- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.381
Rezene ve kimyon içtim ben ilk zamanlar
Berbat ama nasıl içmişim bilemiyorum suan
Valla ya 6 sene önce kimse bana kimyon iç demedi. Kendim programda denk geldim de kurtuldum
Sonra her hamileye söyledim..
Ben oğluma da 2 çay kaşığı verirdim kendim içerken. Doktora sorsam sakın ona verme derdi. Ama bazen içgüdüsel karar verirsin ya öyle bişey..
Yemeklere çok kullanırım. Söylediğim kişiler yemeğin tadını bozmuyor mu diyor bir de
Ben de vereceğimValla drlar ilk 6 ay su da verme diyor ama bir çay kaşığı veriyolar yaz bebeklerine
Ben de 2. ay başlarım galiba veerenleri gördüm bi sorun yoktuBen de vereceğim
1 aydan sonra falan
Zaten ağızda kalan sütü temizliyor o su
Bebek pamukçuk da olmuyormuş
Annem öyle dedi
Bende öyle daha zaman var diyorum ama bi yandanda üstünde isminin olduğu şeyleri odasında görmek istiyorumBen kafam karışınca aman daha zaman var ya deyip listeyi kapatıyorum
Resmen konuyu ötelemeye başladık. Eşim bir şey diyor ben beğenmiyorum, ben bir şey diyorum o beğenmiyor
Ben de kızıma 1 çay kaşığı kimyon veriyordum. Yani suylaValla ya 6 sene önce kimse bana kimyon iç demedi. Kendim programda denk geldim de kurtuldum
Ben oğluma da 2 çay kaşığı verirdim kendim içerken. Doktora sorsam sakın ona verme derdi. Ama bazen içgüdüsel karar verirsin ya öyle bişey..
Yemeklere çok kullanırım. Söylediğim kişiler yemeğin tadını bozmuyor mu diyor bir de
Sadece anne sütü vermiş olmama rağmenValla drlar ilk 6 ay su da verme diyor ama bir çay kaşığı veriyolar yaz bebeklerine
Çok yoğun bu hafta yine sahadayım yarından sonra buralardayımLen nerelerdesin
Ben temizlik için kullanıyorum onlarıSensıtıve disinda almadım ordan
Keçi sütlu olansa çok iyi kesinlikle. Benim arkadaşım kızının süt alerjisi vardı. Hep keçi sütü mama kullandılar. Ama forumlarda da okudum. Keçi sütü olanı da çok öneriyorlar.Şu keçi sütlü olana ne diyorsun?
Aptamıl cok tatlı oluyor ya
Aaaa şaşkın mi onlarValla ya 6 sene önce kimse bana kimyon iç demedi. Kendim programda denk geldim de kurtuldum
Ooooo ben hep öyleyimEşim haftalardır hissetmeyi beklerken düün nihayeeet küçük hanım babasına merhaba dedieşim de öyle bir mutlu ki sormayın, sanki çocuk doğdu
Bu arada geceleri sürekli wcye kalkıyorum artık sinir bozucu oldu bu durum, uykum bölünüp duruyor, sizlerde de öyle mi kızlar ya? Uykumun en tatlı yerinde wcye taşınıyorum resmen 4-5 defa.
Covidmişim pozitif çıktımSelam kızlar, ben birlaç gündür çok hastayım. Ateş, öksürük, halsizlik, hapşırık vs
Covid olduğumu tahmin ediyorum bugün test verdim yarın çıkarmış.
evimin yakınındaki bir hastaneye dahiliye doktoruna gittim. O kadar güçsüzüm ki kendi doktoruma gidemedim.
Crp referans : 0-5 benimki : 14,77
Sedimantasyn referans : 0-20 benimki : 37
Bir de demir düşük çıkmış. Kabız oluyorum diye demir hapını kestik 2 ay önce.
Belli ki bir enfeksiyon var ve çok korkuyorum. D-dimer ve covid test sonucum da çıkınca doktoruma ileteceğim.
Çok iştahsızım. 26. Haftadayım. Birkaç günde 3 kg vermişim. Boğazımdan hiçbirşey geçmiyor. Dua edin bebeğime birşey olmasın.
Rutin enfeksiyon testi yaptıran veya hastalandığında crp, sedimentasyınu yükselip sonra normale dönen var mı
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın. Asi olmusmuydun?Covidmişim pozitif çıktım
Geçmiş olsun. Bol bol c vitaminiCovidmişim pozitif çıktım
Keçi sütlü olandan almayı dusunuyorum.Keçi sütlu olansa çok iyi kesinlikle. Benim arkadaşım kızının süt alerjisi vardı. Hep keçi sütü mama kullandılar. Ama forumlarda da okudum. Keçi sütü olanı da çok öneriyorlar.
Bence de mantıklı çünkü çocuk süt emmince 20 dk sonra tekrar açıkip uyanıyor. Ama mama 2 saat uyutuyordu benim oğlanı.Keçi sütlü olandan almayı dusunuyorum.
Yanı sürekli kullanım için değil ama özellikle geceleri vermeyi dusunuyorum 1 kere
Ne zaman başladın canım vermeye peki 1 ay sonra felan mı?Sadece anne sütü vermiş olmama rağmen
Bebeğim kış bebeği olmasına rağmen
Günde 1-2 çay kaşığı su verdım. Her şeyden önce ağızda pamukçuk olmasını engeller .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?