- 23 Ekim 2018
- 16.304
- 37.712
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.521
İnşallah cnm sağolBuda son olur inşallah , havalarda ısınıyor bidaha yaşamazsın umarım
İnş güzel geçer, sonuçları bizimlede paylaşır mısıınızGünaydınnnn
Bugün kontrol günü umarim hersey yolundadir
Ekran fotosu aldım teşekkür yapacağım bunu daBal ve zeytin yağını birer yemek kaşığı koydum zencefil çok olur diye onu tatlı kaşığıyla, limon 1 tane.
Güzel oluyo cidden kızım çok sevmemişti ama artık oda alıştıbence güzel
Hadi bakalım güzel olsun her şey :) çıkışta rapor ver buraya daGünaydınnnn
Bugün kontrol günü umarim hersey yolundadir
Geçmiş olsun canım boğaz için sık sık elma sirkeli suyla gargara yaparak o bölgeyi temiz tut daha çabuk iyileşirEkran fotosu aldım teşekkür yapacağım bunu da
Bebeğin en rahat olduğu pozisyon oymuş ve ayrıca doğum pozisyonuda o son zamanlar o şekilde olmayan anneler öyle olsun diye dua edecekHerkes gogsune tekme yedigini soylemis demekki bebeklerin cogu bas assa duruyor dun doktorum banada basinin kasiklarimda ayaklarinin migdem tarafinda oldugunu soyledi
Tek sorun artik ayaklari cok batiyor resmen dokundugumda hissediyorum ozellikle aksamlari karnimin yan tarafina dayiyor elime misket gibi 3-5 tane sey geliyor biz parmak olarak adlandirdik onladriBebeğin en rahat olduğu pozisyon oymuş ve ayrıca doğum pozisyonuda o son zamanlar o şekilde olmayan anneler öyle olsun diye dua edecek
2 silme tatlı kaşığı çörek otı ve zencefil diyecektimEve gider gitmez yapacağım teşekkür ederim
canım benim bir defalık iyi bir profesöre gitsen derdini anlatıp belki daha iyi bir çözüm bulursun ya da tavsiye edilen iyi bir doktora ,, bence de bir şey yoktur ama insanın içi rahat etmiyor yine de bak sızıntısı olan bir arkadaş yazmış onuda okuduktan sonra insan tereddütte kalıyor bazı doktorlar ihmal demeyeyim ama bazı şeyleri anne adaylarının büyüttüğünü düşünüyor ama bazen altında gerçekten büyük sorunlar çıkabiliyorRabbim kucağına almayı nasip etmesin benimde bacaklarımdan akan su geliyo dilimde tüy bitti bi sızma var mi diye çünkü benim suyum sınırın altından bak senin en azından suyun da sorun yok buna rağmen bana amniyosentez değildir deyip yolluyorlar test yapmadılar hic Allah a emanet gidiyorum bir bebek kaybım var inşallah bu ihmalkar halleri bana patlamaz bakalım senin nasıl anlaşıldı su olduğu , akıntı değil su olduğunu anlamak için bir test yaptılar mı??
canım internetten mi aldın yoksa mağazadan mı ?? güle güle giyinsin, kullansın inşallah kuzucukKızlar e bebekten alabildiğiniz kadar kıyafet alın. Cunku fiyat olarak çok komik rakamlar :)
Şu triko tulum 37 ₺
Kot gömlek 35lcw den bile 150 ₺ den aşağı alınacağını sanmıyorum.
Netten alıyorum . Ve genelde biraz büyük alıyorum. İlkinden tecrübeliyim artıkcanım internetten mi aldın yoksa mağazadan mı ?? güle güle giyinsin, kullansın inşallah kuzucuk
Elma sirkesi içiyorum 2-3 gündür inşallah işe yararGeçmiş olsun canım boğaz için sık sık elma sirkeli suyla gargara yaparak o bölgeyi temiz tut daha çabuk iyileşir
Boğaz icin ise yarıyor baya .Elma sirkesi içiyorum 2-3 gündür inşallah işe yarar
Çok rahatsız edici olabiliyor bazenTek sorun artik ayaklari cok batiyor resmen dokundugumda hissediyorum ozellikle aksamlari karnimin yan tarafina dayiyor elime misket gibi 3-5 tane sey geliyor biz parmak olarak adlandirdik onladricok can yakici
Teşekkür ederimBoğaz icin ise yarıyor baya .
Limonlu su da iç. Hatta suyunu hep limonlu içmeye çalış. Cok az sıkarsın limonu.
Geçmiş olsun ❤
Geçer canim. Ben de ilk zamanlar hasta olmuştum. Bilemiyorum belki de koronaydım ama ben doktora gitmedim. İlaçta kullanmadım. Bolca limonlu su, zencefılllıTeşekkür ederim
Evet onu da yapayım
Okulda olunca iyileşemedim ama ara tatilde geçer inşallah
Ahhh sag salim bi gelsinler de yiyelim o ayakalrini artikÇok rahatsız edici olabiliyor bazen
Midemizi ağzımıza getiren o ayaklar
Rabbim kucağına almayı nasip etmesin benimde bacaklarımdan akan su geliyo dilimde tüy bitti bi sızma var mi diye çünkü benim suyum sınırın altından bak senin en azından suyun da sorun yok buna rağmen bana amniyosentez değildir deyip yolluyorlar test yapmadılar hic Allah a emanet gidiyorum bir bebek kaybım var inşallah bu ihmalkar halleri bana patlamaz bakalım senin nasıl anlaşıldı su olduğu , akıntı değil su olduğunu anlamak için bir test yaptılar mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?