Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hmm anladim çok teşekkürler büyük olanı alayım o zaman sanırım antikolik mi ne ondan almam lazımmış onun 260 lik olanını alayım
Ben de Philips avent natural cam biberon aldım 2 tane. Biri 120 ml diğeri de 240 ml
Teşekkürler canım bunların başı değişiyor diyorsunuz onu nerden biliyoruz yazıyor mu detaylarında galiba bu baş değişme önemli bi sey

Tüm biberonlarin emzik kısımları değişir. Ayrıca satılıyor onlar

Birsey soracağım ben şimdi bez alacağım. Prima beyaz paket. 70 li 1 numara 60 li 2 numara yeter mi? İlk ay için. E bebekte hem cekten faydalanayim diyorum.

Birsey soracağım ben şimdi bez alacağım. Prima beyaz paket. 70 li 1 numara 60 li 2 numara yeter mi? İlk ay için. E bebekte hem cekten faydalanayim diyorum.
Bence yeter gibi. Bu arada ben sleepy i açtım baktım şimdi sen yazınca aklıma geldi. Benim aldığım bio natural. Bana güzel göründü. Ama 1 numarası baya küçük. Muhtemelen fazla gelecek. Fiyat olarak da Prima ile fark az aslında ama. İşte daha önce hiç primayi birakaadigim için bu sefer farklı deneyim dedim.

Anne olmuş kime sorsam prima premium care 1 numaradan 1 tane 2 numaradan 2 tane al dedi canım

Peki bu başlık değişimi durumu nasıl oluyor? Bazı başlıklarda +0 yazıyor. Onlardan alınca 6 aylık olunca vs kullanım durumuna göre büyüğünü mü almak gerekiyor?

İlk gebeliğim de yaşadım küf yeşili gibi koyu kıvamlı akıntı sizi endiselendirmek istemem ama başka bir doktora daha görünün. Benim de doktorum çok önemsemedi ama ben 35+5. haftada anı su gelmesiyle doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…