- 23 Ekim 2018
- 16.304
- 37.712
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.541
Bebişine maşallahKizlar kontrolden çıktım, malesef suyum fazlalasmis seker yuklemesi yaptircam mecbur
Ama bebegim iyiydi maşallah 1.075 kg 36 cm olmus
Rahme baskısı devam ediyor dikkat etmeye devam et dedi progestreona devam edicem işte umarim hersey yoluna girer
Netten alıyorum . Ve genelde biraz büyük alıyorum. İlkinden tecrübeliyim artık
Şeker yüklemesi yapılınca su fazlalığı düzeliyor mu yanı?Kizlar kontrolden çıktım, malesef suyum fazlalasmis seker yuklemesi yaptircam mecbur
Rahme baskısı devam ediyor dikkat etmeye devam et dedi progestreona devam edicem işte umarim hersey yoluna girer
canım benim bir defalık iyi bir profesöre gitsen derdini anlatıp belki daha iyi bir çözüm bulursun ya da tavsiye edilen iyi bir doktora ,, bence de bir şey yoktur ama insanın içi rahat etmiyor yine de bak sızıntısı olan bir arkadaş yazmış onuda okuduktan sonra insan tereddütte kalıyor bazı doktorlar ihmal demeyeyim ama bazı şeyleri anne adaylarının büyüttüğünü düşünüyor ama bazen altında gerçekten büyük sorunlar çıkabiliyor
Ya şehir hastanesi perinatoloji ye gittim ama amniyo değildir diyorlar hep. Üniversite hastaneleri belirli bi hafta sonrası kabul etmiyormuş aradim öyle dediler ama perinatoloji ye gidebilir miyim bilmiyorum haftaya lokman hekim e gideceğim paket almaya inşallah hem orada bi daha sorarım hem de üniversite hastanesine girip ben perinatoloji ye muayene olabilir miyim diye danışırim erkenden gelirseniz randevu alırsınız falan derlerse bi de üniversite hastsnesine giderim bakalımCanım başka doktora gittin mi ? Başka hastaneye? Lütfen git, ihmal durumları maalesef olabiliyor, sen tedbiri elden bırakma
Kizlar kontrolden çıktım, malesef suyum fazlalasmis seker yuklemesi yaptircam mecbur
Tavsiyem yenidoğan cok az al. Yoksa 1 kere giyilip küçülüyor.İşte en takıldığım konu bu
yenidoğan kaç tane almalıyız
bir de 0-3 ay var, bir de 3 ay bir de 3-6 ay
deliriciim
Ya şehir hastanesi perinatoloji ye gittim ama amniyo değildir diyorlar hep. Üniversite hastaneleri belirli bi hafta sonrası kabul etmiyormuş aradim öyle dediler ama perinatoloji ye gidebilir miyim bilmiyorum haftaya lokman hekim e gideceğim paket almaya inşallah hem orada bi daha sorarım hem de üniversite hastanesine girip ben perinatoloji ye muayene olabilir miyim diye danışırim erkenden gelirseniz randevu alırsınız falan derlerse bi de üniversite hastsnesine giderim bakalımsadece Rabbım e emanet inşallah suyum sınırın altından evet su gibi akıntı geliyor ama bi türlü emin olamıyorum
Su fazlalığı şekerden kaynaklı olabilir eğer öyleyse diyet önerecek muhtemelenŞeker yüklemesi yapılınca su fazlalığı düzeliyor mu yanı?
Suyun fazla olmasının nedeni neymiş?
Maşallahbüyüyorlar elbette .artık 1 hafta ara bile cok fark olacak
Tavsiyem yenidoğan cok az al. Yoksa 1 kere giyilip küçülüyor.
Ben yenıdogan aldım mi hatırlamıyorum suan. 3-6
6-9
Bu son aldıklarımı 12-18 aldım.
Ama ablamda verdi yenidoğan kıyafeti. Vermemiş olsaydi bılr
En fazla 2 adet yenidoğan alırdım. Cunku 3-6 aylık olanlarda oluyor problem olmuyor yani
Su fazlalığı şekerden kaynaklı olabilir eğer öyleyse diyet önerecek muhtemelen
Yeter :) doğduktan sonra da alırsınız canim.Yenidoğan 3 hastane çıkış seti aldı annemler, ben de 2-3 tane aldım. Başka da almadım. 3 ay yazanlardan var 5-6 tane. Bir de 3-6 ay yazanlardan 4-5 tane aldım. 12-18 falan hiç bakmadım, kestiremiyorum onu valla
Çok çok geçmiş olsunDoktor hastahanede yatmami soyledi. Serviksde kisalma var dedi. Suyum geliyo az az. Korkuyorum bebeyime bir dey olur diye. Bebeyin durumu iyi. Suyu bol. Ama azda olsa geliyor suyu. Boyle durumda ne yapilir bilmiyorum. Yatiyorum bir tek tuvalete gidiyorum o kadar
Çok geçmiş olsun. Doktorunu dinle kalkma. Serviks kısalığı ile ilgili çok okudum ilk zamanlar bende de kısaydı çünkü. Sadece tuvalete kalkmak sureti ile sağlıkla hamileliği tamamlayan çok var forumda. Kaldı ki onlar daha geri hatalardan yatmislar. Onunde kalan zamanı sürekli yatarak gecireceksin en iyi yapılacak şey bu. Allah'tan bebiş ve suyu iyi. Bol bol suyunu iç vitamierini al yat.Doktor hastahanede yatmami soyledi. Serviksde kisalma var dedi. Suyum geliyo az az. Korkuyorum bebeyime bir dey olur diye. Bebeyin durumu iyi. Suyu bol. Ama azda olsa geliyor suyu. Boyle durumda ne yapilir bilmiyorum. Yatiyorum bir tek tuvalete gidiyorum o kadar
Rabbim kucağına almayı nasip etmesin benimde bacaklarımdan akan su geliyo dilimde tüy bitti bi sızma var mi diye çünkü benim suyum sınırın altından bak senin en azından suyun da sorun yok buna rağmen bana amniyosentez değildir deyip yolluyorlar test yapmadılar hic Allah a emanet gidiyorum bir bebek kaybım var inşallah bu ihmalkar halleri bana patlamaz bakalım senin nasıl anlaşıldı su olduğu , akıntı değil su olduğunu anlamak için bir test yaptılar mı??
Aman Allahım çok güzel büyümüşKizlar kontrolden çıktım, malesef suyum fazlalasmis seker yuklemesi yaptircam mecbur
Şeker olan annelerde su fazlalığı olabiliyor o yüzden olabilir .ama illaki olacak diye bir şey yok .Şeker yüklemesi yapılınca su fazlalığı düzeliyor mu yanı?
Suyun fazla olmasının nedeni neymiş?
Maşallahbüyüyorlar elbette .artık 1 hafta ara bile cok fark olacak
Oyy maşallahhhh tosunaKizlar kontrolden çıktım, malesef suyum fazlalasmis seker yuklemesi yaptircam mecbur
Ben de internetten dr browns biberon aldım. Ama eski modelmis başlığı değişmiyormus .Ancak bir kaç ay kullanabileceğim. O yüzden iade ettim .en iyisi gidiyim de e bebekten görerek alıyım bariKızlar e bebekten alabildiğiniz kadar kıyafet alın. Cunku fiyat olarak çok komik rakamlar :)
Şu triko tulum 37 ₺
Kot gömlek 35lcw den bile 150 ₺ den aşağı alınacağını sanmıyorum.
Meyveyi şekeri kes hemen rahme baskısı nasıl oluyor ki rahim ağzını mı ölçtü? Maşalllah büyümüş bebiş :)Kizlar kontrolden çıktım, malesef suyum fazlalasmis seker yuklemesi yaptircam mecbur
İlkinde dr browns almıştımBen de internetten dr browns biberon aldım. Ama eski modelmis başlığı değişmiyormus .Ancak bir kaç ay kullanabileceğim. O yüzden iade ettim .en iyisi gidiyim de e bebekten görerek alıyım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?