Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar benimm bu çocuk sanki midem de o kadar yukardaki dünden beri salak salak şeyler düşünüyorum kafası mu açaba asagı düştü diyorum eşim de gene başladı hayal kurmaya diyor
Benim de geçen gün midem guruldadı ama midem göğsümün altında guruldadı organlar o kadar kaymış ki içerisi çok karışık Okurken dinlerken bu kadar sahici gelmiyor insana başına gelince şaşırıyorsun

Teşekkür ederim inşallah benimkide çikar çok korkuttu beni

Sabrına ve azmine hayran kaldım doktorumda dikkat etmem gerektiğini söyledi hiç kanamam olmadığı için cok rahattim iki gündür işyerinde izne ayrılacağım diye yordum kendimi galiba inşallah bir sıkıntı olmadan atlatabilirim bu süreci

Teşekkür ederim. İnşallah senin bebiş de çıkar yukarı. Kendini hiç uzup stres de yapma. Stres de tetikleyici olabiliyor. Ben fazla hapsirdim kanama oldu. Fazla oksureyim kanama oldu. Miğde ve alerji ilacı vedi bu sefer doktor. İlk hamileliğimde benim de kanamam olmamıştı. İşte her bebek farklı moralimizi yüksek tutup gerekli önlemleri alalım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız bebeklerimizi.

Bende de oluyor.
Her gece olmasa da bazen midem yanıyor. Çok yoğunsa midemi de bulandırıyor. Ama anlık genelde..

Benimkilerde öyle, emzik ve biberon ben varken istemezlerdi

Benim kendim biberonla beslediğim de oldu uyuturken de emzik verirdim. Genelde meme tabi

Gece kaç defa emmeye kalkardı. Ben de çalıştığım için gece mama vermek yerine emzirmeyi isterdim.
Ama kendime eziyet ediyormuşum. Defalarca uyan, sabah da erkenden kalk işe git. Şimdi olsa bir defa emzirdiysem bir defa mama verdirirdim. Eşime hazırlatırdım hatta

Sen de bilirsin süt üretimini etkiliyor uykusuzluk. Yarım saat fazla uyusam göğsüm dolardı..

Kızlar siz mesela gün içinde agır şeyler kaldıyor musunuz ne bilim Market poşeti çocuk kucakla ma vs ben ilkte düşük riski yaşadığım için kaldırmaya korkuyorum az önce ıspanağı yıkadım işi dolu su leğeni masaya doydum sabahtan beri bisey olmuşumdur diye düşünüyorum

Kız daha neler ondan nolacak
Ben 5 kiloluk yağ bidonunu kaldırıyorum valla yeri geldiğinde
Artık büyüdüler o kadar narin değiller, ama yine de çok ağır kaldırmamak lazım.
Kaldı ki kızlar burda 10/15 kiloluk diğer bebelerini kucaklıyorlar

Evet ya bazen ıntgram da görüyorum alıyorlar kucaklarına ben olsam 3 gün düşünürüm bisey oldu mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…