- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.121
200 tl lik hediye cekim olduda şimdide onunla ne alsam diye bakıyorumAlma şimdi kalkan işe yaramazsa alırsınız hemen bi de doğru emzirince yara olmuyormuş belli olmaz
Hangi modeli canım o bir resim yada link falan atabilirmisin.Philips avent in 125 ml başı anne memesine benzeyen modelinden aldım cannim.
Valla görümcem illa alalim dedi bende tamam dedim işe yaramadı daha beter hava almadigi icin uc kismi nemden sulanmis gibiydiİşe yaradımı sende
Aynen göğüs kalkanı ihtayacı karşılıyomuş sanrm oyuzden arada kaldım
Göğüs yarasını geçiriyomuş
200 tl lik hediye cekim olduda şimdide onunla ne alsam diye bakıyorumiyi ozman almıyım başka bişi alıyım
Geçmiş olsun canım, burda cogu arkadas fitilden oluyor demişt , kıvamlıysa korkma benceHanımlar hayırlı akşamlar,
2 gün önce gece 38-39 derece yüksek ateş ve öksürük yaşadım dün sabah covid testi verdim negatif şükür sonrasında ve bugun iyiyim ama bu seferde akıntım çoğaldı baya aktığını hissediyorum tam su gibi de değil hafif kıvamlı biyandan da geceleri progestan fitil kullanıyorum hala 1 tane bu akıntı nedir normal mi başına gelen varmı ?
Cok guzel gule gule kullansin bebişKızlar biz odamızı aldık bugünhep aklımda bu takım vardı ama fiyatlar malum her geçen gün artıyor denk geldi öyle ramazan indirimi yapmışlar aldik
Ben kullanıyorum fitili ama benimki kıvamlı değil su gibi bildiğin akıntıHanımlar hayırlı akşamlar,
2 gün önce gece 38-39 derece yüksek ateş ve öksürük yaşadım dün sabah covid testi verdim negatif şükür sonrasında ve bugun iyiyim ama bu seferde akıntım çoğaldı baya aktığını hissediyorum tam su gibi de değil hafif kıvamlı biyandan da geceleri progestan fitil kullanıyorum hala 1 tane bu akıntı nedir normal mi başına gelen varmı ?
2.ci düşünmüyorum canım, tabi zaman ne gösterir Allah bilirdeCok guzel gule gule kullansin bebiş
Ama ben olsam pembeli almazdim belki 2. Oglum olursa diye aklima gelmedi degil
Sağol canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, burda cogu arkadas fitilden oluyor demişt , kıvamlıysa korkma bence
aktığını hissediyormusun bazen sendeBen kullanıyorum fitili ama benimki kıvamlı değil su gibi bildiğin akıntı
Bildiğin altımdan akıyor hissedilmemesi mümkün değil iç çamaşırım baya ıslanıyor renkli mi bilmiyorum iç çamaşırı Beyaz olduğu için ayırt edemiyorum şeffaf mi Beyaz mi ama kıvamlı değil su gibiSağol canım teşekkür ederim
aktığını hissediyormusun bazen sende
İyi ozman boşuna almıyımmmm yaaaaa başka şeye harcarım kuponhValla görümcem illa alalim dedi bende tamam dedim işe yaramadı daha beter hava almadigi icin uc kismi nemden sulanmis gibiydi
Beklazondan baska krem çare etmediydi şimdiden 2 kutu yazdirdim duruyor elim ayagim o benim
Aynen bakıyım bennn araştırayımBez al ıslak mendil al toto pamuğu al kuzum
Yaaa çok güzel çok beğendim güle güle kullanınKızlar biz odamızı aldık bugünhep aklımda bu takım vardı ama fiyatlar malum her geçen gün artıyor denk geldi öyle ramazan indirimi yapmışlar aldik
Bence de alma dur bakalım ne olacağını bilmiyorsun kiİyi ozman boşuna almıyımmmm yaaaaa başka şeye harcarım kuponhbenim alasım yokmuş hemen caydım
Aynen bakıyım bennn araştırayım
Ben de bundan aldım. Yorumları iyiydiPhilips avent in 125 ml başı anne memesine benzeyen modelinden aldım cannim.
Çok sağol canımYaaa çok güzel çok beğendim güle güle kullanın
Aynen oyle yaparsin ,yoksa modeli rengi cok guzel2.ci düşünmüyorum canım, tabi zaman ne gösterir Allah bilirdegrisi de var onada grili karyola alırım kardeş kardeş gecinirler en kotu çok hoşuma gtmisdi çok cici duruyor renk tonu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?