Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kesinlikle en iyi uyuyunca doluyor. Ben mama vermedim ama gerçekten özellikle belli bir aydan sonra kaç kere uyandığımı sayamıyordum artık ve uykusuzluk beni çok sinirli yapıyor

Ben ne dedim sana banada doltor baş aşağı demişti demekki öyle olunca kafası orda oluyo

Yani kocaman 19lt damacanyı kaldırmıyorum ama geri kalan herşeyi yapıyorum, uzanmıyorım bazen eşimi çağırıyorum yardım etsin bilerek qma ondan bişi olmaz kocaman oldu bebişler zaten artık

Dün gece 15 kg olan kızımı kucaklayıp yatağıma getirdim
Siz damacana kaldırın demiyorum elbette ama öyle leğen kaldırarak bebeğine zarar veremezsin korkma

İkinci bebekler biraz nazlı oluyor galiba benimde ilkimde hamilelik nasıl geçti anlamamıştım bile tabi yaş faktörü de var Temmuz ayı gelipte sıra sıra doğumlarımizin olacaği gunleri iple çekiyorum

Bana da dr bugün 2 hafta daha istirahat dedi yat yat sıkılıyor insan yine de çok şükür sağlıkla gelsinler de yatarız :)

Bizim oda zaten hazır olduğundan sadece beşiğe biraz yer açmak gerekti hallettik onu da bakalım hayırlısı başka da yer yok zaten Yeni oda işi meşakkatli heryerini silip temizleyeceksin bizim oda lake boyaydı günlerce kokusu çıkmadı havalandırmıştık hep odayı.

Kızlar bu yenidoğan ıslak mendilleri sleepy de uni baby de ne kadar pahallıymış öyle 3 pakedi 45 tl falan. Baby turco en ucuzu. Ben sürekli indirim kovalayan biri olarak hepsiburada dan kupon kazandım dalin ürünlerinde 18 tane 54 lü pakedi 112 tlye aldım pakedi 6,5 civarı açıp bakmadım üçerli şekilde ambalajlı tarihlerine bakıcam hemen kurumaz heralde. Bir de kapak kısmı plastikli değil sadece yapışkanlı. Evde normal zamanda kullanırız diye düşündüm ama bebeğe saklamak daha mantıklı geldi kapaksız olunca açık kaldıkça kurur bebekli evde sürekli kullanılır. Yenidoğana uygun olduğunu sanmıyorum ama yenidoğan birkaç paket almak şart.
Bir de trendyolda saatlik fırsatlar vardı sleppy aldım 12 tane 70 yapraklı 71 tlye geldi ama limon esanslı olanlardan bilerek aldım onları şimdi günlük kullanırız dedim.
Dalinler geldi sleepy geç kargolanıyor. Dün carrefoursa da ıslak mendiller indirimliydi ama işte 3 lü yenidoğan 45 falandı yine. Acelemiz yok bakarız yine

Eklentiler

• EA3A72AB-0D88-49D6-9507-7A255FB83740.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 39
Ben dün komodin taşıdım bana bişe olmadıysa sana hiç olmaz

Kızlar merhaba size isim konusunda danısıcam hastane cıkısı emzik askısı vs. yaptiricam ama hala ya pişmanlık duyarsam diyorum Arel Pars düşünüyoruz ama sizce iki isim mi yoksa sadece pars mı
Erkek olsa 2 isim düşünürdüm ama kızlarda tek isim daha iyi oluyor iki soyisim de kullanınca yaz yaz bitmiyor sonra

Sleppy 12pket yeni doğan 80 tl ye düştü diye burda yırttıım kendimi ozman indirimdeyken
Sen nasıl kupon alıyon yaaaa ben hç alamıyorum

..............

Tekmeleri de sert .
Hatta bazen çişim gelmiş hissi oluyor
Sonra geçiyor. cunku işi gücü aşağılarda hep.
Maşallah sağlıklı olsun da vursun Benimki genelde sağ göğüs altıma doğru vuruyor bazen göbek hizamda çok nadir aşağıda çözemiyorum neresi neremde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…