- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.361
Kızlar siz mesela gün içinde agır şeyler kaldıyor musunuz ne bilim Market poşeti çocuk kucakla ma vs ben ilkte düşük riski yaşadığım için kaldırmaya korkuyorum az önce ıspanağı yıkadım işi dolu su leğeni masaya doydum sabahtan beri bisey olmuşumdur diye düşünüyorum
Unibaby ve sleopy aldım. Unibabylwr A101 de sürekli indirime giriyor. 16 TL ye 3 paket şeklinde 3-4 Paket almıştım. Sleepy de 12x40 76 TL ye Trendyol dan aldım.Kızlar bu yenidoğan ıslak mendilleri sleepy de uni baby de ne kadar pahallıymış öyle 3 pakedi 45 tl falan. Baby turco en ucuzu. Ben sürekli indirim kovalayan biri olarak hepsiburada dan kupon kazandım dalin ürünlerinde18 tane 54 lü pakedi 112 tlye aldım pakedi 6,5 civarı açıp bakmadım üçerli şekilde ambalajlı tarihlerine bakıcam hemen kurumaz heralde. Bir de kapak kısmı plastikli değil sadece yapışkanlı. Evde normal zamanda kullanırız diye düşündüm ama bebeğe saklamak daha mantıklı geldi kapaksız olunca açık kaldıkça kurur bebekli evde sürekli kullanılır. Yenidoğana uygun olduğunu sanmıyorum ama yenidoğan birkaç paket almak şart.
Bir de trendyolda saatlik fırsatlar vardı sleppy aldım 12 tane 70 yapraklı 71 tlye geldi ama limon esanslı olanlardan bilerek aldım onları şimdi günlük kullanırız dedim.
Dalinler geldi sleepy geç kargolanıyor. Dün carrefoursa da ıslak mendiller indirimliydi ama işte 3 lü yenidoğan 45 falandı yine. Acelemiz yok bakarız yine
Kesinlikle en iyi uyuyunca doluyor. Ben mama vermedim ama gerçekten özellikle belli bir aydan sonra kaç kere uyandığımı sayamıyordum artık ve uykusuzluk beni çok sinirli yapıyor
Allah yardım etsin canımKızım 12 kg gunde belki 10 defa aliyorumdurmecbur birakiyo beni
Ev için BİM'in yeşil ıslak mendilleri baya iyi ben onları kullanıyorum.Ve tertemiz yapıyor evi ıslak mendil
Evet ben yaptımKızlar, mama araştırması yapan oldu mu ? 1 kutu almak istiyorum.
Ulen bir şeyi siz bakın
" ben baya araştırdım şu şu" deyın be
Allah Seni yaBen dün komodin taşıdım bana bişe olmadıysa sana hiç olmaz
Kafam iyice karıştı yaOğluma iki isim koyduk güzel de. Ama keşke tek isim koysaydık diyoruz şimdi. Çünkü genelde tek isimle çağırıyoruz.
Arel Pars ın fonetiğini beğenmedim ben. Zorlama olmuş. Pars tek olarak daha güzel..
Buna tek isim düşünüyoruz. Hala karar vermedik..
MAMSEL Kimyonlu Rezene Çayı 200 gr - Fiyatı, Yorumları
MAMSEL Kimyonlu Rezene Çayı 200 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Doğumdan sonra içilecek çay buyrun :)
Aynen canım ikisini ayrı ayrı demleyip içiyordu bizim bi akraba yine de hafif gazlıydı bebek bunda ikisini birleştirmişler bir de süte yardımcı yazmışlar yorumlarda kenarda dursun içeriz :)Ben kimyonu kendim demleyip içiyordum. Bundan sebep mi bilmem gaz sancısı çok çok çekmedik.
Kesinlikle işe yarar bir üründür..
Ben lohusayken kimse bilmezdi kimyonun gaz giderici özelliğini. İbrahim Saraçoğlu'ndan duyup içmeye başladım. Bakliyat yemeklerime koyuyorum şimdi.
Öğrenmişler de pazarlanmaya bile başlanmış
Kimyonun gaz giderici olduğunu nasil bilmiyorlar.Ben kimyonu kendim demleyip içiyordum. Bundan sebep mi bilmem gaz sancısı çok çok çekmedik.
Kesinlikle işe yarar bir üründür..
Ben lohusayken kimse bilmezdi kimyonun gaz giderici özelliğini. İbrahim Saraçoğlu'ndan duyup içmeye başladım. Bakliyat yemeklerime koyuyorum şimdi.
Öğrenmişler de pazarlanmaya bile başlanmış
Sensıtıve disinda almadım ordanEv için BİM'in yeşil ıslak mendilleri baya iyi ben onları kullanıyorum.
Şu keçi sütlü olana ne diyorsun?Ben ilk çocukta Aptamil kullandım. Aslında genel olarak çok memnundum. Ama ilerleyen zamanlarda kabızlık yaptı. Çocuk çok severek içti. Hiç hasta olmadı. Ama bu sefer farklı bir şey deneyim kabızlık yapan olmasın dedim. Mama tavsiye ve karşılaştırmalarıni okudum. Smilac aldım bir kutu. Bakalım deniycem çocuk beğenir beğenmez böyle durumlar olabiliyor. Ama Aptamil içine cocugum onun dışında başka mama asla almadı. O sebeple farklı denemek istedim. Smilac kabızlık yapmıyormus. Yurt dışında en çok tercih edilen markaymis.
Kafam iyice karıştı ya
Aynen canım ikisini ayrı ayrı demleyip içiyordu bizim bi akraba yine de hafif gazlıydı bebek bunda ikisini birleştirmişler bir de süte yardımcı yazmışlar yorumlarda kenarda dursun içeriz :)
Rezene ve kimyon içtim ben ilk zamanlarAynen canım ikisini ayrı ayrı demleyip içiyordu bizim bi akraba yine de hafif gazlıydı bebek bunda ikisini birleştirmişler bir de süte yardımcı yazmışlar yorumlarda kenarda dursun içeriz :)
Kimyonun gaz giderici olduğunu nasil bilmiyorlar.Ben blnerdeyse her şeye kimyon atarım. Hele bakliyatlar asla kimyonsuz olmaz. Sabah yumurtaya bile kimyon atarım. Kimyonsuz bir hayat düşünemiyorum.
13 kg kızımı taşıyorum kucagımda ama uzun degil sürekli kucak istiyor çünküKızlar siz mesela gün içinde agır şeyler kaldıyor musunuz ne bilim Market poşeti çocuk kucakla ma vs ben ilkte düşük riski yaşadığım için kaldırmaya korkuyorum az önce ıspanağı yıkadım işi dolu su leğeni masaya doydum sabahtan beri bisey olmuşumdur diye düşünüyorum
Unibaby yenidoğan mı 16 tl 3 lüsüUnibaby ve sleopy aldım. Unibabylwr A101 de sürekli indirime giriyor. 16 TL ye 3 paket şeklinde 3-4 Paket almıştım. Sleepy de 12x40 76 TL ye Trendyol dan aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?