- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.181
Kuzenim beni 1hafta idare ediyor diyodu, sıfır kokuBenim almamdakı amaçta bu zaten canim
Kokuyu hapsetsın
Çözmüş işiKuzenim beni 1hafta idare ediyor diyodu, sıfır koku
Çok mantıklı bende almayı düşünüyorum , ilk aylar mastit için soğuk sıcak kompres gerekebilir, bir kere banyo sonrası titreme ve baygınlık olmuştu, onlarda falan çok iyi oluyomuşAy ne bilim bir oncekinde süt gelmeyince sıcak ise yaramıştı. Hava sıcak olsa bile oraya uygulamak farklı. Ben bu gösterdiğinin başka markasını gördüm daha pahalliydi bu iyiymiş. Bundan alayım
Yastıklar var aslında destek için yada normal küçük yastiklarin falan varsa onunlada destek sağlayan sağına soluna belki faydası olur bir dene.yuruyus işi yalan oldu bencedeHadi yaaa ben baya zorlanıyorum yatarken kalkarken dönerken fln, zaten yürümeyi hiç söylemiyorum bugun e bebeğe gidip gelmemiş 1 saat sürmemiştir öldüm ciddenyürüyüşler yapıcaktım güya son zamanları dediğin gibi düşünemiyorum
Bu markayı görmemiştim alayım bunu :)Kızlar temmuz ayında sıcak su torbası mı, ütüyle ısıtılmış havlu mu?
Yani bence çok ihtiyacınız olmaz ütü falan taşımayın havada çok sıcak olacak kendinize o işkenceyi etmeyin, çok endişeli iseniz e bebekte sıcak soğuk kompres yapabilmeniz için aparatları var ondan edinin daha pratik, buzlukta bekletip soğuk microdalgada ısıtıp sıcak kompres olarak uygulayabilirsiniz.
Ara sıra bacak arama yastık koyuyorum yatamıyorum ama sağıma soluma koyarsam eşime yer kalmazYastıklar var aslında destek için yada normal küçük yastiklarin falan varsa onunlada destek sağlayan sağına soluna belki faydası olur bir dene.yuruyus işi yalan oldu bencedeşu an bile yoruyor son zamanlar iyice zorlar
Sanırsın 100 kilo olmuş.hadi yaaa ben baya zorlanıyorum yatarken kalkarken dönerken fln, zaten yürümeyi hiç söylemiyorum bugun e bebeğe gidip gelmemiş 1 saat sürmemiştir öldüm ciddenyürüyüşler yapıcaktım güya son zamanları dediğin gibi düşünemiyorum
Yaaa size öyle diyomda hep yemiyom yaaa vallaSanırsın 100 kilo olmuş.
Haspama bak oturmaktan, nutella kaşıklamaktan hantallasmıs
1 kaşık sana yetmez kiYaaa size öyle diyomda hep yemiyom yaaa vallayediğim 1kaşık fln
Bak şöyle bişey var, bunlar çok büyük değil yavv eşinde sende yastıkta sigarsiniz benceAra sıra bacak arama yastık koyuyorum yatamıyorum ama sağıma soluma koyarsam eşime yer kalmazçocuk olunca zaten yatamıcak şimdiden rahstsız etmiyim
Vay anasını nelr var yaaaaaBak şöyle bişey var, bunlar çok büyük değil yavv eşinde sende yastıkta sigarsiniz bence
Bende dolapda gormusdum ilkVay anasını nelr var yaaaaaben bunları hiç bilmiyom
Kiz napacak eşi? O mu hamileBak şöyle bişey var, bunlar çok büyük değil yavv eşinde sende yastıkta sigarsiniz bence
Bende dolapda gormusdum ilkbüyüklere bakındım ihtiyacım olurmu acaba yatağa sigarmiyiz diye düşünürken gördüm
Ben eşim yatağa sığmaz yastık koyarsam dedimde Yastıklar küçük beraber ikinizde yatakda sığarsınız demeye getirdi beaKiz napacak eşi? O mu hamile
Alsın tek başına rahat rahat yatsın
Yok yav eşi kullanmicak tabikiKız napacak eşi? O mu hamile
Alsın tek başına rahat rahat yatsın
Aman dibinden ayırma eşini
Ben eşim yatağa sığmaz yastık koyarsam dedimde Yastıklar küçük beraber ikinizde yatakda sığarsınız demeye getirdi bea
Hahhahahha daha 10 ay oldu ya hala cicim ayındayız bizAman dibinden ayırma eşini
Kalırsınız bekle senHahhahahha daha 10 ay oldu ya hala cicim ayındayız bizhahahahah ayy aman böyle kalır inşallah yoksa hemen bi bdv konusu acarım tripden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?