- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.221
Aaa ilk defa duydumMeyve tek başına yendiğinde şekeri düşürür dedi bana diyabet hemsirem. Yani aciktirir. Yaninda ya süt ya yoğurt ya ayran dedi. Bana akşam 22 gibi süt ürünü tüketmemi söyledi. Yoksa gece şekerim düşüyor.
Aa neden ki safi pamuk
Ben zaten onu dışarıya çıkarken falan kullanmak için aldım açıkçası. Evdeyken kullanacağımız pek sanmıyorumBen de öyle düşünerek almıştım ama bütün uzmanlar aynı görüşte genelde. Pedden hava almadığı ve nemli kaldığı için mantara sebep olur diye karşılar.
Kullanan da var kullanmayan da deneyip karar vermek lazım. Ama gün içinde sık değiştirmek şart.
Ben yarayken hava alsın diye kalkan kullandım. Akacaksa ona akıyordu zaten. Sonra da meme alıştı gerek kalmadı hiçbirine
Meyve tek başına yendiğinde şekeri düşürür dedi bana diyabet hemsirem. Yani aciktirir. Yaninda ya süt ya yoğurt ya ayran dedi. Bana akşam 22 gibi süt ürünü tüketmemi söyledi. Yoksa gece şekerim düşüyor.
Yaa bende şekerim düşmesin diye öğlen ara öğün olarak muz yiyordum. Ama daha çok düşüyordu. Daha çabuk acikiyordum. Hemsireme söyledim. O da aaaa öyle tek başına meyve olmaz dediİşte aradığım yorum. Demek bundanmış.
Ben de meyve yiyince asla tokluk hissetmem. Bir süre sonra midem boşalıyor sanki başka şeyler ararım. Özellikle elma çok acıktırır beni.
Yaa bende şekerim düşmesin diye öğlen ara öğün olarak muz yiyordum. Ama daha çok düşüyordu. Daha çabuk acikiyordum. Hemsireme söyledim. O da aaaa öyle tek başına meyve olmaz dediDisipline Girmis BirKadin evet güzel gibi görünmüyor ama meyve yiyorsan hem üstü e süt iç ya da yoğurt ye dedi hemşire. Ben de gündüz muzlu yulaflı süt yapıyor bazen. Ama akşam hiç meyve yemiyorum. Hatta nerdeyse hiç meyve yemiyorum. Elma yersem üstune tarçın dokuyyorum şekeri dengelesin diye.
Seker yüklemesi için erken değil mi canim tam kaç haftaliksin?Kızçemle birlikte şeker yüklemesinde online’ız
Korkulacak bir şey değilmiş ama bir tepsi baklava yemiş gibi hissediyorum
Eki Görüntüle 3042843
Bugün 23+5 canım. Doktor uygun dedi ben de yaptırdımSeker yüklemesi için erken değil mi canim tam kaç haftaliksin?
Canım beşiği kurduysan nasıl memnun musunKızlar ben bebek için;
Araba: Kanz X Go Plus
Oto Koltuğu: Maxi-Cosi AxissFix Plus 0-18 Kg
Park Yatak: Elele Madre Anne Yanı Park Yatak
Kıyafet: 1 hastane çıkışı 1 tanede hastane kendi veriyormuş iki tane yeter diye düşündüm.
Bi kaç parça 0-3 ay kıyafet aldım.
Biberon almayı düşünmüyorum hastanede özellikle biberon getirmeyin kullanmıyoruz önermiyoruz da dediler. Şırıngayla veriyoruz gerek olursa dediler. Evde öyle yapmayı planlıyorum.
Büyük parçaları hallettim sanırım. Odası kaldı onu da doğduktan sonra almayı planlıyorum.
Ah canım çok çok geçmiş olsun evelallah bir şey olmaz ben de çok agir bi covid geçirdim biliyorsun ailem yanımda değildi konu komşuda yok bi tas corba yapanım olmadı esim bi kac kere denedi beceremedi ona rağmen ben iyilestiysem herkes iyileşirSelam kızlar, ben birlaç gündür çok hastayım. Ateş, öksürük, halsizlik, hapşırık vs
Covid olduğumu tahmin ediyorum bugün test verdim yarın çıkarmış.
evimin yakınındaki bir hastaneye dahiliye doktoruna gittim. O kadar güçsüzüm ki kendi doktoruma gidemedim.
Crp referans : 0-5 benimki : 14,77
Sedimantasyn referans : 0-20 benimki : 37
Bir de demir düşük çıkmış. Kabız oluyorum diye demir hapını kestik 2 ay önce.
Belli ki bir enfeksiyon var ve çok korkuyorum. D-dimer ve covid test sonucum da çıkınca doktoruma ileteceğim.
Çok iştahsızım. 26. Haftadayım. Birkaç günde 3 kg vermişim. Boğazımdan hiçbirşey geçmiyor. Dua edin bebeğime birşey olmasın.
Rutin enfeksiyon testi yaptıran veya hastalandığında crp, sedimentasyınu yükselip sonra normale dönen var mı
İnsanlar ne ara bu kadar kötü oldu ya sen bi emziren anneyi nasıl böyle korkutmayi göze alırsın günah yahu Allah korkun da mı yok .. dun de instegram da gördüm bi grup genç sahilde oruç açmak için bekleyen insanlara hoparlör ile ezan açıp oruçlarını erken bozdurmus bi de bunu gülüp videoya almışlar Allah ıslah etsin böyle vicdansızlariGörüntülü telsizi WiFi bağlantılı almayın derim. Çok mantıklı gelmişti telefondan da bakarım vs diye ama hackliyorlarmış. Telsizden ses çıkartıp korkutuyorlarmış vs
Doktor en doğrusunu bilir canım o zaman uygun dediyse hadi güzel haberler ile gel inşallahBugün 23+5 canım. Doktor uygun dedi ben de yaptırdım
Aynen kuzum kendisi bu güne randevu vermişti. Bakalım inşallah bunu da başarıyla atlatırızDoktor en doğrusunu bilir canım o zaman uygun dediyse hadi güzel haberler ile gel inşallah
Sorma insanlar resmen insan olmaktan çıkmış durumda Yaşar Kemal'i dediği gibi "O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın p*çine kaldık." Bende yorumlarda gördüm insanlar yazmış kamerayı evde kimse yoktu izlemiyordu kamera ışığı yandı vs die korktum açıkçası yoksa ne güzel bir icat yani.Canım beşiği kurduysan nasıl memnun musun
Sallanmasi falan güzel mi üst kademe güvenli mi ? Ben de o modeli alacağım inşallah ve en önemlisi kapıdan geçiyor mu odadan odaya taşımak için
Ah canım çok çok geçmiş olsun evelallah bir şey olmaz ben de çok agir bi covid geçirdim biliyorsun ailem yanımda değildi konu komşuda yok bi tas corba yapanım olmadı esim bi kac kere denedi beceremedi ona rağmen ben iyilestiysem herkes iyileşirbende biliyorsun 2 aya yakın öksürük sürdü cile gibiydi şükür o da geçti biraz sırtım üşüyünce tetikliyor öksürük bol dinlen korkma inşallah bebeğin seninle
İnsanlar ne ara bu kadar kötü oldu ya sen bi emziren anneyi nasıl böyle korkutmayi göze alırsın günah yahu Allah korkun da mı yok .. dun de instegram da gördüm bi grup genç sahilde oruç açmak için bekleyen insanlara hoparlör ile ezan açıp oruçlarını erken bozdurmus bi de bunu gülüp videoya almışlar Allah ıslah etsin böyle vicdansızlari
Birşey diyeceğim. Bayağı dikkat ediyorsun, tebrikler. Kaç kilo almıştın toplamda?Ne hayreti kız
Ben gece hiç yemek yemedim
Kaç defa yazdım buraya sabah kahvaltının hayaliyle uyuyorum diye
Max yediğim bir kase yoğurttur çok duramazsam
Şimdi hayallerle uyuyacağım
Akşam yemeğini 5te yedim
Saat 9:30da da bir portakal bir elma
Guzel çıktığına sevindimBeşiğim geldi yepyeni bütün kağıtları üstünde çantası kemerleri herşeyi tek tek sarmışlar bırak lekeyi darbeyi, en ufak bir toz kılcal bir çizik bile yok bilmeden alsam teşhir olduğunu asla anlamazdımE bebek kokusunun aynısını kullanıyorlarmış heralde beşiğe de sinmiş oda pudra kokuyor Kurduk yerine koyduk kızım bebeklerini koydu şimdilik içine Bugün baya yoğun geçti çocuk odasında yer değişimi vs yaptım kesinlikle son aya kalmaması gereken şeylermiş valla yoruldum
Benimkilerde öyle, emzik ve biberon ben varken istemezlerdiBenim oğlum da hem anne memesi hem biberon aldı ilk günden bu yana. Hem sütüm gelmedi hem de çalışacaktım illaki biberona alışacaktı. Philips avent kullandık hep. Bu sefer lansinoh aldım.
Sadece 5 aylık dönemde biberon rahatlığından değil de etrafa ilgisi artınca emmeyi bırakacak gibi oldu. Ama emmiyor demedim pes etmedim geri döndürdüm. 22 aylıkken bıraktırdım
Benimki ne biberonu, ne emziği annesine tercih etmedi valla. Hepsini bir arada götürdü.
Bu ne yapar bilmem göreceğiz
Ben de yemiyorum .Hem dikkat ettiğimden hem de midem çok ağrıyor.max 2 kilo aldım. Akşam yemeğinden sonra 3 kere kaçamak yaptım sadece .2 kere dondurma ,dün akşam da 1 tane gazoz içtimBirşey diyeceğim. Bayağı dikkat ediyorsun, tebrikler. Kaç kilo almıştın toplamda?
Ben de gece yemem ama akşam yemeği iftar gibi öncesinde de 8e doğruydu. Sonrasında da çay ve arada tatlıydı,onu bıraktım bazen dondurma. Ölmüşüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?