- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.441
E bebegı aslında 4 taksit yapmıştımE bebek in son taksidi 6 mayıstaymış o ayki borç ödemende bitirmiş olacaksın.
Gittigidiyorun 2. Taksidi 4 mayısta sonra 2 taksidin kalacak temmuzda bitecek.
İkisine de bu ayki ödemende 1. Taksitleri ödedin ya da ödeyeceksin.
Ebebek te 2 taksit yapmışssın ve birini ödemişsin. Gittigidiyorda 4 taksit yapmışşsın henüz 1 taksidini ödemişsin ödenecek üç taksidin kalmış. Bu ay (28 Mayı) her ikisinden de bir taksit daha ödediğinde ebebek taksidin kapanacak 2 tane gittigiyor taksidin kalacakPembeli yerler niye öyle
Kimisi yarıda kimisi tamamlanmış? Ne zaman başlıyor ödemesi?
Fal anlatır gibi anlattın
Seçerken yanlış seçtin belki ya da mause kullanıyorsan onun azizliği olabilir.E bebegı aslında 4 taksit yapmıştım
Neden 2 taksit olmuş ki?
Aynen canim emanetimiz allahaKüçük çocukla zor. Benim büyük kızım 2 yaşlarındaydı hamile kaldığımda yeni birkaç aylıkken kucağımda çarşıdan eve gelmiştik Allah koruyor valla yoksa kimse peş peşe doğuramaz.
Hayır her şeyi telden hallediyorum.. neyseSeçerken yanlış seçtin belki ya da mause kullanıyorsan onun azizliği olabilir.
Valla bısıler oluyor amaEbebek te 2 taksit yapmışssın ve birini ödemişsin. Gittigidiyorda 4 taksit yapmışşsın henüz 1 taksidini ödemişsin ödenecek üç taksidin kalmış. Bu ay (28 Mayı) her ikisinden de bir taksit daha ödediğinde ebebek taksidin kapanacak 2 tane gittigiyor taksidin kalacak
O bende de var yaYa benim göbek deliğim sızlıyor acıyor. Rahim mi yukari cıkıyor anlayamadım. Normal heralde diye düsunüyorum ama garip bi sızı vallahi
Kusura bakma, vaktim çok yoktu o an kısa oldu.Pembeli yerler niye öyle
Kimisi yarıda kimisi tamamlanmış? Ne zaman başlıyor ödemesi?
Fal anlatır gibi anlattın
Bugun o dedidginizi de hissettim. Sanırım önce bi tur attı içim bi hoş oldu sonra da asagiya vurmaya basladi. Lönk diye dönüyor bebe içim bi garip oluyor yahuO bende de var ya
Bi de sol bacağım da sanki soğukta kalmış sağ normal sol soğukta sanki nasıl desem çekiyor kramp gibi de değil anlayamadım. Suan bebis vajinaya 3 parmak falan yukarıda vuruyor korkuyorum rahim ağzını açacak diye o kadar yer var bu en altta sinir oldum mesaneme vuruyorpırt diye çıkacak korkuyorum
Hep depend var hasta bezi kulodu ben L aldım,üstnde bel ölçüne göre yazıyo ona göre alırsınArkadaşlar doğum sonrası kullanılan bez lohusa pedi ya da hasta bezi ismi nedir tam bilmiyorum kaç beden alınmalı olabildiğince büyük mü?
Limiti 10 bin aylık canım. YukselttırmedımKusura bakma, vaktim çok yoktu o an kısa oldu.Neyse inşallah kısa zamanda kapatırsın. Limit kalmamış ayakkabıdan çantadan
Cok geçmiş olsun çoğu gitti azı kaldı inşallahCanım pek yolunda sayılmaz plasenta previa sebebiyle sürekli kanamalı bir gebelik geçiriyorum malesefiğneler ilaçlarla gebeliğim ilerliyor sen nasılsın?
Simdi hasta bezi mi lohusa bezi mi almalıyız yoksa ikisini de mi almamız lazımHep depend var hasta bezi kulodu ben L aldım,üstnde bel ölçüne göre yazıyo ona göre alırsın
Bide lohusa bedi var onuda büyük olanı aldım,
Bnm 71ve 85 ve 76 idi sırasıylaKızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Ben bugün yaptırdım ama sonuçları gösteremedim . İnternette yazana göre bir saat sonundaki yüksek sanırım . 75gr olan içecekten içtim 86-244-123 çıkmış :/ son çıkan ve ilk normal duruyor anlayan var mı ya da sizinkiler kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?