- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.301
Ben de çileklisini seviyorumBunun tadi çok güzel
Len nerelerdesinBence kafa aşağıda ayaklar onlar bende aynı durumdayım yarın sabah randevum çok merak ediyorum neresi nerede
Evet çilekli ve limonlusunu içmiştim. Limonlu güzel değilCileklisidemi var
Elmaliymis bu ama guzeldiEvet çilekli ve limonlusunu içmiştim. Limonlu güzel değil
Benim de geçen gün midem guruldadı ama midem göğsümün altında guruldadı organlar o kadar kaymış ki içerisi çok karışıkKızlar benimm bu çocuk sanki midem de o kadar yukardaki dünden beri salak salak şeyler düşünüyorum kafası mu açaba asagı düştü diyorum eşim de gene başladı hayal kurmaya diyor
Teşekkür ederim inşallah benimkide çikar çok korkuttu beniBenimde plesantam aşağıya yakınmış durduk yere kanamam olmadı ama küçük yeğenimin darbesiyle karnıma kanamam olmuştu 20. Haftamda, ama çok şülür birşey olmadı. 28-32.haftaya kadar plesante yukarı çıkabiliyormuşGeçmiş olsun şimdiden
Sabrına ve azmine hayran kaldım doktorumda dikkat etmem gerektiğini söyledi hiç kanamam olmadığı için cok rahattim iki gündür işyerinde izne ayrılacağım diye yordum kendimi galiba inşallah bir sıkıntı olmadan atlatabilirim bu süreciCanım benim 4-5 kere kanamam oldu. İlkinde hastanede yattım. Sonrakiler de acilden gitmedim direk muayene ye gittim yatmadım. Benim hem plesenta asagidaydi hem de miyomum vardı. Gerçi benim ki şimdi yukarı çıktı bir kaç haftadır kanamam yok. Ama sürekli istirahat. Asla kendini yormamalisin. Ben 3 pregesteron kullandım günde. Hafta da bir prolouton iğne oldum. Asla yerimden kalkmadim. Şimdi de halen kendimi yormadan minimum hareketle sürdürüyorum. Ayakta durmuyorum. Evde asla bir şey yapmıyorum. Dışarda gezmiyorum. İşe gidince yerimden kalkmadan yapıyorum her işimi. Oturduğum yerden yapılacakları bugüne geldim.
Teşekkür ederim. İnşallah senin bebiş de çıkar yukarı. Kendini hiç uzup stres de yapma. Stres de tetikleyici olabiliyor. Ben fazla hapsirdim kanama oldu. Fazla oksureyim kanama oldu.Teşekkür ederim inşallah benimkide çikar çok korkuttu beni
Sabrına ve azmine hayran kaldım doktorumda dikkat etmem gerektiğini söyledi hiç kanamam olmadığı için cok rahattim iki gündür işyerinde izne ayrılacağım diye yordum kendimi galiba inşallah bir sıkıntı olmadan atlatabilirim bu süreci
KatılıyorumElmaliymis bu ama guzeldimeyveli sodaya benzettim ben ac karna icilmesi kötü sadece yaninda yarim ekmek kofteyle de iyi olurdu
Mide yanması yaşayan hanımlar size bir sorum var bulantı tetikleniyor mu?
Ya ben bir kaç gündür mide yanmasını çok yoğun yaşıyorum ve sanki bulantım da oluyordu ama dün gece bulantıdan uyuyamadım ben ilk zamanlardaki kadar yoğun ve çok bir şekilde acaba yanmadan mı oldu emin de olamadım
Benimkilerde öyle, emzik ve biberon ben varken istemezlerdi
İki isim uyumlu güzel olmuşKızlar merhaba size isim konusunda danısıcamhastane cıkısı emzik askısı vs. yaptiricam ama hala ya pişmanlık duyarsam diyorum Arel Pars düşünüyoruz ama sizce iki isim mi yoksa sadece pars mı
Kız daha neler ondan nolacakKızlar siz mesela gün içinde agır şeyler kaldıyor musunuz ne bilim Market poşeti çocuk kucakla ma vs ben ilkte düşük riski yaşadığım için kaldırmaya korkuyorum az önce ıspanağı yıkadım işi dolu su leğeni masaya doydum sabahtan beri bisey olmuşumdur diye düşünüyorum
bence pars :)İki isim uyumlu güzel olmuş
Evet ya bazen ıntgram da görüyorum alıyorlar kucaklarına ben olsam 3 gün düşünürüm bisey oldu mu diyeKız daha neler ondan nolacak
Ben 5 kiloluk yağ bidonunu kaldırıyorum valla yeri geldiğinde
Artık büyüdüler o kadar narin değiller, ama yine de çok ağır kaldırmamak lazım.
Kaldı ki kızlar burda 10/15 kiloluk diğer bebelerini kucaklıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?