- 23 Ekim 2018
- 16.304
- 37.712
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.481
Miktarı nasıl ayarladın canım ben de yapayımCanım ben bal zencefil limon zeytinyağı böyle bir karışım yaptım gidip gelip kaşıkladım hastayken hala biraz var ara ara kızıma da veriyorum kendim de yiyorum.
allahdan bebeği etkileyen bir durum değilCok can skıcı bişey degil sanırım. Hoş Allah a emanet sonuçta can sıksak da faydası olmayacaktır artık bunun bilincine vardımbenim gobüş de asağıya dogru gibi geliyordu ama dedigin gibiyse onunla alakalı degil demekki. Acaba plesanta asagida bebis de asagida mi ondan mı böyle hareketler asagida diyordum. Daha 2 ile 4 haftam var o zaman. Suan 26 dayim. Insallah cikar yukari. Vajinal dogum istiyorum ya bakalım nasipse inşallah
Birer kaşık mı olacak, yapayım ya ilaç kullanmak istemiyorumÇörek otu bal limon zencefl karıştır bi kapta her sabah aksam bir kaşık :)
Geçmezse gideceğimCanım tedbir alabilmek adına bilmekte fayda var. İhmal etme bence. Toz zencefil tarzı ürünleri genellikle yoğurda karıştırıp tüketiyor insanlar. Ben hiç denemedim
ürolojiye gittin mi?Arkadaşlar ,
Enfeksiyonum var fakat doktorum “dazla olması lazım bu bişeyi ifade etmez bol su” diyor …
Fakat benim yeşil akıntım bitmek bilmiyor , kokusuz ve pütürlü ..
Artık ne yapmam geektiğini şaşırdım , korkuyorum bebeğe bişey olucak diye ..
Bu durumu yaşayan var mı ?
yildizsavascisi en son tahlil sonucu gösterecektin yanlış hatırlamıyorsam ?
Gecmis olsun bebeğim ne cektin bu bogaz engesiyonlarindanGeçmezse gideceğim
Çok geçmiş olsun hafif bir sekilde atlatırsın insaallah. Sanki Amerika planınız vardı. Ertelenmiş mi oldu?Canım tedbir alabilmek adına bilmekte fayda var. İhmal etme bence. Toz zencefil tarzı ürünleri genellikle yoğurda karıştırıp tüketiyor insanlar. Ben hiç denemedim
Benimde kontrol günüm ve ccoookkk heyecanlıyım 11.30 randevumGünaydınnnn
Bugün kontrol günü umarim hersey yolundadir
Enfeksiyon bölümüne gittim oda antibiyotik vermişti geçmedi ..ürolojiye gittin mi?
Sorma ya geçmek bilmedi bu seneGecmis olsun bebeğim ne cektin bu bogaz engesiyonlarindan
Geçmiş olsun.Selam kızlar, ben birlaç gündür çok hastayım. Ateş, öksürük, halsizlik, hapşırık vs
Covid olduğumu tahmin ediyorum bugün test verdim yarın çıkarmış.
evimin yakınındaki bir hastaneye dahiliye doktoruna gittim. O kadar güçsüzüm ki kendi doktoruma gidemedim.
Crp referans : 0-5 benimki : 14,77
Sedimantasyn referans : 0-20 benimki : 37
Bir de demir düşük çıkmış. Kabız oluyorum diye demir hapını kestik 2 ay önce.
Belli ki bir enfeksiyon var ve çok korkuyorum. D-dimer ve covid test sonucum da çıkınca doktoruma ileteceğim.
Çok iştahsızım. 26. Haftadayım. Birkaç günde 3 kg vermişim. Boğazımdan hiçbirşey geçmiyor. Dua edin bebeğime birşey olmasın.
Rutin enfeksiyon testi yaptıran veya hastalandığında crp, sedimentasyınu yükselip sonra normale dönen var mı
Aslında göz kararı yapıyorum benBirer kaşık mı olacak, yapayım ya ilaç kullanmak istemiyorum
idrar kültürü yaptı mı pekiEnfeksiyon bölümüne gittim oda antibiyotik vermişti geçmedi ..
Doktor hastahanede yatmami soyledi. Serviksde kisalma var dedi. Suyum geliyo az az. Korkuyorum bebeyime bir dey olur diye. Bebeyin durumu iyi. Suyu bol. Ama azda olsa geliyor suyu. Boyle durumda ne yapilir bilmiyorum. Yatiyorum bir tek tuvalete gidiyorum o kadarGeçen hafta bende de oldu aşırı kasik ağrısı 2 gün sürü sonra geçti. Ama tabi herkesin durumu farklı. Bir şey diyemem ki. Doktora gitmen en doğrusu.
O zaman ben de depend alayım bu depend dediğin lohusa pedi galiba teşekkürlerDepend iyi oluyor hasta bezi aç kapa yapıştırıcı kısmı sıkıntı oluyor bence bi de kötü hissettiriyor depend kilot bez gibi tam sarıyor iyi oluyor
Bilerek büyük alsam yine de olur deki bacak arasından sızıntı yapar mı acaba bol aldım diye bacak kısmı da lastikli mi kiDepend olandan direk 1 paket alabilirsin bence. İhtiyaç olursa 2.paket alınır doğumdan sonra . Üstünde bedenleri yaziyor L beden (42-50) yazıyordu sanırım. L beden aldım
Hmm anladim canim bakalım o an ki durumu göre o zaman ben bir paket depend alayım baktım çok geliyor esim gidip hasta bezi alir zaten marketlerde bile var kolay bulunan bir şeyBen ikisinide bir kullanıcam çok gelirse tabi, dependin içine lohuse pedini takarım eğer dediim gibi çok gelirse, gelmesse lohusa pedini kullanmamam, kanamam azalınca onu normal ped gibi kullnaırım
Canım benim crp 6 lökosit 14 çıktı bi ama dr bunlar ciddi artış değil bol su dedi .Arkadaşlar ,
Enfeksiyonum var fakat doktorum “dazla olması lazım bu bişeyi ifade etmez bol su” diyor …
Fakat benim yeşil akıntım bitmek bilmiyor , kokusuz ve pütürlü ..
Artık ne yapmam geektiğini şaşırdım , korkuyorum bebeğe bişey olucak diye ..
Bu durumu yaşayan var mı ?
yildizsavascisi en son tahlil sonucu gösterecektin yanlış hatırlamıyorsam ?
Ben yemiyorum hiç yukarıda bi sey hissetmedim hep asagidaHerkes gogsune tekme yedigini soylemis demekki bebeklerin cogu bas assa duruyor dun doktorum banada basinin kasiklarimda ayaklarinin migdem tarafinda oldugunu soyledi
Magnorm ( suda eriyen )Kızlar siz magnezyum ve kalsiyum olarak ne kullanıyorsunuz dr ne yazdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?