Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cok geçmiş olsun kaç haftaliksin?

magnorm 365 mi

Kizlar kecen gun yazmisdim. Agrilar var diye. Gece tuvalete gitdikde bacagimnan asagi iki damla akti. Acile gitdim. Serviksde kisalma var. Suyum gelmis. Hala az az devam ediyor. Hastahanedeyim yatiyorum. Ne olacaq bilmiyorum.dojtor kesin bir sey soylemedi. Tikis atariz dedi ama suyun geldiyi ici atamiyoruz diyor

Yat dinlen stres yapma wc dışında kalkma kaç haftalıksın?

Tesekkur ederim canim.25 hafta 1gun
Rabbim kucağına almayı nasip etmesin benimde bacaklarımdan akan su geliyo dilimde tüy bitti bi sızma var mi diye çünkü benim suyum sınırın altından bak senin en azından suyun da sorun yok buna rağmen bana amniyosentez değildir deyip yolluyorlar test yapmadılar hic Allah a emanet gidiyorum bir bebek kaybım var inşallah bu ihmalkar halleri bana patlamaz bakalım senin nasıl anlaşıldı su olduğu , akıntı değil su olduğunu anlamak için bir test yaptılar mı??

Hayir canim test yapmadilar. Doktor bebyin suyu oldugun soyledi.yarin bir daha bakacaklar. Allah yardimcin olsun seninde. Insallah bebeyini sag salim kucagina alirsin. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasib etsin. Insallah hic bir sey olmaz meleklerimize

Sorma ya geçmek bilmedi bu sene
Benim büyük oğlan anaokuluna gidiyor ben de okuldayım. Geçen sene de hiç evden çıkmayınca kaçınılmaz bi süreç yaşadık bu sene
Buda son olur inşallah , havalarda ısınıyor bidaha yaşamazsın umarım

Miktarı nasıl ayarladın canım ben de yapayım
Bal ve zeytin yağını birer yemek kaşığı koydum zencefil çok olur diye onu tatlı kaşığıyla, limon 1 tane.
Güzel oluyo cidden kızım çok sevmemişti ama artık oda alıştı bence güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…