Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay ne bilim bir oncekinde süt gelmeyince sıcak ise yaramıştı. Hava sıcak olsa bile oraya uygulamak farklı. Ben bu gösterdiğinin başka markasını gördüm daha pahalliydi bu iyiymiş. Bundan alayım
Çok mantıklı bende almayı düşünüyorum , ilk aylar mastit için soğuk sıcak kompres gerekebilir, bir kere banyo sonrası titreme ve baygınlık olmuştu, onlarda falan çok iyi oluyomuş

Yastıklar var aslında destek için yada normal küçük yastiklarin falan varsa onunlada destek sağlayan sağına soluna belki faydası olur bir dene.yuruyus işi yalan oldu bencede şu an bile yoruyor son zamanlar iyice zorlar

Bu markayı görmemiştim alayım bunu :)

Ara sıra bacak arama yastık koyuyorum yatamıyorum ama sağıma soluma koyarsam eşime yer kalmaz çocuk olunca zaten yatamıcak şimdiden rahstsız etmiyim

Sanırsın 100 kilo olmuş.
Haspama bak oturmaktan, nutella kaşıklamaktan hantallasmıs

Ara sıra bacak arama yastık koyuyorum yatamıyorum ama sağıma soluma koyarsam eşime yer kalmaz çocuk olunca zaten yatamıcak şimdiden rahstsız etmiyim
Bak şöyle bişey var, bunlar çok büyük değil yavv eşinde sende yastıkta sigarsiniz bence

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-06-23-39-36-658_com.solidict.ebebek.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…