- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.081
Hatta şırıngayla bile olabilirrr benceKizlar ben normal biberon almayı düşünüyorum lazım olursa diye ama kaşık biberon almayı düşünmüyorum hani inşallah gerek olmazda olursa da minik bi plastik kaşık ile verilir diye düşünüyorum cok gerekli bir şey mi ???
Bunların hiç birini yapmadığım gibi içeceği de tam içemedim12 saat öncesinden yemek yemeyi bıraktım ve ayrıca son 4 saat su içmek yasakmış. Ayrıca bu 2,5-3 saat süresince uzanmak/yürümek/su içmek vs yasak. Stabil oturuyor olmak lazım. Sigara da son 12 saat yasak.
Benim son 24 dakikam kaldı. 24 dk sonra son kanım da alınacak. Biraz yoruldum ama oturmaktan yoruldum başka bir sorun yok, merak etmeyin hiç.
Bunların hiç birini yapmadığım gibi içeceği de tam içemedim
Üstüne bide değerler çok çok sınırda çıktı muhtemelen bunları yapsaydım şeker değerinde çıkacaktı şimdi bir şüpheye düştüm
Sıkıntısız geçer inşallah cidden çok rahat hele bu dönemdeBen 5 aydır ara verdiğim için korktum şimdi biraz kasılırım diye ama gideceğim galiba kaçış yok
Kizlar ben normal biberon almayı düşünüyorum lazım olursa diye ama kaşık biberon almayı düşünmüyorum hani inşallah gerek olmazda olursa da minik bi plastik kaşık ile verilir diye düşünüyorum cok gerekli bir şey mi ???
Zateb ilk zamanlar minicik midesi ilk 3 4 gün süt sorunu olsa bile şırınga çok iş görüyor. Bizim hastanede biberon verdirmiyor doktor zaten siringayla veriyorlar bebeklere mama gerekirse.Hatta şırıngayla bile olabilirrr bence
Hatta şırıngayla bile olabilirrr bence
Aynen o zaman almayayım bi lazım olursa diye biberon alcam bakalımZateb ilk zamanlar minicik midesi ilk 3 4 gün süt sorunu olsa bile şırınga çok iş görüyor. Bizim hastanede biberon verdirmiyor doktor zaten siringayla veriyorlar bebeklere mama gerekirse.
Ne karar verdin hastane için iyice yaklaşıyor zamanAynen o zaman almayayım bi lazım olursa diye biberon alcam bakalım
canım doktorlar ebeler doğum koçları hiçbiri biberonu önermez.. biberon ile içen bebeklerde meme reddi çok olurmuş sonrasında annenin memesinden biberon gibi dolu dolu gelmediği için bebekler ağlayıp tutmak istemezmiş bilgin olsun ona göre karar ver alırken .Kizlar ben normal biberon almayı düşünüyorum lazım olursa diye ama kaşık biberon almayı düşünmüyorum hani inşallah gerek olmazda olursa da minik bi plastik kaşık ile verilir diye düşünüyorum cok gerekli bir şey mi ???
Etlik lokman hekim canım Allah pişman etmesin , tüm hastanelere kötü yorum var en azından 1 2 bin TL ucuz olsunNe karar verdin hastane için iyice yaklaşıyor zaman
Bence mantıklı bir karar vermişsin. Aradaki farka dünya kadar ihtiyaç giderilir. Zaten yenidogan yoğun bakımda var buda önemli. Sağlıkla aliriz kucağımıza insaallah.Etlik lokman hekim canım Allah pişman etmesin , tüm hastanelere kötü yorum var en azından 1 2 bin TL ucuz olsungerçi evimize uzak yol parası ile ayniya gelir mi bilmem malum yakıt fiyatları ancak doktoru ciddi ciddi belirlemedim çünkü akşam hafta sonu durumlarında hangi doktor nöbetçi varsa o yapıyormuş, maksat özel hastane konforu, o yüzden hayırlısı rabbim iyi dr larla karşılaştırsın
Cidden yaklaşıyor mu yaNe karar verdin hastane için iyice yaklaşıyor zaman
Cidden yaklaşıyor. 32 den sonra kontroller ve bekleyiş sıklasıyor ee zaten 36 sonrası pat pat doğum haberleri yazılacak.Cidden yaklaşıyor mu ya
Bana daha dünyanın vakti var gibi geliyor
O zaman hiç biberon almayayım mi bilmiyorum ki ancak hiç sütüm olmaz emzirme ihtimalim olmazsa öyle alayım biberonu canım.canım doktorlar ebeler doğum koçları hiçbiri biberonu önermez.. biberon ile içen bebeklerde meme reddi çok olurmuş sonrasında annenin memesinden biberon gibi dolu dolu gelmediği için bebekler ağlayıp tutmak istemezmiş bilgin olsun ona göre karar ver alırken .
Ben de öyle düşündüm eşim yol parası ile ayniya gelir diyor önceden olsa abartma derdim de malum yakıt fiyatları uçuyor haklı da olabilir ama bakalımBence mantıklı bir karar vermişsin. Aradaki farka dünya kadar ihtiyaç giderilir. Zaten yenidogan yoğun bakımda var buda önemli. Sağlıkla aliriz kucağımıza insaallah.
İnşallah öyle olur ya, başka zaman günler aylar nasıl biter anlamam. 24. Haftam 3 hafta sürdü resmenCidden yaklaşıyor. 32 den sonra kontroller ve bekleyiş sıklasıyor ee zaten 36 sonrası pat pat doğum haberleri yazılacak.
İnşallah öyle olur ya, başka zaman günler aylar nasıl biter anlamam. 24. Haftam 3 hafta sürdü resmen
Battık yaaa yeminleeeee1 kilo domates 1 kilo salatalık
50 ₺
Kocamla pazara gittim uzun süredir ilk defa
Maalesef. Ben de yeşillik alıyorum birkaç tane sadece bu 30 TL. Havuç limon vs de hariç.1 kilo domates 1 kilo salatalık
50 ₺
Kocamla pazara gittim uzun süredir ilk defa
1 tane marul 15 ₺Battık yaaa yeminleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?