zaman buraya gelip çok kilo aldim diyip lanğıdı lan lan ediyon hı biz kilo göremedik haydeee

Kizlar ben normal biberon almayı düşünüyorum lazım olursa diye ama kaşık biberon almayı düşünmüyorum hani inşallah gerek olmazda olursa da minik bi plastik kaşık ile verilir diye düşünüyorum cok gerekli bir şey mi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…