- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.561
Su fazlalığı şekerden kaynaklı olabilir onu kontrol edecekler öyleyse diyet yapacakŞeker yüklemesi yapılınca su fazlalığı düzeliyor mu yanı?
Suyun fazla olmasının nedeni neymiş?
Maşallahbüyüyorlar elbette .artık 1 hafta ara bile cok fark olacak
Ne zamandır geliyor ki amniyon olsa belli bir süre içinde sorun olurdu enfeksiyona sebep olur çünkü belki drlar o yüzden değildir diyordurYa şehir hastanesi perinatoloji ye gittim ama amniyo değildir diyorlar hep. Üniversite hastaneleri belirli bi hafta sonrası kabul etmiyormuş aradim öyle dediler ama perinatoloji ye gidebilir miyim bilmiyorum haftaya lokman hekim e gideceğim paket almaya inşallah hem orada bi daha sorarım hem de üniversite hastanesine girip ben perinatoloji ye muayene olabilir miyim diye danışırim erkenden gelirseniz randevu alırsınız falan derlerse bi de üniversite hastsnesine giderim bakalımsadece Rabbım e emanet inşallah suyum sınırın altından evet su gibi akıntı geliyor ama bi türlü emin olamıyorum
maşallah subhanallahKizlar kontrolden çıktım, malesef suyum fazlalasmis seker yuklemesi yaptircam mecbur
Ama bebegim iyiydi maşallah 1.075 kg 36 cm olmus
Rahme baskısı devam ediyor dikkat etmeye devam et dedi progestreona devam edicem işte umarim hersey yoluna girer
Ankara canım hacettepe ve gazi kabul etmiyoruz dedi bakalım haftaya lokman hekim dönüşü bi de gata ya gider sorarım belki erken gel derlerse oraya giderim hayırlısıHangi şehirdesin canım?
Aynen öyle delik olunca sızıntı olabilirmiş az az yani ve çok basit bir testi varmış smear örneği gibi hemen bakılan ama dr sanki kendi cebinden çıkıyor gibi yapmıyor hu testi , değildir diyor geçiyor ama ya öyleyse yani neden şansa bırakıyorlar anlamıyorum devlet hastanesi diye bu kadar da şansa olmamalı bazı şeyler bence kadının amniyo suyu az ee su gibi akıntı da geliyor yapsana bi test neden şansa iş yapıyorsun bu doktorların ilgisizliğine sinir oluyorum özele gitmiyorsan şansa yani
Yaklaşık 2 aydır böyle canım iç çamaşırım ıslanıyor aslında genelde lökosit eritrosit de bi tık yüksek çıkıyor ama ciddi bir enfeksiyon yok bakalım su ciddi azalmıyor Allah dan örneğin normal sinir 25 mm ise benimki 23 mm çıkıyor normal alt sinirin bi tık altıNe zamandır geliyor ki amniyon olsa belli bir süre içinde sorun olurdu enfeksiyona sebep olur çünkü belki drlar o yüzden değildir diyordur
düzelmesinden ziyade , suyun fazla olmasının nedeni şeker olabilir mi diye bakacaklar bence.Şeker yüklemesi yapılınca su fazlalığı düzeliyor mu yanı?
Maşallah tosun yaaaaaSelamlar teyzeler hersey yolunda başasagi pozisyon almis33 cm 915 gram bir minnoş. Kafa ölçüsü yine 2 hafta ilerde
Duzelmiycek sadece şekerli yemiycem yediklerime dikkat edicem daha fazla artmamis olacakŞeker yüklemesi yapılınca su fazlalığı düzeliyor mu yanı?
maşallah bebişeSelamlar teyzeler hersey yolunda başasagi pozisyon almis33 cm 915 gram bir minnoş. Kafa ölçüsü yine 2 hafta ilerde
Kesin ciimistir canim benimki 2 hafta önce 750 gramdiMaşşallah 1 kilonun üstünü gördü demek, ben de en son 3 hafta önce gitmiştim 850 gramdı, benimki de inşallah 1 kilonun üstüne çıkmıştır, bizim de haftaya çarşamba randevumuz.
Ayda 1 gerçekten az geliyor ama sabrediyorum vallahi, kaçıncı haftadan sonra sıklaşacak takipler kızlar?
Genetik kesinlikle etkili.Hem annem hem babam da var, bende de insülin direnci mevcut.Duzelmiycek sadece şekerli yemiycem yediklerime dikkat edicem daha fazla artmamis olacak
Nedenide benim babam şeker hastasi ondan diyo pek bi neden sunmadi
Yani şöyle düşün suyu gelen insanların hemen hastaneye gitmesi gerekiyor doğum başlayınca çünkü enfeksiyon riski oluyor ama seninki öyle olsa çoktan sıkıntılı durumlar oluşurdu muhtemelen akıntı ama dr değiliz tabi ki ihmal etme farklı drlara sor için rahat etsinAnkara canım hacettepe ve gazi kabul etmiyoruz dedi bakalım haftaya lokman hekim dönüşü bi de gata ya gider sorarım belki erken gel derlerse oraya giderim hayırlısı
Aynen öyle delik olunca sızıntı olabilirmiş az az yani ve çok basit bir testi varmış smear örneği gibi hemen bakılan ama dr sanki kendi cebinden çıkıyor gibi yapmıyor hu testi , değildir diyor geçiyor ama ya öyleyse yani neden şansa bırakıyorlar anlamıyorum devlet hastanesi diye bu kadar da şansa olmamalı bazı şeyler bence kadının amniyo suyu az ee su gibi akıntı da geliyor yapsana bi test neden şansa iş yapıyorsun bu doktorların ilgisizliğine sinir oluyorum özele gitmiyorsan şansa yani
Yaklaşık 2 aydır böyle canım iç çamaşırım ıslanıyor aslında genelde lökosit eritrosit de bi tık yüksek çıkıyor ama ciddi bir enfeksiyon yok bakalım su ciddi azalmıyor Allah dan örneğin normal sinir 25 mm ise benimki 23 mm çıkıyor normal alt sinirin bi tık altıböyle böyle doğumu görelim de inşallah Rabbım beterinden korusun
Temiz çıkıyor çok şükür ama yenemiyor vücut bunu .idrar kültürü yaptı mı peki
İlk haftalarda değişiyor. Ama bebek büyüdükçe değişmiyor. Yani 28 30 haftadan sonra tam yerleştiyse değişmiyor genelde.maşallah bebişe
bu pozisyon olayını anlamıyorum ya bilen yazabilr mi:))değişiyor mu sürekli pozisyon yoksa doğuma kadar böyle mi gidecek artık
MaşallahSelamlar teyzeler hersey yolunda başasagi pozisyon almis33 cm 915 gram bir minnoş. Kafa ölçüsü yine 2 hafta ilerde
30 dan sonra 33 te çağırıyor benim doktorum sonra 36 da sonra her hafta. Zaten büyüdükçe ultrasonda birsey belli olmuyorMaşşallah 1 kilonun üstünü gördü demek, ben de en son 3 hafta önce gitmiştim 850 gramdı, benimki de inşallah 1 kilonun üstüne çıkmıştır, bizim de haftaya çarşamba randevumuz.
Ayda 1 gerçekten az geliyor ama sabrediyorum vallahi, kaçıncı haftadan sonra sıklaşacak takipler kızlar?
Ya böyle idrarimi getirir gibi altlara vuruyor,hissediliyorMeyveyi şekeri kes hemen rahme baskısı nasıl oluyor ki rahim ağzını mı ölçtü? Maşalllah büyümüş bebiş :)
Kültür temiz çıkınca drlar endişe etmiyo galibaTemiz çıkıyor çok şükür ama yenemiyor vücut bunu .
Bu enfeksiyon olayı çok sinir bişey ya
yildizsavascisi
Canım senin tahlillerinde çıkıyor sanırım , benimde hem tahlillerde hem de vücut sarımsı yeşilimsi akıntı olarak uyarı veriyor .
Bugün doktordaydım mesela ve antibiyotik +fitil verdi.Kronikleşti galiba bende ki …
Bunu bende merak ediyorum doktor kafasına bakarken kasığımdan ayaklarına filan bakarken göbek deliğimin ordan baktı o an soramadım ama farkettim ki çarpraz olarak kafa aşağıda ayaklar yukarıda duruyor bu pozisyon hep böyle mi kalacak ki artıkmaşallah bebişe
bu pozisyon olayını anlamıyorum ya bilen yazabilr mi:))değişiyor mu sürekli pozisyon yoksa doğuma kadar böyle mi gidecek artık
O dediğin birden gelmesi canım bir de ufak bir delik olup sızma durumu var o farklı bir olay neyse bakalım bi de etlik lokman hastanesinde sorayım dr daYani şöyle düşün suyu gelen insanların hemen hastaneye gitmesi gerekiyor doğum başlayınca çünkü enfeksiyon riski oluyor ama seninki öyle olsa çoktan sıkıntılı durumlar oluşurdu muhtemelen akıntı ama dr değiliz tabi ki ihmal etme farklı drlara sor için rahat etsin
Benden bir kere geldi canım o yeşil akinti ama ben çok sık iç çamaşırı değiştiriyorum dikkat et inşallah düzelirTemiz çıkıyor çok şükür ama yenemiyor vücut bunu .
Bu enfeksiyon olayı çok sinir bişey ya
yildizsavascisi
Canım senin tahlillerinde çıkıyor sanırım , benimde hem tahlillerde hem de vücut sarımsı yeşilimsi akıntı olarak uyarı veriyor .
Bugün doktordaydım mesela ve antibiyotik +fitil verdi.Kronikleşti galiba bende ki …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?