Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Memelerin başına takiyon benimde varda bazanın altinda şimdi ,tencerenin kapagini kapatmissin gibi his veriyordu bana
İşe yaradımı sende
Aldıklarını saysana bi kacini bilemedim

göğüs kalkanı almışsın galiba belki sorunun olmaz hemen acele etme doğum sonrası ihtiyaca göre al bazısının hiç yara olmuyor
Aynen göğüs kalkanı ihtayacı karşılıyomuş sanrm oyuzden arada kaldım
Takılma sebebi nedir ?
Göğüs yarasını geçiriyomuş

Hayır sıcak su torbası götürursem küçük su ısıtıcı da götürürüm. Valla eşim kantine gidip uğraşmak yerine ütü taşımayi ya da keetle götürmeyi tercih eder. Aman ne olacak arabayla gidicez zaten.

Odalarda kettle olmuyor mu? Ben de sıcak su torbası götürücem

Kızlar biberona alışınca emmez mevzusu çocuğa göre değişiyor bence. Benim arkadaşım sezeryan oldu sütü gelmedi hemen. Mama verdiler Philips avent biberonla. Ama sütü gelince de emizirdi çocuk garipsemedi. Hem biberonu hem anneyi emmeye devam etti. Sagip bakıcıya bırakıyordu. Evdeyken de emziriyordu. Pek çok arkadaşım da benzer şekilde hem anne hem biberon olarak gittiler.

Benim süt gelmeyince biberon verdim. Dr. Brown biberon almıştım. Gaz yapamayan az akışlı. Ama içinde yavaş akımı sağlayan pipeti hemşire takmadan vermiş. Mama ağzına hızlıca alınca ben oğlan emmeye sabredemedi. Emmince yoruluyor süt çabuk gelmiyor meme reddi ben yaşadım. Ama sütü sagip sagip biberonla verdim. Şans gibi biraz. Umarım bu sefer aynı şeyi yaşamam ama yine de biberon aldım.

Ne aldın peki ben lansinoh almışım o dönem pek bi cahildim :) Ona da meme reddi yapmıyor yazmışlardı yorumda ama belli de olmuyor sanırım bu işler

Yok gezmedim de geçen acile gidip bir gece yattım ya ondan biliyorum.

Ben de öyle sorun yaşamadım. İlk 6 ay hem sağdım hem emzirdim. Yani biberon da kullandım.

Sonra sagmayı bırakıp 28 ay emzirdim danayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…