- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.101
O ne ?Bunları aldım bende gidip 1000 tuttu 200 tl hediye çeki kazandım , onunla gümüş kapak alsam mı iyimi o
Memelerin başına takiyonO ne ?
Aldıklarını saysana bi kacini bilemedimBunları aldım bende gidip 1000 tuttu 200 tl hediye çeki kazandım , onunla gümüş kapak alsam mı iyimi o
göğüs kalkanı almışsın galiba belki sorunun olmaz hemen acele etme doğum sonrası ihtiyaca göre al bazısının hiç yara olmuyorBunları aldım bende gidip 1000 tuttu 200 tl hediye çeki kazandım , onunla gümüş kapak alsam mı iyimi o
Takılma sebebi nedir ?Memelerin başına takiyonbenimde varda bazanın altinda şimdi ,tencerenin kapagini kapatmissin gibi his veriyordu bana
O ne ?
İşe yaradımı sendeMemelerin başına takiyonbenimde varda bazanın altinda şimdi ,tencerenin kapagini kapatmissin gibi his veriyordu bana
Aldıklarını saysana bi kacini bilemedim
Aynen göğüs kalkanı ihtayacı karşılıyomuş sanrm oyuzden arada kaldımgöğüs kalkanı almışsın galiba belki sorunun olmaz hemen acele etme doğum sonrası ihtiyaca göre al bazısının hiç yara olmuyor
Göğüs yarasını geçiriyomuşTakılma sebebi nedir ?
Çok şükür korktuğum gibi geçmedi, özlemişim bu rahatlığı bendeSıkıntısız geçer inşallah cidden çok rahat hele bu dönemde
Hayır sıcak su torbası götürursem küçük su ısıtıcı da götürürüm. Valla eşim kantine gidip uğraşmak yerine ütü taşımayi ya da keetle götürmeyi tercih eder.Ben de korkuyorum jiletle almakta çok zor artık çok da kisa süreli
Aynen bak ben de ara verdim afedersin o ara jilet kaynaklı kalinlasti tabi 6 ay boyunca permatik sonrası tekrar agdaya geçmek korkutuyor beni
Kiz ütü götürmek yerine sıcak su torbası götürün kantinden falan gider doldurur eşiniz havluya sarar koyarsınız
O da olur da demin yazdım kadın doğum katına uzak bizim hastanede kantin. Eşim oraya gitmek yerine su ısıtıcı ya da ütü götürmeyi tercih eder.
Boyu uzun benceBirde 84 kiloyum falan diyo en fazla 75 duruyo karı
Odalarda kettle olmuyor mu? Ben de sıcak su torbası götürücemHayır sıcak su torbası götürursem küçük su ısıtıcı da götürürüm. Valla eşim kantine gidip uğraşmak yerine ütü taşımayi ya da keetle götürmeyi tercih eder.Aman ne olacak arabayla gidicez zaten.
Alma şimdi kalkan işe yaramazsa alırsınız hemen bi de doğru emzirince yara olmuyormuş belli olmazİşe yaradımı sende
Aynen göğüs kalkanı ihtayacı karşılıyomuş sanrm oyuzden arada kaldım
Göğüs yarasını geçiriyomuş
Bizim hastanede yok maalesef.Odalarda kettle olmuyor mu? Ben de sıcak su torbası götürücem
Ay odaları gezdiniz mi siz ben daha hangi hastane olduğuna yeni karar verdim dr a yeni gidicem :) Belki bizimkinde de yok ben de götürcem mecbur bazıları da kahve makinesi götürüyor onu da götürcek misin? Gerçi kettle nescafe yapılırBizim hastanede yok maalesef.
Ne aldın peki ben lansinoh almışım o dönem pek bi cahildim :) Ona da meme reddi yapmıyor yazmışlardı yorumda ama belli de olmuyor sanırım bu işlerKızlar biberona alışınca emmez mevzusu çocuğa göre değişiyor bence. Benim arkadaşım sezeryan oldu sütü gelmedi hemen. Mama verdiler Philips avent biberonla. Ama sütü gelince de emizirdi çocuk garipsemedi. Hem biberonu hem anneyi emmeye devam etti. Sagip bakıcıya bırakıyordu. Evdeyken de emziriyordu. Pek çok arkadaşım da benzer şekilde hem anne hem biberon olarak gittiler.
Benim süt gelmeyince biberon verdim. Dr. Brown biberon almıştım. Gaz yapamayan az akışlı. Ama içinde yavaş akımı sağlayan pipeti hemşire takmadan vermiş. Mama ağzına hızlıca alınca ben oğlan emmeye sabredemedi. Emmince yoruluyor süt çabuk gelmiyor meme reddi ben yaşadım.Ama sütü sagip sagip biberonla verdim. Şans gibi biraz. Umarım bu sefer aynı şeyi yaşamam ama yine de biberon aldım.
Philips avent in 125 ml başı anne memesine benzeyen modelinden aldım cannim.Ne aldın peki ben lansinoh almışım o dönem pek bi cahildim :) Ona da meme reddi yapmıyor yazmışlardı yorumda ama belli de olmuyor sanırım bu işler
Yok gezmedim de geçen acile gidip bir gece yattım yaAy odaları gezdiniz mi siz ben daha hangi hastane olduğuna yeni karar verdim dr a yeni gidicem :) Belki bizimkinde de yok ben de götürcem mecbur bazıları da kahve makinesi götürüyor onu da götürcek misin? Gerçi kettle nescafe yapılır
Ben de öyle sorun yaşamadım. İlk 6 ay hem sağdım hem emzirdim. Yani biberon da kullandım.Kızlar biberona alışınca emmez mevzusu çocuğa göre değişiyor bence. Benim arkadaşım sezeryan oldu sütü gelmedi hemen. Mama verdiler Philips avent biberonla. Ama sütü gelince de emizirdi çocuk garipsemedi. Hem biberonu hem anneyi emmeye devam etti. Sagip bakıcıya bırakıyordu. Evdeyken de emziriyordu. Pek çok arkadaşım da benzer şekilde hem anne hem biberon olarak gittiler.
Benim süt gelmeyince biberon verdim. Dr. Brown biberon almıştım. Gaz yapamayan az akışlı. Ama içinde yavaş akımı sağlayan pipeti hemşire takmadan vermiş. Mama ağzına hızlıca alınca ben oğlan emmeye sabredemedi. Emmince yoruluyor süt çabuk gelmiyor meme reddi ben yaşadım.Ama sütü sagip sagip biberonla verdim. Şans gibi biraz. Umarım bu sefer aynı şeyi yaşamam ama yine de biberon aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?