Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İlk haftalarda değişiyor. Ama bebek büyüdükçe değişmiyor. Yani 28 30 haftadan sonra tam yerleştiyse değişmiyor genelde.
Ben hem sağ göğsümün altında hem sol göğsümün altında hissediyorum tekmeleri acaba yatay mı duruyor ki:)))

Bende hareketleri takip ediyorum alt üst değil de sağ ve solda hissediyorum.Bi daha ki gittiğimde sorucam doktora ayağı nerde kafası nerde diye:)))

Dün aynısını yaşadım birkaç saat. Salı günü zaten baş aşağı durduğunu söylemişti Dr. Sağ tarafta midemin hizasında bayağı battı. Sonra son çareyi yatmakta buldum.
Tek sorun artik ayaklari cok batiyor resmen dokundugumda hissediyorum ozellikle aksamlari karnimin yan tarafina dayiyor elime misket gibi 3-5 tane sey geliyor biz parmak olarak adlandirdik onladri cok can yakici

Ben genelde göbek deliği çevresi ve alt kısımlarda hissediyorum tekmeleri. Öyle mideden falan hissetmedim hic
son bi kaç gündür bayağı yukarda hissediyorum ben zaten daha nereye çıkabilir diye düşünmekten kendimi alamıyorum,nefes alamıyorum nerdeyse yemek sonrası:)))

son bi kaç gündür bayağı yukarda hissediyorum ben zaten daha nereye çıkabilir diye düşünmekten kendimi alamıyorum,nefes alamıyorum nerdeyse yemek sonrası:)))
Doktor benimki icin " hep asagılarda " demişti. Olumsuz bisi olursa söyler sanirim.

Çıkmak için sabırsızlanıyor çakinin gelini

Boyut önemli mi peki ?
Çok kısa süreli kullanım olmaması acısından ben 260 lik aldım. Ucuz bisi degil cunku

150 ml likler birazcık büyüdüğünde yetmez .
O yüzden 260 ml lik benim için ideal.

Küçük olan 150
Büyük olan 260 ml

Eklentiler

• 20220408_124021.webp
    17 KB · Görüntüleme: 70
Dün aynısını yaşadım birkaç saat. Salı günü zaten baş aşağı durduğunu söylemişti Dr. Sağ tarafta midemin hizasında bayağı battı. Sonra son çareyi yatmakta buldum.
Hergun yasiyorum her aksam canimdan can gidiyor falakaya yatircam o ayaklari

Ben de Philips avent natural cam biberon aldım 2 tane. Biri 120 ml diğeri de 240 ml
Bende bu ikisini aldim. Gerek olursa bile uzun süre idare ediyor başlıklar değişince. Diğerlerinde de bunları kullandım meme reddi yaşamadım ama belki değişir çocuktan çocuğa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…