Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sebamed şampuan alacaklar e bebekten alsın. Ben bugün başka yerden 500 lük 89 a aldım.
750 lik o fiyata e bebekte bılgınız olsun

Selam kızlar, ben birlaç gündür çok hastayım. Ateş, öksürük, halsizlik, hapşırık vs
Covid olduğumu tahmin ediyorum bugün test verdim yarın çıkarmış.
evimin yakınındaki bir hastaneye dahiliye doktoruna gittim. O kadar güçsüzüm ki kendi doktoruma gidemedim.
Crp referans : 0-5 benimki : 14,77
Sedimantasyn referans : 0-20 benimki : 37
Bir de demir düşük çıkmış. Kabız oluyorum diye demir hapını kestik 2 ay önce.
Belli ki bir enfeksiyon var ve çok korkuyorum. D-dimer ve covid test sonucum da çıkınca doktoruma ileteceğim.
Çok iştahsızım. 26. Haftadayım. Birkaç günde 3 kg vermişim. Boğazımdan hiçbirşey geçmiyor. Dua edin bebeğime birşey olmasın.
Rutin enfeksiyon testi yaptıran veya hastalandığında crp, sedimentasyınu yükselip sonra normale dönen var mı

Çok geçmiş olsun. Merak etme bir şey olmaz

Geçmiş olsun canım.

Beşiğim geldi yepyeni bütün kağıtları üstünde çantası kemerleri herşeyi tek tek sarmışlar bırak lekeyi darbeyi, en ufak bir toz kılcal bir çizik bile yok bilmeden alsam teşhir olduğunu asla anlamazdım E bebek kokusunun aynısını kullanıyorlarmış heralde beşiğe de sinmiş oda pudra kokuyor Kurduk yerine koyduk kızım bebeklerini koydu şimdilik içine Bugün baya yoğun geçti çocuk odasında yer değişimi vs yaptım kesinlikle son aya kalmaması gereken şeylermiş valla yoruldum

Toplam 2 adet olacak yetmez mi ki?
Yetmez elbette. Dedim ya hastanede bile 2 adet kullandım 3 tane götürmüştüm,
Orada verileni o haliyle kullansan ve başka bir kıyafete ihtiyacın olmasa bile eve döndüğünde çocuğa giydirmek için en az 1 tane daha lazım.

Minimum 5 takım olmalı bence 5li setlerde.

Korbeel pooh kovasını ilk çocukta almadığım icin pısmandım. Bunda aldım.
Banada nedense bu korbell tamamen pazarlama taktiği gibi geliyor ya, hiç bir mantığını kestiremiyorum.
Çok büyük içinin tamamını doldurana kadar alttakiler mide bulandırıcı birhal alırlar gibime geliyor.
Evet asla koku vermiyor bir kaç arkadaşımda gördüm ama yinede ben orda kakalı bezzlerin beklediğini bileceğim sonuçta.
Ama alıpta çok memnun olan duydum

Korbeel pooh kovasını ilk çocukta almadığım icin pısmandım. Bunda aldım.
Ay bende bundan aldım Şubat'ta indirimdeyken, bir kaç kişi ne gerek vardı falan dedi acaba bosami aldım diye düşünmüştüm sevindim sen böyle deyince
Aynıyız aynııı merak etmeee artık çok tatlı göbişler çıktı , sadece yatakda dönerken bile ölüyorummmm ilerde napıcaz korkuyom
Aynen çok tatlılar o kesin beni şu an yatakda öyle çok zorlamiyor ama bugün çok yürüdüm mesela bütün gün disardaydim bel ağrım oldu eve gelince rahatladım.son zamanlar işimiz zor olcak.

Kullananlar cok memnun ama.
Nornalde her zaman boklu bezi disardaki çöpe atma şansı olmuyor
Ve banyo çöpü bok kokmaz en azından

Teşekkür ederim Bi kaç parça daha 0-1 Ay alayım

Benim almamdakı amaçta bu zaten canim
Kokuyu hapsetsın

Kızlar merhaba özellikle ikiz gebelere söylüyüm fazla ayakta durmayın bu haftalar 30.hagtaya kadar bol bol istirahat edin..dün gece birden sancılandım.hast gittim.sancıma rahim ağzıma baktı 44 mm çıktı bi sıkıntı yok dedi nst için erken hafta diye ölçüm alamadılar. İğne yazdı kasılma ve ağrılar için..iğneyide bulmak çok zor ..zor buldum fazla hazırlık yapacağız diye yorulmayın her şey yoluna girer bol bol dinlenin

Gitmiştin şeker yüklemesini de yaptırdım..açlık 80 1.saat 187 sınır 190 a kadar olmalıymış biraz yüksek çıktı ..2.saat 119 çıktıdiyet yapıcam bol bol

Aynen çok tatlılar o kesin beni şu an yatakda öyle çok zorlamiyor ama bugün çok yürüdüm mesela bütün gün disardaydim bel ağrım oldu eve gelince rahatladım.son zamanlar işimiz zor olcak.
hadi yaaa ben baya zorlanıyorum yatarken kalkarken dönerken fln, zaten yürümeyi hiç söylemiyorum bugun e bebeğe gidip gelmemiş 1 saat sürmemiştir öldüm cidden yürüyüşler yapıcaktım güya son zamanları dediğin gibi düşünemiyorum

Kullananlar cok memnun ama.
Nornalde her zaman boklu bezi disardaki çöpe atma şansı olmuyor
Ve banyo çöpü bok kokmaz en azından
Aynen yaa bende kullanan yorumlarıni görünce almisdim zaten mantıklı gelmisdi de.bir kaç arkadaş öyle deyince uzulmusdum.her türlü işimize yarar bencede

Ay ne bilim bir oncekinde süt gelmeyince sıcak ise yaramıştı. Hava sıcak olsa bile oraya uygulamak farklı. Ben bu gösterdiğinin başka markasını gördüm daha pahalliydi bu iyiymiş. Bundan alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…