Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
E bebegı aslında 4 taksit yapmıştım
Neden 2 taksit olmuş ki?

Pembeli yerler niye öyle
Kimisi yarıda kimisi tamamlanmış? Ne zaman başlıyor ödemesi?

Fal anlatır gibi anlattın
Ebebek te 2 taksit yapmışssın ve birini ödemişsin. Gittigidiyorda 4 taksit yapmışşsın henüz 1 taksidini ödemişsin ödenecek üç taksidin kalmış. Bu ay (28 Mayı) her ikisinden de bir taksit daha ödediğinde ebebek taksidin kapanacak 2 tane gittigiyor taksidin kalacak

Valla bısıler oluyor ama
Artık zamanla çözücem

Gerçekten gerizekalıya anlatır gibi anlatıyorsun

Ya benim göbek deliğim sızlıyor acıyor. Rahim mi yukari cıkıyor anlayamadım. Normal heralde diye düsunüyorum ama garip bi sızı vallahi

Ya benim göbek deliğim sızlıyor acıyor. Rahim mi yukari cıkıyor anlayamadım. Normal heralde diye düsunüyorum ama garip bi sızı vallahi
O bende de var ya
Bi de sol bacağım da sanki soğukta kalmış sağ normal sol soğukta sanki nasıl desem çekiyor kramp gibi de değil anlayamadım. Suan bebis vajinaya 3 parmak falan yukarıda vuruyor korkuyorum rahim ağzını açacak diye o kadar yer var bu en altta sinir oldum mesaneme vuruyor pırt diye çıkacak korkuyorum

Bugun o dedidginizi de hissettim. Sanırım önce bi tur attı içim bi hoş oldu sonra da asagiya vurmaya basladi. Lönk diye dönüyor bebe içim bi garip oluyor yahu

Arkadaşlar doğum sonrası kullanılan bez lohusa pedi ya da hasta bezi ismi nedir tam bilmiyorum kaç beden alınmalı olabildiğince büyük mü?
Hep depend var hasta bezi kulodu ben L aldım,üstnde bel ölçüne göre yazıyo ona göre alırsın
Bide lohusa bedi var onuda büyük olanı aldım,

Kusura bakma, vaktim çok yoktu o an kısa oldu. Neyse inşallah kısa zamanda kapatırsın. Limit kalmamış ayakkabıdan çantadan
Limiti 10 bin aylık canım. Yukselttırmedım

1 yerden daha almıştım taksitli, " hesabı kapat " butonuna bastım be ise yaradığını tam anlamıyla anlamak için.
Hepsini ödedi onun

Alısacagım zamanla .

Canım pek yolunda sayılmaz plasenta previa sebebiyle sürekli kanamalı bir gebelik geçiriyorum malesef iğneler ilaçlarla gebeliğim ilerliyor sen nasılsın?
Cok geçmiş olsun çoğu gitti azı kaldı inşallah
Hep depend var hasta bezi kulodu ben L aldım,üstnde bel ölçüne göre yazıyo ona göre alırsın
Bide lohusa bedi var onuda büyük olanı aldım,
Simdi hasta bezi mi lohusa bezi mi almalıyız yoksa ikisini de mi almamız lazım

Bu toz zencefili nasıl tüketebilirim gençler ?
Yatarken gıcık tutuyor sürekli öksürüyorum

Depend iyi oluyor hasta bezi aç kapa yapıştırıcı kısmı sıkıntı oluyor bence bi de kötü hissettiriyor depend kilot bez gibi tam sarıyor iyi oluyor

Sabah öğürme geliyor öyle olunca alttan yeni tuvaletimi yapmış olsam bile kaçıyor bazen

Bnm 71ve 85 ve 76 idi sırasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…