- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.261
Kız hamikeyken 4. AyBebeğin emmesi de çok etkiliyor. Büyük 2dk emer bırakırdı küçük yarım saat bırakmazdı
Sevindim.Daha biraz önce tartıldım tam olarak 10 kilodayım
5ini ilk üç ayda aldım zaten
5ini de kalanında
Ben de dikkat ediyorum tatlı olayına elimden geldiğinceSevindim.Ben de totalde 10 kilo aldım. Son iki ay 5 kilo. Nasıl oldu bilmiyorum ama artık tatlı diyeti yapıyorum.
Bizimle de paylaşır mısın kısaca? Yani liste olmasa da şunu ye,şunu yeme yada saatler konusunda bilgi verdiyse. Gerçi herşeyi biliyoruz da belki bir gaza geliriz.+9 da bende var, diyetisyen kaynım liste hazırladı ona uymaya çalışacağım artık
Evet kaynım da öyle dedi, ideal kilodasın çok kasma dediBence iyi geldik, zaten bu saatten sonra dikkatli olsak da alacağız mecbur
Yok benim öyle hiç akmadıKız hamikeyken 4. Ay
Doğuma kadar akmış
bende çok şaşırdım geçen hafta 900 gramdı üzerine 250 gram almış boyuda 3 cm uzamış. Çok şükür, sağlıklı olsunlarda :) neyse kasıklarınzda baskı hissederseniz onlar tekmeymiş bilginiz olsun :)Maşallah 1 kilo olmuş
E mantıklı bir de sana +1 krş borçlu mu olsunlarE bebekte indirim kodunu kullanan oldu mu?
.100 ₺ lik kodum var. Bunu alayim dedim bari.
"Sepet tutarınız indirim tutarınızdan az olamaz diyor " ne saçmalıyor bu ?
Bu şekilde canım, benim tahlillerime vs bakarak düzenledi ama hepimize uyar diye düşünüyorumBizimle de paylaşır mısın kısaca? Yani liste olmasa da şunu ye,şunu yeme yada saatler konusunda bilgi verdiyse. Gerçi herşeyi biliyoruz da belki bir gaza geliriz.
Ben çok hissediyordum iyi bari içim rahatladıbende çok şaşırdım geçen hafta 900 gramdı üzerine 250 gram almış boyuda 3 cm uzamış. Çok şükür, sağlıklı olsunlarda :) neyse kasıklarınzda baskı hissederseniz onlar tekmeymiş bilginiz olsun :)
Evet bende de oluyor özellikle reflüyle birlikte mide bulantısı da olmaya başladı, yatmadan önce su bile içsem hemen ağzıma geliyor biraz dik yatıyorum yanma olursa da rennie içiyorumMide yanması yaşayan hanımlar size bir sorum var bulantı tetikleniyor mu?
Ya ben bir kaç gündür mide yanmasını çok yoğun yaşıyorum ve sanki bulantım da oluyordu ama dün gece bulantıdan uyuyamadım ben ilk zamanlardaki kadar yoğun ve çok bir şekilde acaba yanmadan mı oldu emin de olamadım
Benim sabah bununla aynı, tip olarakBu şekilde canım, benim tahlillerime vs bakarak düzenledi ama hepimize uyar diye düşünüyorum
2-3tl bişi daha bulE bebekte indirim kodunu kullanan oldu mu?
.100 ₺ lik kodum var. Bunu alayim dedim bari.
"Sepet tutarınız indirim tutarınızdan az olamaz diyor " ne saçmalıyor bu ?
Ben de ara öğün yapmadığım için ana öğünde çok abartıyorum ve şişkinlik yaşıyorum. Bi de ekmek belası varBenim sabah bununla aynı, tip olarak
Ama kırarsam yumurtayı 2 yapıyorum
Ekmeğim 3/4 dlim oluyor
Ara öğün pek yapmıyorum çünkü
Ama ekmek tam buğday ya da çavdar
Bir de 2 parmak peynir kime yeter allasen
Mantıklı mi?E mantıklı bir de sana +1 krş borçlu mu olsunlar
Yok heralde 10 kurusluk bisi lazım. Yok ki2-3tl bişi daha bul
Değiştirmiştin ama değil mi beyaz yemiyorsunBen de ara öğün yapmadığım için ana öğünde çok abartıyorum ve şişkinlik yaşıyorum. Bi de ekmek belası var
Ee adamlar böyle para kazanıyorMantıklı mi?zaten ürünlerin çoğu 99.99 kuruş
Tam 100 ₺ ye bisi yok kı
Nasıl olacak orası? Hadi bazı ürünleri biraraya getirsem onun hesabını da yapamam
Onunla mi uğraşıcam
Zıçam
Benimde plesantam aşağıya yakınmış durduk yere kanamam olmadı ama küçük yeğenimin darbesiyle karnıma kanamam olmuştu 20. Haftamda, ama çok şülür birşey olmadı. 28-32.haftaya kadar plesante yukarı çıkabiliyormuşSevgili anneler size bişey sormak istiyorum 23+5 gebelik haftamdayim herşey gayet yolunda giderken dün gece aniden bi ıslaklıkla uyandım bi baktim kanamam başlamış apar topar hastaneye geldik yatış verildi plasenta aşağıda olduğu için olabilir dedi doktorlar kanamam kesildi ama tedirginlik devam ediyor varmı başına daha önce böyle bir şey gelen şimdiye kadar hiç kanama yaşamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?