Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Benim oğlum da hem anne memesi hem biberon aldı ilk günden bu yana. Hem sütüm gelmedi hem de çalışacaktım illaki biberona alışacaktı. Philips avent kullandık hep. Bu sefer lansinoh aldım.

Sadece 5 aylık dönemde biberon rahatlığından değil de etrafa ilgisi artınca emmeyi bırakacak gibi oldu. Ama emmiyor demedim pes etmedim geri döndürdüm. 22 aylıkken bıraktırdım

Benimki ne biberonu, ne emziği annesine tercih etmedi valla. Hepsini bir arada götürdü.
Bu ne yapar bilmem göreceğiz

Ne hayreti kız
Ben gece hiç yemek yemedim
Kaç defa yazdım buraya sabah kahvaltının hayaliyle uyuyorum diye
Max yediğim bir kase yoğurttur çok duramazsam
Şimdi hayallerle uyuyacağım
Akşam yemeğini 5te yedim
Saat 9:30da da bir portakal bir elma

Bebek için herşey aldığıma göre, sıra kendime gecebilir
Bunlara bakıyorım

Eklentiler

• E0307331-1D4A-4374-B729-975827C5343C.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 99
  • 2EB384ED-F21B-4C7E-973E-30BB6B6D39E8.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 94
5de cidden erken ama yaaa normal acıkman

İşte tecrübe de böyle bir şey. Göğüs kalkanı ilkinden kullandığım için lazım olur diye ikinci için de aldım. Ama gümüş kapak kullanmadığım için almadım
Zaten krem sürünce hava alması daha iyi olur diye düşünürüm hep

Göğüs pedini doktor bana asla kullanma enfeksiyon yapar dedi diye almaya hiç gitmiyor elim mesela

Aa neden ki safi pamuk

Meyve tek başına yendiğinde şekeri düşürür dedi bana diyabet hemsirem. Yani aciktirir. Yaninda ya süt ya yoğurt ya ayran dedi. Bana akşam 22 gibi süt ürünü tüketmemi söyledi. Yoksa gece şekerim düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…