Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaaaa çevremde okadar ağlaya ağlaya emziren gördümmki insan etkisinde kalıyo korkuyo yeminleee onları gördükçe emzirmekden soğudum 200 tl mi daha güzel şeylere harcıyım

Merhaba kizlar. Dunden karninda hafif agrilar vsrdi. Bugun agrilarim daha cok. Kasik bolgemde belime vuran agrilar. Onceden dusuyum oldugu icin cok korkuyorum. Yarina randevu aldim. Boyle ağrılar yaşayan varmi bu haftalarda. 25ci haftamdayim
Geçen hafta bende de oldu aşırı kasik ağrısı 2 gün sürü sonra geçti. Ama tabi herkesin durumu farklı. Bir şey diyemem ki. Doktora gitmen en doğrusu.

Sutu simdiden gelen varmi benden baska hic gecen sabah uyandigimda gogsumun oldugu kisim tamamen islakti ustune yatmisim ve sut gelmis boyle bazen de bir iki damla akiyor kendi kendine doktor normal dedi ama bana tuhaf geliyor

Canım benim süt olarak ıslatacak karar değil de kolostrum olarak geldi.
Geldiğini de ucundaki sızlamadan hissetmiştim. Sonradan baktım sarımtrak bir şey.
İlk gebelikte hiç olmamıştı ama bunda oldu birkaç defa. Hormonlar farklı çalışıyor demekki
Senin sancın falan olmadı mı dimi tekrar?

O da olur da demin yazdım kadın doğum katına uzak bizim hastanede kantin. Eşim oraya gitmek yerine su ısıtıcı ya da ütü götürmeyi tercih eder.

Odalarda kettle olmuyor mu? Ben de sıcak su torbası götürücem

Kızlar temmuz ayında sıcak su torbası mı, ütüyle ısıtılmış havlu mu?

Yani bence çok ihtiyacınız olmaz ütü falan taşımayın havada çok sıcak olacak kendinize o işkenceyi etmeyin, çok endişeli iseniz e bebekte sıcak soğuk kompres yapabilmeniz için aparatları var ondan edinin daha pratik, buzlukta bekletip soğuk microdalgada ısıtıp sıcak kompres olarak uygulayabilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_20220406_221717_com.android.chrome.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 104
Ya işte inşallah bu sefer de yaşamayız aynı şeyi Emzik de avent aldım. Oglum emzikde almamıştı
Emzik alır ins bu seferki meme reddi olayına bu sefer takilmayacagim. Reddederse de çaresi var, veririm mamayı. İnsan ilkinde kendini öldürüyor her şey için. İns bu sefer çok rahat bir anne olacağım. Sonuçta dünyaya gelen büyüyor

Kızlar ben bebek için;
Araba: Kanz X Go Plus
Oto Koltuğu: Maxi-Cosi AxissFix Plus 0-18 Kg
Park Yatak: Elele Madre Anne Yanı Park Yatak
Kıyafet: 1 hastane çıkışı 1 tanede hastane kendi veriyormuş iki tane yeter diye düşündüm.
Bi kaç parça 0-3 ay kıyafet aldım.
Biberon almayı düşünmüyorum hastanede özellikle biberon getirmeyin kullanmıyoruz önermiyoruz da dediler. Şırıngayla veriyoruz gerek olursa dediler. Evde öyle yapmayı planlıyorum.
Büyük parçaları hallettim sanırım. Odası kaldı onu da doğduktan sonra almayı planlıyorum.

Çok şükür olmadi nstye girmedim ama ben hissetmiyorum hafif kasik agrim oluyor ama oda normal galiba

Selam, 1 hastane çıkışı asla yetmez.
Hastaneden verecekler o an evet temiz olmayacak istesende giydiremeyeceksin.

Biz gece doğumda giydirileni sabah değiştirmiştik ve eve öyle gelmiştik,
Akşamda değiştirip temiz kıyafeti ile yatırmıştım en basiti ilk 24 saatinde bile 3 adet kullanmış oldum. Ayrıca kusacak, kaka sızacak vs...
Yani büyükler yeni doğan çok alma hemen büyüyor diyorlar, evet büyüyor doğru ama ilk zamanlar yıka kurusun ütülensin giysin diyene kadar yine de belli bir adette ürüne ihtiyaç var bunu hesaba katmalısınız

Eklentiler

• IMG_20220331_203646.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 106
Toplam 2 adet olacak yetmez mi ki?

Ay evet gördüm ama tabi ustumuz kalındı mont vs. çok anlamadım bişey böyle direk çekince gobusu bisey yok benim büyüdü iyice
Aynıyız aynııı merak etmeee artık çok tatlı göbişler çıktı , sadece yatakda dönerken bile ölüyorummmm ilerde napıcaz korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…