Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cok geçmiş olsun çoğu gitti azı kaldı inşallah

Simdi hasta bezi mi lohusa bezi mi almalıyız yoksa ikisini de mi almamız lazım

Depend olandan direk 1 paket alabilirsin bence. İhtiyaç olursa 2.paket alınır doğumdan sonra . Üstünde bedenleri yaziyor L beden (42-50) yazıyordu sanırım. L beden aldım

Bu toz zencefili nasıl tüketebilirim gençler ?
Yatarken gıcık tutuyor sürekli öksürüyorum
Canım ben bal zencefil limon zeytinyağı böyle bir karışım yaptım gidip gelip kaşıkladım hastayken hala biraz var ara ara kızıma da veriyorum kendim de yiyorum.

I ipana geçmiş olsun, test versem ben de pozitif çıkabilirim ama inşallah değilimdir
Canım tedbir alabilmek adına bilmekte fayda var. İhmal etme bence. Toz zencefil tarzı ürünleri genellikle yoğurda karıştırıp tüketiyor insanlar. Ben hiç denemedim

Canım pek yolunda sayılmaz plasenta previa sebebiyle sürekli kanamalı bir gebelik geçiriyorum malesef iğneler ilaçlarla gebeliğim ilerliyor sen nasılsın?
Az kaldı, inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız hepimiz. Çok geçmiş olsun

Cok geçmiş olsun çoğu gitti azı kaldı inşallah

Simdi hasta bezi mi lohusa bezi mi almalıyız yoksa ikisini de mi almamız lazım
Ben ikisinide bir kullanıcam çok gelirse tabi, dependin içine lohuse pedini takarım eğer dediim gibi çok gelirse, gelmesse lohusa pedini kullanmamam, kanamam azalınca onu normal ped gibi kullnaırım

Bu arada bu eşi yani plesanta asagıda olmasi ne zamana kadar düzelebilir yani ne zamana kadar yukari cıkabilir ki?
Plesanta aşağıda olması bebeğin aşağı veya yukarda olmasıyl alakası olmuyo, benimde aşağıda plesanta hemde göbeğimin önüne konumlanmış , ama bebek bazen göğüsümün altında bazen kasığımın orda dönüp duruyo heppp içerde
28-32 haftalarda yukarı çıkar diyolar, eğer çıkmassa normal doğum olamassın sezeryanla alınıyomuş

Arkadaşlar ,
Enfeksiyonum var fakat doktorum “dazla olması lazım bu bişeyi ifade etmez bol su” diyor …
Fakat benim yeşil akıntım bitmek bilmiyor , kokusuz ve pütürlü ..
Artık ne yapmam geektiğini şaşırdım , korkuyorum bebeğe bişey olucak diye ..

Bu durumu yaşayan var mı ?
yildizsavascisi en son tahlil sonucu gösterecektin yanlış hatırlamıyorsam ?

Cok can skıcı bişey degil sanırım. Hoş Allah a emanet sonuçta can sıksak da faydası olmayacaktır artık bunun bilincine vardım benim gobüş de asağıya dogru gibi geliyordu ama dedigin gibiyse onunla alakalı degil demekki. Acaba plesanta asagida bebis de asagida mi ondan mı böyle hareketler asagida diyordum. Daha 2 ile 4 haftam var o zaman. Suan 26 dayim. Insallah cikar yukari. Vajinal dogum istiyorum ya bakalım nasipse inşallah

Benim hamilelik başından beri enfeksiyonum var hep. Benim doktorumda aynısını söylüyor.
Tehlikeli bir şey olsa doktor ona göre ilaç tedavisi başlar kendine sıkıntı yapma bence boşuna

Keçi sütlü olandan almayı dusunuyorum.
Yanı sürekli kullanım için değil ama özellikle geceleri vermeyi dusunuyorum 1 kere
Gece mama verme olayında şöyle bir sıkıntı olabiliyor, not düşeyim mamalar anne sütüne göre daha çok reflü yapıyor. Gece verince bebeğin ağzına su geliyor, yok akciğerine kaçtıydı yok kulağına gittiydi derken alt solunum yolu ve kulak iltihaplarına sebep olabiliyor. Bu durum gece yatmadan önce süt içen çocuklarda da geçerli. Hani el kadar bebeniz durup durup böyle enfeksiyonlar geçirirse gece beslenmelerinizi gözden geçirin mutlaka. Aylarca antibiyotik banyosu yaptıktan sonra bir doktor bizi bu konuda uyardı ve gece mamayı kesmek bizi baya rahatlattı.
Kızlar bunu ne olduğunu bilen var mı? Oğlumun eşyaları arasından çıktı ama hatırlamıyorum ne olduğunu
Eki Görüntüle 3043199
Voleybol dizliklerim geldi aklıma. Emekleme dizliği bence

Herkes gogsune tekme yedigini soylemis demekki bebeklerin cogu bas assa duruyor dun doktorum banada basinin kasiklarimda ayaklarinin migdem tarafinda oldugunu soyledi

kızlar bebek odası alanlar foto paylaşabilir mi nasıl yaptınız merak ediyoruz :) birde neleri aldınız neleri almadınız.
Ben beğenmedim baya gezdik eşimle ama bir türlü içime sinmedi. Beğendiğim modelleri yaptırma amacıyla bir mimarla görüştüm gelip ölçü aldılar şimdi çizim vs ile ilgileniyorlar. Fiyat çıkaracaklar eğer çok yüksek olmazsa yaptıracağım inşallah.
Foto da yollarım mutlaka ama instagramda “nanubedtime.tr” ve “nanurooms” var bir de “threemoms” ben oralarda çok beğendim bi kaç modeli. Bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…