Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
allahdan bebeği etkileyen bir durum değil Aynen çıkar belkide yuksrıda istediğin gibi bir doğum gerçekleştirirsin, doktor kontrollerden söyler çıkıp çıkmadığını

ürolojiye gittin mi?

Canım tedbir alabilmek adına bilmekte fayda var. İhmal etme bence. Toz zencefil tarzı ürünleri genellikle yoğurda karıştırıp tüketiyor insanlar. Ben hiç denemedim
Çok geçmiş olsun hafif bir sekilde atlatırsın insaallah. Sanki Amerika planınız vardı. Ertelenmiş mi oldu?

Geçmiş olsun.
Benim crp üç haftadır 6 civarı.
Hamilelikte crp bazen yukselebiliyormus ama enfeksiyon da olabilirmiş. Yani rahatsızlık durumuna da bağlı. Bir de önemli değil ama takip edelim dedi, diğeri önlem amaçlı antibiyotik başlamak istedi. Ben takipteyim. Sizi de en iyi doktorunuz yorumlar.

Birer kaşık mı olacak, yapayım ya ilaç kullanmak istemiyorum
Aslında göz kararı yapıyorum ben
Şu standart cam kapaklı kahvaltılıklardaki bala 2 silme tatlı kaşığı zencefil ve bal yeterli olur. Limonu ben kaşığıma alınca bir iki damla damlatıyorum

Geçen hafta bende de oldu aşırı kasik ağrısı 2 gün sürü sonra geçti. Ama tabi herkesin durumu farklı. Bir şey diyemem ki. Doktora gitmen en doğrusu.
Doktor hastahanede yatmami soyledi. Serviksde kisalma var dedi. Suyum geliyo az az. Korkuyorum bebeyime bir dey olur diye. Bebeyin durumu iyi. Suyu bol. Ama azda olsa geliyor suyu. Boyle durumda ne yapilir bilmiyorum. Yatiyorum bir tek tuvalete gidiyorum o kadar

Depend iyi oluyor hasta bezi aç kapa yapıştırıcı kısmı sıkıntı oluyor bence bi de kötü hissettiriyor depend kilot bez gibi tam sarıyor iyi oluyor
O zaman ben de depend alayım bu depend dediğin lohusa pedi galiba teşekkürler
Depend olandan direk 1 paket alabilirsin bence. İhtiyaç olursa 2.paket alınır doğumdan sonra . Üstünde bedenleri yaziyor L beden (42-50) yazıyordu sanırım. L beden aldım
Bilerek büyük alsam yine de olur deki bacak arasından sızıntı yapar mı acaba bol aldım diye bacak kısmı da lastikli mi ki
Ben ikisinide bir kullanıcam çok gelirse tabi, dependin içine lohuse pedini takarım eğer dediim gibi çok gelirse, gelmesse lohusa pedini kullanmamam, kanamam azalınca onu normal ped gibi kullnaırım
Hmm anladim canim bakalım o an ki durumu göre o zaman ben bir paket depend alayım baktım çok geliyor esim gidip hasta bezi alir zaten marketlerde bile var kolay bulunan bir şey
Canım benim crp 6 lökosit 14 çıktı bi ama dr bunlar ciddi artış değil bol su dedi .
Herkes gogsune tekme yedigini soylemis demekki bebeklerin cogu bas assa duruyor dun doktorum banada basinin kasiklarimda ayaklarinin migdem tarafinda oldugunu soyledi
Ben yemiyorum hiç yukarıda bi sey hissetmedim hep asagida
Kızlar siz magnezyum ve kalsiyum olarak ne kullanıyorsunuz dr ne yazdı?
Magnorm ( suda eriyen )
Newcal D3 , kalsiyum ( suda eriyen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…