Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hanımlar hayırlı akşamlar,
2 gün önce gece 38-39 derece yüksek ateş ve öksürük yaşadım dün sabah covid testi verdim negatif şükür sonrasında ve bugun iyiyim ama bu seferde akıntım çoğaldı baya aktığını hissediyorum tam su gibi de değil hafif kıvamlı biyandan da geceleri progestan fitil kullanıyorum hala 1 tane bu akıntı nedir normal mi başına gelen varmı ?

İşe yaradımı sende

Aynen göğüs kalkanı ihtayacı karşılıyomuş sanrm oyuzden arada kaldım

Göğüs yarasını geçiriyomuş
Valla görümcem illa alalim dedi bende tamam dedim işe yaramadı daha beter hava almadigi icin uc kismi nemden sulanmis gibiydi

Beklazondan baska krem çare etmediydi şimdiden 2 kutu yazdirdim duruyor elim ayagim o benim

Kızlar biz odamızı aldık bugün hep aklımda bu takım vardı ama fiyatlar malum her geçen gün artıyor denk geldi öyle ramazan indirimi yapmışlar aldik

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-06-20-42-17-714_com.instagram.android.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 103
Geçmiş olsun canım, burda cogu arkadas fitilden oluyor demişt , kıvamlıysa korkma bence

Kızlar biz odamızı aldık bugün hep aklımda bu takım vardı ama fiyatlar malum her geçen gün artıyor denk geldi öyle ramazan indirimi yapmışlar aldik
Cok guzel gule gule kullansin bebiş

Ama ben olsam pembeli almazdim belki 2. Oglum olursa diye aklima gelmedi degil

Ben kullanıyorum fitili ama benimki kıvamlı değil su gibi bildiğin akıntı

Cok guzel gule gule kullansin bebiş

Ama ben olsam pembeli almazdim belki 2. Oglum olursa diye aklima gelmedi degil
2.ci düşünmüyorum canım, tabi zaman ne gösterir Allah bilirde grisi de var onada grili karyola alırım kardeş kardeş gecinirler en kotu çok hoşuma gtmisdi çok cici duruyor renk tonu falan

Valla görümcem illa alalim dedi bende tamam dedim işe yaramadı daha beter hava almadigi icin uc kismi nemden sulanmis gibiydi

Beklazondan baska krem çare etmediydi şimdiden 2 kutu yazdirdim duruyor elim ayagim o benim
İyi ozman boşuna almıyımmmm yaaaaa başka şeye harcarım kuponh benim alasım yokmuş hemen caydım
Bez al ıslak mendil al toto pamuğu al kuzum
Aynen bakıyım bennn araştırayım

İyi ozman boşuna almıyımmmm yaaaaa başka şeye harcarım kuponh benim alasım yokmuş hemen caydım

Aynen bakıyım bennn araştırayım
Bence de alma dur bakalım ne olacağını bilmiyorsun ki
Ben de almadım bazı seyleri, tam olarak doğumdan sonra alınabilecek seyler de var bana göre.
Mesela göğüs pedi aldım, o süt illaki akacak o kesin
Ama kalkanı almadım, çünkü yara olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz ki

Merhaba kizlar. Dunden karninda hafif agrilar vsrdi. Bugun agrilarim daha cok. Kasik bolgemde belime vuran agrilar. Onceden dusuyum oldugu icin cok korkuyorum. Yarina randevu aldim. Boyle ağrılar yaşayan varmi bu haftalarda. 25ci haftamdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…