Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aaa ilk defa duydum
Meyveyle de süt ürünü nasıl olacaksa

Ben aslında ilk başlarda smoothie falan yapıyordum
Muz süt yulaf fıstık ezmesi vs
Ama gece kalori olarak kaldığını düşündüğüm için kestim onu da
Yoksa idare ediyordu

Aa neden ki safi pamuk

Ben de öyle düşünerek almıştım ama bütün uzmanlar aynı görüşte genelde. Pedden hava almadığı ve nemli kaldığı için mantara sebep olur diye karşılar.
Kullanan da var kullanmayan da deneyip karar vermek lazım. Ama gün içinde sık değiştirmek şart.
Ben yarayken hava alsın diye kalkan kullandım. Akacaksa ona akıyordu zaten. Sonra da meme alıştı gerek kalmadı hiçbirine

Ben zaten onu dışarıya çıkarken falan kullanmak için aldım açıkçası. Evdeyken kullanacağımız pek sanmıyorum
Zaten sürekli açık gezicez gibime geliyor

İşte aradığım yorum. Demek bundanmış.

Ben de meyve yiyince asla tokluk hissetmem. Bir süre sonra midem boşalıyor sanki başka şeyler ararım. Özellikle elma çok acıktırır beni.

İşte aradığım yorum. Demek bundanmış.

Ben de meyve yiyince asla tokluk hissetmem. Bir süre sonra midem boşalıyor sanki başka şeyler ararım. Özellikle elma çok acıktırır beni.
Yaa bende şekerim düşmesin diye öğlen ara öğün olarak muz yiyordum. Ama daha çok düşüyordu. Daha çabuk acikiyordum. Hemsireme söyledim. O da aaaa öyle tek başına meyve olmaz dedi Disipline Girmis BirKadin evet güzel gibi görünmüyor ama meyve yiyorsan hem üstü e süt iç ya da yoğurt ye dedi hemşire. Ben de gündüz muzlu yulaflı süt yapıyor bazen. Ama akşam hiç meyve yemiyorum. Hatta nerdeyse hiç meyve yemiyorum. Elma yersem üstune tarçın dokuyyorum şekeri dengelesin diye.

Öğrendiğim iyi oldu.
Eşim de meyve aramıyorum diye söyleniyor bana. Halbuki kendimi akşam geç saatte atıştırmaktan koruyormuşum meğer
Yemekten sonra meyve yersem bir süre sonra acıkırım hep..

Canım beşiği kurduysan nasıl memnun musun
Sallanmasi falan güzel mi üst kademe güvenli mi ? Ben de o modeli alacağım inşallah ve en önemlisi kapıdan geçiyor mu odadan odaya taşımak için
Ah canım çok çok geçmiş olsun evelallah bir şey olmaz ben de çok agir bi covid geçirdim biliyorsun ailem yanımda değildi konu komşuda yok bi tas corba yapanım olmadı esim bi kac kere denedi beceremedi ona rağmen ben iyilestiysem herkes iyileşir bende biliyorsun 2 aya yakın öksürük sürdü cile gibiydi şükür o da geçti biraz sırtım üşüyünce tetikliyor öksürük bol dinlen korkma inşallah bebeğin seninle
Görüntülü telsizi WiFi bağlantılı almayın derim. Çok mantıklı gelmişti telefondan da bakarım vs diye ama hackliyorlarmış. Telsizden ses çıkartıp korkutuyorlarmış vs
İnsanlar ne ara bu kadar kötü oldu ya sen bi emziren anneyi nasıl böyle korkutmayi göze alırsın günah yahu Allah korkun da mı yok .. dun de instegram da gördüm bi grup genç sahilde oruç açmak için bekleyen insanlara hoparlör ile ezan açıp oruçlarını erken bozdurmus bi de bunu gülüp videoya almışlar Allah ıslah etsin böyle vicdansızlari

Sorma insanlar resmen insan olmaktan çıkmış durumda Yaşar Kemal'i dediği gibi "O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın p*çine kaldık." Bende yorumlarda gördüm insanlar yazmış kamerayı evde kimse yoktu izlemiyordu kamera ışığı yandı vs die korktum açıkçası yoksa ne güzel bir icat yani.

Kurdum yatağı sallanmaya takmadım ama tahminimden de iyi geldi yatak dış boyu 81 cm civarında benim kapılarda ölçüm 77 cm ama salonda kurup odaya geçirdim. Hatta geçmez dedim ama eşimle geçirdik.Plastik aksam olunca Bi tık zor oldu ama geçirdim odaya, sürekli taşıyabilirmiyim bilmiyorum ama sanırım ben direk yatak odasında bırakırım. Üst kademesi iyi anne yanı olma özelliğine vuruldum birde zaten çocuk ayaklanınca alta geçiririm. Kendi sitesinden aldım daha uygundu yatakla birlikte geliyordu, ben içine sadece reflğ yatağı almayı planlıyorum ilk aylar için, ekstra bir yatak almayı planlamıyorum.

Birşey diyeceğim. Bayağı dikkat ediyorsun, tebrikler. Kaç kilo almıştın toplamda?

Ben de gece yemem ama akşam yemeği iftar gibi öncesinde de 8e doğruydu. Sonrasında da çay ve arada tatlıydı,onu bıraktım bazen dondurma. Ölmüşüm ben

Guzel çıktığına sevindim bir de güzelce temizleyince mis gibi olur .
Benim oda daha gelmedi. Gelse de malzemeleri içine koysam. 30 35 günde gelir dedi 2 hafta oldu alalı. Gelsin de ağırlasmadan koyayım. Bir de kimsenin yardım etmesini istemiyorum .Ben kendim yaparım

Mide yanması yaşayan hanımlar size bir sorum var bulantı tetikleniyor mu?
Ya ben bir kaç gündür mide yanmasını çok yoğun yaşıyorum ve sanki bulantım da oluyordu ama dün gece bulantıdan uyuyamadım ben ilk zamanlardaki kadar yoğun ve çok bir şekilde acaba yanmadan mı oldu emin de olamadım

Benimkilerde öyle, emzik ve biberon ben varken istemezlerdi

Ben de yemiyorum .Hem dikkat ettiğimden hem de midem çok ağrıyor.max 2 kilo aldım. Akşam yemeğinden sonra 3 kere kaçamak yaptım sadece .2 kere dondurma ,dün akşam da 1 tane gazoz içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…