- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.141
Ya işte inşallah bu sefer de yaşamayız aynı şeyiBen de bundan aldım. Yorumları iyiydibir de aynı marka emzik alacağım. Kızımda meme reddi yaşadım ki biberonu almadan reddetti daha. Bunda Allah kerim
Yaaaa çevremde okadar ağlaya ağlaya emziren gördümmki insan etkisinde kalıyo korkuyoBence de alma dur bakalım ne olacağını bilmiyorsun ki
Ben de almadım bazı seyleri, tam olarak doğumdan sonra alınabilecek seyler de var bana göre.
Mesela göğüs pedi aldım, o süt illaki akacak o kesin
Ama kalkanı almadım, çünkü yara olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz ki
Canım ben joker bebe den 2 tanesini 164tl ye almıştım. N11 de joker bebe satıcısından. Ama baya oldu ben alalı.Hangi modeli canım o bir resim yada link falan atabilirmisin.
Ben de bunu almayı düşünüyorumCanım ben joker bebe den 2 tanesini 164tl ye almıştım. N11 de joker bebe satıcısından. Ama baya oldu ben alalı.
Eki Görüntüle 3042697
Çok sağol canım bakacagim bende bunaCanım ben joker bebe den 2 tanesini 164tl ye almıştım. N11 de joker bebe satıcısından. Ama baya oldu ben alalı.
Eki Görüntüle 3042697
Evet sıkıntı yaşamayan arkadaşlarım hep bundan kullanmıştı.Ben de bunu almayı düşünüyorum
Bebekler bununla meme reddi yapmıyormuş
Anne memesine en yakın ağız bunda varmış galiba
Geçen hafta bende de oldu aşırı kasik ağrısı 2 gün sürü sonra geçti. Ama tabi herkesin durumu farklı. Bir şey diyemem ki. Doktora gitmen en doğrusu.Merhaba kizlar. Dunden karninda hafif agrilar vsrdi. Bugun agrilarim daha cok. Kasik bolgemde belime vuran agrilar. Onceden dusuyum oldugu icin cok korkuyorum. Yarina randevu aldim. Boyle ağrılar yaşayan varmi bu haftalarda. 25ci haftamdayim
Sutu simdiden gelen varmi benden baska hic gecen sabah uyandigimda gogsumun oldugu kisim tamamen islakti ustune yatmisim ve sut gelmis boyle bazen de bir iki damla akiyor kendi kendine doktor normal dedi ama bana tuhaf geliyor
O da olur da demin yazdım kadın doğum katına uzak bizim hastanede kantin. Eşim oraya gitmek yerine su ısıtıcı ya da ütü götürmeyi tercih eder.
Odalarda kettle olmuyor mu? Ben de sıcak su torbası götürücem
Emzik alır ins bu seferkiYa işte inşallah bu sefer de yaşamayız aynı şeyiEmzik de avent aldım. Oglum emzikde almamıştı
Çok şükür olmadi nstye girmedim ama ben hissetmiyorum hafif kasik agrim oluyor ama oda normal galibaCanım benim süt olarak ıslatacak karar değil de kolostrum olarak geldi.
Geldiğini de ucundaki sızlamadan hissetmiştim. Sonradan baktım sarımtrak bir şey.
İlk gebelikte hiç olmamıştı ama bunda oldu birkaç defa. Hormonlar farklı çalışıyor demekki
Senin sancın falan olmadı mı dimi tekrar?
Selam, 1 hastane çıkışı asla yetmez.Kızlar ben bebek için;
Araba: Kanz X Go Plus
Oto Koltuğu: Maxi-Cosi AxissFix Plus 0-18 Kg
Park Yatak: Elele Madre Anne Yanı Park Yatak
Kıyafet: 1 hastane çıkışı 1 tanede hastane kendi veriyormuş iki tane yeter diye düşündüm.
Bi kaç parça 0-3 ay kıyafet aldım.
Biberon almayı düşünmüyorum hastanede özellikle biberon getirmeyin kullanmıyoruz önermiyoruz da dediler. Şırıngayla veriyoruz gerek olursa dediler. Evde öyle yapmayı planlıyorum.
Büyük parçaları hallettim sanırım. Odası kaldı onu da doğduktan sonra almayı planlıyorum.
Yine tek sen beni gördünnnyoncambenim kız sabah gördüm resminide sasdim valla yazamadim kosturdugum için bu nasıl 10 kilo almak böyle ne güzel
Ay evet gördüm ama tabi ustumuz kalındı mont vs. çok anlamadım bişey böyle direk çekince gobusu bisey yokYine tek sen beni gördünnn
Toplam 2 adet olacak yetmez mi ki?Selam, 1 hastane çıkışı asla yetmez.
Hastaneden verecekler o an evet temiz olmayacak istesende giydiremeyeceksin.
Biz gece doğumda giydirileni sabah değiştirmiştik ve eve öyle gelmiştik,
Akşamda değiştirip temiz kıyafeti ile yatırmıştım en basiti ilk 24 saatinde bile 3 adet kullanmış oldum. Ayrıca kusacak, kaka sızacak vs...
Yani büyükler yeni doğan çok alma hemen büyüyor diyorlar, evet büyüyor doğru ama ilk zamanlar yıka kurusun ütülensin giysin diyene kadar yine de belli bir adette ürüne ihtiyaç var bunu hesaba katmalısınız
Aynıyız aynıııAy evet gördüm ama tabi ustumuz kalındı mont vs. çok anlamadım bişey böyle direk çekince gobusu bisey yokbenim büyüdü iyice
Bende arada kaldım onun için ama almadımKorbeel pooh kovasını ilk çocukta almadığım icin pısmandım. Bunda aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?