- 23 Ekim 2018
- 16.304
- 37.712
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.241
İlkinde hiç göğüs pedi kullanmadım akma falan olmadı ama ikincide mecbur öyle çok akardırki bakalım bu nasıl olacakAa neden ki safi pamuk
Kızım tüm çabalarıma rağmen emzik almamıştı, biberonda evde olduğum için gerek görmemiştim bunda hepsini bolca edindim, sizin gibi hikayelere tutunarak vericiğimBenimkilerde öyle, emzik ve biberon ben varken istemezlerdi
Buyrun mide konusunda her türlü pisliği yaşamış insan geldiMide yanması yaşayan hanımlar size bir sorum var bulantı tetikleniyor mu?
Ya ben bir kaç gündür mide yanmasını çok yoğun yaşıyorum ve sanki bulantım da oluyordu ama dün gece bulantıdan uyuyamadım ben ilk zamanlardaki kadar yoğun ve çok bir şekilde acaba yanmadan mı oldu emin de olamadım
Emzikle ilgili daha önce de yazmıştım püf nokta memeden önce bıraktırmak. 14 ay emzik tuttu büyük oğlum sonra kaldırdım tüm emzikleri sormadı bile nerde diye.Kızım tüm çabalarıma rağmen emzik almamıştı, biberonda evde olduğum için gerek görmemiştim bunda hepsini bolca edindim, sizin gibi hikayelere tutunarak vericiğiminşallah alır
Hay Allahım bunlar ne fena hisler.. Ben kızımda sıfır bulantı, birazcık mide yanması yaşamıştım. Bunda bulantım son bir ayda geçti hafifledi oh diyodum yanma başladı ama oda şuaralar o kadar ilerlediki..Buyrun mide konusunda her türlü pisliği yaşamış insan geldiilk zamanlar kabus gibiydi ,şimdiler de kabusun bir tık altı. Hem yanıyor, Hem bulanıyor, Hem de sofradan hemen kalkarsam kusuyorum.yemek yedim ve bebek hareket etti o zaman da kusuyorum ki ben hayatımda kusma bilmezdim .
Yani her türlü atraksiyon oluyor
Crp yüksek değil. Ben hamile değilken öyle olmuştum crp 1000 kat artmisti ama covid çıkmadı. Sedimantasyon da öyle yüksek değil senin .inşallah bir şey çıkmazSelam kızlar, ben birlaç gündür çok hastayım. Ateş, öksürük, halsizlik, hapşırık vs
Covid olduğumu tahmin ediyorum bugün test verdim yarın çıkarmış.
evimin yakınındaki bir hastaneye dahiliye doktoruna gittim. O kadar güçsüzüm ki kendi doktoruma gidemedim.
Crp referans : 0-5 benimki : 14,77
Sedimantasyn referans : 0-20 benimki : 37
Bir de demir düşük çıkmış. Kabız oluyorum diye demir hapını kestik 2 ay önce.
Belli ki bir enfeksiyon var ve çok korkuyorum. D-dimer ve covid test sonucum da çıkınca doktoruma ileteceğim.
Çok iştahsızım. 26. Haftadayım. Birkaç günde 3 kg vermişim. Boğazımdan hiçbirşey geçmiyor. Dua edin bebeğime birşey olmasın.
Rutin enfeksiyon testi yaptıran veya hastalandığında crp, sedimentasyınu yükselip sonra normale dönen var mı
Midem çok yanıyor benim ama hiç bulantı eşlik etmedi. Çok geçmiş olsun size deMide yanması yaşayan hanımlar size bir sorum var bulantı tetikleniyor mu?
Ya ben bir kaç gündür mide yanmasını çok yoğun yaşıyorum ve sanki bulantım da oluyordu ama dün gece bulantıdan uyuyamadım ben ilk zamanlardaki kadar yoğun ve çok bir şekilde acaba yanmadan mı oldu emin de olamadım
Evet başlarken de bırakırken de doğru iletişim çok çok önemli bende dikkat edeceğim, inanıyorumEmzikle ilgili daha önce de yazmıştım püf nokta memeden önce bıraktırmak. 14 ay emzik tuttu büyük oğlum sonra kaldırdım tüm emzikleri sormadı bile nerde diye.
2. 6 ay emdi emziği. 6. Ayda büyük emziğe geçince tutmak istemedi ben de zorlamadık.
Büyük 4,5 aylıkken küçük 2 aylıkken biberona başladı ama bazen sağdığım sütü bile içmedikleri olurdu. Yani meme varken biberonu istemediler. Ama ikisinde de birer gün almak istemedikler oldu memeyi o zaman da zıplaya hoplaya emzirdim öyle tutuyorlardı sonra hemen geri dönüş yaptılar memeye
Daha biraz önce tartıldım tam olarak 10 kilodayımBirşey diyeceğim. Bayağı dikkat ediyorsun, tebrikler. Kaç kilo almıştın toplamda?
Ben de gece yemem ama akşam yemeği iftar gibi öncesinde de 8e doğruydu. Sonrasında da çay ve arada tatlıydı,onu bıraktım bazen dondurma. Ölmüşüm ben
Arkadaşımın 4. Ayda hep ıslaktı göğüs ucuİlkinde hiç göğüs pedi kullanmadım akma falan olmadı ama ikincide mecbur öyle çok akardırki bakalım bu nasıl olacak
Maşallah 1 kilo olmuşKızlar merhaba, 3 gündür hareket hissetmiyorum diye sabah doktora gittik. Birde 3 gündür rahimde baskı hissediyordum. Neyse ki bebek iyiymiş ters döndüğü için tekmelerini artık karnımda değilde kasıklarımda hissediyormuşum. 1148 gram 37 cm olmuşuz. Bu haftalar çok hızlı büyüyormuş.
+9 da bende var, diyetisyen kaynım liste hazırladı ona uymaya çalışacağım artıkDaha biraz önce tartıldım tam olarak 10 kilodayım
5ini ilk üç ayda aldım zaten
5ini de kalanında
Bebeğin emmesi de çok etkiliyor. Büyük 2dk emer bırakırdı küçük yarım saat bırakmazdıArkadaşımın 4. Ayda hep ıslaktı göğüs ucu
Bende de simdilik bir sey yok bakalım
Bence iyi geldik, zaten bu saatten sonra dikkatli olsak da alacağız mecbur+9 da bende var, diyetisyen kaynım liste hazırladı ona uymaya çalışacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?