- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.581
Bence de öyle ama benden kültür de istemediKültür temiz çıkınca drlar endişe etmiyo galiba
Ben hem sağ göğsümün altında hem sol göğsümün altında hissediyorum tekmeleri acaba yatay mı duruyor ki:)))İlk haftalarda değişiyor. Ama bebek büyüdükçe değişmiyor. Yani 28 30 haftadan sonra tam yerleştiyse değişmiyor genelde.
Ben genelde göbek deliği çevresi ve alt kısımlarda hissediyorum tekmeleri. Öyle mideden falan hissetmedim hicBen hem sağ göğsümün altında hem sol göğsümün altında hissediyorum tekmeleri acaba yatay mı duruyor ki:)))
Bende hareketleri takip ediyorum alt üst değil de sağ ve solda hissediyorum.Bi daha ki gittiğimde sorucam doktora ayağı nerde kafası nerde diye:)))Bunu bende merak ediyorum doktor kafasına bakarken kasığımdan ayaklarına filan bakarken göbek deliğimin ordan baktı o an soramadım ama farkettim ki çarpraz olarak kafa aşağıda ayaklar yukarıda duruyor bu pozisyon hep böyle mi kalacak ki artık
O bende de oluyorYa böyle idrarimi getirir gibi altlara vuruyor,hissediliyor
MaşallahSelamlar teyzeler hersey yolunda başasagi pozisyon almis33 cm 915 gram bir minnoş. Kafa ölçüsü yine 2 hafta ilerde
Tek sorun artik ayaklari cok batiyor resmen dokundugumda hissediyorum ozellikle aksamlari karnimin yan tarafina dayiyor elime misket gibi 3-5 tane sey geliyor biz parmak olarak adlandirdik onladricok can yakici
son bi kaç gündür bayağı yukarda hissediyorum ben zaten daha nereye çıkabilir diye düşünmekten kendimi alamıyorum,nefes alamıyorum nerdeyse yemek sonrası:)))Ben genelde göbek deliği çevresi ve alt kısımlarda hissediyorum tekmeleri. Öyle mideden falan hissetmedim hic
Doktor benimki icin " hep asagılarda " demişti. Olumsuz bisi olursa söyler sanirim.son bi kaç gündür bayağı yukarda hissediyorum ben zaten daha nereye çıkabilir diye düşünmekten kendimi alamıyorum,nefes alamıyorum nerdeyse yemek sonrası:)))
Yeterli bence . 2 tane aldım amaKizlar biberondan bir tane almak yeter mi ? Bir de boyu büyük mü küçük mu olmalı
benim de plasenta biraz aşağıdaymış,çocuğum gelişim aracıyla ayrı takılıyo galibaDoktor benimki icin " hep asagılarda " demişti. Olumsuz bisi olursa söyler sanirim.
Çıkmak için sabırsızlanıyor çakinin gelini
Boyut önemli mi peki ?Yeterli bence . 2 tane aldım ama
Hediye çekiyle aldım diğerini.
Yerleri daralıyor tabii büyüdükçebenim de plasenta biraz aşağıdaymış,çocuğum gelişim aracıyla ayrı takılıyo galiba
Çok kısa süreli kullanım olmaması acısından ben 260 lik aldım. Ucuz bisi degil cunkuBoyut önemli mi peki ?
Hergun yasiyorum her aksam canimdan can gidiyor falakaya yatircam o ayaklariDün aynısını yaşadım birkaç saat. Salı günü zaten baş aşağı durduğunu söylemişti Dr. Sağ tarafta midemin hizasında bayağı battı. Sonra son çareyi yatmakta buldum.
Bende aynısını söyledim tahlil vereceğim diye aç gittim ondan benceMaşallah
Mutsuz gibi duruyor
Boyut önemli mi peki ?
Bende bu ikisini aldim. Gerek olursa bile uzun süre idare ediyor başlıklar değişince. Diğerlerinde de bunları kullandım meme reddi yaşamadım ama belki değişir çocuktan çocuğa.Ben de Philips avent natural cam biberon aldım 2 tane. Biri 120 ml diğeri de 240 ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?