Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Herkes gogsune tekme yedigini soylemis demekki bebeklerin cogu bas assa duruyor dun doktorum banada basinin kasiklarimda ayaklarinin migdem tarafinda oldugunu soyledi
Bebeğin en rahat olduğu pozisyon oymuş ve ayrıca doğum pozisyonuda o son zamanlar o şekilde olmayan anneler öyle olsun diye dua edecek

Bebeğin en rahat olduğu pozisyon oymuş ve ayrıca doğum pozisyonuda o son zamanlar o şekilde olmayan anneler öyle olsun diye dua edecek
Tek sorun artik ayaklari cok batiyor resmen dokundugumda hissediyorum ozellikle aksamlari karnimin yan tarafina dayiyor elime misket gibi 3-5 tane sey geliyor biz parmak olarak adlandirdik onladri cok can yakici

Kızlar e bebekten alabildiğiniz kadar kıyafet alın. Cunku fiyat olarak çok komik rakamlar :)
Şu triko tulum 37 ₺
Kot gömlek 35 lcw den bile 150 ₺ den aşağı alınacağını sanmıyorum.

Eklentiler

• 20220408_103253.webp
    121,2 KB · Görüntüleme: 103
  • 20220408_103157.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 20220408_103109.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 93
  • 20220408_103102.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 91
  • 20220408_103022.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 104
canım benim bir defalık iyi bir profesöre gitsen derdini anlatıp belki daha iyi bir çözüm bulursun ya da tavsiye edilen iyi bir doktora ,, bence de bir şey yoktur ama insanın içi rahat etmiyor yine de bak sızıntısı olan bir arkadaş yazmış onuda okuduktan sonra insan tereddütte kalıyor bazı doktorlar ihmal demeyeyim ama bazı şeyleri anne adaylarının büyüttüğünü düşünüyor ama bazen altında gerçekten büyük sorunlar çıkabiliyor

Kızlar e bebekten alabildiğiniz kadar kıyafet alın. Cunku fiyat olarak çok komik rakamlar :)
Şu triko tulum 37 ₺
Kot gömlek 35 lcw den bile 150 ₺ den aşağı alınacağını sanmıyorum.
canım internetten mi aldın yoksa mağazadan mı ?? güle güle giyinsin, kullansın inşallah kuzucuk

Tek sorun artik ayaklari cok batiyor resmen dokundugumda hissediyorum ozellikle aksamlari karnimin yan tarafina dayiyor elime misket gibi 3-5 tane sey geliyor biz parmak olarak adlandirdik onladri cok can yakici
Çok rahatsız edici olabiliyor bazen
Midemizi ağzımıza getiren o ayaklar

Teşekkür ederim
Evet onu da yapayım
Okulda olunca iyileşemedim ama ara tatilde geçer inşallah
Geçer canim. Ben de ilk zamanlar hasta olmuştum. Bilemiyorum belki de koronaydım ama ben doktora gitmedim. İlaçta kullanmadım. Bolca limonlu su, zencefılllı
Zerdecallı bitki çayı içtim
Geçti.

Ve d vitamini cok önemli
C vitamini de öyle.

Canım başka doktora gittin mi ? Başka hastaneye? Lütfen git, ihmal durumları maalesef olabiliyor, sen tedbiri elden bırakma

Kizlar kontrolden çıktım, malesef suyum fazlalasmis seker yuklemesi yaptircam mecbur

Ama bebegim iyiydi maşallah 1.075 kg 36 cm olmus
Rahme baskısı devam ediyor dikkat etmeye devam et dedi progestreona devam edicem işte umarim hersey yoluna girer

Eklentiler

• 20220408_111731.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 85
  • 20220408_111750.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…