- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.421
Oooo çok geçmiş olsunnnnCanım pek yolunda sayılmaz plasenta previa sebebiyle sürekli kanamalı bir gebelik geçiriyorum malesefiğneler ilaçlarla gebeliğim ilerliyor sen nasılsın?
Valla drlar ilk 6 ay su da verme diyor ama bir çay kaşığı veriyolar yaz bebeklerine
Ben de kızıma 1 çay kaşığı kimyon veriyordum. Yani suyla
Aynen içgüdüsel verdım.
Bunda da gaz olursa aynı şekilde veririm.
Esra erol kullanıyormuş
Bende öyle daha zaman var diyorum ama bi yandanda üstünde isminin olduğu şeyleri odasında görmek istiyorum
Ooooo ben hep öyleyimen baştan beri. O sebeple uyku uydugumdan emin değilim.
Ben gaz damlasını emzıge suruyordumGaz korkusuna ne edelim
Gaz damlası biogaia vermişti doktor. Hiç düzenli kullanmadım.
Canım gebelikte 1. Saat tokluk 180 altında olmalı sende yüksek çıkmış doktor diyet ve yürüyüş ayrıca şeker takibi önerecektir muhtemelen.Kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Ben bugün yaptırdım ama sonuçları gösteremedim . İnternette yazana göre bir saat sonundaki yüksek sanırım . 75gr olan içecekten içtim 86-244-123 çıkmış :/ son çıkan ve ilk normal duruyor anlayan var mı ya da sizinkiler kaç çıktı
Valla aynı durumdayım.Biz artık tuvalet arası uyuyoruz zaten
Tam biraz geç yatayım netflix te dizi izleyeyim diyorum. Boyuna tuvalete taşınıyorum.
Yetişkin bezi mi bağlasam ne yapsam..
Küçük çocukla zor. Benim büyük kızım 2 yaşlarındaydı hamile kaldığımda yeni birkaç aylıkken kucağımda çarşıdan eve gelmiştik Allah koruyor valla yoksa kimse peş peşe doğuramaz.Son 3 haftada sanci ,leke olayi yaşadım simdi şükür biseu yok ama işte almayinca deliriyor
Çok geçmiş olsun canım: Sık dişini, çoğu gitti azı kaldı. Ama insan her kanamada korkuyor yalan değil. Benim de oluyor sürekli kanamalarım. Plesenta yukarı çıktı ama miyom halen rahim ağzında. Aynı senin gibi iğne ilaç ve istirahat. Ne yapalım buna da şükür diyelim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi bu günler de geride kalacak.Canım pek yolunda sayılmaz plasenta previa sebebiyle sürekli kanamalı bir gebelik geçiriyorum malesefiğneler ilaçlarla gebeliğim ilerliyor sen nasılsın?
Baby Turco nun yeni doğanı temiz içerikliymiş canım bende almadım ama Prema da gördüm ona güveniyorum yenidoğan denk gelirse alabilirsin dediğin gibi evde bile kullanılıyorBaby turco yorumlarına baktım da kötü kokuyo pişik yapıyo diyenler var önce 1 pk alıp denemek daha mantıklı geldi
Ben baya araştırdımKızlar, mama araştırması yapan oldu mu ? 1 kutu almak istiyorum.
Ulen bir şeyi siz bakın
" ben baya araştırdım şu şu" deyın be
Evet yüksek çıkmış muhtemelen takip ve diyet verecekKızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Ben bugün yaptırdım ama sonuçları gösteremedim . İnternette yazana göre bir saat sonundaki yüksek sanırım . 75gr olan içecekten içtim 86-244-123 çıkmış :/ son çıkan ve ilk normal duruyor anlayan var mı ya da sizinkiler kaç çıktı
Covidmişim pozitif çıktım
İki taksitli işlemin var. Birinin 2. Taksidiyle bitiyor işte. Totalde 489 olan kalan taksit borcun.Kızlar
Sözüm meclisten dışarı
Lütfen gerizekalıya anlatır gibi anlatır mısınız ?
Pembeli yerler niye öyleİki taksitli işlemin var. Birinin 2. Taksidiyle bitiyor işte. Totalde 489 olan kalan taksit borcun.
Limite gelirsek eksidesin
E bebek in son taksidi 6 mayıstaymış o ayki borç ödemende bitirmiş olacaksın.Pembeli yerler niye öyle
Kimisi yarıda kimisi tamamlanmış? Ne zaman başlıyor ödemesi?
Fal anlatır gibi anlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?