- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.401
Aynen öyleBence de mantıklı çünkü çocuk süt emmince 20 dk sonra tekrar açıkip uyanıyor. Ama mama 2 saat uyutuyordu benim oğlanı.
Ne zaman başladın canım vermeye peki 1 ay sonra felan mı?
Sütü en iyi yeşillik ve uyku yapıyor .Kızlar bende rezene içtim gaz için. Tadı kötü ama içtim. Kimyonu bol bol yedim. Çayını yapmadım. Humana içtim. O da hem süt arttırma hem gaz engellem vardı. Maltana içtim. Bol su. Yeşillikler iyi süt yapar. Ben dereotunu sevmem ama sürekli semizotu yedim. Salatasını yapıp yiyordum.
Ben de öyleydim de azaldı benim şu sıralarEşim haftalardır hissetmeyi beklerken düün nihayeeet küçük hanım babasına merhaba dedieşim de öyle bir mutlu ki sormayın, sanki çocuk doğdu
Bu arada geceleri sürekli wcye kalkıyorum artık sinir bozucu oldu bu durum, uykum bölünüp duruyor, sizlerde de öyle mi kızlar ya? Uykumun en tatlı yerinde wcye taşınıyorum resmen 4-5 defa.
Çok geçmiş olsun.Covidmişim pozitif çıktım
Evet 3 doz biontech olmuştumÇok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın. Asi olmusmuydun?
İşte uyykuyu saglayamadimSütü en iyi yeşillik ve uyku yapıyor .
Benimki de öyleydi. Sonra bir çözüm düşündüm ve e bebekten otomatik sallanan titreşimli beşik aldımİşte uyykuyu saglayamadimbenim çocuk uyumayı sevmiyordu.
Hay Allah inşallah hafif geçer.Evet 3 doz biontech olmuştum
Titreşim vardı da saalnma yoktu.Benimki de öyleydi. Sonra bir çözüm düşündüm ve e bebekten otomatik sallanan titreşimli beşik aldım
Ve rahat ettım biraz olsun
Kötü günlerdi benim içinTitreşim vardı da saalnma yoktu.
çok geçmiş olsun canım bende 4,5 aylıkken olmuştum yemene içmene daha dikkat et benim doktorum D-dimer testi yaptırmamı söylemişti iyi ki de söylemiş olması gerekenin 10 katı çıktı 907 .. hemen oxopar kan sulandırıcıya başladım 2 kutu sonra değerim normale döndü bıraktım büyük ihtimal doktorun söyler ama ben yine de aklında bulunsun diye söylemek istedim.. kadın doğumcular genellikle bu testi covid olandan istiyormuş covid kanın pıhtılaşmasına sebep olabildiği için ..Evet 3 doz biontech olmuştum
Aminn canimAllah yardım etsin canım
Yani bi zahmet koca abla olcak daha bebegi almak isteyecek dogsundaKızıma " gel kucağıma alayim seni " diyorum.
Bağırarak kaçıyor yanımdanhamileyim ya
Bebeğe bisi olur diye korkuyor
Benimki 6 yaşında artık
Son 3 haftada sanci ,leke olayi yaşadım simdi şükür biseu yok ama işte almayinca deliriyorDüşük tehlikeniz yoksa bişey olmaz
Teşekkür ederim canım. Bana da yapıldı. Kan sulandıtıcı zaten kullanıyordum. Devam et dediçok geçmiş olsun canım bende 4,5 aylıkken olmuştum yemene içmene daha dikkat et benim doktorum D-dimer testi yaptırmamı söylemişti iyi ki de söylemiş olması gerekenin 10 katı çıktı 907 .. hemen oxopar kan sulandırıcıya başladım 2 kutu sonra değerim normale döndü bıraktım büyük ihtimal doktorun söyler ama ben yine de aklında bulunsun diye söylemek istedim.. kadın doğumcular genellikle bu testi covid olandan istiyormuş covid kanın pıhtılaşmasına sebep olabildiği için ..
Ahahah aynen inşallah doner de rahat ederim mesaneye cok baskı yapıyor resmen alttan kaçacak tutamıyorum küçük tuvaletimi falanBen ne dedim sana banada doltor baş aşağı demişti demekki öyle olunca kafası orda oluyo
Cok şükür wc sıkıntım yok bir kere kalkıyorum geceleri . Ama ben de rahat uyuyamıyorum sırt üstü yatmayın diyorlar en çok öyle rahat ediyorum ama yatmıyorum ne sag ne sol güzel uyunmuyor ama daha çok sağ tarafa rahatımEşim haftalardır hissetmeyi beklerken düün nihayeeet küçük hanım babasına merhaba dedieşim de öyle bir mutlu ki sormayın, sanki çocuk doğdu
Bu arada geceleri sürekli wcye kalkıyorum artık sinir bozucu oldu bu durum, uykum bölünüp duruyor, sizlerde de öyle mi kızlar ya? Uykumun en tatlı yerinde wcye taşınıyorum resmen 4-5 defa.
Keci sütü dediğiniz mama ismi ne canım not alayım?Bence de mantıklı çünkü çocuk süt emmince 20 dk sonra tekrar açıkip uyanıyor. Ama mama 2 saat uyutuyordu benim oğlanı.
Canım pek yolunda sayılmaz plasenta previa sebebiyle sürekli kanamalı bir gebelik geçiriyorum malesefCaglunal hiç sesin çıkmıyor, her sey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?