Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Valla drlar ilk 6 ay su da verme diyor ama bir çay kaşığı veriyolar yaz bebeklerine

Valla drlar ilk 6 ay su da verme diyor ama bir çay kaşığı veriyolar yaz bebeklerine
Ben de vereceğim
1 aydan sonra falan
Zaten ağızda kalan sütü temizliyor o su
Bebek pamukçuk da olmuyormuş
Annem öyle dedi

Ben kafam karışınca aman daha zaman var ya deyip listeyi kapatıyorum

Resmen konuyu ötelemeye başladık. Eşim bir şey diyor ben beğenmiyorum, ben bir şey diyorum o beğenmiyor
Bende öyle daha zaman var diyorum ama bi yandanda üstünde isminin olduğu şeyleri odasında görmek istiyorum

Ben de kızıma 1 çay kaşığı kimyon veriyordum. Yani suyla

Aynen içgüdüsel verdım.
Bunda da gaz olursa aynı şekilde veririm.

Esra erol kullanıyormuş

Son düzenleme:
Aaaa şaşkın mi onlar ama tabi baharat her yerde çok kullanılmıyor. Aslında iç anadolu bu konuda biraz kit maalesef. Resmen baharat bilmiyorlar. Kimyon ne kadar güzel bir baharat halbuki. İnsanlar denemeden karar vermek konusunda çok başarılı.

Eşim haftalardır hissetmeyi beklerken düün nihayeeet küçük hanım babasına merhaba dedi eşim de öyle bir mutlu ki sormayın, sanki çocuk doğdu

Bu arada geceleri sürekli wcye kalkıyorum artık sinir bozucu oldu bu durum, uykum bölünüp duruyor, sizlerde de öyle mi kızlar ya? Uykumun en tatlı yerinde wcye taşınıyorum resmen 4-5 defa.

Ooooo ben hep öyleyim en baştan beri. O sebeple uyku uydugumdan emin değilim.

Covidmişim pozitif çıktım

Kızlar bende rezene içtim gaz için. Tadı kötü ama içtim. Kimyonu bol bol yedim. Çayını yapmadım. Humana içtim. O da hem süt arttırma hem gaz engellem vardı. Maltana içtim. Bol su. Yeşillikler iyi süt yapar. Ben dereotunu sevmem ama sürekli semizotu yedim. Salatasını yapıp yiyordum.

Keçi sütlu olansa çok iyi kesinlikle. Benim arkadaşım kızının süt alerjisi vardı. Hep keçi sütü mama kullandılar. Ama forumlarda da okudum. Keçi sütü olanı da çok öneriyorlar.
Keçi sütlü olandan almayı dusunuyorum.
Yanı sürekli kullanım için değil ama özellikle geceleri vermeyi dusunuyorum 1 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…