- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.601
Hmm anladim çok teşekkürler büyük olanı alayım o zaman sanırım antikolik mi ne ondan almam lazımmış onun 260 lik olanını alayımÇok kısa süreli kullanım olmaması acısından ben 260 lik aldım. Ucuz bisi degil cunku
150 ml likler birazcık büyüdüğünde yetmez .
O yüzden 260 ml lik benim için ideal.
Küçük olan 150
Büyük olan 260 ml
Teşekkürler canım bunların başı değişiyor diyorsunuz onu nerden biliyoruz yazıyor mu detaylarında galiba bu baş değişme önemli bi seyBen de Philips avent natural cam biberon aldım 2 tane. Biri 120 ml diğeri de 240 ml
Baskı diyo ona işteO bende de oluyor
Benimki de her şey yolunda diyorBaskı diyo ona işte
Bebek mi vuruyor ağrı mı vuruyor ay bana bildirim gelmedi konudan kopuyorum yaYa böyle idrarimi getirir gibi altlara vuruyor,hissediliyor
Genel olarak banada herseyi iyi diyoda ,iyi diyede kendini salma dikkat et bak dedi eklediBenimki de her şey yolunda diyor
Zaten dıkkat etmek gerek canim. Şunun şurasında ne kaldı ki doğumaGenel olarak banada herseyi iyi diyoda ,iyi diyede kendini salma dikkat et bak dedi ekledi
Tüm biberonlarin emzik kısımları değişir. Ayrıca satılıyor onlarHmm anladim çok teşekkürler büyük olanı alayım o zaman sanırım antikolik mi ne ondan almam lazımmış onun 260 lik olanını alayım
Teşekkürler canım bunların başı değişiyor diyorsunuz onu nerden biliyoruz yazıyor mu detaylarında galiba bu baş değişme önemli bi sey
Bebek orayi dürtuyor ,bastiriyor sanki , ama agri yokBebek mi vuruyor ağrı mı vuruyor ay bana bildirim gelmedi konudan kopuyorum ya
Tabi canım, salmak yokZaten dıkkat etmek gerek canim. Şunun şurasında ne kaldı ki doğuma
Maşallah canım 1 kilo olmuş bebek ondandır zaten belli haftadan sonra hepimiz hissedeceğiz böyle durumlar sanırımBebek orayi dürtuyor ,bastiriyor sanki , ama agri yok
Benimde böyle durtmedigi yer yok zatenBebek orayi dürtuyor ,bastiriyor sanki , ama agri yok
Aynen aynen büyüdükçe farkli olcakMaşallah canım 1 kilo olmuş bebek ondandır zaten belli haftadan sonra hepimiz hissedeceğiz böyle durumlar sanırım
İnsallah canımBebişine maşallah
Sen de dikkat et kendine, ben de haftaya yaptıracağım şeker yüklemesini inşallah çıkmaz
Bence yeter gibi. Bu arada ben sleepy i açtım baktım şimdi sen yazınca aklıma geldi. Benim aldığım bio natural. Bana güzel göründü. Ama 1 numarası baya küçük. Muhtemelen fazla gelecek. Fiyat olarak da Prima ile fark az aslında ama. İşte daha önce hiç primayi birakaadigim için bu sefer farklı deneyim dedim.Birsey soracağım ben şimdi bez alacağım. Prima beyaz paket. 70 li 1 numara 60 li 2 numara yeter mi? İlk ay için. E bebekte hem cekten faydalanayim diyorum.
Birsey soracağım ben şimdi bez alacağım. Prima beyaz paket. 70 li 1 numara 60 li 2 numara yeter mi? İlk ay için. E bebekte hem cekten faydalanayim diyorum.
Peki bu başlık değişimi durumu nasıl oluyor? Bazı başlıklarda +0 yazıyor. Onlardan alınca 6 aylık olunca vs kullanım durumuna göre büyüğünü mü almak gerekiyor?Çok kısa süreli kullanım olmaması acısından ben 260 lik aldım. Ucuz bisi degil cunku
150 ml likler birazcık büyüdüğünde yetmez .
O yüzden 260 ml lik benim için ideal.
Küçük olan 150
Büyük olan 260 ml
İlk gebeliğim de yaşadım küf yeşili gibi koyu kıvamlı akıntı sizi endiselendirmek istemem ama başka bir doktora daha görünün. Benim de doktorum çok önemsemedi ama ben 35+5. haftada anı su gelmesiyle doğum yaptım.Arkadaşlar ,
Enfeksiyonum var fakat doktorum “dazla olması lazım bu bişeyi ifade etmez bol su” diyor …
Fakat benim yeşil akıntım bitmek bilmiyor , kokusuz ve pütürlü ..
Artık ne yapmam geektiğini şaşırdım , korkuyorum bebeğe bişey olucak diye ..
Bu durumu yaşayan var mı ?
yildizsavascisi en son tahlil sonucu gösterecektin yanlış hatırlamıyorsam ?
Kızlar siz magnezyum ve kalsiyum olarak ne kullanıyorsunuz dr ne yazdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?