Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ne zamandır geliyor ki amniyon olsa belli bir süre içinde sorun olurdu enfeksiyona sebep olur çünkü belki drlar o yüzden değildir diyordur

Hangi şehirdesin canım?
Ankara canım hacettepe ve gazi kabul etmiyoruz dedi bakalım haftaya lokman hekim dönüşü bi de gata ya gider sorarım belki erken gel derlerse oraya giderim hayırlısı
Aynen öyle delik olunca sızıntı olabilirmiş az az yani ve çok basit bir testi varmış smear örneği gibi hemen bakılan ama dr sanki kendi cebinden çıkıyor gibi yapmıyor hu testi , değildir diyor geçiyor ama ya öyleyse yani neden şansa bırakıyorlar anlamıyorum devlet hastanesi diye bu kadar da şansa olmamalı bazı şeyler bence kadının amniyo suyu az ee su gibi akıntı da geliyor yapsana bi test neden şansa iş yapıyorsun bu doktorların ilgisizliğine sinir oluyorum özele gitmiyorsan şansa yani
Ne zamandır geliyor ki amniyon olsa belli bir süre içinde sorun olurdu enfeksiyona sebep olur çünkü belki drlar o yüzden değildir diyordur
Yaklaşık 2 aydır böyle canım iç çamaşırım ıslanıyor aslında genelde lökosit eritrosit de bi tık yüksek çıkıyor ama ciddi bir enfeksiyon yok bakalım su ciddi azalmıyor Allah dan örneğin normal sinir 25 mm ise benimki 23 mm çıkıyor normal alt sinirin bi tık altı böyle böyle doğumu görelim de inşallah Rabbım beterinden korusun

Şeker yüklemesi yapılınca su fazlalığı düzeliyor mu yanı?
Suyun fazla olmasının nedeni neymiş?

Maşallah büyüyorlar elbette .artık 1 hafta ara bile cok fark olacak
düzelmesinden ziyade , suyun fazla olmasının nedeni şeker olabilir mi diye bakacaklar bence.
sonuca göre de diyet belki de insülin verir doktor

Selamlar teyzeler hersey yolunda başasagi pozisyon almis 33 cm 915 gram bir minnoş. Kafa ölçüsü yine 2 hafta ilerde
Maşallah tosun yaaaaa
Ben de geçen gittim ama ultrason vermediler malum devlet hastanesi. Haftaya etlik e gitcem ya herhalde orada böyle boyutlu ultrason vardır yani inşallah vardır o zaman ben de sizlere atcam teyzeleri kızımın yüzünü

Şeker yüklemesi yapılınca su fazlalığı düzeliyor mu yanı?
Suyun fazla olmasının nedeni neymiş?

Maşallah büyüyorlar elbette .artık 1 hafta ara bile cok fark olacak
Duzelmiycek sadece şekerli yemiycem yediklerime dikkat edicem daha fazla artmamis olacak
Nedenide benim babam şeker hastasi ondan diyo pek bi neden sunmadi

Selamlar teyzeler hersey yolunda başasagi pozisyon almis 33 cm 915 gram bir minnoş. Kafa ölçüsü yine 2 hafta ilerde
maşallah bebişe
bu pozisyon olayını anlamıyorum ya bilen yazabilr mi:))değişiyor mu sürekli pozisyon yoksa doğuma kadar böyle mi gidecek artık

Kesin ciimistir canim benimki 2 hafta önce 750 gramdi maşallah

Duzelmiycek sadece şekerli yemiycem yediklerime dikkat edicem daha fazla artmamis olacak
Nedenide benim babam şeker hastasi ondan diyo pek bi neden sunmadi
Genetik kesinlikle etkili.Hem annem hem babam da var, bende de insülin direnci mevcut.
Doğuma kadar insülin kullanacağım

Yani şöyle düşün suyu gelen insanların hemen hastaneye gitmesi gerekiyor doğum başlayınca çünkü enfeksiyon riski oluyor ama seninki öyle olsa çoktan sıkıntılı durumlar oluşurdu muhtemelen akıntı ama dr değiliz tabi ki ihmal etme farklı drlara sor için rahat etsin

idrar kültürü yaptı mı peki
Temiz çıkıyor çok şükür ama yenemiyor vücut bunu .
Bu enfeksiyon olayı çok sinir bişey ya

yildizsavascisi
Canım senin tahlillerinde çıkıyor sanırım , benimde hem tahlillerde hem de vücut sarımsı yeşilimsi akıntı olarak uyarı veriyor .
Bugün doktordaydım mesela ve antibiyotik +fitil verdi.Kronikleşti galiba bende ki …

30 dan sonra 33 te çağırıyor benim doktorum sonra 36 da sonra her hafta. Zaten büyüdükçe ultrasonda birsey belli olmuyor

Kültür temiz çıkınca drlar endişe etmiyo galiba

maşallah bebişe
bu pozisyon olayını anlamıyorum ya bilen yazabilr mi:))değişiyor mu sürekli pozisyon yoksa doğuma kadar böyle mi gidecek artık
Bunu bende merak ediyorum doktor kafasına bakarken kasığımdan ayaklarına filan bakarken göbek deliğimin ordan baktı o an soramadım ama farkettim ki çarpraz olarak kafa aşağıda ayaklar yukarıda duruyor bu pozisyon hep böyle mi kalacak ki artık

O dediğin birden gelmesi canım bir de ufak bir delik olup sızma durumu var o farklı bir olay neyse bakalım bi de etlik lokman hastanesinde sorayım dr da
Benden bir kere geldi canım o yeşil akinti ama ben çok sık iç çamaşırı değiştiriyorum dikkat et inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…