- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.341
Maalesef ıslak mendiller uçtu.Kızlar bu yenidoğan ıslak mendilleri sleepy de uni baby de ne kadar pahallıymış öyle 3 pakedi 45 tl falan. Baby turco en ucuzu. Ben sürekli indirim kovalayan biri olarak hepsiburada dan kupon kazandım dalin ürünlerinde18 tane 54 lü pakedi 112 tlye aldım pakedi 6,5 civarı açıp bakmadım üçerli şekilde ambalajlı tarihlerine bakıcam hemen kurumaz heralde. Bir de kapak kısmı plastikli değil sadece yapışkanlı. Evde normal zamanda kullanırız diye düşündüm ama bebeğe saklamak daha mantıklı geldi kapaksız olunca açık kaldıkça kurur bebekli evde sürekli kullanılır. Yenidoğana uygun olduğunu sanmıyorum ama yenidoğan birkaç paket almak şart.
Bir de trendyolda saatlik fırsatlar vardı sleppy aldım 12 tane 70 yapraklı 71 tlye geldi ama limon esanslı olanlardan bilerek aldım onları şimdi günlük kullanırız dedim.
Dalinler geldi sleepy geç kargolanıyor. Dün carrefoursa da ıslak mendiller indirimliydi ama işte 3 lü yenidoğan 45 falandı yine. Acelemiz yok bakarız yine
Ben görmedim mi acaba ne zaman düştü? İnstagramdan indirim paylaşan 1-2 sayfa takip ediyorum onlardan görüyorum kapıyorumSleppy 12pket yeni doğan 80 tl ye düştü diye burda yırttıım kendimiozman indirimdeyken
Sen nasıl kupon alıyon yaaaa ben hç alamıyorum
Baby turco yorumlarına baktım da kötü kokuyo pişik yapıyo diyenler var önce 1 pk alıp denemek daha mantıklı geldiMaalesef ıslak mendiller uçtu.
Ama ne alırsam alayim yıkayıp kullanıyorum ben zaten canim.
Ben suan 6 yaşındaki kızıma da kullanıyorum ıslak mendili hala :) önce poposunu siliyorum, sonra yıkıyorum. Yani direkt boku ellememek icin yapiyorum
Geçen sleepy aldım, kapağı hep acik valla
Dedim iyi ki kapaklılardan almamışım.
Baby turconun internet fıyatı suan bimdeki ıslak mendılden daha uygun geliyor düşün
Maalesef ıslak mendiller uçtu.
Ben suan 6 yaşındaki kızıma da kullanıyorum ıslak mendili hala :) önce poposunu siliyorum, sonra yıkıyorum. Yani direkt boku ellememek icin yapiyorum
Baby turconun internet fıyatı suan bimdeki ıslak mendılden daha uygun geliyor düşün
Dedıgım gibiBaby turco yorumlarına baktım da kötü kokuyo pişik yapıyo diyenler var önce 1 pk alıp denemek daha mantıklı geldi
Ve tertemiz yapıyor evi ıslak mendilBende önce tuvalet kağıdıyla silerim sonra yıkarım sonra yine silerimIslak mendil popoya bitti bizde ama mutfakta salonda falan kullanılıyor illaki.
Ben hayatta uğraşmamDedıgım gibi
Ben ıslak mendilleri yıkamadan kullanmıyorum. O yüzden benim için problem yok
ıslak mendil kutuları var canım kuruma tarzı şeyler olursa düşünülebilir tupperware den görmüştüm bi tane daha uygunu vardır belkiMaalesef ıslak mendiller uçtu.
Fıkır vereyım günlük olarak kulllanım icin.Ben hayatta uğraşmam
Kızım 12 kg gunde belki 10 defa aliyorumdurEvet ya bazen ıntgram da görüyorum alıyorlar kucaklarına ben olsam 3 gün düşünürüm bisey oldu mu diye
Aman canım onunla kim uğraşacakıslak mendil kutuları var canım kuruma tarzı şeyler olursa düşünülebilir tupperware den görmüştüm bi tane daha uygunu vardır belki
Düşük tehlikeniz yoksa bişey olmazKızım 12 kg gunde belki 10 defa aliyorumdurmecbur birakiyo beni
144 doktor yuksek dediYüksek dediğin kaç
Ben de bugün yaptırdım, sonucu yarın alacağım.
Kızıma " gel kucağıma alayim seni " diyorum.Kızım 12 kg gunde belki 10 defa aliyorumdurmecbur birakiyo beni
150 sınır biliyom ben144 doktor yuksek dedi
Yok heralde 10 kurusluk bisi lazım. Yok ki
Değişik bi çocuk bazen resmen rahim de hissediyorum
Kızlar merhaba size isim konusunda danısıcamhastane cıkısı emzik askısı vs. yaptiricam ama hala ya pişmanlık duyarsam diyorum Arel Pars düşünüyoruz ama sizce iki isim mi yoksa sadece pars mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?