- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.501
Cok geçmiş olsun kaç haftaliksin?Doktor hastahanede yatmami soyledi. Serviksde kisalma var dedi. Suyum geliyo az az. Korkuyorum bebeyime bir dey olur diye. Bebeyin durumu iyi. Suyu bol. Ama azda olsa geliyor suyu. Boyle durumda ne yapilir bilmiyorum. Yatiyorum bir tek tuvalete gidiyorum o kadar
magnorm 365 miO zaman ben de depend alayım bu depend dediğin lohusa pedi galiba teşekkürler
Bilerek büyük alsam yine de olur deki bacak arasından sızıntı yapar mı acaba bol aldım diye bacak kısmı da lastikli mi ki
Hmm anladim canim bakalım o an ki durumu göre o zaman ben bir paket depend alayım baktım çok geliyor esim gidip hasta bezi alir zaten marketlerde bile var kolay bulunan bir şey
Canım benim crp 6 lökosit 14 çıktı bi ama dr bunlar ciddi artış değil bol su dedi .
Ben yemiyorum hiç yukarıda bi sey hissetmedim hep asagida
Magnorm ( suda eriyen )
Newcal D3 , kalsiyum ( suda eriyen)
Evet canımmagnorm 365 mi
Yat dinlen stres yapma wc dışında kalkma kaç haftalıksın?Doktor hastahanede yatmami soyledi. Serviksde kisalma var dedi. Suyum geliyo az az. Korkuyorum bebeyime bir dey olur diye. Bebeyin durumu iyi. Suyu bol. Ama azda olsa geliyor suyu. Boyle durumda ne yapilir bilmiyorum. Yatiyorum bir tek tuvalete gidiyorum o kadar
Tesekkur ederim canim.25 hafta 1gunCok geçmiş olsun kaç haftaliksin?
Tamam canım aynısı bana da verildi de emin olamadım sorayım dedim :)Evet canım
25 hafta 1gunCok geçmiş olsun kaç haftaliksin?
Rabbim kucağına almayı nasip etmesin benimde bacaklarımdan akan su geliyo dilimde tüy bitti bi sızma var mi diye çünkü benim suyum sınırın altından bak senin en azından suyun da sorun yok buna rağmen bana amniyosentez değildir deyip yolluyorlar test yapmadılar hic Allah a emanet gidiyorum bir bebek kaybım var inşallah bu ihmalkar halleri bana patlamaz bakalım senin nasıl anlaşıldı su olduğu , akıntı değil su olduğunu anlamak için bir test yaptılar mı??Tesekkur ederim canim.25 hafta 1gun
25hafta 1gunYat dinlen stres yapma wc dışında kalkma kaç haftalıksın?
Kızlar siz magnezyum ve kalsiyum olarak ne kullanıyorsunuz dr ne yazdı?
Hayir canim test yapmadilar. Doktor bebyin suyu oldugun soyledi.yarin bir daha bakacaklar. Allah yardimcin olsun seninde. Insallah bebeyini sag salim kucagina alirsin. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasib etsin. Insallah hic bir sey olmaz meleklerimizeRabbim kucağına almayı nasip etmesin benimde bacaklarımdan akan su geliyo dilimde tüy bitti bi sızma var mi diye çünkü benim suyum sınırın altından bak senin en azından suyun da sorun yok buna rağmen bana amniyosentez değildir deyip yolluyorlar test yapmadılar hic Allah a emanet gidiyorum bir bebek kaybım var inşallah bu ihmalkar halleri bana patlamaz bakalım senin nasıl anlaşıldı su olduğu , akıntı değil su olduğunu anlamak için bir test yaptılar mı??
Şu an hastanedesin dimi burda bir arkadaşınkini de hastanede kontrol altına alıp taburcu ettiler25hafta 1gun
Ben geldim bekliyorumBenimde kontrol günüm ve ccoookkk heyecanlıyım 11.30 randevum
Bir zamanım yokcalcıday d3 bana da verdi nasıl içiyosun kahvaltıdan sonra mı canım 2 saat arayla iç dedi daha başlamadım
Buda son olur inşallah , havalarda ısınıyor bidaha yaşamazsın umarımSorma ya geçmek bilmedi bu sene
Benim büyük oğlan anaokuluna gidiyor ben de okuldayım. Geçen sene de hiç evden çıkmayınca kaçınılmaz bi süreç yaşadık bu sene
Tamam canım ben de başlayım bugün içmeyeBir zamanım yok
Kafama gore takılıyorum. İkisi de tok karına içiliyor
Eve gider gitmez yapacağım teşekkür ederimAslında göz kararı yapıyorum ben
Şu standart cam kapaklı kahvaltılıklardaki bala 2 silme tatlı kaşığı zencefil ve bal yeterli olur. Limonu ben kaşığıma alınca bir iki damla damlatıyorum
Bal ve zeytin yağını birer yemek kaşığı koydum zencefil çok olur diye onu tatlı kaşığıyla, limon 1 tane.Miktarı nasıl ayarladın canım ben de yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?