- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.461
Boyutunu fotoğraftan kestiremedim ama şey olabilir mi, bebeklere emeklerken dizlerine geçirilen şeylerdenKızlar bunu ne olduğunu bilen var mı? Oğlumun eşyaları arasından çıktı ama hatırlamıyorum ne olduğunu
Eki Görüntüle 3043199
Cok geçmiş olsun çoğu gitti azı kaldı inşallah
Simdi hasta bezi mi lohusa bezi mi almalıyız yoksa ikisini de mi almamız lazım
Canım ben bal zencefil limon zeytinyağı böyle bir karışım yaptım gidip gelip kaşıkladım hastayken hala biraz var ara ara kızıma da veriyorum kendim de yiyorum.Bu toz zencefili nasıl tüketebilirim gençler ?
Yatarken gıcık tutuyor sürekli öksürüyorum
Çörek otu bal limon zencefl karıştır bi kapta her sabah aksam bir kaşık :)Bu toz zencefili nasıl tüketebilirim gençler ?
Yatarken gıcık tutuyor sürekli öksürüyorum
Canım tedbir alabilmek adına bilmekte fayda var. İhmal etme bence. Toz zencefil tarzı ürünleri genellikle yoğurda karıştırıp tüketiyor insanlar. Ben hiç denemedim
Yanlış mı seçtin acabaE bebegı aslında 4 taksit yapmıştım
Neden 2 taksit olmuş ki?
Çoktan çıkmıştır benim neredeyse göğüs altıma vuruyor. Bebek oralardadır geriliyordur.Ya benim göbek deliğim sızlıyor acıyor. Rahim mi yukari cıkıyor anlayamadım. Normal heralde diye düsunüyorum ama garip bi sızı vallahi
Az kaldı, inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız hepimiz. Çok geçmiş olsunCanım pek yolunda sayılmaz plasenta previa sebebiyle sürekli kanamalı bir gebelik geçiriyorum malesefiğneler ilaçlarla gebeliğim ilerliyor sen nasılsın?
Benimkinin plesanta asagidaymis. O kadar gögüs altimda hissetmedim hiç. En fazla göbek deligimin civarinda veya biraz belki üstünde hissettim. Ama inşallah cikiyordur yukarı.Çoktan çıkmıştır benim neredeyse göğüs altıma vuruyor. Bebek oralardadır geriliyordur.
Ben ikisinide bir kullanıcam çok gelirse tabi, dependin içine lohuse pedini takarım eğer dediim gibi çok gelirse, gelmesse lohusa pedini kullanmamam, kanamam azalınca onu normal ped gibi kullnaırımCok geçmiş olsun çoğu gitti azı kaldı inşallah
Simdi hasta bezi mi lohusa bezi mi almalıyız yoksa ikisini de mi almamız lazım
Plesanta aşağıda olması bebeğin aşağı veya yukarda olmasıyl alakası olmuyo, benimde aşağıda plesanta hemde göbeğimin önüne konumlanmış , ama bebek bazen göğüsümün altında bazen kasığımın orda dönüp duruyo heppp içerdeBu arada bu eşi yani plesanta asagıda olmasi ne zamana kadar düzelebilir yani ne zamana kadar yukari cıkabilir ki?
Cok can skıcı bişey degil sanırım. Hoş Allah a emanet sonuçta can sıksak da faydası olmayacaktır artık bunun bilincine vardımPlesanta aşağıda olması bebeğin aşağı veya yukarda olmasıyl alakası olmuyo, benimde aşağıda plesanta hemde göbeğimin önüne konumlanmış , ama bebek bazen göğüsümün altında bazen kasığımın orda dönüp duruyo heppp içerde
28-32 haftalarda yukarı çıkar diyolar, eğer çıkmassa normal doğum olamassın sezeryanla alınıyomuş
Benim hamilelik başından beri enfeksiyonum var hep. Benim doktorumda aynısını söylüyor.Arkadaşlar ,
Enfeksiyonum var fakat doktorum “dazla olması lazım bu bişeyi ifade etmez bol su” diyor …
Fakat benim yeşil akıntım bitmek bilmiyor , kokusuz ve pütürlü ..
Artık ne yapmam geektiğini şaşırdım , korkuyorum bebeğe bişey olucak diye ..
Bu durumu yaşayan var mı ?
yildizsavascisi en son tahlil sonucu gösterecektin yanlış hatırlamıyorsam ?
Gece mama verme olayında şöyle bir sıkıntı olabiliyor, not düşeyimKeçi sütlü olandan almayı dusunuyorum.
Yanı sürekli kullanım için değil ama özellikle geceleri vermeyi dusunuyorum 1 kere
Voleybol dizliklerim geldi aklıma. Emekleme dizliği benceKızlar bunu ne olduğunu bilen var mı? Oğlumun eşyaları arasından çıktı ama hatırlamıyorum ne olduğunu
Eki Görüntüle 3043199
140 sınır gözüküyor ama bilgim yok vallahi150 sınır biliyom ben
Ben beğenmedim baya gezdik eşimle ama bir türlü içime sinmedi. Beğendiğim modelleri yaptırma amacıyla bir mimarla görüştüm gelip ölçü aldılar şimdi çizim vs ile ilgileniyorlar. Fiyat çıkaracaklar eğer çok yüksek olmazsa yaptıracağım inşallah.kızlar bebek odası alanlar foto paylaşabilir mi nasıl yaptınız merak ediyoruz :) birde neleri aldınız neleri almadınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?