Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Buyrun mide konusunda her türlü pisliği yaşamış insan geldi ilk zamanlar kabus gibiydi ,şimdiler de kabusun bir tık altı. Hem yanıyor, Hem bulanıyor, Hem de sofradan hemen kalkarsam kusuyorum.yemek yedim ve bebek hareket etti o zaman da kusuyorum ki ben hayatımda kusma bilmezdim .
Yani her türlü atraksiyon oluyor

Kızım tüm çabalarıma rağmen emzik almamıştı, biberonda evde olduğum için gerek görmemiştim bunda hepsini bolca edindim, sizin gibi hikayelere tutunarak vericiğim inşallah alır
Emzikle ilgili daha önce de yazmıştım püf nokta memeden önce bıraktırmak. 14 ay emzik tuttu büyük oğlum sonra kaldırdım tüm emzikleri sormadı bile nerde diye.

2. 6 ay emdi emziği. 6. Ayda büyük emziğe geçince tutmak istemedi ben de zorlamadık.
Büyük 4,5 aylıkken küçük 2 aylıkken biberona başladı ama bazen sağdığım sütü bile içmedikleri olurdu. Yani meme varken biberonu istemediler. Ama ikisinde de birer gün almak istemedikler oldu memeyi o zaman da zıplaya hoplaya emzirdim öyle tutuyorlardı sonra hemen geri dönüş yaptılar memeye

Hay Allahım bunlar ne fena hisler.. Ben kızımda sıfır bulantı, birazcık mide yanması yaşamıştım. Bunda bulantım son bir ayda geçti hafifledi oh diyodum yanma başladı ama oda şuaralar o kadar ilerlediki..
Gerçekten gün sayıyorum

Crp yüksek değil. Ben hamile değilken öyle olmuştum crp 1000 kat artmisti ama covid çıkmadı. Sedimantasyon da öyle yüksek değil senin .inşallah bir şey çıkmaz

Midem çok yanıyor benim ama hiç bulantı eşlik etmedi. Çok geçmiş olsun size de

Evet başlarken de bırakırken de doğru iletişim çok çok önemli bende dikkat edeceğim, inanıyorum

Kızlar merhaba, 3 gündür hareket hissetmiyorum diye sabah doktora gittik. Birde 3 gündür rahimde baskı hissediyordum. Neyse ki bebek iyiymiş ters döndüğü için tekmelerini artık karnımda değilde kasıklarımda hissediyormuşum. 1148 gram 37 cm olmuşuz. Bu haftalar çok hızlı büyüyormuş.

Sevgili anneler size bişey sormak istiyorum 23+5 gebelik haftamdayim herşey gayet yolunda giderken dün gece aniden bi ıslaklıkla uyandım bi baktim kanamam başlamış apar topar hastaneye geldik yatış verildi plasenta aşağıda olduğu için olabilir dedi doktorlar kanamam kesildi ama tedirginlik devam ediyor varmı başına daha önce böyle bir şey gelen şimdiye kadar hiç kanama yaşamamıştım

Daha biraz önce tartıldım tam olarak 10 kilodayım
5ini ilk üç ayda aldım zaten
5ini de kalanında

Maşallah 1 kilo olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…