Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Maalesef ıslak mendiller uçtu.
Ama ne alırsam alayim yıkayıp kullanıyorum ben zaten canim.
Ben suan 6 yaşındaki kızıma da kullanıyorum ıslak mendili hala :) önce poposunu siliyorum, sonra yıkıyorum. Yani direkt boku ellememek icin yapiyorum
Geçen sleepy aldım, kapağı hep acik valla
Dedim iyi ki kapaklılardan almamışım.

Baby turconun internet fıyatı suan bimdeki ıslak mendılden daha uygun geliyor düşün

Sleppy 12pket yeni doğan 80 tl ye düştü diye burda yırttıım kendimi ozman indirimdeyken
Sen nasıl kupon alıyon yaaaa ben hç alamıyorum
Ben görmedim mi acaba ne zaman düştü? İnstagramdan indirim paylaşan 1-2 sayfa takip ediyorum onlardan görüyorum kapıyorum hepsiburada da akşamları çıkıyor kupon kazanma soru soruyor ve doğru bilirsen 2 seçeneğin var işine yarayan birinden indirim alabiliyorsun. Trendyolda da saatlik fırsatlar oluyor farklı farklı şeylerde.

Baby turco yorumlarına baktım da kötü kokuyo pişik yapıyo diyenler var önce 1 pk alıp denemek daha mantıklı geldi

Bende önce tuvalet kağıdıyla silerim sonra yıkarım sonra yine silerim Islak mendil popoya bitti bizde ama mutfakta salonda falan kullanılıyor illaki.

ıslak mendil kutuları var canım kuruma tarzı şeyler olursa düşünülebilir tupperware den görmüştüm bi tane daha uygunu vardır belki

Ben hayatta uğraşmam
Fıkır vereyım günlük olarak kulllanım icin.
Bir tane kutunun içine biraz ıslak mendil yıka koy
Sonra kapaklı bir kutunun içine o ıslak mendilleri koy ve üzerine biraz su ekle.
Günlük olarak kullan.
Çok pratik oluyor . Yenidoğan icin.

Ben bu sekilde bimin sensıtıve ıslak mendılıne geçtim işte. Koku. Köpük hicbir şey yok. Cok memnunum. Ama ilk zamanlar olduğu gibi kullanmam yine ıslatırım.

kızlar bebek odası alanlar foto paylaşabilir mi nasıl yaptınız merak ediyoruz :) birde neleri aldınız neleri almadınız.

Kızlar merhaba size isim konusunda danısıcam hastane cıkısı emzik askısı vs. yaptiricam ama hala ya pişmanlık duyarsam diyorum Arel Pars düşünüyoruz ama sizce iki isim mi yoksa sadece pars mı

Oğluma iki isim koyduk güzel de. Ama keşke tek isim koysaydık diyoruz şimdi. Çünkü genelde tek isimle çağırıyoruz.

Arel Pars ın fonetiğini beğenmedim ben. Zorlama olmuş. Pars tek olarak daha güzel..

Buna tek isim düşünüyoruz. Hala karar vermedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…