Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebişine maşallah
Sen de dikkat et kendine, ben de haftaya yaptıracağım şeker yüklemesini inşallah çıkmaz

Şeker yüklemesi yapılınca su fazlalığı düzeliyor mu yanı?
Suyun fazla olmasının nedeni neymiş?

Maşallah büyüyorlar elbette .artık 1 hafta ara bile cok fark olacak

Canım başka doktora gittin mi ? Başka hastaneye? Lütfen git, ihmal durumları maalesef olabiliyor, sen tedbiri elden bırakma
Ya şehir hastanesi perinatoloji ye gittim ama amniyo değildir diyorlar hep. Üniversite hastaneleri belirli bi hafta sonrası kabul etmiyormuş aradim öyle dediler ama perinatoloji ye gidebilir miyim bilmiyorum haftaya lokman hekim e gideceğim paket almaya inşallah hem orada bi daha sorarım hem de üniversite hastanesine girip ben perinatoloji ye muayene olabilir miyim diye danışırim erkenden gelirseniz randevu alırsınız falan derlerse bi de üniversite hastsnesine giderim bakalım sadece Rabbım e emanet inşallah suyum sınırın altından evet su gibi akıntı geliyor ama bi türlü emin olamıyorum

Maşşallah 1 kilonun üstünü gördü demek, ben de en son 3 hafta önce gitmiştim 850 gramdı, benimki de inşallah 1 kilonun üstüne çıkmıştır, bizim de haftaya çarşamba randevumuz.

Ayda 1 gerçekten az geliyor ama sabrediyorum vallahi, kaçıncı haftadan sonra sıklaşacak takipler kızlar?

İşte en takıldığım konu bu

yenidoğan kaç tane almalıyız
bir de 0-3 ay var, bir de 3 ay bir de 3-6 ay

deliriciim
Tavsiyem yenidoğan cok az al. Yoksa 1 kere giyilip küçülüyor.
Ben yenıdogan aldım mi hatırlamıyorum suan. 3-6
6-9
Bu son aldıklarımı 12-18 aldım.

Ama ablamda verdi yenidoğan kıyafeti. Vermemiş olsaydi bılr
En fazla 2 adet yenidoğan alırdım. Cunku 3-6 aylık olanlarda oluyor problem olmuyor yani

Hangi şehirdesin canım?

Yenidoğan 3 hastane çıkış seti aldı annemler, ben de 2-3 tane aldım. Başka da almadım. 3 ay yazanlardan var 5-6 tane. Bir de 3-6 ay yazanlardan 4-5 tane aldım. 12-18 falan hiç bakmadım, kestiremiyorum onu valla

Su fazlalığı şekerden kaynaklı olabilir eğer öyleyse diyet önerecek muhtemelen

Benim de çocuk iri diye ve ailemde şeker hastalığı var diye önermişti. Çok şükür bir şey çıkmadı, kızcağımız iriymiş gerçekten önlem amaçlı bakıyorlar, bence iyi de oluyor, şeker çıkarsa ona göre diyet veriyorlar zaten başka bir şey yok. En azından temkinli olur

Yenidoğan 3 hastane çıkış seti aldı annemler, ben de 2-3 tane aldım. Başka da almadım. 3 ay yazanlardan var 5-6 tane. Bir de 3-6 ay yazanlardan 4-5 tane aldım. 12-18 falan hiç bakmadım, kestiremiyorum onu valla
Yeter :) doğduktan sonra da alırsınız canim.
Bebek kilolu ya da uzun boylu olursa zaten o yenıdogamların hiçbiri olmaz. Ben o yuzden hep 3.aydan başladım.

Yanı benim aldıklarım genellikle 6 ay ile 2 yaş arası suan.

Çok çok geçmiş olsun ins bu süreci de kolayca atlatırsıniz. Emin ellerdesiniz. Gönlünuzu ferah tutun

Çok geçmiş olsun. Doktorunu dinle kalkma. Serviks kısalığı ile ilgili çok okudum ilk zamanlar bende de kısaydı çünkü. Sadece tuvalete kalkmak sureti ile sağlıkla hamileliği tamamlayan çok var forumda. Kaldı ki onlar daha geri hatalardan yatmislar. Onunde kalan zamanı sürekli yatarak gecireceksin en iyi yapılacak şey bu. Allah'tan bebiş ve suyu iyi. Bol bol suyunu iç vitamierini al yat.

Aman Allahım çok güzel büyümüş ins şeker de çıkmaz, suyu da normale döner hemencecik

Şeker yüklemesi yapılınca su fazlalığı düzeliyor mu yanı?
Suyun fazla olmasının nedeni neymiş?

Maşallah büyüyorlar elbette .artık 1 hafta ara bile cok fark olacak
Şeker olan annelerde su fazlalığı olabiliyor o yüzden olabilir .ama illaki olacak diye bir şey yok .

Oyy maşallahhhh tosuna
Sende dikkat et kendine

Kızlar e bebekten alabildiğiniz kadar kıyafet alın. Cunku fiyat olarak çok komik rakamlar :)
Şu triko tulum 37 ₺
Kot gömlek 35 lcw den bile 150 ₺ den aşağı alınacağını sanmıyorum.
Ben de internetten dr browns biberon aldım. Ama eski modelmis başlığı değişmiyormus .Ancak bir kaç ay kullanabileceğim. O yüzden iade ettim .en iyisi gidiyim de e bebekten görerek alıyım bari

Eklentiler

• 20220408_113050~2.webp
    64 KB · Görüntüleme: 93
Meyveyi şekeri kes hemen rahme baskısı nasıl oluyor ki rahim ağzını mı ölçtü? Maşalllah büyümüş bebiş :)

Ben de internetten dr browns biberon aldım. Ama eski modelmis başlığı değişmiyormus .Ancak bir kaç ay kullanabileceğim. O yüzden iade ettim .en iyisi gidiyim de e bebekten görerek alıyım bari
İlkinde dr browns almıştım
Hiç kullanmadım. O yüzden bunda tercih etmedim.
Yine avent kullandım hep.
Değişen başlık önemli kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…