- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.281
Ben bile dün mağazada 1000e tamamlamak için çorap almıştım ucuzYok heralde 10 kurusluk bisi lazım. Yok ki
Yok len 10 kuruşEe adamlar böyle para kazanıyor
Filtreden 10₺Lik ürün bak
Varsa tabi
Evet ben ilk hamileligimde son iki ay bulantı ve kusma..... yaşadım.Mide yanması yaşayan hanımlar size bir sorum var bulantı tetikleniyor mu?
Ya ben bir kaç gündür mide yanmasını çok yoğun yaşıyorum ve sanki bulantım da oluyordu ama dün gece bulantıdan uyuyamadım ben ilk zamanlardaki kadar yoğun ve çok bir şekilde acaba yanmadan mı oldu emin de olamadım
Değiştirdim bir süre devam ettim sonra geri döndüm yaDeğiştirmiştin ama değil mi beyaz yemiyorsun
Aksam yememekle buldum ben çözümü
Hele ki zaten tabağımda karbonhidrat varsa hiç yemiyorum
Sebze yiyorsam 2 dilim
Şişkinlik çok kötü bisey valla
Kız biliyorum onu da 10₺den aşağı ürün olmayacağını düşündüğüm için 10₺lik ürün ekle dedimYok len 10 kuruş
10 ₺ değil
Bende ilaç isteyeceğim inanılmaz arttıEvet ben ilk hamileligimde son iki ay bulantı ve kusma..... yaşadım.Yanmadandan oldu. Hatta hamile değilken bile.... Ki ben asla migdesi bulanan bir insan olmadım. Ama o miğde suyu boğazıma kadar çıkıp ya öksürüyor ya miğde bulandırıyor. İlaç sayesinde yan.adan kurtuldum. 2 aydır çok rahatım ama bir iki gündür gece hafif yanmalar hissetmeye basladim. İlacın etkisi bir yere kadar sanırım.
Çavdar ye hayatını yaşaDeğiştirdim bir süre devam ettim sonra geri döndüm yaAkşam çoğunlukla ben de yemiyorum kahvaltı da abartıyorum
Canım benim 4-5 kere kanamam oldu. İlkinde hastanede yattım. Sonrakiler de acilden gitmedim direk muayene ye gittim yatmadım. Benim hem plesenta asagidaydi hem de miyomum vardı. Gerçi benim ki şimdi yukarı çıktı bir kaç haftadır kanamam yok. Ama sürekli istirahat. Asla kendini yormamalisin. Ben 3 pregesteron kullandım günde. Hafta da bir prolouton iğne oldum. Asla yerimden kalkmadim. Şimdi de halen kendimi yormadan minimum hareketle sürdürüyorum. Ayakta durmuyorum. Evde asla bir şey yapmıyorum. Dışarda gezmiyorum. İşe gidince yerimden kalkmadan yapıyorum her işimi. Oturduğum yerden yapılacakları bugüne geldim.Sevgili anneler size bişey sormak istiyorum 23+5 gebelik haftamdayim herşey gayet yolunda giderken dün gece aniden bi ıslaklıkla uyandım bi baktim kanamam başlamış apar topar hastaneye geldik yatış verildi plasenta aşağıda olduğu için olabilir dedi doktorlar kanamam kesildi ama tedirginlik devam ediyor varmı başına daha önce böyle bir şey gelen şimdiye kadar hiç kanama yaşamamıştım
Ee 10 ₺ lik ürün eklersem 109.90 olurKız biliyorum onu da 10₺den aşağı ğrün olmayacağını düşündüğüm için 10₺lik ürün ekle dedim
Amaçları o zaten, aşıp üzerini cebinden ödeyeceğini şekilde alışveriş yaptırmak.Ee 10 ₺ lik ürün eklersem 109.90 olur
Çek 100 ₺ lik
Yanı o 10 kuruş lanetınden kurtulamayacagız
Ihtiyaç olmayan şeyleri toplayacağız diyelim, tamı tamına 100 ₺ olacaksa onunla mi uğraşıcam
Saçmalık ya
Yanlış hatırlamıyorsam onu da kabul etmedılerAmaçları o zaten, aşıp üzerini cebinden ödeyeceğini şekilde alışveriş yaptırmak.
Çakallar
Bence kafa aşağıda ayaklar onlar bende aynı durumdayım yarın sabah randevum çok merak ediyorum neresi neredeKızlar benimm bu çocuk sanki midem de o kadar yukardaki dünden beri salak salak şeyler düşünüyorum kafası mu açaba asagı düştü diyorum eşim de gene başladı hayal kurmaya diyor
Hamile ajandası al 1 tlYok len 10 kuruş
10 ₺ değil
Değişik bi çocuk bazen resmen rahim de hissediyorumBence kafa aşağıda ayaklar onlar bende aynı durumdayım yarın sabah randevum çok merak ediyorum neresi nerede
Üstüne ödeyince oluyor, ben +28 lira ödedim ,bide kargo ücreti çıkacak 10 liraYanlış hatırlamıyorsam onu da kabul etmedıler
Hehe onu kabul etmiyor kampanya dışı,bunu yapacağımızı hesaba katmislarHamile ajandası al 1 tl
Ayy insallah bizim de kapıdan çıkar arada yatak odası arada oturma odasına taşırım duruma göre diyorum .Sorma insanlar resmen insan olmaktan çıkmış durumda Yaşar Kemal'i dediği gibi "O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın p*çine kaldık." Bende yorumlarda gördüm insanlar yazmış kamerayı evde kimse yoktu izlemiyordu kamera ışığı yandı vs die korktum açıkçası yoksa ne güzel bir icat yani.
Kurdum yatağı sallanmaya takmadım ama tahminimden de iyi geldi yatak dış boyu 81 cm civarında benim kapılarda ölçüm 77 cm ama salonda kurup odaya geçirdim. Hatta geçmez dedim ama eşimle geçirdik.Plastik aksam olunca Bi tık zor oldu ama geçirdim odaya, sürekli taşıyabilirmiyim bilmiyorum ama sanırım ben direk yatak odasında bırakırım. Üst kademesi iyi anne yanı olma özelliğine vuruldum birde zaten çocuk ayaklanınca alta geçiririm. Kendi sitesinden aldım daha uygundu yatakla birlikte geliyordu, ben içine sadece reflğ yatağı almayı planlıyorum ilk aylar için, ekstra bir yatak almayı planlamıyorum.
Ben artık kesinlikle yemek yapmak istemiyorum hiç o modda olamıyorumBugünden itibaren iftar davetleri var, deli gibi yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?