- 23 Ekim 2018
- 16.304
- 37.712
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.321
Kesinlikle en iyi uyuyunca doluyor. Ben mama vermedim ama gerçekten özellikle belli bir aydan sonra kaç kere uyandığımı sayamıyordum artık ve uykusuzluk beni çok sinirli yapıyorBenim kendim biberonla beslediğim de oldu uyuturken de emzik verirdim. Genelde meme tabi
Gece kaç defa emmeye kalkardı. Ben de çalıştığım için gece mama vermek yerine emzirmeyi isterdim.
Ama kendime eziyet ediyormuşum. Defalarca uyan, sabah da erkenden kalk işe git. Şimdi olsa bir defa emzirdiysem bir defa mama verdirirdim. Eşime hazırlatırdım hatta
Sen de bilirsin süt üretimini etkiliyor uykusuzluk. Yarım saat fazla uyusam göğsüm dolardı..
Ben ne dedim sana banada doltor baş aşağı demişti demekki öyle olunca kafası orda oluyoBen hep aşağıda hissediyorum hiç yukarı çıkmadı ama son bi kaç haftadır mesaneme aşırı baskı yapıyordu arada idrar kaçırır gibi oluyordum dun doktor bakti baş aşağı duruyor dedi yani kafa baskı yapıyor ondan öyleymişkeşke dönse de rahatlasam diyorum
Yani kocaman 19lt damacanyı kaldırmıyorum ama geri kalan herşeyi yapıyorum, uzanmıyorım bazen eşimi çağırıyorum yardım etsin bilerekKızlar siz mesela gün içinde agır şeyler kaldıyor musunuz ne bilim Market poşeti çocuk kucakla ma vs ben ilkte düşük riski yaşadığım için kaldırmaya korkuyorum az önce ıspanağı yıkadım işi dolu su leğeni masaya doydum sabahtan beri bisey olmuşumdur diye düşünüyorum
Dün gece 15 kg olan kızımı kucaklayıp yatağıma getirdimKızlar siz mesela gün içinde agır şeyler kaldıyor musunuz ne bilim Market poşeti çocuk kucakla ma vs ben ilkte düşük riski yaşadığım için kaldırmaya korkuyorum az önce ıspanağı yıkadım işi dolu su leğeni masaya doydum sabahtan beri bisey olmuşumdur diye düşünüyorum
ParsKızlar merhaba size isim konusunda danısıcamhastane cıkısı emzik askısı vs. yaptiricam ama hala ya pişmanlık duyarsam diyorum Arel Pars düşünüyoruz ama sizce iki isim mi yoksa sadece pars mı
İkinci bebekler biraz nazlı oluyor galiba benimde ilkimde hamilelik nasıl geçti anlamamıştım bile tabi yaş faktörü de var Temmuz ayı gelipte sıra sıra doğumlarımizin olacaği gunleri iple çekiyorumTeşekkür ederim. İnşallah senin bebiş de çıkar yukarı. Kendini hiç uzup stres de yapma. Stres de tetikleyici olabiliyor. Ben fazla hapsirdim kanama oldu. Fazla oksureyim kanama oldu.Miğde ve alerji ilacı vedi bu sefer doktor. İlk hamileliğimde benim de kanamam olmamıştı. İşte her bebek farklı moralimizi yüksek tutup gerekli önlemleri alalım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız bebeklerimizi.
Canım benim 4-5 kere kanamam oldu. İlkinde hastanede yattım. Sonrakiler de acilden gitmedim direk muayene ye gittim yatmadım. Benim hem plesenta asagidaydi hem de miyomum vardı. Gerçi benim ki şimdi yukarı çıktı bir kaç haftadır kanamam yok. Ama sürekli istirahat. Asla kendini yormamalisin. Ben 3 pregesteron kullandım günde. Hafta da bir prolouton iğne oldum. Asla yerimden kalkmadim. Şimdi de halen kendimi yormadan minimum hareketle sürdürüyorum. Ayakta durmuyorum. Evde asla bir şey yapmıyorum. Dışarda gezmiyorum. İşe gidince yerimden kalkmadan yapıyorum her işimi. Oturduğum yerden yapılacakları bugüne geldim.
Bizim oda zaten hazır olduğundan sadece beşiğe biraz yer açmak gerekti hallettik onu da bakalım hayırlısı başka da yer yok zatenGuzel çıktığına sevindimbir de güzelce temizleyince mis gibi olur .
Benim oda daha gelmedi. Gelse de malzemeleri içine koysam. 30 35 günde gelir dedi2 hafta oldu alalı. Gelsin de ağırlasmadan koyayım. Bir de kimsenin yardım etmesini istemiyorum .Ben kendim yaparım
Ooo sen göbeğini kullanmaya başlamışsınSevmedigim şeyleri yıyıyorum işte napım
Yüksek dediğin kaçMaalesef seker yukleme sonucum yuksek cikti p tesi tekrarliycaklar
Maşallah ne kadar büyümüş tam bir hamile göbeğiSevmedigim şeyleri yıyıyorum işte napım
Ben dün komodin taşıdım bana bişe olmadıysa sana hiç olmazKızlar siz mesela gün içinde agır şeyler kaldıyor musunuz ne bilim Market poşeti çocuk kucakla ma vs ben ilkte düşük riski yaşadığım için kaldırmaya korkuyorum az önce ıspanağı yıkadım işi dolu su leğeni masaya doydum sabahtan beri bisey olmuşumdur diye düşünüyorum
Tekmeleri de sert .Maşallah ne kadar büyümüş tam bir hamile göbeği
Erkek olsa 2 isim düşünürdüm ama kızlarda tek isim daha iyi oluyor iki soyisim de kullanınca yaz yaz bitmiyor sonraKızlar merhaba size isim konusunda danısıcamhastane cıkısı emzik askısı vs. yaptiricam ama hala ya pişmanlık duyarsam diyorum Arel Pars düşünüyoruz ama sizce iki isim mi yoksa sadece pars mı
Sleppy 12pket yeni doğan 80 tl ye düştü diye burda yırttıım kendimiKızlar bu yenidoğan ıslak mendilleri sleepy de uni baby de ne kadar pahallıymış öyle 3 pakedi 45 tl falan. Baby turco en ucuzu. Ben sürekli indirim kovalayan biri olarak hepsiburada dan kupon kazandım dalin ürünlerinde18 tane 54 lü pakedi 112 tlye aldım pakedi 6,5 civarı açıp bakmadım üçerli şekilde ambalajlı tarihlerine bakıcam hemen kurumaz heralde. Bir de kapak kısmı plastikli değil sadece yapışkanlı. Evde normal zamanda kullanırız diye düşündüm ama bebeğe saklamak daha mantıklı geldi kapaksız olunca açık kaldıkça kurur bebekli evde sürekli kullanılır. Yenidoğana uygun olduğunu sanmıyorum ama yenidoğan birkaç paket almak şart.
Bir de trendyolda saatlik fırsatlar vardı sleppy aldım 12 tane 70 yapraklı 71 tlye geldi ama limon esanslı olanlardan bilerek aldım onları şimdi günlük kullanırız dedim.
Dalinler geldi sleepy geç kargolanıyor. Dün carrefoursa da ıslak mendiller indirimliydi ama işte 3 lü yenidoğan 45 falandı yine. Acelemiz yok bakarız yine
Maşallah sağlıklı olsun da vursun..............
Tekmeleri de sert .
Hatta bazen çişim gelmiş hissi oluyor
Sonra geçiyor.cunku işi gücü aşağılarda hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?