Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de kızıma 1 çay kaşığı kimyon veriyordum. Yani suyla

Aynen içgüdüsel verdım.
Bunda da gaz olursa aynı şekilde veririm.

Esra erol kullanıyormuş

Gaz korkusuna ne edelim

Gaz damlası biogaia vermişti doktor. Hiç düzenli kullanmadım.

Bende öyle daha zaman var diyorum ama bi yandanda üstünde isminin olduğu şeyleri odasında görmek istiyorum

Ben de bir karar versem kardeşim isimli tulum yaptırmak istiyor.
Ben de kapı süsü yaptırcam.
Hazırlık varsa zaten şu 1 ay içinde karar vermek lazım ya

Canım gebelikte 1. Saat tokluk 180 altında olmalı sende yüksek çıkmış doktor diyet ve yürüyüş ayrıca şeker takibi önerecektir muhtemelen.

Kızlar bunu ne olduğunu bilen var mı? Oğlumun eşyaları arasından çıktı ama hatırlamıyorum ne olduğunu

Son 3 haftada sanci ,leke olayi yaşadım simdi şükür biseu yok ama işte almayinca deliriyor
Küçük çocukla zor. Benim büyük kızım 2 yaşlarındaydı hamile kaldığımda yeni birkaç aylıkken kucağımda çarşıdan eve gelmiştik Allah koruyor valla yoksa kimse peş peşe doğuramaz.

Canım pek yolunda sayılmaz plasenta previa sebebiyle sürekli kanamalı bir gebelik geçiriyorum malesef iğneler ilaçlarla gebeliğim ilerliyor sen nasılsın?
Çok geçmiş olsun canım: Sık dişini, çoğu gitti azı kaldı. Ama insan her kanamada korkuyor yalan değil. Benim de oluyor sürekli kanamalarım. Plesenta yukarı çıktı ama miyom halen rahim ağzında. Aynı senin gibi iğne ilaç ve istirahat. Ne yapalım buna da şükür diyelim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi bu günler de geride kalacak.

Baby turco yorumlarına baktım da kötü kokuyo pişik yapıyo diyenler var önce 1 pk alıp denemek daha mantıklı geldi
Baby Turco nun yeni doğanı temiz içerikliymiş canım bende almadım ama Prema da gördüm ona güveniyorum yenidoğan denk gelirse alabilirsin dediğin gibi evde bile kullanılıyor

Kızlar, mama araştırması yapan oldu mu ? 1 kutu almak istiyorum.

Ulen bir şeyi siz bakın
" ben baya araştırdım şu şu" deyın be
Ben baya araştırdım

Şaka bir yana cidden biraz bakındım ben Hipp Combiotic alacağım eğer ihtiyaç olursa.
Doğumdan sonra ama öncesinde almam sanırım ihtiyaç olursa eşime söyledim bunu al diye tamam dedi

Evet yüksek çıkmış muhtemelen takip ve diyet verecek 198di verdi düşün 244 çıkmış, ilaç verir mi emin değilim ama diyet kesin

Pembeli yerler niye öyle
Kimisi yarıda kimisi tamamlanmış? Ne zaman başlıyor ödemesi?

Fal anlatır gibi anlattın
E bebek in son taksidi 6 mayıstaymış o ayki borç ödemende bitirmiş olacaksın.
Gittigidiyorun 2. Taksidi 4 mayısta sonra 2 taksidin kalacak temmuzda bitecek.
İkisine de bu ayki ödemende 1. Taksitleri ödedin ya da ödeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…