Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Unibaby ve sleopy aldım. Unibabylwr A101 de sürekli indirime giriyor. 16 TL ye 3 paket şeklinde 3-4 Paket almıştım. Sleepy de 12x40 76 TL ye Trendyol dan aldım.

Kafam iyice karıştı ya

Ben kimyonu kendim demleyip içiyordum. Bundan sebep mi bilmem gaz sancısı çok çok çekmedik.
Kesinlikle işe yarar bir üründür..

Ben lohusayken kimse bilmezdi kimyonun gaz giderici özelliğini. İbrahim Saraçoğlu'ndan duyup içmeye başladım. Bakliyat yemeklerime koyuyorum şimdi.

Öğrenmişler de pazarlanmaya bile başlanmış

Aynen canım ikisini ayrı ayrı demleyip içiyordu bizim bi akraba yine de hafif gazlıydı bebek bunda ikisini birleştirmişler bir de süte yardımcı yazmışlar yorumlarda kenarda dursun içeriz :)

Ben ilk çocukta Aptamil kullandım. Aslında genel olarak çok memnundum. Ama ilerleyen zamanlarda kabızlık yaptı. Çocuk çok severek içti. Hiç hasta olmadı. Ama bu sefer farklı bir şey deneyim kabızlık yapan olmasın dedim. Mama tavsiye ve karşılaştırmalarıni okudum. Smilac aldım bir kutu. Bakalım deniycem çocuk beğenir beğenmez böyle durumlar olabiliyor. Ama Aptamil içine cocugum onun dışında başka mama asla almadı. O sebeple farklı denemek istedim. Smilac kabızlık yapmıyormus. Yurt dışında en çok tercih edilen markaymis.

Kimyonun gaz giderici olduğunu nasil bilmiyorlar. Ben blnerdeyse her şeye kimyon atarım. Hele bakliyatlar asla kimyonsuz olmaz. Sabah yumurtaya bile kimyon atarım. Kimyonsuz bir hayat düşünemiyorum.

Şu keçi sütlü olana ne diyorsun?

Aptamıl cok tatlı oluyor ya

Aynen canım ikisini ayrı ayrı demleyip içiyordu bizim bi akraba yine de hafif gazlıydı bebek bunda ikisini birleştirmişler bir de süte yardımcı yazmışlar yorumlarda kenarda dursun içeriz :)

Rezene süt için, kimyon gaz için diye birleştirmişler

Ben rezene içmedim. Hiç sevemedim kokusunu falan. Sütüm de çok değildi ama içemedim işte..

Kimyonun gaz giderici olduğunu nasil bilmiyorlar. Ben blnerdeyse her şeye kimyon atarım. Hele bakliyatlar asla kimyonsuz olmaz. Sabah yumurtaya bile kimyon atarım. Kimyonsuz bir hayat düşünemiyorum.

Valla ya 6 sene önce kimse bana kimyon iç demedi. Kendim programda denk geldim de kurtuldum
Sonra her hamileye söyledim..

Ben oğluma da 2 çay kaşığı verirdim kendim içerken. Doktora sorsam sakın ona verme derdi. Ama bazen içgüdüsel karar verirsin ya öyle bişey..

Yemeklere çok kullanırım. Söylediğim kişiler yemeğin tadını bozmuyor mu diyor bir de

13 kg kızımı taşıyorum kucagımda ama uzun degil sürekli kucak istiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…